Dudi
XXX.XXX.60.129
Potrebuji vedet co s parem co mam 2 roky a letos meli 8 vajec a ani jedno nezustalo nekrmili je, vydrzelo den a pak je zabili.ted ma zatim 4 vejce tak jsem zvedavi jestli je vychovaaji.tak me zajima co jim chyby nebo potrebujou.diky.
Dudi
napsal(a):
Potrebuji vedet co s parem co mam 2 roky a letos meli 8 vajec a ani jedno nezustalo nekrmili je, vydrzelo den a pak je zabili.ted ma zatim 4 vejce tak jsem zvedavi jestli je vychovaaji.tak me zajima co jim chyby nebo potrebujou.diky.
Na takovou věc není co radit, hledat můžete u sebe, mozna změna prostředí, chyba v krmeni a nebo spatny par.Jednu věc si musite uvědomit a to ne ze všechny pary na svete jsou top.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud to udělají znova tak je to pára na dvě věci a dát pryč na nic nečekat a nebo prostě nemají klid.
Dudi
XXX.XXX.120.43
Jestli to udela znovu tak jde samice ven.nevim jestli je samec dobry ale asi jo kdyz z 8 vajec jsou vsechny oplozeny.volieru maji velkou 2m na 2m a 2m vysokou.mozna i to postrojovani je moc maji vsevchno bazenek koutek s piskem 3druhy zradla.ted ma 4 vejce a vsechny jsou plne tak jsem zvedav.
Dudi
XXX.XXX.120.43
Maji tam jednu bydlo pres cely a 4 vetve.a obcas jim tam hodim vetsi vetvicky na zem vrby na ozobani.sice bude sedet po druhe tak snad to bude lepsi.ale dik za nazor.
Dudi
XXX.XXX.120.43
Dekuji budu se modlyt aby to tak bylo.za 25 dni se ozvu a reknu vam jak to dopadlo.dneska sem jim tam udelal tropicky les s vrbovych vetvy.povesil jsem vetve na steny a na strop vypada to dobre.