Tosky / Toskány info o něm?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2009 23:47
skippka

XXX.XXX.46.19

Ahoj, do stáje nám přišel nový koníček jménem Tosky a moc toho o něm nevíme, spíše nic. Majitelka mě poádala, zda bych se na něj nezeptala, třeba ho někdo bude znát a dovíme se víc.

Je to 12 letý valach zřejmě ČT, 165 KVH, ryzák s odznaky. Původní jméno bylo snad Toskány (nebo Toskáno). Výžeh se dělal až u majitelky od které ho kupovala ta nynější. Zhruba před třemi lety by se měl nacházet na ranči Malevil a běhat pony expresy. Rádi bychom se dozvěděli více. Co dělal, kde byl... Pokud byste měli někdo nějaké informace prosím napište sem nebo lépe na e-mail jineli@seznam.cz děkuji Jitka

Jinak Tosky je nyní na Čeřeništi a má se velice dobře

3.9.2009 23:50
skippka

XXX.XXX.46.19

skippka napsal(a):
Ahoj, do stáje nám přišel nový koníček jménem Tosky a moc toho o něm nevíme, spíše nic. Majitelka mě poádala, zda bych se na něj nezeptala, třeba ho někdo bude znát a dovíme se víc.

Je to 12 letý valach zřejmě ČT, 165 KVH, ryzák s odznaky. Původní jméno bylo snad Toskány (nebo Toskáno). Výžeh se dělal až u majitelky od které ho kupovala ta nynější. Zhruba před třemi lety by se měl nacházet na ranči Malevil a běhat pony expresy. Rádi bychom se dozvěděli více. Co dělal, kde byl... Pokud byste měli někdo nějaké informace prosím napište sem nebo lépe na e-mail jineli@seznam.cz děkuji Jitka

Jinak Tosky je nyní na Čeřeništi a má se velice dobře

Ještě jedna fotečka.

5.9.2009 11:19
red and white

XXX.XXX.125.26

skippka napsal(a):
Ještě jedna fotečka.

Ahoj.
Ano, Toskyho znám, stál u nás na Malevilu. O jeho minulosti sice také moc nevíme, ale pokud máš zájem, ozvi se mi prosím na email: ph-@seznam.cz Také bych ráda věděla jak se Tosky má, jeden čas mi ho i nabízeli k prodeji

23.6.2012 20:23
jirrka

XXX.XXX.177.235

Ahoj Toskyho sme z malevilu koupili mi a pak šel na čeřeniště rád bych taky věděl kde dneska je chci ho spátky. Z malevilu sme ho koupili už před 6 roky a opravdu jezdil ponyexpres dejte o něm vědět díky moc machovy.

24.6.2012 01:05
skippka

XXX.XXX.181.111

Dobrý den,
paní majitelka co u nás měla Toskyho si ho zanedlouho odstěhovala. Pokud vlastníte facebook kontaktujte paní Marii Černou Popelkovou. Co vím, již ho nemá, ale mohla by vám dát informaci kam ho prodala. Pěkný den Nesvorová

Přidejte reakci

Přidat smajlík