Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.248.27
Vazeni chovatele!
Velmi rada, bych se dozvedela neco o mnisku sedem, ktery by mel byt jako kamarad do rodiny.
Delsi dobu planujeme porizeni nejakeho vetsiho papouska jako spolecnika. Papousek ZAKO je pro nas v tuto chvili nedostupny, proto uvazujeme o papouskovi, ktery by dobre mluvil, ale byl pro nas i cenove dostupnejsi. Rada bych vedela, jak je mnisek sedy hlucny, kdyz je rucne dokrmeny? Zda dokaze byt opravdu milym spolecnikem, ktery se nauci i par slovicek?
Moc uvitam vsechny informace o tomto papouskovi!!!
Dekuji!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.185.11
Dobry vecer,
mam doma mniska rucne dokrmeneho. Mam ho asi dva mesice, koupila jsem ho kdyz bu bylo asi 8 mesicu. Behem te kratke doby co ho mam se naucil dost slov, dokonce napodobuje muj smich, je s nim vazne sranda, uz bych si to bez nej nedokazala predstavit
O te hlucnosti: obcas kdyz se nastve, kdyz ho zavru do klece a jdu pryc, tak rve a to neprijemne, ale jen chvili, pak zas zacne povidat vse co zna a zdokonalovat se
(prisla jsem potichu domu a tak to zjistila
) Porad mluvi a mluvi..Nedokazu rict, zda je tedy nejak extra hlucny, ziji v rodinnem dome, takze sousedi si neztezuji
..
Musim rict, ze jsem driv netusila, ze je to papousek tak inteligentni. Doporucuji! JInak jsou taky krasni senegalci, jsou pry tissi. Ja mam jen jeden divoky par, a ty prevazne hvizdaj.
S pozdravem Marcela
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.72.99
I my máme doma ručně dokrmeného mníška. Je to nejúžasnější pták, krásně mluví a hlavně je mu pěkně rozumět. Napodobuje všechny zvuky které slyší, včetně smíchu. Křičí velmi málo, stále povídá. Rád si hraje, předvádí se, miluje koupání, je to komediant. Máme i žaka, ale řekla bych, že mníšek je povahově lepší. Žako tíhne víc ke mně, ale mníšek miluje celou rodinu. Vzhledem k tomu, že můžu porovnat tak bych jednoznačně volila mníška.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.248.27
Dekuji! Budu cekat dalsi odpovedi! Velmi mne tento papousek zajima a zatim slysim jen chvalu :-). Jedine ceho se bojim je ten hluk. Mame sice rodinny domek, ale nasim sousedum vadi i svitoreni andulek :-(, proto se ptam, zda je mnisek hodne hlucny, co kdyby jim vadil z naseho domku krik mniska. Kdo ma bajecne sousedy, ani nevi co ma!!!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.191.163
mám také dokrmeného mníška
a potvrzuji vše co tu je o něm napsáno. Ten náš nekřičí, jsem v důchodu a stále doma. ým velikým přáním byl Žako a když se odstěhovali děti, koupila jsem dokrmeného. Kdyby to šlo vrátit, tak bych ho neměla. Je to konzervativní nafoukaný pták navíc je děsně žárlivý a to i na psa. Přes to, že je velice mazlivý, hodný, neštípe tak je vada že s ním nic není. Zlatý mníšek!!!!!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.30.34
mužu potvrdit mám ho dva roky a bral jsem ho se stejnými obavami protože bydlím v paneláku, ale naštěstí ten náš papouch nekřičí jen když se naštve a k tomu nemá důvod . sousedi si tudíš nestěžují. A mazel je největší. a navíc se s ním člověk nenudí je to klaun co se rád předvádí a je středem pozornosti a pokud tak není tak něco vymyslí aby byl. A další + má rád všechny doma i děcka takže supr papouch neměnil bych.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.147.20
Dobrý den,
i my máme ručně dokrmeného mníška,je mu 10 měsíců.Je to velký mazel ale nemluví.Občas z něj vypadne nepovedené aoj,ale pusinky dává parádní i se zvukem.S tím křikem je to jak kdy,někdy je týden hodnej a pak řve dva dny i když je venku.Mrzí mě že si vůbec nehraje,každou hračku vztekle zahodí.Akorát po jídle jde jak šílenej,to musíme schovávat.
.Taky mě dost překvapil tím,že se ničeho nebojí,kočku tu prožene pravidelně a je schopnej skočit do vany plné vody...
Luca1
XXX.XXX.20.155
Koupila jsem mnIska samicku a hned si zvykla.Nemuzu rict,ze je hlucna uplne v pohode.Je to velky mazel jsem rada,ze ji mam.