vlikk
XXX.XXX.208.222
Zdravím.
Mám problém s korelou, nedávno jsem jí koupil všechno bylo vpohodě ale všiml jsem si že vůbec nechodí pít tak jsem vyzkoušel dát vodu do misky a tu poté dát na zem v kleci, a během pár sekund šel k ní a hned začal pít.
Nevíte jak jí ukázat kde má prostě pít? S jídlem to je vpohodě ale nevím jak s tím pitím.
Děkuji.
vlikk
XXX.XXX.208.222
simacek123
napsal(a):
Najde sama,.
No ono to je tak že on většinu času tráví bud u zrcátka (vedle jídla) nebo nahoře v kleci, na druhé straně jsem ho viděl jen velice zřídka a to jen když byl vystrašený jelikož jsem mu dával jídlo tak tam rychle šel, poté se zase vrátil zpátky..
vlikk
XXX.XXX.208.222
simacek123
napsal(a):
Nebojte každý tvor si najde vodu zizni nepojde, papousci vydrzi i nejakou dobu bez vody.
Dobře, taky mě napadlo že bych mu to zrcátko u kterého se zdržuje většinu času přemístil na druhou stranu k vodě aby tam u toho rovnou mohl být.
vlikk
XXX.XXX.208.222
kubanec
napsal(a):
Prosim vás korela pochazi z australské buše a tam si vodu najde a v kleci ji nenajde
Nojo, jen mám trochu strach, před pár dny mi umřela Korela kterou jsem měl téměř 16 let takže bych nerad aby se něco stalo této hned po pár dnech.
vlikk
XXX.XXX.208.222
Dobře děkuji všem za rady, zkusím mu tam dát nějaké ovoce a uvidím jestli mu to přijde na chut.