Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2016 13:29
Olí02

XXX.XXX.161.102

Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně společné voliéry. Máme jednu samičku zebřičky (samec bohužel uletěl) a samce papouška zpěvavého. Každý měl svou klec, ale dala jsem je do jedné společné voliéry, aby měli více místa. Nemají spolu žádné problémy. Chtěla bych k nim pořídit ještě nějakého ptáčka jiného druhu. Nechci vytvářet páry a věnovat se chovu. Prostě se jen kochat hezkýma ptáčkama nejlépe různých druhů. Jaký druh by se jim tam hodil? Přemýšlela jsem nas andulkou. Je to taková střední velikost mezi nima...
Předem děkuji za rady.

majn

17.6.2016 14:50
majn

XXX.XXX.42.111

Dobrý den. jestli vám ten zpěvák nic nedělá, tak jedině dobře. Já osobně je mám, co se týče společného chovu, za agresory. Sehnal jsem si je kdysi k Rozelám pestrým do větší voliéry a rychle jsem je dával pryč. Nebyli líní za pestrými doletět a pošťuchovat je. A to jsem si myslel, že je rozelák srovná. Jinak andulka asi ano.

17.6.2016 15:26
Olí02

XXX.XXX.161.102

No to ona byla spíše zebřička taková, že ho chodila pošťuchovat smajlík Ale zřejmě si to vyříkali, protože nyní se o sebe nestarají. Maximálně se po sobě oženou občas u misky.

17.6.2016 23:08
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Kupte samečka zebřičky a nebo další pár, o odchov se nestarejte, jestli nějaký bude, ve výkupu se ho zbavíte a do té doby Vám ti ptáci budou pro radost. Můžete se kochat pohledem, jak píšete a ptáci budou též spokojení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík