Mníšek
XXX.XXX.248.114
Ahoj,
před třemi dny jsem si byl pro dokrmeného mníška v Přerově. Když jsem tam byl, tak mi ho chovatel prodal vše mi řekl. Řekl mi také, že ho mám přikrmovat jen večer, mám mu dávat 10ml NB A21. Tak jsem ho přivezl a večer jsem ho nakrmil. Další den ráno mi přišlo, že ještě neumí moc louskat zrní, tak jsem mu dal máčené, a to jakž takž zvládal. Ale stejně se nenajedl tak, aby se zasytil. Takže jsem ho musel zase nakrmit. Nakonec to skončilo tak, že ho krmím 5x denně kašičkou. Piškot vždy jen rozdrobí, ale jablko jí. Fakt nevím, co mám dělat. Bylo mi řečeno, že tu kašičku přestane chtít až bude čas. Zatím se bojím, že díky mě, dostane papoušek špatné návyky. Mám mu ubírat dávku nebo mám čekat?
Chovu zdar!
Uživatel s deaktivovaným účtem
Zavolejte tomu chovateli od kterého jste ho koupil Určitě nemáte na něj ani číslo že. To jste vy, co chcete dokrmovat papoušky.To je dnes strašná móda...
Mníšek
XXX.XXX.248.114
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Zavolejte tomu chovateli od kterého jste ho koupil Určitě nemáte na něj ani číslo že. To jste vy, co chcete dokrmovat papoušky.To je dnes strašná móda...
Teď už ho jenom přikrmuji, jen bych chtěl poradit, co s tím udělat. Číslo na chovatele mám, dokonce i e-mail!
jurajda
XXX.XXX.195.189
Mníšek
napsal(a):
Teď už ho jenom přikrmuji, jen bych chtěl poradit, co s tím udělat. Číslo na chovatele mám, dokonce i e-mail!
Ten kdo vám ho prodal má morální povinnost vám poradit nebo si ptáka vzít zpět a dokrmit ho a normálně odstavit.
Mníšek
XXX.XXX.248.114
jurajda
napsal(a):
Ten kdo vám ho prodal má morální povinnost vám poradit nebo si ptáka vzít zpět a dokrmit ho a normálně odstavit.
Už jsem mu volal, říkal, že mu mám dávat jen dvě a to ráno a večer. Prý, že by se nenaučil jíst. Tak mu dám zítra jen ráno a večer. Uvidím, snad mi neumře... Bude se muset najíst prosa a piškotů, co tam mám.