Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

petan876

20.7.2016 09:26
petan876

XXX.XXX.149.8

Dobrý dnes, chci se prosím zeptat, jestli spolu mohou být ve voliéře 2,5x2x1m+stejný zálet letošní odstavená mláďata.Jen do podzimu.Ďěkuji za odpovědi.

22.7.2016 11:56
helena.

XXX.XXX.66.189

Dobrý den u mladých by to nemělo vadit ale až je tam společně vypustíte tak je alespon den pozorujte.

22.7.2016 12:40
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

petan876 napsal(a):
Dobrý dnes, chci se prosím zeptat, jestli spolu mohou být ve voliéře 2,5x2x1m+stejný zálet letošní odstavená mláďata.Jen do podzimu.Ďěkuji za odpovědi.

Já mám starý pár penantů, nyní vylétli mladí ve voliéře 2m krát 4m. Je tam pár chovných škraboškových,2 mladí a. Fischeri,2 holoubci,3 kříženci s kanáry, vše v pohodě, ale je to řešení z nouze. A ještě tam půjde 5 mladých fišerových z vedlejší voliéry, kde odchovávají společně s r. pestrými. Je to společenství odsouzeníhodné, nevhodně kombinovaných druhů, ale ptáci si zvykli.
Musel jsem uvolnit voliéry a tak snad chovatelé prominou, než se to prodá, musel jsem je někam dát. Ale vše je individuální a co vyjde u jednoho v jiném případě může skončit katastrofou.
Musíte mít čas to sledovat a pak řešit.

pampalala

22.7.2016 12:56
pampalala

XXX.XXX.195.189

petan876 napsal(a):

Vzhledem k rozměrům je ta voliéra malá nebo spíše má minimální rozměry i pro pár penantů. Takže tam nic nepřidávejte.

22.7.2016 16:24
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Myslím si, že 5 metrová voliéra je pro penanty plně dostačující, dal bych tam dostatek větví na okus a zabaví se a nebudou se napadat. Pokud jsou mladí, tak by neměl být problém. Horší je to až když jsou ptáci dospělí a v toku, pak si brání své teritorium a dochází k šarvátkám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík