Tož ďouchy, kaj jste při pátku...?:)))

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2008 07:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

a já se dneska uvidím s Lenuškou...akorát teda počasí nám moc nepřeje...:((

3.10.2008 07:55
markemic

XXX.XXX.84.176

kukinatost napsal(a):

Dnes mezi prvními?To se mi ještě nestalo
Dobré ráno!Konečně zase pátek!

3.10.2008 07:59
rocky

XXX.XXX.0.1

markemic napsal(a):
Dnes mezi prvními?To se mi ještě nestalo
Dobré ráno!Konečně zase pátek!

Dobré ráno.

3.10.2008 08:02
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Tož dobré. Hlavně ať moc neprší

3.10.2008 08:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Tož dobré. Hlavně ať moc neprší

Zdar fuj tam je hnusně vubec se mi ven nechtělo..no snad se počasí umoudří a bude fajné....chtěla bych jít přiježdovat...

3.10.2008 08:31
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Zdar fuj tam je hnusně vubec se mi ven nechtělo..no snad se počasí umoudří a bude fajné....chtěla bych jít přiježdovat...

To já přiježďovala včera...hnědou věc :) Po 3/4 hodině už tam byly i náznaky uvolnění :)))

3.10.2008 08:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
To já přiježďovala včera...hnědou věc :) Po 3/4 hodině už tam byly i náznaky uvolnění :)))

bravurně, Katuša...:))
hje, já jsem zjistila, že ybch měla jet na hubert do Loučky, a teď nevím, jeslti ej to tenhle, nebo příští týden, což by byla docela prekerka....
no, ale dám vědět co nejdřív, musím se zeptat Dašeny, kdy přesně to je....
už mám doma tooh sněhuláka, tož to dneska na ryzcovi zprubuju, ale halvně nesmí chcát, už tak tma je hnusně tma ještě teď...těšila sjem, že s lenuškou spácháme nějakou delší vyjížďku, ať zas pojezdí an ryzcovi a kdyby chtěla i Kerku jí půjčím, ale ten moc nadšený nebude...stačilo minule:))

3.10.2008 09:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
bravurně, Katuša...:))
hje, já jsem zjistila, že ybch měla jet na hubert do Loučky, a teď nevím, jeslti ej to tenhle, nebo příští týden, což by byla docela prekerka....
no, ale dám vědět co nejdřív, musím se zeptat Dašeny, kdy přesně to je....
už mám doma tooh sněhuláka, tož to dneska na ryzcovi zprubuju, ale halvně nesmí chcát, už tak tma je hnusně tma ještě teď...těšila sjem, že s lenuškou spácháme nějakou delší vyjížďku, ať zas pojezdí an ryzcovi a kdyby chtěla i Kerku jí půjčím, ale ten moc nadšený nebude...stačilo minule:))

Holky doháním všechny mé resty a že jich je kupa...venku vylezlo sluníčko, snad bude pěkný den...

3.10.2008 09:51
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Holky doháním všechny mé resty a že jich je kupa...venku vylezlo sluníčko, snad bude pěkný den...

Tak ty doháním už od pondělka Nebo spíš to tady dávám do kupy po 14 denní divočině...

olga visnakova

3.10.2008 10:17
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

strelish napsal(a):
Tak ty doháním už od pondělka Nebo spíš to tady dávám do kupy po 14 denní divočině...

ahoj holky, můžu na chvilinku se přivtírnout? Potřebuji pomoci, zda nevite, kdo by chtěl 2 nepojízdné koníky, třeba jako společnost, bo na pastvu.........foto přiloženo-
1-Medly-12let-valach-po těžkém úraze, sl.tepl.
2-Kačenka-5let-ataxie-ani hříbo, ani ježdění

olga visnakova

3.10.2008 10:18
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

olga visnakova napsal(a):
ahoj holky, můžu na chvilinku se přivtírnout? Potřebuji pomoci, zda nevite, kdo by chtěl 2 nepojízdné koníky, třeba jako společnost, bo na pastvu.........foto přiloženo-
1-Medly-12let-valach-po těžkém úraze, sl.tepl.
2-Kačenka-5let-ataxie-ani hříbo, ani ježdění

Kačka nejde vložit, neumím formátovat, typ hafloš..................pošlu mailem

3.10.2008 10:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

olga visnakova napsal(a):
Kačka nejde vložit, neumím formátovat, typ hafloš..................pošlu mailem

Oli já teda netuším, jednoho s omezním mám tudíž další už asi néé, ale jist se nějaká dobrá duše najde...medley se z toho teda dostal,jo?

olga visnakova

3.10.2008 11:25
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

klawdie napsal(a):
Oli já teda netuším, jednoho s omezním mám tudíž další už asi néé, ale jist se nějaká dobrá duše najde...medley se z toho teda dostal,jo?

Snad se někomu odsud hodí, nechci dát inzerát, pak by se ozval třeba handlák a tak.........joo, Méďa už má následky vyřešené, už jen baštit a baštit a nechat se hýčkat

3.10.2008 12:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

Oli, držím moc palce, kámoška sice chce ke kobylce jenom společníka do ohrady, ale chtěla by jenom poníka, přeci jen ty náklady jsou o něčem jiném..ale zkusím se poptat slušných lidí, kterým důvěřuju....

olga visnakova

3.10.2008 18:04
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

kukinatost napsal(a):
Oli, držím moc palce, kámoška sice chce ke kobylce jenom společníka do ohrady, ale chtěla by jenom poníka, přeci jen ty náklady jsou o něčem jiném..ale zkusím se poptat slušných lidí, kterým důvěřuju....

Kdyby náhodou, určo dej vědět, ten Medlísek je takový prdelka málo baštící...............

Přidejte reakci

Přidat smajlík