Runčně dokrmený mníšek šedý - informace

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

29.5.2010 21:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.27

Vazeni chovatele!
Velmi rada, bych se dozvedela neco o mnisku sedem, ktery by mel byt jako kamarad do rodiny.
Delsi dobu planujeme porizeni nejakeho vetsiho papouska jako spolecnika. Papousek ZAKO je pro nas v tuto chvili nedostupny, proto uvazujeme o papouskovi, ktery by dobre mluvil, ale byl pro nas i cenove dostupnejsi. Rada bych vedela, jak je mnisek sedy hlucny, kdyz je rucne dokrmeny? Zda dokaze byt opravdu milym spolecnikem, ktery se nauci i par slovicek?
Moc uvitam vsechny informace o tomto papouskovi!!!
Dekuji!

Neregistrovaný uživatel

29.5.2010 21:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.185.11

Dobry vecer,
mam doma mniska rucne dokrmeneho. Mam ho asi dva mesice, koupila jsem ho kdyz bu bylo asi 8 mesicu. Behem te kratke doby co ho mam se naucil dost slov, dokonce napodobuje muj smich, je s nim vazne sranda, uz bych si to bez nej nedokazala predstavit :-) O te hlucnosti: obcas kdyz se nastve, kdyz ho zavru do klece a jdu pryc, tak rve a to neprijemne, ale jen chvili, pak zas zacne povidat vse co zna a zdokonalovat se :-) (prisla jsem potichu domu a tak to zjistila :-)) Porad mluvi a mluvi..Nedokazu rict, zda je tedy nejak extra hlucny, ziji v rodinnem dome, takze sousedi si neztezuji :-))..
Musim rict, ze jsem driv netusila, ze je to papousek tak inteligentni. Doporucuji! JInak jsou taky krasni senegalci, jsou pry tissi. Ja mam jen jeden divoky par, a ty prevazne hvizdaj.
S pozdravem Marcela

Neregistrovaný uživatel

29.5.2010 22:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.99

I my máme doma ručně dokrmeného mníška. Je to nejúžasnější pták, krásně mluví a hlavně je mu pěkně rozumět. Napodobuje všechny zvuky které slyší, včetně smíchu. Křičí velmi málo, stále povídá. Rád si hraje, předvádí se, miluje koupání, je to komediant. Máme i žaka, ale řekla bych, že mníšek je povahově lepší. Žako tíhne víc ke mně, ale mníšek miluje celou rodinu. Vzhledem k tomu, že můžu porovnat tak bych jednoznačně volila mníška. :-)

Neregistrovaný uživatel

29.5.2010 22:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.248.27

Dekuji! Budu cekat dalsi odpovedi! Velmi mne tento papousek zajima a zatim slysim jen chvalu :-). Jedine ceho se bojim je ten hluk. Mame sice rodinny domek, ale nasim sousedum vadi i svitoreni andulek :-(, proto se ptam, zda je mnisek hodne hlucny, co kdyby jim vadil z naseho domku krik mniska. Kdo ma bajecne sousedy, ani nevi co ma!!!!

Neregistrovaný uživatel

7.6.2010 20:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.163

mám také dokrmeného mníška
a potvrzuji vše co tu je o něm napsáno. Ten náš nekřičí, jsem v důchodu a stále doma. ým velikým přáním byl Žako a když se odstěhovali děti, koupila jsem dokrmeného. Kdyby to šlo vrátit, tak bych ho neměla. Je to konzervativní nafoukaný pták navíc je děsně žárlivý a to i na psa. Přes to, že je velice mazlivý, hodný, neštípe tak je vada že s ním nic není. Zlatý mníšek!!!!!smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

8.6.2010 15:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.34

mužu potvrdit mám ho dva roky a bral jsem ho se stejnými obavami protože bydlím v paneláku, ale naštěstí ten náš papouch nekřičí jen když se naštve a k tomu nemá důvod . sousedi si tudíš nestěžují. A mazel je největší. a navíc se s ním člověk nenudí je to klaun co se rád předvádí a je středem pozornosti a pokud tak není tak něco vymyslí aby byl. A další + má rád všechny doma i děcka takže supr papouch neměnil bych.

Neregistrovaný uživatel

9.6.2010 15:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.147.20

Dobrý den,
i my máme ručně dokrmeného mníška,je mu 10 měsíců.Je to velký mazel ale nemluví.Občas z něj vypadne nepovedené aoj,ale pusinky dává parádní i se zvukem.S tím křikem je to jak kdy,někdy je týden hodnej a pak řve dva dny i když je venku.Mrzí mě že si vůbec nehraje,každou hračku vztekle zahodí.Akorát po jídle jde jak šílenej,to musíme schovávat.:-)).Taky mě dost překvapil tím,že se ničeho nebojí,kočku tu prožene pravidelně a je schopnej skočit do vany plné vody...

Luca1

24.5.2019 20:14
Luca1

XXX.XXX.20.155

Koupila jsem mnIska samicku a hned si zvykla.Nemuzu rict,ze je hlucna uplne v pohode.Je to velky mazel jsem rada,ze ji mam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík