Krmná dávka pro pyrury červenobřiché

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2016 21:24
woodys

XXX.XXX.111.249

Dobrý den,
koupil jsem si pár pyrur červenobřichých. Jaká by měla být denní dávka zrní pro pár? Ptám se jen na zrní, ovoce dávám průběžně přes den.
Děkuji za odpovědi.

7.6.2016 21:49
stewe5

XXX.XXX.158.122

woodys napsal(a):
Dobrý den,
koupil jsem si pár pyrur červenobřichých. Jaká by měla být denní dávka zrní pro pár? Ptám se jen na zrní, ovoce dávám průběžně přes den.
Děkuji za odpovědi.

Dobry den, ja davam ptakum podobne velikym 2 polevkove lzice na par, bohate to staci a ptaci se nauci konzumovat i zrniny ktere do te doby nejzrali plus naklicene asi 1 polevkova lzice na par...a dale jak pisete, denne kousek ovoce nebo zeleniny a treba pampeliska..

7.6.2016 22:10
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.20

stewe5 napsal(a):
Dobry den, ja davam ptakum podobne velikym 2 polevkove lzice na par, bohate to staci a ptaci se nauci konzumovat i zrniny ktere do te doby nejzrali plus naklicene asi 1 polevkova lzice na par...a dale jak pisete, denne kousek ovoce nebo zeleniny a treba pampeliska..

Dobrý večer.
Naprostý souhlas.

7.6.2016 22:16
woodys

XXX.XXX.111.249

Dávám 5 odměrek ze sunaru zrnin a ovoce a zeleninu buď ráno, jak jdu do práce, anebo průběžně po celý den. Jak jdu kolem, tak jim dám třeba třešeň, nebo jahodu, nebo pampelišku.
Ještě bych se chtěl zeptat, jaké vitamíny by jste mi doporučili.

7.6.2016 22:35
stewe5

XXX.XXX.158.122

woodys napsal(a):
Dávám 5 odměrek ze sunaru zrnin a ovoce a zeleninu buď ráno, jak jdu do práce, anebo průběžně po celý den. Jak jdu kolem, tak jim dám třeba třešeň, nebo jahodu, nebo pampelišku.
Ještě bych se chtěl zeptat, jaké vitamíny by jste mi doporučili.

Z vyzivovych doplnku davam jen Nutrimix do kliceneho nebo vajecne michanice..sepiovka, grit je samozrejmost

Přidejte reakci

Přidat smajlík