Rozely penant nekrmí mladé

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dudi

5.7.2015 23:04
Dudi

XXX.XXX.60.129

Potrebuji vedet co s parem co mam 2 roky a letos meli 8 vajec a ani jedno nezustalo nekrmili je, vydrzelo den a pak je zabili.ted ma zatim 4 vejce tak jsem zvedavi jestli je vychovaaji.tak me zajima co jim chyby nebo potrebujou.diky.

6.7.2015 08:11
simacek123

XXX.XXX.142.1

Dudi napsal(a):
Potrebuji vedet co s parem co mam 2 roky a letos meli 8 vajec a ani jedno nezustalo nekrmili je, vydrzelo den a pak je zabili.ted ma zatim 4 vejce tak jsem zvedavi jestli je vychovaaji.tak me zajima co jim chyby nebo potrebujou.diky.

Na takovou věc není co radit, hledat můžete u sebe, mozna změna prostředí, chyba v krmeni a nebo spatny par.Jednu věc si musite uvědomit a to ne ze všechny pary na svete jsou top.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.7.2015 09:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud to udělají znova tak je to pára na dvě věci a dát pryč na nic nečekat a nebo prostě nemají klid.

Dudi

7.7.2015 00:23
Dudi

XXX.XXX.120.43

Jestli to udela znovu tak jde samice ven.nevim jestli je samec dobry ale asi jo kdyz z 8 vajec jsou vsechny oplozeny.volieru maji velkou 2m na 2m a 2m vysokou.mozna i to postrojovani je moc maji vsevchno bazenek koutek s piskem 3druhy zradla.ted ma 4 vejce a vsechny jsou plne tak jsem zvedav.

7.7.2015 07:47
helena.

XXX.XXX.66.189

V bazénku a žrádle to může a nemusí bejt maj vaši ptáci ve voliéře ještě jinou zábavu mimo koupání a žrádla?větve na okus nebo něco co se dá dobře ničit?problém jsem s tím neměla ale samci bývají trochu agresivnější tak se možná šel vybít na mladých.

Dudi

7.7.2015 10:04
Dudi

XXX.XXX.120.43

Maji tam jednu bydlo pres cely a 4 vetve.a obcas jim tam hodim vetsi vetvicky na zem vrby na ozobani.sice bude sedet po druhe tak snad to bude lepsi.ale dik za nazor.

8.7.2015 08:18
helena.

XXX.XXX.66.189

Třeba to na podruhý bude lepší taky mě napadlo že mladým mohlo něco být některá zvířata své potomky zlikvidují pokud s nimi je něco v nepořádku ale přeju vám aby to tentokrát vyšlo.

Dudi

8.7.2015 13:19
Dudi

XXX.XXX.120.43

Dekuji budu se modlyt aby to tak bylo.za 25 dni se ozvu a reknu vam jak to dopadlo.dneska sem jim tam udelal tropicky les s vrbovych vetvy.povesil jsem vetve na steny a na strop vypada to dobre.

Přidejte reakci

Přidat smajlík