Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2016 09:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, mám pár hrdliček chechtavých, samec přírodní samice červená s bílým ocasem a letkama. Obě jejich mláďata jsou bílá s červenýma očima. Bude to tak pokračovat, nebo to je náhoda? Mám ještě jeden pár přírodních, tak bych je mohl prohodit, ale nevím zda to pomůže.

25.5.2016 10:10
kubanec

XXX.XXX.103.251

No a co je na tom špatně ? Odchoval jste mutaci albino která bude dražší jak přirodní takže i líp prodejná možná se ta mutace jmenuje jinak hrdličky nechovam.

Anon1111

25.5.2016 16:26
Anon1111

XXX.XXX.226.158

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, mám pár hrdliček chechtavých, samec přírodní samice červená s bílým ocasem a letkama. Obě jejich mláďata jsou bílá s červenýma očima. Bude to tak pokračovat, nebo to je náhoda? Mám ještě jeden pár přírodních, tak bych je mohl prohodit, ale nevím zda to pomůže.

Počkajte až vyleria a budu mať oči tmave.

25.5.2016 18:42
zbosace

XXX.XXX.29.87

Domáce hrdlicky sa chovajú s veľmi bohatým genotypom. Málokto sa im venuje cielene s účelom odchovat práve to či ono. Preto je väčšina stepitelná i na niekoľko farieb zaraoven. Váš pár môže v budúcom hniezde dať mláďatá v inej farbe. Odchov ktorý ste docielil nebude pravé albino, ale cervenooke s tendenciou tmavnutia oka. Albiny u domácich hrdliciek majú oči tiež červené až ružové. Bohužiaľ to má následok horšieho videnia a silnej citlivosti na slnečné lúče. Tie moje sa mali problém nakŕmiť i napiť a nedokázali pri prelete pristáť na bydlo. V tienistej časti voliery im to problémy nerobilo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík