Uživatel s deaktivovaným účtem
Jsem začínající chovatel, ale stala se mi taková věc. Mám vylétlé mladé andulky + chovné dva páry v kleci a ve druhé snůžce mi padla mláďata. Sice byla tak tří denní, ale nám strach, aby to nebyla nějaká nemoc. Předešlé výletky jsem ještě neodstavil, jestli to může mít vliv? Předešlá mláďata bez známek poškozeného peří, vitální.
Těžko říct takhle z hlavy...Píšete že chováte v kleci, jak je ta klec velká ? Máte tam neodstavená mláďata-potřebují prostor na prolet, dostatek pestré stravy. Možná rodiče usoudili.že není prostor a vhodné podmínky a přestali krmit. Nebo prostě uhynuli z toho horka...opravdu jen hádání, každopádně to přijde líto.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Jsem začínající chovatel, ale stala se mi taková věc. Mám vylétlé mladé andulky + chovné dva páry v kleci a ve druhé snůžce mi padla mláďata. Sice byla tak tří denní, ale nám strach, aby to nebyla nějaká nemoc. Předešlé výletky jsem ještě neodstavil, jestli to může mít vliv? Předešlá mláďata bez známek poškozeného peří, vitální.
Může to být i BFD. U první snůšky se nemoc nemusí projevit, mláďata budou jen přenašeči. V dalších snůškách už mohou být skokani a úmrtnost. Může to být ale i něčím jiným. Třeba rodiče přestali krmit...nebo cokoli jiného.