a já se dneska uvidím s Lenuškou...akorát teda počasí nám moc nepřeje...:((
markemic
napsal(a):
Dnes mezi prvními?
To se mi ještě nestalo
Dobré ráno!Konečně zase pátek!
Dobré ráno.
kukinatost
napsal(a):
Tož dobré. Hlavně ať moc neprší
klawdie
napsal(a):
Zdar fuj tam je hnusně vubec se mi ven nechtělo..no snad se počasí umoudří a bude fajné....chtěla bych jít přiježdovat...
To já přiježďovala včera...hnědou věc :) Po 3/4 hodině už tam byly i náznaky uvolnění :)))
strelish
napsal(a):
To já přiježďovala včera...hnědou věc :) Po 3/4 hodině už tam byly i náznaky uvolnění :)))
bravurně, Katuša...:))
hje, já jsem zjistila, že ybch měla jet na hubert do Loučky, a teď nevím, jeslti ej to tenhle, nebo příští týden, což by byla docela prekerka....
no, ale dám vědět co nejdřív, musím se zeptat Dašeny, kdy přesně to je....
už mám doma tooh sněhuláka, tož to dneska na ryzcovi zprubuju, ale halvně nesmí chcát, už tak tma je hnusně tma ještě teď...těšila sjem, že s lenuškou spácháme nějakou delší vyjížďku, ať zas pojezdí an ryzcovi a kdyby chtěla i Kerku jí půjčím, ale ten moc nadšený nebude...stačilo minule:))
kukinatost
napsal(a):
bravurně, Katuša...:))
hje, já jsem zjistila, že ybch měla jet na hubert do Loučky, a teď nevím, jeslti ej to tenhle, nebo příští týden, což by byla docela prekerka....
no, ale dám vědět co nejdřív, musím se zeptat Dašeny, kdy přesně to je....
už mám doma tooh sněhuláka, tož to dneska na ryzcovi zprubuju, ale halvně nesmí chcát, už tak tma je hnusně tma ještě teď...těšila sjem, že s lenuškou spácháme nějakou delší vyjížďku, ať zas pojezdí an ryzcovi a kdyby chtěla i Kerku jí půjčím, ale ten moc nadšený nebude...stačilo minule:))
Holky doháním všechny mé resty a že jich je kupa...venku vylezlo sluníčko, snad bude pěkný den...
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
strelish
napsal(a):
Tak ty doháním už od pondělka
Nebo spíš to tady dávám do kupy po 14 denní divočině...
ahoj holky, můžu na chvilinku se přivtírnout? Potřebuji pomoci, zda nevite, kdo by chtěl 2 nepojízdné koníky, třeba jako společnost, bo na pastvu.........foto přiloženo-
1-Medly-12let-valach-po těžkém úraze, sl.tepl.
2-Kačenka-5let-ataxie-ani hříbo, ani ježdění
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
olga visnakova
napsal(a):
ahoj holky, můžu na chvilinku se přivtírnout? Potřebuji pomoci, zda nevite, kdo by chtěl 2 nepojízdné koníky, třeba jako společnost, bo na pastvu.........foto přiloženo-
1-Medly-12let-valach-po těžkém úraze, sl.tepl.
2-Kačenka-5let-ataxie-ani hříbo, ani ježdění
Kačka nejde vložit, neumím formátovat, typ hafloš..................pošlu mailem
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
klawdie
napsal(a):
Oli já teda netuším, jednoho s omezním mám tudíž další už asi néé, ale jist se nějaká dobrá duše najde...medley se z toho teda dostal,jo?
Snad se někomu odsud hodí, nechci dát inzerát, pak by se ozval třeba handlák a tak.........joo, Méďa už má následky vyřešené, už jen baštit a baštit a nechat se hýčkat
kukinatost
napsal(a):
Oli, držím moc palce, kámoška sice chce ke kobylce jenom společníka do ohrady, ale chtěla by jenom poníka, přeci jen ty náklady jsou o něčem jiném..ale zkusím se poptat slušných lidí, kterým důvěřuju....
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
kukinatost
napsal(a):
Oli, držím moc palce, kámoška sice chce ke kobylce jenom společníka do ohrady, ale chtěla by jenom poníka, přeci jen ty náklady jsou o něčem jiném..ale zkusím se poptat slušných lidí, kterým důvěřuju....
Kdyby náhodou, určo dej vědět, ten Medlísek je takový prdelka málo baštící...............