Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.61.7
Berou vam pyrury kupovanou vajecnou smes?predkladam a nic.uz bylo dost pokusu v ruznych kombinacich a porad nic.a kdyz ji trosku primicham do kliceneho, tak se toho ani netknou.vejce na tvrdo taky nic.jake mate vy zkusenosti?dekuji.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Berou vam pyrury kupovanou vajecnou smes?predkladam a nic.uz bylo dost pokusu v ruznych kombinacich a porad nic.a kdyz ji trosku primicham do kliceneho, tak se toho ani netknou.vejce na tvrdo taky nic.jake mate vy zkusenosti?dekuji.
Každý si zvykne, chce to cas ještě se mi nestalo ze by něco poslo hladem.Ovsem za predpokladu ze nemaji mlade., tam bych pockal do odstavu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Skuste do míchanice přidat nastrouhanou mrkev a rozmačkané piškoty.
Samotnou mě ji taky neberou.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dejte jim tuhle vaječno-ovocnou směs s ořechy a čili papričkami, můžou se po ní utlouct. Ještě dodám, že jsem do ní nikdy nic nepřidával. Krmil jsem s ní bez problémů nejen pyrury, ale i aratingy, mnichy, senegalce, konžáky, žaky, amazoňany a amazonky.
http://www.epapousek.cz/zbozi/335-all-mix-vajecno-ovocna-smes-s-orechy-a-chilli-paprickami.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.175.210
Spíše mi šlo o pravidelnou stravu, do které zařazuju míchanici, ale něják se mi to nedaří, nešlo mi o krmení v době odchovů, ale vím, že by měla být nějáký ten den v týdnu pravidelně po celý rok.po přidání s mrkví, piškoty a nějáké to zelené atd, jak se to dělá klasicky mi to prostě neberou, tak aspon díky za tip s tou all mix, vyzkouším.