Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hruby

27.7.2015 13:06
Hruby

XXX.XXX.218.10

Dobry den,

jake jsou prosim naroky na chov lorikula korumkateho a jaka je prosim priblizna cena za par?
Nici zelen?

dekuji Hruby.

28.7.2015 23:54
aymy

XXX.XXX.32.216

Na tyto sympatické malé papoušky se chodím kochat do Ostravské zoo, od té doby co je v provozu nový sloní pavilon, kde mají spolu s bulbučíky bělohlavými, bulbuly červenouchými a dalšími asijskými menšími druhy společný prosklený výsek džungle. Nikdy jsem však žádné odchovy neviděla. Možná to podle zbarvení mohou být 2 samci. Přikládám foto z r.2007 a z letoška. Pořád ta samá dvojka myslím. Tak tedy se jim tam daří asi dobře. Taky jim ráda koukám do krmítek, co vlastně jedí. Je to tak trochu asi pro mnohé chovatelský sen.

29.7.2015 06:33
bathory

XXX.XXX.158.2

Svého času jsem se o chov těchto krásných ptáků taky zajímala, protože jak píše aymy v zoo vypadají krásně Co jsem zjistila, tak je chová jen několik chovatelů v ČR, odchovy jsou velmi vzácné, dají se údajně ale sehnat v zahraničí, cenu si přesně nepamatuju, ale byla na mojí peněženku vysoká. On i chov není úplně bez problémů..

29.7.2015 18:34
pokorny

XXX.XXX.57.227

Dobrý den, tyto lorikuly jsem choval před cca 15 lety, podařilo se mi je i opakovaně odchovat. Co se týká nároků, byli to běžní malí loriové, strava a umístění totožné s ostatními podobnými ptáky. V zimě měli teplotu nad 10 stupňů, nebyli choulostiví (i přesto, že pocházeli z dovozu). Chov i odchov probíhal ve skupině 7 ks bez problému ve voliéře vnitřní část 3,5x1x2,2 m, venkovní část 4x2,5x2,5 m. Cena byla i na tehdejší dobu příznivá, platil jsem 1200 Kč za kus, ale to už dneska určitě není pravda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík