Muchaři - koření Hřebíček

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jackie1

28.7.2012 12:50
Jackie1

XXX.XXX.153.99

krásný den:-) máme frísku a je muchařka. Zkoušeli jsme ledasco, ale bez úspěchu. A pak jsem si někde přečetla o koření Hřebíčku a vyzkoušela jsem to a je to přírodní zázrak na hojení poranění kůže takže hojení přímo zázračné. Kobylce do měsíce začal vydrbaný ocas krásně narůstat a to v měsíci červen červenec a i na ni nešel otravný hmyz samozřejmě jsme používali i Repel Xp aby jí tolik neotěžovali aby měla trochu klid.. Kobylce jsem to dělala tak že jeden pytlík hřebíčku jsem uvařila ve 2l vody až vřela tak jsem to nechala 5min provařit a pak stát- nechala jsem to v hrnci a pak jsem si odlila 1l až jsem vypotřebovala tak zbytek a kobylku s tím potírala místa která byla vydrbaná hodně jsem jí to rozmáčela a vmasírovávala- takže hřívu ocas zadek atd. Měla jsem pořezaný prst a tím jak jsem jí to vmasírovávala tak se i mě rychle rána zatáhla a to mi před tím rána dokola praskala. Koník nádherně voní:-) je to přírodní a pokud si o hřebíčku najdete článek tak jsem nenašla žádná negativa. Ještě jsem jí k večernímu jídlu podávala čerstvě pomletý hřebíček a bez problémů to žrala asi tak 1 polévkovou lžíci vodorovnou. Před tím jsme jí dávali zelenou řasu spirulinu , mleté konopné semínko, kvasnice pivovarské , jíl a po té hřebíček a je to lepší o 80% nemá velké suché koláče na břichu jek se drbe je to opravdu dobré a není to drahé pytlík stojí cca 20kč.dělala jsem jí to 3x- 4x týdně dle možností. Přeji Vám ať Vám to pomůže jako nám ať těm našim koňským miláčkům pomůžeme jak jen můžeme , protože neskutečně to musí být pro ně nepříjemné. s pozdravem ať vám koně dělají radost v životě.

29.7.2012 08:33
sisi58

XXX.XXX.218.3

To máte dobré,že Vám hřebíček zabírá. Většinou nezabírá nic nebo jen dočasně. Podle všeho je to hodně individuální. Bohužel se tahle nemoc nedá vyléčit, pouze koníkovi ulevit.
A to se najdou blázni, kteří na těchto koních chovají smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík