Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2014 18:35
smouk

XXX.XXX.221.226

Dobrý den... Chtěla jsem se zeptat jak přepíšu a kam se poté posílají doklady.. Předem děkuji.. :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2014 08:24

smouk napsal(a):
Dobrý den... Chtěla jsem se zeptat jak přepíšu a kam se poté posílají doklady.. Předem děkuji.. :)

www.dostihyjc.cz
hlášení změny
posiela sa to tuším aj s preukazom do chuchle. v prípade nejasností je tam určite nejaká kontaktná osoba, ktorá vám poradí.

17.2.2014 11:47
monchess

XXX.XXX.41.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
www.dostihyjc.cz
hlášení změny
posiela sa to tuším aj s preukazom do chuchle. v prípade nejasností je tam určite nejaká kontaktná osoba, ktorá vám poradí.

Jockey Club ČR, Radotínská 69, 159 00 Praha 5.

17.2.2014 20:00
smouk

XXX.XXX.221.226

Mockrát děkuji.. Ale vyskytl se i problém že majitel který mi koně prodává tak ztratil jeho Modrý průkaz...

18.2.2014 07:21
monchess

XXX.XXX.41.2

smouk napsal(a):
Mockrát děkuji.. Ale vyskytl se i problém že majitel který mi koně prodává tak ztratil jeho Modrý průkaz...

A máte v kupní smlouvě, že Vám bude předán i modrý průkaz? Pokud ano, tak je prodávající povinen Vám ho předat a pokud ztratil, tak nechat vystavit na své náklady nový. Jen jestli je to pravda..

18.2.2014 08:47

smouk napsal(a):

pred kúpou koňa 100% identifikujte, neviem teraz z hlavy rok, ale od niektoréro roku sú žriebätá A 1/1 čipované.
V podstate by nebol problém na JC zažiadať o vydanie duplikátu preukazu, ale takto to vyzerá trochu podozrivo...

20.2.2014 02:33
smouk

XXX.XXX.221.226

No toho koníka kterého si kupuji znám už dlouho i papíry jsem viděla ale majitel je někam založil jelikož... Tak že tak.. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík