Luci1986
XXX.XXX.236.152
Dobrý den, chtěla bych poprosit o určení pohlaví této andulky. Paní chovatelka nám řekla, že by to měl být sameček. Ale okolo nosder se mi to zdá bělejší, tak bych chtěla názory ještě jiných chovatelů. Děkuji předem
Luci1986
XXX.XXX.236.152
Tak děkuji moc. A podaří se nám ho ochočit, i když je už dospělý z venkovní voliéry? Mysleli jsme, že je ještě mladý, když nemá orámováné oko bíle, ale má celé černé. ☺.
Luci1986
XXX.XXX.236.152
No ona právě postipala paní chovatelku, když ji chytla. Tak jsem se bála ji vzít do holé ruky, když jsem potřebovala vyfotit detail ozobi. No nic, dcera bude asi zklamaná. Chtěla svoji andulku, kterou si ochočí. Tak budeme muset asi pořídit kamaráda, aby se cítil lépe.
Luci1986
XXX.XXX.236.152
Děkuji, my si nějak poradíme. Dcera teď brečí, že to není mládě, tak asi zkusíme sehnat mladou tady v okolí a žluťáka strčíme do druhé klece ke korele, pokud se snesou. O burzách tady v okolí nic moc nevím. Nikdy jsem tam ještě nebyla.
Luci1986
XXX.XXX.12.120
Ano, říkala že je mladý. A věděla předem, že chceme andulku na ochočení. Vracet jí ho už nechceme, ale budeme asi shánět znovu mládě jinde. ☺.
Luci1986
XXX.XXX.12.120
Asi tak... Bydlíme kousek od Plzně.