Kanárek zatržené pírko do krve

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2016 20:44
limmetka

XXX.XXX.32.229

Prosím o radu ohledně mláděte kanárka.Lítal v kleci, šmrncnul o bidýlko a zatrhl si pírko na křídle.Pírko má jakoby obráceně než ostatní a na konci u kůže krev která mu neteče.Mám ho nějak ošetřit, nebo si s tím poradí sám ? Děkuji za radu Mirka.

20.7.2016 17:09
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Predpokladám, že ste si poradila sama a krídlo ošetrila.
Poškodené pierko ste odstrihli, alebo vytrhli?

jelena

20.7.2016 20:34
jelena

XXX.XXX.11.223

rastislavmpavelka napsal(a):
Predpokladám, že ste si poradila sama a krídlo ošetrila.
Poškodené pierko ste odstrihli, alebo vytrhli?

Skúste poradiť, nie sa pýtať!
Pre limmetku: Pierko vytrhnite, dorastie nové.

20.7.2016 20:45
dr.Doubek

XXX.XXX.90.13

jelena napsal(a):
Skúste poradiť, nie sa pýtať!
Pre limmetku: Pierko vytrhnite, dorastie nové.

A co ten pan jineho asi tak rikal

20.7.2016 23:08
limmetka

XXX.XXX.32.229

Děkuji za radu bude se mi hodit pro příště kdyby náhodou Kanárka jsem nechala jelikož šel spát.Hlídala jsem jestli mu neteče krev a byl v pohodě.Počkala jsem do rána a bylo na zemi.Nic jsem mu na to nedávala jelikož si to očistil a skoro nic už tam neměl Děkuji.

21.7.2016 06:14
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

limmetka napsal(a):
Děkuji za radu bude se mi hodit pro příště kdyby náhodou Kanárka jsem nechala jelikož šel spát.Hlídala jsem jestli mu neteče krev a byl v pohodě.Počkala jsem do rána a bylo na zemi.Nic jsem mu na to nedávala jelikož si to očistil a skoro nic už tam neměl Děkuji.

V budúcnosti poškodené pierko odstrihnite na nalomenom, najviac poškodenom mieste. Mladým vtákom radšej nevytrhávať pierka.

21.7.2016 11:28
limmetka

XXX.XXX.32.229

Bezva děkuji za radu On to neměl zlomené, ale u kůže jakoby vytržené.Jsem ráda, že se mu to samo zahojilo má tam jen malou zaschlou ďupku.Nevěděla jsem aby nedostal nějaký zánět do ranky.Dočetla jsem se v diskuzích, že pokud krev teče dát na to Akutol.Tedy příště když bude zlomené odstříhnu.Mám kanárka poprvé, tak sbírám informace Moc děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík