Verči
XXX.XXX.11.61
Ahojte potrebovala by som radu..., mam doma pol ročnu korelu., stale ma proso v truse... kedysi aj neolupene.. je po antibiotikách, pravidelne sa davaju probiotika, je od červnená, nechudne, chuti jej žrať, baví sa všetko. má aj ten mineralový kamen, aj sepiovú kosť, davam jej aj čerstvé je ochočená pritulná, len má to proso v tom truse.. som zufala a neviem co mám robit.. Neporadite my co ?.. ĎAkujem.
Verči
napsal(a):
Ahojte potrebovala by som radu..., mam doma pol ročnu korelu., stale ma proso v truse... kedysi aj neolupene.. je po antibiotikách, pravidelne sa davaju probiotika, je od červnená, nechudne, chuti jej žrať, baví sa všetko. má aj ten mineralový kamen, aj sepiovú kosť, davam jej aj čerstvé je ochočená pritulná, len má to proso v tom truse.. som zufala a neviem co mám robit.. Neporadite my co ?.. ĎAkujem.
Proč měla ty antibiotika?
Verči
XXX.XXX.11.61
Pretože veterinárka je zufala.. nevie už co snou.. tak skusila. dat antibiotika. ak by dal bol zapal.. ako ja nwm fakt co mam robit.
Verči
napsal(a):
Dobrý deň. Predpokladám, že sa jedná o žlté proso, ktoré je veľmi tvrdé. Nahradťe ho zeleným prosom, prípadneto žlté namočte aspoň na 12 hod. potom dobre popreplachujte na sítku a podávajte.
Ak neviete postup pri máčaní a nakličovaní, tak si to tu v diskusii vyhľadajte, bolo tu viackrát preberané.
Verči
XXX.XXX.11.61
NIe proste jej nič nneni.. proste len ani nie pravidelne.. proste to ma ja neviem v každom tretom truse.. alebo su aj dni kedy to nema.. a zase pridu dni kedy to ma v každom.. prose.. všetky bvyšetrnie ma v poriadku..!..ja som naozaj zufala.
Verči
XXX.XXX.11.61
To s tým žltym mate pravdu ale aj mava tam sem tam.. aj hnede.. ale vačšinou tam má.. žlté.. ale niektoré su ošupané niektoré nie.. tam ide o to mne to aj veterinarka že keby boololo v truse neošupane to nič.. ale ked niektoré je aj osupané a ma ho v truse.
Verči
napsal(a):
NIe proste jej nič nneni.. proste len ani nie pravidelne.. proste to ma ja neviem v každom tretom truse.. alebo su aj dni kedy to nema.. a zase pridu dni kedy to ma v každom.. prose.. všetky bvyšetrnie ma v poriadku..!..ja som naozaj zufala.
A na co teda byl konkrétně vyšetřen, když má všechna vyšetření v pořádku?
Verči
XXX.XXX.11.61
AJ keby som mala za nu 30 korel.. ta moja my za to stoji.. :!.. LUbime ju a mame ju ako člena rodiny,.
Verči
XXX.XXX.11.61
No bralo sa jjej na parazity, infekcie, a bakterie a všetko ma okej... tak ja už nwm fakt co..