zlatka, včera jsem se fakt hecla, a ještě před odjezdem na pilinovou brigádu udělal honem pár fotek..tož tady máte Kerkateho se sidem..:)
kukinatost
napsal(a):
zlatka, včera jsem se fakt hecla, a ještě před odjezdem na pilinovou brigádu udělal honem pár fotek..tož tady máte Kerkateho se sidem..:)
to byly pózy, než se nechal vyfotit..:)
třeba...
kukinatost
napsal(a):
ale pak z něho byl pan manekýn..:)
kukinatost
napsal(a):
a vyfotila jsme se i s oběma pjerunama..
kukinatost
napsal(a):
a s Ritchim to nešlo nevyfotit, ten pes je furt v záběru:)
kukinatost
napsal(a):
a s Ritchim to nešlo nevyfotit, ten pes je furt v záběru:)
PRUDCE ELEGANTNÍ jen co je pravda...moc slušivé Jani, vypadá spokojeně a to je moc dobře....holky já se včera vubec nedostala ke koním....byla jsem dlouho na brigošce, SAbulku mi obstarala segra, tak jsem poprosila domací at mi udělají kobylu, jak jsem bez auta tak jsem marná, než bych se tam dohrabala byla by tma tak jsem je poprosila at na mě kobyla nečeká...chuděry moje zanedbaný...autot mi to pěkně komplikuje tak není mnoho času,ale dneska si to vynahradí, školka jim zas uděla plnohodnotnou zábavu na dvě hodky... SAbulka ty děti má rád až se divým pač já po půl hodině střílím
...ale on je spokojený pána opečovávájí tak je spokojený...pak vyvětrám kobylku já a zítra pujde SAbulka s beraitrem Míšou a ve čtvrtek mi dorazí beraitr Agna, tak hurá, hvězdný team už je azs pohromadě
kukinatost
napsal(a):
i černobílá verze není marná...:)
kukinatost
napsal(a):
hele tož sjem si zas pohrabala ve starých fotkách, loni jsme byli brutus grošatý...říjen 07
klawdie
napsal(a):
hele tož sjem si zas pohrabala ve starých fotkách, loni jsme byli brutus grošatý...říjen 07
no, to teda jo...když my máme akorát změnu barev v ročním průběhu a das ist alles..:))
a jak sjem ho viděla jako tříleťáka, to bylo slušné tmavo..a za chvilku jste šimlatí úplně..
kukinatost
napsal(a):
No Fešáák Jani!!
Zdravím po ránu i jááá!!!
Holky já jsem měla v neděli domácí úraz..Honza mě honil po bytě a já trefila roh zdi v plné rychlosti do boku!! Mrtě mě to bolí..ale na doktora seru, páč je mi jasné že to bude jen naražené..dostala jsem to přímo do kyčle a tý kosti se ani nedotknu jak to bolinká..Takže ani jezdit nemůžu a to mám v sobotu závody..Včera jsem musela poprosit kámošku aby mi to s kobylou odskákala a já byla jen stavitel parkurůů
rocky
napsal(a):
No Fešáák Jani!!
Zdravím po ránu i jááá!!!
Holky já jsem měla v neděli domácí úraz..Honza mě honil po bytě a já trefila roh zdi v plné rychlosti do boku!! Mrtě mě to bolí..ale na doktora seru, páč je mi jasné že to bude jen naražené..dostala jsem to přímo do kyčle a tý kosti se ani nedotknu jak to bolinká..Takže ani jezdit nemůžu a to mám v sobotu závody..Včera jsem musela poprosit kámošku aby mi to s kobylou odskákala a já byla jen stavitel parkurůů
A co Sabulák pomáhal ti...hele zas malá hitparáda...ještě že ty fota mám...
2 roky...
klawdie
napsal(a):
A co Sabulák pomáhal ti...hele zas malá hitparáda...ještě že ty fota mám...
2 roky...
3 roky..
klawdie
napsal(a):
pardon 4 roky...
no a 5 let...jsou to všechno dubnový fota...
klawdie
napsal(a):
no a 5 let...jsou to všechno dubnový fota...
no a nyní to je hrůza letos mi mega vyblednul, za chvilku je od sebe s Grace nepoznáme...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ránko babky, dopředu hlásím, že zbytek týdne vás opět budu šidit, tak mě tu máte aspoň dnes
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko babky, dopředu hlásím, že zbytek týdne vás opět budu šidit, tak mě tu máte aspoň dnes
Tož já vás taky zdravím
Dnes to vypadá opět na hezký den, snad to chvíli vydrží
lanika
napsal(a):
Tož já vás taky zdravím
Dnes to vypadá opět na hezký den, snad to chvíli vydrží
Klárušm jak jsi to zvlkádla včera bez PC?
Nějaké abstinenční příznaky????
lanika
napsal(a):
Klárušm jak jsi to zvlkádla včera bez PC?
Nějaké abstinenční příznaky????
Se taky hrabu ve starých fotečkách...... Je to zvlᨚtní, ale já si ke každému tomu dnu s fotkou vzpomenu věci kolem. Kdy to bylo, ským to bylo a všechny zážitky jako by se obnovily....
lanika
napsal(a):
Se taky hrabu ve starých fotečkách...... Je to zvlᨚtní, ale já si ke každému tomu dnu s fotkou vzpomenu věci kolem. Kdy to bylo, ským to bylo a všechny zážitky jako by se obnovily....
Tak třeba tady.....Nejde zapomenout....
První setkání ...Jaňušku, taky si vzpomínáš?
lanika
napsal(a):
no jo vzpomínky jak ti rostl dinosaurus, vid:)))))
já mám chamíka ty zas mamuta
No včera mi pak net spustili, tak už jsem nebyla schopna se k praci vrátit
klawdie
napsal(a):
no jo vzpomínky jak ti rostl dinosaurus, vid:)))))
já mám chamíka ty zas mamuta
No včera mi pak net spustili, tak už jsem nebyla schopna se k praci vrátit
Nebo tohle to....NO COMENT
lanika
napsal(a):
Tady ještě takové miminko
lanika
napsal(a):
jooo to byla leghrace...však už se to blíží...bude sníh tak vyrazíme..jen se mi nechce uvěřit že za měsíc by mohl být sníh, jsem za vámi razili někdy ze začátku listopadu...
klawdie
napsal(a):
jooo to byla leghrace...však už se to blíží...bude sníh tak vyrazíme..jen se mi nechce uvěřit že za měsíc by mohl být sníh, jsem za vámi razili někdy ze začátku listopadu...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. No je to fakt. nechci zimůůůůůůůůůůůůů
Hele, tohle to byly úplně první Honzíkovy kavalety
lanika
napsal(a):
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. No je to fakt. nechci zimůůůůůůůůůůůůů
Hele, tohle to byly úplně první Honzíkovy kavalety
Na tenhle den taky ráda vzpomínám...
lanika
napsal(a):
A první skůček
Jsem dneska bez šéfů, tak vás trochu zásobuju
lanika
napsal(a):
Jsem dneska bez šéfů, tak vás trochu zásobuju
Medvídek můj chlupatý
lanika
napsal(a):
Medvídek můj chlupatý
No a pak přišla další era v Honzíkovém životě
lanika
napsal(a):
No a pak přišla další era v Honzíkovém životě
No a samozřejmě druhý nezapomenutelný výjezd
kukinatost
napsal(a):
je Lenušku, jí nikdy nezapomenu na tu anši první vyjížďku...valstně na žádné setkání, už tehdy si mi připadala, že tě znám sto let..:))
kukinatost
napsal(a):
to byla taková zimnější vjížďka...)
kukinatost
napsal(a):
Krásné fotky holky..takový náladovky..![]()
uklidňuje to
kukinatost
napsal(a):
to byla taková zimnější vjížďka...)
Obvzlášť tahle zimnější vyjížďka...ta mě uplně přenesla do vzpomínek,když jsem taky kdysi ještě jezdila v zimě...To mi přijde uplně nejkrásnější
markemic
napsal(a):
Krásné fotky holky..takový náladovky..![]()
uklidňuje to
Venku padá strašně listí..chjo..
klawdie
napsal(a):
ještě chvilku a brečím
no trochu vzpomínek v těch fotkách mám...viz..
kukinatost
napsal(a):
Pěkné poledne dámy... Venku podzim jak vyšitý, slunko nikde a fouká... Nějakým způsobem mi to odfouklo boty z botníku, ale počítám že za přispění mého malého dravce jménem ROY ![]()
Jdem se vyvětrat s Molčí, snad jí někde neuletím...
Janí, Kerkatému to sekne
Jsem ráda, že jsi spokojená
" Tím podzim zdá se mluvit, zbarveným divokým vírem sršícího listí,
nějakým smutkem hlasu zbaveným, umíš -li tajně čísti..."
molly
napsal(a):
Pěkné poledne dámy... Venku podzim jak vyšitý, slunko nikde a fouká... Nějakým způsobem mi to odfouklo boty z botníku, ale počítám že za přispění mého malého dravce jménem ROY ![]()
Jdem se vyvětrat s Molčí, snad jí někde neuletím...
Janí, Kerkatému to sekne
Jsem ráda, že jsi spokojená
" Tím podzim zdá se mluvit, zbarveným divokým vírem sršícího listí,
nějakým smutkem hlasu zbaveným, umíš -li tajně čísti..."
Mějte se moc krásně....
molly
napsal(a):
Mějte se moc krásně....
teda Zuzajdal přifičel a hnedka zase odfičel..:((
JJ, Kerkatému to sekne, ale on je moje bestyja všechnoslušivá...:))
Jinak Klári, sis tu vyloženě udělal fotkokroniku....:) ale je vidět, jak se fest Sabulátko změnilo..:)
první doskok na kerkovi po vyvýšené kavaletce:)
kukinatost
napsal(a):
teda Zuzajdal přifičel a hnedka zase odfičel..:((
JJ, Kerkatému to sekne, ale on je moje bestyja všechnoslušivá...:))
Jinak Klári, sis tu vyloženě udělal fotkokroniku....:) ale je vidět, jak se fest Sabulátko změnilo..:)
první doskok na kerkovi po vyvýšené kavaletce:)
a tady tu fotku fakt miluju..:)
kukinatost
napsal(a):
to je úplně vidět, ten jeoh přitroublý všehoděsivý výraz:))
a tady ten bestyjální krk..
kukinatost
napsal(a):
to je úplně vidět, ten jeoh přitroublý všehoděsivý výraz:))
a tady ten bestyjální krk..
byl takový nedomrlý a tmavý:))
a pak se tak nějak hecnul...a byl z něho westerňák..:)
kukinatost
napsal(a):
a začal přibírat...
kukinatost
napsal(a):
a světlat..:)
kukinatost
napsal(a):
až jsme se propracovali opět k tmavu...)