Snesou se dva korelí samci?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kelly 012

7.9.2016 18:38
Kelly 012

XXX.XXX.87.2

Dobrý den,
mám samečka korely, ale bohužel jeho ochočování je trnitá cesta peklem s velmi malými a pomalými pokroky a tak se mu nemohu věnovat, tak jak jsem původně zamýšlela. Přemýšlím, že bych mu pořídila kamaráda už dokrmeného se kterým by nebyl takový problém a on by od něj tu "socializaci" odkoukal a zároveň by měl společníka. Je to vůbec možné?
A snesou se dva samečci v jedné kleci? Případně se samečkem andulky? Prosím poraďte.

7.9.2016 19:56
eli22

XXX.XXX.181.33

Kelly 012 napsal(a):
Dobrý den,
mám samečka korely, ale bohužel jeho ochočování je trnitá cesta peklem s velmi malými a pomalými pokroky a tak se mu nemohu věnovat, tak jak jsem původně zamýšlela. Přemýšlím, že bych mu pořídila kamaráda už dokrmeného se kterým by nebyl takový problém a on by od něj tu "socializaci" odkoukal a zároveň by měl společníka. Je to vůbec možné?
A snesou se dva samečci v jedné kleci? Případně se samečkem andulky? Prosím poraďte.

Snesou. Určitě více než dvě samičky.

Kelly 012

7.9.2016 20:19
Kelly 012

XXX.XXX.87.2

A myslíte, že by se od toho druhého ručně dokrmeného mohl "naučit" přestat se tak bát?

7.9.2016 20:26
lupus4

XXX.XXX.80.252

A snesou se dva samečci v jedné kleci?

můžete napsat rozměry ?

Kelly 012

7.9.2016 20:32
Kelly 012

XXX.XXX.87.2

lupus4 napsal(a):
A snesou se dva samečci v jedné kleci?

můžete napsat rozměry ?

No plánuji pro oba menší bytovou voliéru tak metr na metr a půl, chci je spíš hodně pouštět, což ale zatím moc nejde, když toho prozatím jednoho nedokážu dostat v klidu zpět do klece, aniž bych ho musela chytat a stresovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík