Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2012 12:46
cashamalta

XXX.XXX.240.171

Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo nějakou pozitivní zkušenost s někým, kdo poskytuje kurzy zapřahání. Na internetu je toho mnoho, Uhřice, Svobodovi, Kladruby, Sukorady… Nevím koho si vybrat, měla bych zájem o zapřahání do chomoutu, takže spíše někam k chlaďasům, ale zase hodlám zapřahat poníka, takže třeba těžký tah a přibližování dřeva mě zas tak moc nezajímá. Měla bych zájem o základy zapřahání úplně od začátku, jak naučit koně na ovládání zezadu na opratích, postrojování, potom zapřažení do lehké klády nebo pneumatiky a na závěr zápřah do vozíku. Víte o někom, kdo zapřahá poníky a umožňuje tyto výcvikové lekce? Nemusí to být nutně nějaká stáj, klidně soukromník, který je ochotný vše vysvětlit a ukázat. Díky moc

12.8.2012 15:37
nemide

XXX.XXX.8.222

Pan Iš

12.8.2012 18:15
cashamalta

XXX.XXX.240.171

A máš nějakou osobní zkušenost? Jak třeba kurz probíhá a tak? Vím, že pan Iš zapřahá spíše do poprsáků a má velké koně, frísáky a kladrubáky. Díky za každou zkušenost...

12.8.2012 22:29
lesterka

XXX.XXX.89.1

Iš zapřahá cokoliv, od poníka po těžké chlaďase. Zapřáhne ti do čehokoliv chceš. Většina koní u něj v maštali chodí v anglických postrojích, ale není problém dát chomouty. Je to o domluvě. Zvládne jak pohodové koně, absolutně syrové člověkem nepolíbené, tak i nápravu koní zkažených. Zní to jako relama, jak to tak po sobě čtu, ale je to realita. Koně mám u něj v maštali 2 roky (já ho nezapřahám) a vidím jeho práci...

buggyna

14.8.2012 12:32
buggyna

XXX.XXX.8.222

Odkud prosím vás je, a vůbec nemám cenovou představu o kurzu... zasvětili by jste mě prosím?:-)

16.8.2012 09:49
cashamalta

XXX.XXX.113.2

Díky za info, to je super, zkusím ho tedy kontaktovat a domluvit se. Mám nastudované co se nastudovat dalo, ale ani tisíc knížek nenahradí hodinu praxe...:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík