Papoušek, nemůžu si vybrat...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Piisk

3.6.2015 16:31
Piisk

XXX.XXX.29.219

Zdravím, chtěl bych si pořídit papouška.
Vím, tohle téma je tu neustále projel jsem si pár těch tém ale furt nemůžu si vybrat.
Podotýkám že nechci andulku.
Chtěl bych méně hlučnějšího papouška (Samozřejmě nemusí být úplně ticho, jak někteří žádají..)
Vhodného do paneláku (Klec - možnost proletu v bytě)
Jednoho z těch levnějších papoušků odhadem do 1,000, -
Ochočitelného, inteligentního který je aktivní a je "upnutý" na své majitele.
Nejlépe aby nebylo nutné ho mít v páru (Když bude stačit dostatečná aktivita majitele)
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2015 19:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím nej bude korela nebo kakariky rudočelý nebo žlutočelý, alexander malý se taky dá sehnat do 1000 kč.

3.6.2015 19:03
simacek123

XXX.XXX.142.1

A co na to? je tezke radit co je dobře, kazdy znas je jiny a vy jste priklad toho ze se nemůžete rozhodnout a to ma vyresit někdo jiny.clovek se musí preci umet rozhodnout sam, vyjimka je snad pouze u deti tam pomůžou a poradi rodice., aspoň by měli. Každý druh ma sve pro a proti ale především zalezi jak se k tomu majitel postavi.

3.6.2015 21:25
nosfi

XXX.XXX.169.163

Pokud jste ještě nikdy papouška nevychovával, doporučím klasiku: andulku, korelu, mníška... A jako příjemnou alternativu andulky Aymaru pruhovaného, zdají se mi víc kontaktní a míň plašani.
Jiní ptáci se vám třeba zdají exotičtější nebo zajímavější, ale tyhle druhy jsou populární právě proto, že jsou fajn k lidem a naučí se spoustu věcí. Samozřejmě 70% úspěchu tvoří snaha a zkušenosti chovatele. Vždycky platí, že všechen investovaný čas se vrátí.

4.6.2015 09:18
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

Dobrý den.
Zkuste si načíst něco o pyrurách. Úžasní mazlové a nenároční na výchovu. Hluční také moc nejsou. Chovám šest párů v paneláku a jsem spokojený, téměř o nich nevím. Dovedou si hejknout, ale není to nepříjemný projev.
S pozdravem M.Zedlitzer.

Přidejte reakci

Přidat smajlík