Penant krmení mladých.

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.7.2015 10:06

Mám vedle penantů pár nádherných a mají mladé stejně stará jak penanti ale včera jsem pozoroval že nádherní krmí tak třikrát za hodinu a penanti jen jednou?Není to počátek něčeho špatného jako že se jim je nechce krmit?A to tam ta samička penanta byla jen moment kdežto nadherná je v budce při krmení daleko déle.Dnes ráno jsem je zas pozoroval a opět to samé.

2.7.2015 12:01
helena.

XXX.XXX.66.189

No nejsem expert ale pokud budou mladí penanti mít hlad měl by jste z budky slyšet jejich nářek v tom případě něco špatně bude pokud jsou penantíci v potichu mělo by to být v pořádku zkuste se podívat jestli mají plná volátka až bude samice pryč z budky.

2.7.2015 15:24

Jsou potichu jen když tam samice nebo samec jdou tak pípají.Když je v budce nadherná tak jdou mladí hodně slyšet ale penanti jen pípají.Mám penanty prvním rokem tak nemám s mladýma penantama skušenosti.

3.7.2015 07:39
helena.

XXX.XXX.66.189

Tak to by mělo být v pořádku minulý rok jsem měla taky první odchov a samička to asi ještě neměla tak vychytaný když se zdržela a mladé měly hlad začaly řvát jako by je někdo vraždil.
Když ted tak nad tím uvažuju oni pap nádherní můžou mít oproti penantům jiné inervaly krmení a nemají nádherní třeba více mladých?

3.7.2015 08:33

Mají také tři ale jsou o týden starší, né stejně starí jak jsem psal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík