sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tož ženský, jste to tak rozjeli, člověk je chvíli na english lesson a nestačí potom číst
, ale koukám, že se nikdo neměl do založení, tak snad prominete
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tož ženský, jste to tak rozjeli, člověk je chvíli na english lesson a nestačí potom číst
, ale koukám, že se nikdo neměl do založení, tak snad prominete
Teda ženský, najednou chrníte
Tady pro Lucky, že jsme měli každá jiné šaty
blanche
napsal(a):
Tééda, takových mých fotek ![]()
Nechrníme - makáme - narozdíl od někoho
Téda holky, mě by trefilo..jsem psala před hodinou příspěvek, skoro celé jsem to měla, o veterinářích, svatbě..atd..chtěla jsem to odkliknout a bác ho...vypli nám proud! Mě málem trefil šlak!
.... honem to sem dávám, než nám to zase vypnou...to už snad ne, ale doma už nám vše blbne
lucky
napsal(a):
Téda holky, mě by trefilo..jsem psala před hodinou příspěvek, skoro celé jsem to měla, o veterinářích, svatbě..atd..chtěla jsem to odkliknout a bác ho...vypli nám proud! Mě málem trefil šlak!
.... honem to sem dávám, než nám to zase vypnou...to už snad ne, ale doma už nám vše blbne
Tak já se teda pustím do toho znova..jo? Doufám, že už nespadne elektrika, jinak už mě klepne pepka
...
Takže tu svatbu...šaty jsou krásné, vidím, že každá měla krásné šaty, ale ta podoba tam je
. Jinak ty fotky jsou krásné, ale měla bych jednu připomínku...véélká škoda, že koně neměli bííílé ušánky! Bylo by to moc moc krásné....
honem to sem hodím, aby mi zase nevypli proud
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Tak já se teda pustím do toho znova..jo? Doufám, že už nespadne elektrika, jinak už mě klepne pepka
...
Takže tu svatbu...šaty jsou krásné, vidím, že každá měla krásné šaty, ale ta podoba tam je
. Jinak ty fotky jsou krásné, ale měla bych jednu připomínku...véélká škoda, že koně neměli bííílé ušánky! Bylo by to moc moc krásné....
Uff, to jsme popojely, mě zdržela práce, takovej bordel
Jo jo, Blaní, mám ve vlasech stříbra na rozdávání. Šampón jsem asi 2x zkoušela, ale vůbec mi to nechytlo. Barva jo, ale nesnesu to, jak na to nejsou vlasy zvyklé, tak to nedrží, smývá se to ukrutně, všechno obarvené, nemůže ani zapršet, aby mi netekly čůrky, prostě to není nic pro mě. A jelikož jsem vždycky šla do fialové, nebo červeno-fialové, aby ta změna šla taky vidět, tak jsem po smytí zůstala pomalu zrzavá, což nesnášim, čekat roky, než to odroste. Takže směle zářim dál
Sranda, jak jste tu psaly, kolik koní jste už odjezdili a tak. Já si na koně tak sáhla na pouti a dostala se ke koním až potkáním přítele. Takže se mi pod ruku dostali 4 a na ježdění jedině kluci.
A ještě jsem něco chtěla a za boha si nemůžu vzpomenout, takže se mkrnu a ještě to dopíšu
lucky
napsal(a):
...
no a dál... ad. veterináři....
Staňa je asi dobrý, já ho tady měla jednou , když si kdysi Usa napíchla zadek na hrázi (před 5 lety)..měli jsme ji doma 14 dní a nevybrala zatáčku a snažila se to hupsnout přes plot...hodila salto a napíchla si zadek
.
Veterináře jsem žádné moc neznala, kamarádka mi dala číslo na Staňu. Přijel, ale bohužel první co ho napadlo udělat bylo dát ročnímu arábkovi faju! Takové rodeo jste neviděli! Chtěl ji napíchat injekce, jenom Usa faju nikdy neměla a to jste neviděli, co dokáže malý roček! Ještě před tím se vet s tátou dohadovali kolik může takový prcek vážit..měla rok a 4 měsíce skoro. Táta tvrdil, že má tak 150 kilo, vet, že má určitě přes 200
. Jenom Usa byla z faji totálně v hajzlu, mlátila kolem sebe hlavou jako beranidlem. Já ji nemohla vůbec udržet, různě mě ovalila o stěnu a tak...v momentě byla totálně mokrá a vyvředěná
. Vet ji samozřejmě nemohl nic píchnout. Tak že ji má jít podržet táta..táta šel..však to má jen 150 kilo, ne? Hele, Usa lehce zametla hlavou a můj otec proletěl přes celou stáj 5 metrů a vykutálel se ze stáje jak pytel brambor
...konstatoval, že nemá 150 kilo, že má víc ![]()
![]()
![]()
Já jsem řvala, ať ji to okamžitě sundá, že holčí je z toho na prášky a že s fajou ji každopádně nepíchne nic. Tak teda nakonec ji to sundal, holčí se klepala jako osika, lelo z ní jako z konve, jak byla vynervená, úplně se ji třepaly nožičky. Já ji uklidňovala, hladila..a pak bez faji ji všechno napíchal a zašil zadek
. Aspoň vím, že faju mi na koně už nikdo nedá!!!Takže v tomhle mě trochu překvapil, ale zašil to dobře a zahojilo se to dobře, pak se vytáhly stehy a vše ok.
Jak měla ve dvou a půl letech ten úraz šlachy, tak nikdo mi nechtěl přijet, až jsem sehnala číslo na Honzu Macha, přijel během hodiny a přes nohy je machr..díky jemu dnes Usa není chromý pajda
. Klidně přijel jen tak, najednou se tady objevil, že se přijel podívat na oblíbenou pacientku, překontroloval šlachu, pochváli, nechal mi další Frymykoiny a nic za to nechtěl tentrát..já koukala jako zpadlá z višně
.Od té doby je to jediný vet, kterému Usa ožužlá i kšiltovku
(veterináře nemá ráda) a mám ho vždycky na telefonu nebo mailu když potřebuji radu. Chtěla bych vidět veta, který by mi ochotně psal dlouhé maily tréninkového plánu jak dál trénovat Usu po úraze šlachy nebo jak trénovat a nadýchávat plíce po tom loňském edému ...Žabeňský tady ji akorát děsně napíchnul krk..calciovku do svalu místo to do žíly, protože se trochu mrskala (to dělá vždycky a jiní s tím nemají problém) a měsíc jsme pak léčily děsný zánět krčního svalu, kdy Usa si protrpěla peklo, přitom kopřivka po včele splaskla během pár hodin
. Do dnes má po tom zánětu na svém krásném krku díru a radši ani nevzpomínat, jak jsem ji to sama musela propichovat, protože vet nebyl schopný a co bolesti si vytrpěla, nemohla si ani nehnou, ani jíst, seno jsem ji po kouskách dávala do žlabu, protože nemohla se sehnout k zemi
.
No Šturm prý je dobrý, ale říkám, toho osobně neznám a fakt mám výborné zkušenosti s Machem..poradí, vysvětlí, člověk je pak napůl veterinář
... a Hlubek je fajn, výborný přístup, taky klidný, hodný, koně má rád...jde vidět, že oba koně zbožňují a s Usou si vždycky hezky popovídají. Žabeňský se koní spíš bojí, nebyl schopný ji píchnout injekci ani při kolice..přitom to chce jen trochu klidu a napíchne ji vet bez větších problémů i žílu.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
...
Teda Blani, taky makám makám, ale koukala jsem, jak jste se během mého makání rozjeli a teď utla, když jsem přišla
Jinak Lucky, to ne, to by byla opičárna, s tím já teda nesouhlasím
sadzi saj
napsal(a):
Teda Blani, taky makám makám, ale koukala jsem, jak jste se během mého makání rozjeli a teď utla, když jsem přišla
Jinak Lucky, to ne, to by byla opičárna, s tím já teda nesouhlasím
ale aspoň to máte za sebou....to já si dneska připadám jako důchodce... asi budu mít depku.
![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Proč jak důchodce ? ![]()
Menší narážka na to, že má Lucky narozky
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ajaj ![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to gratulace
, ale předpokládám, že kolik neprozradíš
sadzi saj
napsal(a):
jsme se taky rozpracovala, když už jsme dneska tak přivtěrknutá...:))tak Lucky, můžeš být fakt v klidu...vypadáš vlastně hrozně svišťovitě, aspoň teda na fotkách, co máš tady...
jinak co se ještě vašich šedin týče, tak já sice mám 25, ale vlasy mi nešidiví, ale řídnou, co je snad ješět horší, stačí trocha stresu a jsem pomalu lysá..:))
a Andrejko, po jak dlouhé dob ses vlastně vdávala? už to máš nějak vymyšlené, jeslti Elí budeš brát domů, nebo to zůstane, jak to je?
Kurnik, já mám hlad jak pjerun...
a Lucky, odkud konkrétně jsi z toho F-M, nějaká dědinka pooblíž? Já znám tak trochu okolí i koňmo vlastně:)
já můžu na podzim akorát machrovat se skoro černým ořem..:)
kukinatost
napsal(a):
jsme se taky rozpracovala, když už jsme dneska tak přivtěrknutá...:))tak Lucky, můžeš být fakt v klidu...vypadáš vlastně hrozně svišťovitě, aspoň teda na fotkách, co máš tady...
jinak co se ještě vašich šedin týče, tak já sice mám 25, ale vlasy mi nešidiví, ale řídnou, co je snad ješět horší, stačí trocha stresu a jsem pomalu lysá..:))
a Andrejko, po jak dlouhé dob ses vlastně vdávala? už to máš nějak vymyšlené, jeslti Elí budeš brát domů, nebo to zůstane, jak to je?
Kurnik, já mám hlad jak pjerun...
a Lucky, odkud konkrétně jsi z toho F-M, nějaká dědinka pooblíž? Já znám tak trochu okolí i koňmo vlastně:)
já můžu na podzim akorát machrovat se skoro černým ořem..:)
Hodoňovice
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Hodoňovice
Jo tak já mám nešvar šedivosti a velkého vypadávání vlasů. Jsem z toho na pepku, hlavně z toho, že těch vlasů mám málo. Padají mi takovým způsobem, že to není ani možné. Nechávám kudy projdu celé chuchvalce. A nejhorší je, že fakt netušim, co s tim.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Hodoňovice
Jani, bylo to po 4 letech, ale známe se už léta
spolužáci ze základky a jeho ségra nej kámoška
Elí zatím zůstává, kde je a potom se uvidí, se sousedem je to stále ve tvaru jednání, nechce a nechce pustit zahradu
, ale snad doufám, se to nějak ukecá
Lucky, nezoufej, bude totiž hůř
zvířátková
napsal(a):
Jo tak já mám nešvar šedivosti a velkého vypadávání vlasů. Jsem z toho na pepku, hlavně z toho, že těch vlasů mám málo. Padají mi takovým způsobem, že to není ani možné. Nechávám kudy projdu celé chuchvalce. A nejhorší je, že fakt netušim, co s tim.
no, já mám i různé vodičky, blbosti, ampulky, vitamíny...ale jakmile sjem z něčeho v běsu, je to stejně v pytli...nejhorší období jsem měla kolem 19...já tak těch 7 let zpátky jsem byla vyloženě proslulá mega hřívou až pod prdel, fakt krásné, a halvně husté vlasy a tak nějak odešly postupně, a to jsem je fest ostříhala, a teď sjem furt nakrátko, na nějaký rozcuch...
zvířátková
XXX.XXX.210.76
kukinatost
napsal(a):
no, já mám i různé vodičky, blbosti, ampulky, vitamíny...ale jakmile sjem z něčeho v běsu, je to stejně v pytli...nejhorší období jsem měla kolem 19...já tak těch 7 let zpátky jsem byla vyloženě proslulá mega hřívou až pod prdel, fakt krásné, a halvně husté vlasy a tak nějak odešly postupně, a to jsem je fest ostříhala, a teď sjem furt nakrátko, na nějaký rozcuch...
No zkoušela jsem taky nějaký vitamíny, sakriš, na jméno si nevzpomenu, ale výsledek jsem neviděla. A jelikož se asi nervuju furt, tak tomu asi stejně nikdy nepomůžu. Já taky, až pod zadek jako malá, husté, zdravé a teď? Běda mluvit. Ale Tobě krátké moc sluší, to máš výhodu, já bych vypadala jak kretén, stačí tenhle stav
.
sadzi saj
napsal(a):
Jani, bylo to po 4 letech, ale známe se už léta
spolužáci ze základky a jeho ségra nej kámoška
Elí zatím zůstává, kde je a potom se uvidí, se sousedem je to stále ve tvaru jednání, nechce a nechce pustit zahradu
, ale snad doufám, se to nějak ukecá
Lucky, nezoufej, bude totiž hůř
to si jenom myslíš, musíš se ostříhat, a pak se ti tomu i obličej přizpůsobí..:)))
ale je fakt, že se v krátkých vlasech cítím líp..
max. něco takhle, jakoby pod krk a nejlíp prostě nastřapato:)
fakt to zkus, uvidíš, jak ti najednou zlehkne hlava - juva to je výraz..:)
a teď mám po dlouhé době blond melír, ale zase ais půjdu do té čokoládově hnědé..
zvířátková
XXX.XXX.210.76
kukinatost
napsal(a):
to si jenom myslíš, musíš se ostříhat, a pak se ti tomu i obličej přizpůsobí..:)))
ale je fakt, že se v krátkých vlasech cítím líp..
max. něco takhle, jakoby pod krk a nejlíp prostě nastřapato:)
fakt to zkus, uvidíš, jak ti najednou zlehkne hlava - juva to je výraz..:)
a teď mám po dlouhé době blond melír, ale zase ais půjdu do té čokoládově hnědé..
No já bych si fakt netroufla. Teď budu muset taky na ostříhání, ale řešim to sesekáním od brady pod ramena. Tak, aby mi to fikaně šlo do culíku. Bez toho už ani ránu.
zvířátková
napsal(a):
No já bych si fakt netroufla. Teď budu muset taky na ostříhání, ale řešim to sesekáním od brady pod ramena. Tak, aby mi to fikaně šlo do culíku. Bez toho už ani ránu.
Já taky bývala na krátko..i když nikdy moc ne tolik..teď mám tak středně dlouhé. Já vypadám jako blbec pořád..a je fakt, že mi dost lidí hádá tak o 10 let méně..nevím...asi tak blbě pořád vypadám. Už se to zvedlo ze 17 na těch 20..maximálně došli k 22..jak komu řeknu, že ode dneška vlastně 30, většinou lidi padají na zadek..já nevím, prostě vypadám jako debil
Usinka zrovna aktuálně
lucky
napsal(a):
Já taky bývala na krátko..i když nikdy moc ne tolik..teď mám tak středně dlouhé. Já vypadám jako blbec pořád..a je fakt, že mi dost lidí hádá tak o 10 let méně..nevím...asi tak blbě pořád vypadám. Už se to zvedlo ze 17 na těch 20..maximálně došli k 22..jak komu řeknu, že ode dneška vlastně 30, většinou lidi padají na zadek..já nevím, prostě vypadám jako debil
Usinka zrovna aktuálně
A Darés pak seděl pod dvěřmi stáje a takhle jsem ho chytla jak se tváří..to je ksicht, co?
lucky
napsal(a):
A Darés pak seděl pod dvěřmi stáje a takhle jsem ho chytla jak se tváří..to je ksicht, co?
No nic..já jdu vydrbat z kůže tu moji holčí, profoukni z ní bordel fukarem, tak zase budu mít nejčistšího koně v republice..posledně už moc hezky stála a nechala se vyfoukat, ale jak jsem ji foukla pod břicho, tak jste měli vidět tu piafu...lipicáni by záviděli![]()
....tak si to dnes zase vyzkouší
.
Hodím ji k Čipovi a pojedu na pilu pytlovat hobliny
tady ještě idylka..Usa tady má hezkou hlavinku..konečně vypadá tady jako arab
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Téda, teď jsi mě fakt pobavila, jak nikdy. To jsem se musela zasmát
.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Téda, teď jsi mě fakt pobavila, jak nikdy. To jsem se musela zasmát
.
Myslela jsem to k tomu textu. Ale Dárek má dobrou šlehu.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Myslela jsem to k tomu textu. Ale Dárek má dobrou šlehu.
Ou ou, jsem z Dáreska udělala Dárek
.
zvířátková
napsal(a):
Ou ou, jsem z Dáreska udělala Dárek
.
To nevadí..on je taky "dáreček"![]()
...oni jsou oba dárečky![]()
...
tak já pádím, je hodin jak na Orloji....ve 4 jsme chtěly s Kristýnou a koňmi jít na Čupek, ale asi to nebudu stíhat...než napytluji hobliny, tak budou tak 3 a než to odvozím se dvěmi psy na dvakrát...no nevím.... ...možná písnu Kristýně, jestli mi nechce pomoct
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
To nevadí..on je taky "dáreček"![]()
...oni jsou oba dárečky![]()
...
tak já pádím, je hodin jak na Orloji....ve 4 jsme chtěly s Kristýnou a koňmi jít na Čupek, ale asi to nebudu stíhat...než napytluji hobliny, tak budou tak 3 a než to odvozím se dvěmi psy na dvakrát...no nevím.... ...možná písnu Kristýně, jestli mi nechce pomoct
Tak jsem tu
Jsem byla ve městě pro obídek a nic moc výběr, takže nakonec jsem ukořistila výborné chlebíčky - krabí pomazánka, hermelínová a salát se šunkou, bašta a něco teplého jsem si musela dát, tak to jistí houbovka od Knorru
Koukala jsem už na teplé fusekle, musím nakoupit zásobu na zimu
Jinak teda si mě Lucky rozesmála, to by ti mělo přece lichotit, že ti typujou víc, buď ráda, mě sotva pomalu na 18
no a Darések mě taky pobavil
Jinak Leo, taky se chystám ke kadeřnici, pač jsem si to kvůli svatbě musela nechat narůst co nejdelší, aby z toho šel udělat nějaký účes a jak to mám moc dlouhý, vypadám ještě blbějš, než normálně, jenže nejsem schopná se objednat ošmikat, nějak není kdy
Zítra musím po úřadech, ve čtvrtek Elí, v pátek s Arwen, v sobotu není celý den čas a neděli nestříhá no dokopat se k tomu ale budu muset, pač už mě to dost leze na nervy
, ale vždy dobrý aspoň tak, aby to šlo do culíky, tož pravda
Jinak Blani, druhá půlka fotečky ještě neviděli i já dneska poprvé
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Tak jsem tu
Jsem byla ve městě pro obídek a nic moc výběr, takže nakonec jsem ukořistila výborné chlebíčky - krabí pomazánka, hermelínová a salát se šunkou, bašta a něco teplého jsem si musela dát, tak to jistí houbovka od Knorru
Jinak teda si mě Lucky rozesmála, to by ti mělo přece lichotit, že ti typujou víc, buď ráda, mě sotva pomalu na 18
Jinak Leo, taky se chystám ke kadeřnici, pač jsem si to kvůli svatbě musela nechat narůst co nejdelší, aby z toho šel udělat nějaký účes a jak to mám moc dlouhý, vypadám ještě blbějš, než normálně, jenže nejsem schopná se objednat ošmikat, nějak není kdy
Zítra musím po úřadech, ve čtvrtek Elí, v pátek s Arwen, v sobotu není celý den čas a neděli nestříhá no dokopat se k tomu ale budu muset, pač už mě to dost leze na nervy
Stála, jak přikovaná
sadzi saj
napsal(a):
Tak jsem tu
Fakt, ju ?
NO, ale podle toho nafoceného množství to vidím na dlouhé zimní večery
A co Míry ségra ? Viděla něco ?
Snad budou taky spokojený - mají toho ještě více ...
Lucky - tak to gratulace ![]()
Hele, já si nevyskakuju ... Ještě chvíli a bude 27
Tak raději mlčím ![]()
![]()
![]()
![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Stála, jak přikovaná
A šup jsem dole.
Teda 8 min. na telefonu se zákazníkem, šílený, ale jsou i horší
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Fakt, ju ?
Tak raději mlčím ![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, vždyť jsem psala, že druhá polovička, tím jsem teda myslela, druhý manželský pár, že to ještě neviděl ![]()
Blani, kdy máš vlastně narozky, jaký měsíc??
sadzi saj
napsal(a):
A pro pobavení - u kadeřnice jsem byla jen jako malá - a to 1x !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pak jsem měla dlouhé vlasy - stříhala konečky a zkracovala mamina ...
A teď mě stříhá kamarádka - a to jednou snad za půl roku - mám to postupně a docela OK - chválím si to ... A když mi padá ofina, tak dám sponku nahoru a vzadu stáhnu a super ![]()
O tom, že vypadám jak mentoš, raději nemluním
Tady já v plné polní ... Nemusím říkat - kde jsem, co ? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Fakt, ju ?
Tak raději mlčím ![]()
![]()
![]()
![]()
No mi nemluv, já se chystám dokopat ke stříhání už nějaký měsíc, bez úspěchu
Neni prostě čas, navíc se nechávám od švagrové a tak se horem dolem kroutim, abych jí to už konečně řekla, né že by mě zrovna milovala, ale když půjdu k někomu jinému, tak zas bude nafouklá, že jsem nešla k ní. Člověk si prostě nevybere.
blanche
napsal(a):
A pro pobavení - u kadeřnice jsem byla jen jako malá - a to 1x !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teď mě stříhá kamarádka - a to jednou snad za půl roku - mám to postupně a docela OK - chválím si to ... A když mi padá ofina, tak dám sponku nahoru a vzadu stáhnu a super ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bych tě určitě neidentifikovala...:))
hele Abdrej, nemachruj, jak nasdneš v šatech a ještě svatebních...a jak si Elí postavila frajerka do kopečka...
a sledujte moje vlasyy v nějakých 17-18....
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blani Míra taky ještě ne, doma na noťasovi nám to nejde a na dvd nějak nebyl čas pustit
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
bych tě určitě neidentifikovala...:))
hele Abdrej, nemachruj, jak nasdneš v šatech a ještě svatebních...a jak si Elí postavila frajerka do kopečka...
a sledujte moje vlasyy v nějakých 17-18....
Jani, tam to ani jinak nešlo
máme ve vsi velký dlouhý kopec a Míry rodiče bydlí přímo uprostřed něj, těžko hledat rovinu, takže zaparkovala tam, kde bylo místo a nejmíň lidí
Jů štír, já jsem v červnu
jinak Blani pěkný foto
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Blani Míra taky ještě ne, doma na noťasovi nám to nejde a na dvd nějak nebyl čas pustit
By mě zajímalo, kdo je ten srpen. Jelikož Andy červen, já červenec, Lucky září a Blanča říjen.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tak to je hustý ... Hele, přibíráme lidi podle měsíců ![]()
![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Jen jeslti Zůza spadá do správného měsíce, jinak nemilosrdně vykopáváme ![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
No, na CD se to nevešlo ... To by musely být snad 3 kusy
Škoda, že nemám jak nascenovat svoje fotky, když jsem byla malá, jak jsem v princeznovských šatech, co mi dělala babička, s korunkou a vlasama až pod prdel
.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tady to mám ostříhaný fest ![]()
Nj, škoda, vyfotit klasickou fotku digitálem nestojí za nic. To nepůjde :-(
No já měla tak rekord na mikádo. Ale vždycky se mi pak začly ty vlasy kroutit, různě se něco narovnalo a děti ve škole se mi smály, že tam mam zuby.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Ale dříve jsem měla taky hustou hřívu ... Až na prdel ... A rovný hřebíky ... jak ocas kobyly - fakt ![]()
![]()
Teď šednu, řídnu a hlavně tloustnu ![]()
![]()
![]()
Klasika, ženskej úděl
zvířátková
napsal(a):
No já měla tak rekord na mikádo. Ale vždycky se mi pak začly ty vlasy kroutit, různě se něco narovnalo a děti ve škole se mi smály, že tam mam zuby.
Ale jo ... Přefocovala jsem takhle na makro - a něco tam i vidět bylo
Tady jsem fotila něco jiného než koně ... Fotila sama sebe - to bylo maso ![]()
![]()
![]()
zvířátková
napsal(a):
náhodou Blni, konečně tě ais vidím..
btw kdybyste sháněli někoho květnového - já sjem bejk jak poleno:)))
a tady třeba jak sjme byla svišť, afinu podle kastrola, to byla tradice:))
zvířátková
XXX.XXX.210.76
kukinatost
napsal(a):
Jo jo, já jí taky měla až odzadu, jak helmu
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Tak já něco zkusim pofotit, ale doma asi toho moc nemám, spíš o víkendu u maminy.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
Teda, jste se zase rozjeli, mě tu drnčí jeden telefon za druhým, mazec, některý lidi fakt na přes držku ![]()
zvířátková
napsal(a):
a teď to náhodou bylo moderní..:)))
jednu dobu jsme i číro měla..
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
JJ, takovou jsem měla taky - pomalu od týlu - pořádně hustou !!!!!!
přéééésně, půlku vlasů celé hlavy v tom
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
NO, já se pak asi taky odmlčím - bude tu asi rachot
Maj zas dorazit klioši jo??
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Maj zas dorazit klioši jo??
Otravové....
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
ÁÁÁÁÁááále ... nemáme už místo - tak budeme nafukovat hotel
No bych chtěla vidět, jak se to dělá v praxi, zamyká na večer na záchodech jak minule, ne?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No bych chtěla vidět, jak se to dělá v praxi, zamyká na večer na záchodech jak minule, ne?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tak tak - a pak je klid ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jako dobrej tah
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Ale jako dobrej tah
.
Už se nám to pomalu krátí co a dneska je tam fakt krásně, tak snad to vydrží, chci jít terénit bez sedla
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Se máte ... Já tu ještě vykejsnu
No, asi vás zklamu - nezamykáme je - ale dáváme jen přistýlky ![]()
No já ještě 2 hodinky, dneska se to zase vcelku obstojně vleče...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tady to docela jde ... Ale to nejhorší mě asi čeká ... Nával lidí ... To bude hukot
Mě to dneska docela utíká a jenom do 4 hod.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Mě to dneska docela utíká a jenom do 4 hod.
Co to máš na Elí za dečku na těch svatebních fotech?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Co to máš na Elí za dečku na těch svatebních fotech?
Jj, to mi holky ze stáje tam vyštrachali jejich a půjčili, aby jsme prý byly hezký
, ale přesně takovou bych potřebovala, by se mi krásně hodila k té čabrace druhé, co mám
Uf, tak jsem si udělala 4 čajík.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ahááá, já myslela, že je tvoje ![]()
Jj, ne ne, mám jenom oranžový, teď i červený od Jolanky a tu modrou károvanou
O tohle se s Váma musím podělit, jsem se tu u toho dost zasmála, pytek brambor
sadzi saj
napsal(a):
Jj, ne ne, mám jenom oranžový, teď i červený od Jolanky a tu modrou károvanou
O tohle se s Váma musím podělit, jsem se tu u toho dost zasmála, pytek brambor
To víš - dokumentace musela být všeho
Hele, co ty na ty poslední fotky tebe v poli - ty se mi líbí asi nejvíce
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
To víš - dokumentace musela být všeho
Hele, co ty na ty poslední fotky tebe v poli - ty se mi líbí asi nejvíce
Samozřejmě pytel, no já se prostě musím řehnit, když to vidím
Jj, k těm jsem ještě nedošla
blanche
napsal(a):
No jo, se vám to krátí, co ?
Bych šla taky ...
Je mi pořád blbě ... Rýma, slzej oči - chjo ...
Ale zítra volno ![]()
![]()
![]()
nazdar!!!!!! Jsem tu, no teda holky vám to v těch šatech ale sluší
No já jsem dneska zmohla nejen sebe, ale hlavně ty mý dva hřebce a to je tedy výkon!!!!!!![]()
![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No jo, se vám to krátí, co ?
Bych šla taky ...
Je mi pořád blbě ... Rýma, slzej oči - chjo ...
Ale zítra volno ![]()
![]()
![]()
Jj, se mi to krátí, ve 4 hod. pádím
směr Elí, ale klasika se zatáhlo jako vždy
No mě dneska pobolívá v krku, jak jsem včera vymokla
sadzi saj
napsal(a):
Páni lidi, já jsem kaput. Vyfoukala jsem Usu...dneska poprvé byla uvázaná za stájí při foukání a stála super. Zkoušela to asi třikrát, ale jak zjistila, že to nepovolí, tak to vzdala. Já ji neměla na pevno, měla jsem dlouhé vodítko a protažené okem na úvaz a konec jsem měla v ruce, že kdyby začla u toho jančit, tak jsem ji mohla povolit. Ale jinak to bylo pro ni jako na pevno. Vždycky jsem ji totiž foukala tak, že jsem měla v jedné ruce vodítko a v druhé fukar a někdy mi různě chtěla couvat, tak jsem ji dneska naštvala a stála nejlíp za celou dobu. Teď v kožíšku jsem ji foukala asi potřetí.
No vyprsklo z ní prachu....ta srst je pak krásně bílá a úplně zešedne, jak prosvítá čistá černá kůže..jinak má takový nádech do žluta, jak má v sobě prach
. Takže je dnes super čistá.
Jinak byla jsem pytlovat hobliny, mám toho hromadu, ale už nikam nejedu, fakt ne..mám narozky a dřu se k padnutí, bolí mě záda jakoby mě přetáhli lopatou
. Takže se psy to odvozím zítra a pozítří a na čuupek taky nejdu..Usa ať si lítá u Čipa a k večeru se půjdeme projít, ale fakt se dneska nehodlám strhat.
Vlezla jsem si teď do vany..byla jsem jako prase
. Umyla si hlavu, vyfoukala, hodím si jen tak obličej na ksicht
a hezkou halenku...když jsem dneska teda to mimino
...jo jo, Blani...ani se nenadáš a budeš mít taky tu 3 na začátku
lucky
napsal(a):
Páni lidi, já jsem kaput. Vyfoukala jsem Usu...dneska poprvé byla uvázaná za stájí při foukání a stála super. Zkoušela to asi třikrát, ale jak zjistila, že to nepovolí, tak to vzdala. Já ji neměla na pevno, měla jsem dlouhé vodítko a protažené okem na úvaz a konec jsem měla v ruce, že kdyby začla u toho jančit, tak jsem ji mohla povolit. Ale jinak to bylo pro ni jako na pevno. Vždycky jsem ji totiž foukala tak, že jsem měla v jedné ruce vodítko a v druhé fukar a někdy mi různě chtěla couvat, tak jsem ji dneska naštvala a stála nejlíp za celou dobu. Teď v kožíšku jsem ji foukala asi potřetí.
No vyprsklo z ní prachu....ta srst je pak krásně bílá a úplně zešedne, jak prosvítá čistá černá kůže..jinak má takový nádech do žluta, jak má v sobě prach
. Takže je dnes super čistá.
Jinak byla jsem pytlovat hobliny, mám toho hromadu, ale už nikam nejedu, fakt ne..mám narozky a dřu se k padnutí, bolí mě záda jakoby mě přetáhli lopatou
. Takže se psy to odvozím zítra a pozítří a na čuupek taky nejdu..Usa ať si lítá u Čipa a k večeru se půjdeme projít, ale fakt se dneska nehodlám strhat.
Vlezla jsem si teď do vany..byla jsem jako prase
. Umyla si hlavu, vyfoukala, hodím si jen tak obličej na ksicht
a hezkou halenku...když jsem dneska teda to mimino
...jo jo, Blani...ani se nenadáš a budeš mít taky tu 3 na začátku
narozky, jooo???
No tak to teda všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky, peněz a tak........
naftalinka
napsal(a):
narozky, jooo???
No tak to teda všechno nejlepší, hodně zdraví, lásky, peněz a tak........
Díky moc.
..Jo, naši mají nějaké překvápko pro mě, ale táty pořád není..byl tady chudák, čekali na mě a já na pile makala...tak musel někam odjet, ale má ve vrátit za chvíli..
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Díky moc.
..Jo, naši mají nějaké překvápko pro mě, ale táty pořád není..byl tady chudák, čekali na mě a já na pile makala...tak musel někam odjet, ale má ve vrátit za chvíli..
Tak to se nám pak musíš pochlubit
Já se pomalu loučím, pracovní šichta se blíží ke konci a já pofrčím za Elí, snad nám i slunko vysvitne.
sadzi saj
napsal(a):
Tak holky, už vím co bylo to překvapení!!!!
Tak zaprvé jsem dostala šampaňo a krásné stříbrné naušnice
lucky
napsal(a):
Tak holky, už vím co bylo to překvapení!!!!
Tak zaprvé jsem dostala šampaňo a krásné stříbrné naušnice
tož to som já...stará baba
tady jsou trochu vidět ty naušnice
lucky
napsal(a):
tož to som já...stará baba
tady jsou trochu vidět ty naušnice
a co jsem ještě dostala???
KONĚ !!!!
kráásného!
bíííííílléééééééééééééo!
sladkého!
koně!!!!!!
tož to je on! můj nový oř
lucky
napsal(a):
a co jsem ještě dostala???
KONĚ !!!!
kráásného!
bíííííílléééééééééééééo!
sladkého!
koně!!!!!!
tož to je on! můj nový oř
To čučíte, co???
Má to být Usinka a je fakt sladká...už nemá krk![]()
![]()
...mňam
blanche
napsal(a):
No vidíš - pěkné
že si je podobná! A ta očička! Klášná je..tak já se na hodinku loučím, musím zajít pro tu svou živou Usinku..už bude ječet jde jsém
...a pak zase pojím kousek té sladké Usinky
..tutaj moje oko![]()
![]()
lucky
napsal(a):
že si je podobná! A ta očička! Klášná je..tak já se na hodinku loučím, musím zajít pro tu svou živou Usinku..už bude ječet jde jsém
...a pak zase pojím kousek té sladké Usinky
..tutaj moje oko![]()
![]()
JJ, podoba tam je fakt úúúúžasná !!!
To dělali podle fota ?
Asi jo, co ?
Ale super !!!! ![]()
![]()
Pomalu škoda sníst tu krásu, co ?
naftalinka
napsal(a):
teeeeeda to je super dort!!!!!! Mě by bylo líto ho sníst
To je normálka umění![]()
![]()
JJ, ten dost je úžasný a hlavně Martina ty dorty dělá špičkové chuťově. Nejsou to ty humusy máslové, kdy se vám po venom kousku už zvedá žaludek. Oba to skládá s plátů piškotů, které pečou....je strašně lehounký a nadýchaný, jako z vaty, rozplývá se na jazyku a prokládané je to oříškovým krémem, který enní takový ten hutný máslový, ale jemný, lehounký. Celé to poskládá a ořeže do tvaru (v zimě jsem nechávala dělat tátovi fundláka) , patáhne to vyváleným plátem marcipánu (cca 1,5-2mm) a celé to vytvaruje, namaluje a výsledek je na světě.
Jinak ano, dělala to podle fotečky....klášné...celá Usinka
lucky
napsal(a):
JJ, ten dost je úžasný a hlavně Martina ty dorty dělá špičkové chuťově. Nejsou to ty humusy máslové, kdy se vám po venom kousku už zvedá žaludek. Oba to skládá s plátů piškotů, které pečou....je strašně lehounký a nadýchaný, jako z vaty, rozplývá se na jazyku a prokládané je to oříškovým krémem, který enní takový ten hutný máslový, ale jemný, lehounký. Celé to poskládá a ořeže do tvaru (v zimě jsem nechávala dělat tátovi fundláka) , patáhne to vyváleným plátem marcipánu (cca 1,5-2mm) a celé to vytvaruje, namaluje a výsledek je na světě.
Jinak ano, dělala to podle fotečky....klášné...celá Usinka
jiank tady ještě můj nový uň
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Uff, už jsem tady.
Lucky, dortík fakt super, to je fakt škoda, až sníst.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Uff, už jsem tady.
Granťova nová ohlávka, ale nedal se vyfotit, tváří se furt jak osel
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Granťova nová ohlávka, ale nedal se vyfotit, tváří se furt jak osel
Jedna ve žlutém, ale víc jsem jich neudělala, byla jsem tak vynervovaná, jaký je to pako a neni schopnej držet, že jsem to vzdala.
zvířátková
napsal(a):
Uff, už jsem tady.
Děkuji
Už jsem vycábli šampáňo. A dortová Usa už nemá krk a uši
..ale je to fáákt moc dobré!!!!
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Jedna ve žlutém, ale víc jsem jich neudělala, byla jsem tak vynervovaná, jaký je to pako a neni schopnej držet, že jsem to vzdala.
Kukadlo. Mě dneska Čiki pěkně vytočil. Milospán si představoval, že domů poběží a když jsem ho přitáhla na vodítku, tak se začal tak vzteklit, až se stavěl na zadní, zmetek malej
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Kukadlo. Mě dneska Čiki pěkně vytočil. Milospán si představoval, že domů poběží a když jsem ho přitáhla na vodítku, tak se začal tak vzteklit, až se stavěl na zadní, zmetek malej
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Děkuji
Už jsem vycábli šampáňo. A dortová Usa už nemá krk a uši
..ale je to fáákt moc dobré!!!!
Lucko, přeji ti všechno nejlepší ke tvým krásným kulatinám...hodně štěstí, zdraví pro vás obě holky, ať se Ti Lucííí daří a ať se ti splní vše co si v životě přeješ...mě čeká také takové mini výročí...ale půl kulaté ... také mi to nějak v hlavě utíká víc než by mělo...ale nedá se nic dělat. Je jen na nás jak si život užijeme a každý den je na něco krásného vzpomínat. Tak papík Danny
haisovad
napsal(a):
Lucko, přeji ti všechno nejlepší ke tvým krásným kulatinám...hodně štěstí, zdraví pro vás obě holky, ať se Ti Lucííí daří a ať se ti splní vše co si v životě přeješ...mě čeká také takové mini výročí...ale půl kulaté ... také mi to nějak v hlavě utíká víc než by mělo...ale nedá se nic dělat. Je jen na nás jak si život užijeme a každý den je na něco krásného vzpomínat. Tak papík Danny
Danny děkuji moc...no jo, se říká, že každému je tolik, na kolik se cítí.... no u mě je to fakt asi o 10 méně
...ale zase je fakt sranda...to se mi stalo v březnu..jsem byla na školení, chodila jsem asi měsíc. No a nějak jsme byli všichni partička.....no na při jedné diskuzi jen tak mimo řeč se mně kdosi z nich zeptal do kterého ročníku vlastně chodím..si mysleli že začínám VŠ
a je mi tak 19-20
...eh, naši poradkyni málem trefil šlak jak se dusila kafem a vyprskla, že když jsem v soupisce Mgr., tak už asi bdu mít dost po výšce...no tak mi nuceně pak hádali cca 26, když už .... jsem jim trochu vyrazila dech..no tak asi budu říkat 20 a nebudu mást lidi![]()
![]()
![]()
zvířátková
napsal(a):
Jo jo,poníci lumpíci. Dneska jsme s Katkou trénovaly na jízdárně, já na Schelbym a ona na poníkovi. Katka postavila slalom, tak jsme makaly na ohnutí, i když její poník je velmi dobře ohebný. Ale zmetek jeden, vzpomněl si pak, že chce domů, tak se snažil dostat skrz pásku. Holčina ho v tomto moc nezvládne, když si poník postaví hlavu, tak si postaví hlavu. I když přiježděný je z minulé stáje bezvadně.
Tak jsem mu to dneska trochu vysvětlila a Katce taky, jak mu tu palici dubovou zaměstnat. Se mnou poník ví, že to sranda není.Ale pro mě zase velká škola.
Na zimu jsme mu koupili pěkné rolničky. Přiděláme je na postroj a budeme cinkat.
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
Danny děkuji moc...no jo, se říká, že každému je tolik, na kolik se cítí.... no u mě je to fakt asi o 10 méně
...ale zase je fakt sranda...to se mi stalo v březnu..jsem byla na školení, chodila jsem asi měsíc. No a nějak jsme byli všichni partička.....no na při jedné diskuzi jen tak mimo řeč se mně kdosi z nich zeptal do kterého ročníku vlastně chodím..si mysleli že začínám VŠ
a je mi tak 19-20
...eh, naši poradkyni málem trefil šlak jak se dusila kafem a vyprskla, že když jsem v soupisce Mgr., tak už asi bdu mít dost po výšce...no tak mi nuceně pak hádali cca 26, když už .... jsem jim trochu vyrazila dech..no tak asi budu říkat 20 a nebudu mást lidi![]()
![]()
![]()
Ahojky,
zdravím, Lucky dortík je suprový, moc pěkný
Leo ohlávka Grantíkovi sluší a Čiko jako vždy roztomilý, akorát koukám, že dneska byly nějaké erupce na slunci, pač jsem byla s Elí bez sedla, myslela, že si užijeme fajnovou projížďku a byla, jak praštěná, fakt neskutečný
mě zase vytočila
No nic, já se chystám pomalu ke spánku
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
zdravím, Lucky dortík je suprový, moc pěkný
Leo ohlávka Grantíkovi sluší a Čiko jako vždy roztomilý, akorát koukám, že dneska byly nějaké erupce na slunci, pač jsem byla s Elí bez sedla, myslela, že si užijeme fajnovou projížďku a byla, jak praštěná, fakt neskutečný
mě zase vytočila
No nic, já se chystám pomalu ke spánku
Sluší, ale neumí se tvářit a taky tenhle foťák má vyblité barvy, takže ve skutečnosti je ještě taková víc pestřejší.
No Čikovi lezly na mozek muchničky, oteplilo se a tak ho hned začli ožírat. Zřejmě ve výběhu si ráno vydřel dost velkej flek na krku, a to už zarůstá tak, že nemá po těch flecích ani památku. To mě štve, snad mu to stihne do zimy zarůst. No a dneska sebou venku děsně šil, chtěl do stáje, aby se mohl konečně podrbat. A já ho tak rychle nepustila, tak se nervil. No a nemluvě o tom, že za to stál 10 minut nakrátko u plotu a pak musel jít na lonži do stáje krokem, jak přidával a tahal, tak jsme na pár sekund stáli. Takže do stáje vlítnul, žrádlo nezájem a začal se drbat jak vzteklej. Ani jsem je nemohla pustit do výběhu, jelikož nežral a jak bych jim otevřela stáje, tak by mu to Grant sežral. No a jelikož chodí k sousedovi pod jabloň, ještě měl v korytě u sebe spoustu jich, tak už dávám zákaz, aby ta jablka vyžral i Čikimu. Tak jsem čekala čtvrt hodiny, Čika vyhazovala, ať se nedrbe a furt se tam svíjel jak janek, nežral, tak jsem usoudila, že teda budou doma a šmitec. Stejně jsou venku mušky, tak jim bude ve stáji líp.
No já bych taky už šla, ale matlám tu květník pro švagrovou, zítra má narozky, chci si to odbít rovnou zítra, jelikož to tam budu jenom chvíli do odvozu. Nestíhám s výtvorem, tak se s tím tady patlám už od příchodu domů.
zvířátková
napsal(a):
Sluší, ale neumí se tvářit a taky tenhle foťák má vyblité barvy, takže ve skutečnosti je ještě taková víc pestřejší.
No Čikovi lezly na mozek muchničky, oteplilo se a tak ho hned začli ožírat. Zřejmě ve výběhu si ráno vydřel dost velkej flek na krku, a to už zarůstá tak, že nemá po těch flecích ani památku. To mě štve, snad mu to stihne do zimy zarůst. No a dneska sebou venku děsně šil, chtěl do stáje, aby se mohl konečně podrbat. A já ho tak rychle nepustila, tak se nervil. No a nemluvě o tom, že za to stál 10 minut nakrátko u plotu a pak musel jít na lonži do stáje krokem, jak přidával a tahal, tak jsme na pár sekund stáli. Takže do stáje vlítnul, žrádlo nezájem a začal se drbat jak vzteklej. Ani jsem je nemohla pustit do výběhu, jelikož nežral a jak bych jim otevřela stáje, tak by mu to Grant sežral. No a jelikož chodí k sousedovi pod jabloň, ještě měl v korytě u sebe spoustu jich, tak už dávám zákaz, aby ta jablka vyžral i Čikimu. Tak jsem čekala čtvrt hodiny, Čika vyhazovala, ať se nedrbe a furt se tam svíjel jak janek, nežral, tak jsem usoudila, že teda budou doma a šmitec. Stejně jsou venku mušky, tak jim bude ve stáji líp.
No já bych taky už šla, ale matlám tu květník pro švagrovou, zítra má narozky, chci si to odbít rovnou zítra, jelikož to tam budu jenom chvíli do odvozu. Nestíhám s výtvorem, tak se s tím tady patlám už od příchodu domů.
tyjo ja se jeste ani nevzpamatovala z 203ky a ted je 204.. to ale leti fofrem..
stalonek
napsal(a):
tyjo ja se jeste ani nevzpamatovala z 203ky a ted je 204.. to ale leti fofrem..
No jo, kecáme rychle![]()
.
Byla jsem teď za holčí, spinká jako miminko..vzala jsem ji ještě bobek, ta na mě koukal a dělala očička, tak jsem si k ní dřepla a dala mi hlavunku, povídaly jsme si, miluje pusinky na očička a na ouška. To je tak umazlený kůň, že to snad ani není možné...ona měly být plašák, kterého bych si vzala do postele
. Je strašně sladká jak takhle spinká
No a já jdu taky spinkat..tak pá
lucky
napsal(a):
No jo, kecáme rychle![]()
.
Byla jsem teď za holčí, spinká jako miminko..vzala jsem ji ještě bobek, ta na mě koukal a dělala očička, tak jsem si k ní dřepla a dala mi hlavunku, povídaly jsme si, miluje pusinky na očička a na ouška. To je tak umazlený kůň, že to snad ani není možné...ona měly být plašák, kterého bych si vzala do postele
. Je strašně sladká jak takhle spinká
No a já jdu taky spinkat..tak pá
Ahojky, měla jsem báječnou noc, protože mě šíleně rozbolel zub. Včera jsem byla u zubaře, aby mi ho spravil. Zřejmě do toho nakapal nějakou látku a večer to přišlo k sobě. Myslela jsem, že polezu po zdi.
Dneska tam musím odfrčet, at se mi na to podívá.
Jinak jsem pomáhala kámošce prodávat koníka. Byl tam nějaký zdravotní problém,ale koník je již v pořádku. Nicméně budoucí majitel si o tom problému všechno sehnal a žádal slevu. Na druhé straně byla kámoška, která má testy od veta, že je koník v pořádku. Navíc se dohadovali přeze mně. Nakonec se pán rozhodl, že koníka koupí za požadovanou cenu a to pro svoji dcerušku, kterou nechce zklamat, protože se jí koník moc líbí a udělá vše pro to, aby měla radost a nezklamal ji. Byl ochoten s tou koupí koně strávit 3 dny zjištˇováním a dohadováním o daném problému. Nakonec se teda s kámoškou domluvili, sehnal vlek a za pár dní si pro koně slavnostně jedou. Obětavý tatínek, co?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
marketka
napsal(a):
Ahojky, měla jsem báječnou noc, protože mě šíleně rozbolel zub. Včera jsem byla u zubaře, aby mi ho spravil. Zřejmě do toho nakapal nějakou látku a večer to přišlo k sobě. Myslela jsem, že polezu po zdi.
Dneska tam musím odfrčet, at se mi na to podívá.
Jinak jsem pomáhala kámošce prodávat koníka. Byl tam nějaký zdravotní problém,ale koník je již v pořádku. Nicméně budoucí majitel si o tom problému všechno sehnal a žádal slevu. Na druhé straně byla kámoška, která má testy od veta, že je koník v pořádku. Navíc se dohadovali přeze mně. Nakonec se pán rozhodl, že koníka koupí za požadovanou cenu a to pro svoji dcerušku, kterou nechce zklamat, protože se jí koník moc líbí a udělá vše pro to, aby měla radost a nezklamal ji. Byl ochoten s tou koupí koně strávit 3 dny zjištˇováním a dohadováním o daném problému. Nakonec se teda s kámoškou domluvili, sehnal vlek a za pár dní si pro koně slavnostně jedou. Obětavý tatínek, co?
Dobré ránko! Tak dneska tu pobydu tak ještě hodinku a tradá do terénu. Musím tu na to připravit papíry, DPH a teď hledám nějaký doklad v pokladně. Takže se nenudim. Jinak u nás hnusně leje, ale zima ani moc neni.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Tak dneska tu pobydu tak ještě hodinku a tradá do terénu. Musím tu na to připravit papíry, DPH a teď hledám nějaký doklad v pokladně. Takže se nenudim. Jinak u nás hnusně leje, ale zima ani moc neni.
Dobré ráno,
tak koukám, že tu dneska budu válčit sama
U nás hnusně, zima, chčije
a mě je čím dál hůř, jsem si na noc vzala prášek a měl snad opačný účinek, spát jsem nemohla, dýchat jsem nemohla no mazec. Ty muchničky máš pravdu, taky jsme včera vyjeli bez čabraky a koukám, ty protivný mouchy, no byla včera na pěst, kus vyjížďky jsme ztrávili přechodama do kroku a couváním, pač caplovala a když se uklidnila, tak zase klusala, jak magor no a bez sedla to byl fakt nářez.
No nic, jdu si udělat čaj a Leo užij si to.
Markét, to teda je obětavý tatínek, tak hlavně, aby byli spokojený
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
tak koukám, že tu dneska budu válčit sama
U nás hnusně, zima, chčije
a mě je čím dál hůř, jsem si na noc vzala prášek a měl snad opačný účinek, spát jsem nemohla, dýchat jsem nemohla no mazec. Ty muchničky máš pravdu, taky jsme včera vyjeli bez čabraky a koukám, ty protivný mouchy, no byla včera na pěst, kus vyjížďky jsme ztrávili přechodama do kroku a couváním, pač caplovala a když se uklidnila, tak zase klusala, jak magor no a bez sedla to byl fakt nářez.
No nic, jdu si udělat čaj a Leo užij si to.
Markét, to teda je obětavý tatínek, tak hlavně, aby byli spokojený
Čauky! Koukám, že Elí je nabouchaná asi pěkně, co? Teda zuby nezávidím, mě bolel předvčerem strašně zub...dostala se mi mezi zuby malá šlupička z lískového ořechu a nějak jsem to nevěděla, tak mě to začalo dost bolet, až jsem zkoumala proč a nakonec jsem snad po dvou hodinách špárání v zubech vytáhla tenký kousek zapíchnutý mezi zuby skoro pod jeden..bbrrrrr
Jinak tady děsně chčije a já potřebuji zajet se psy pro ty hobliny, mám na pile 21 pytlů, dneska jsem chtěla jet s každým zvlášť pro jednu várku, tak snad přestane pršet alespoň odpoledne
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Čauky! Koukám, že Elí je nabouchaná asi pěkně, co? Teda zuby nezávidím, mě bolel předvčerem strašně zub...dostala se mi mezi zuby malá šlupička z lískového ořechu a nějak jsem to nevěděla, tak mě to začalo dost bolet, až jsem zkoumala proč a nakonec jsem snad po dvou hodinách špárání v zubech vytáhla tenký kousek zapíchnutý mezi zuby skoro pod jeden..bbrrrrr
Jinak tady děsně chčije a já potřebuji zajet se psy pro ty hobliny, mám na pile 21 pytlů, dneska jsem chtěla jet s každým zvlášť pro jednu várku, tak snad přestane pršet alespoň odpoledne
Ahojky,
taky je dneska taky hnusně
Jj, nevím, co jí zase hráblo. I když jsem neměla sedlo, tak jsem jí 1x týdně pod sedlo vzala protáhnout, jinak jsme chodili na prochajdy, na lonž, bez sedla, tak různě, ale práci měla, no ale asi málo, no jo, už v pondělí na jízdárně to bylo samý kozlík, ale tak jsem si myslela, že včera bude normoš, ale ne, ono nám zase hráblo, no aspoň, že mám to sedlo, musíme se hodit zase do pucu, to je hrozný, ona, jak delší dobu nic nedělá respektive se jí ubere režim a dělá míň a lehčí práci, je postupně, jak dělo
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
taky je dneska taky hnusně
Jj, nevím, co jí zase hráblo. I když jsem neměla sedlo, tak jsem jí 1x týdně pod sedlo vzala protáhnout, jinak jsme chodili na prochajdy, na lonž, bez sedla, tak různě, ale práci měla, no ale asi málo, no jo, už v pondělí na jízdárně to bylo samý kozlík, ale tak jsem si myslela, že včera bude normoš, ale ne, ono nám zase hráblo, no aspoň, že mám to sedlo, musíme se hodit zase do pucu, to je hrozný, ona, jak delší dobu nic nedělá respektive se jí ubere režim a dělá míň a lehčí práci, je postupně, jak dělo
Ono je to možná i tím, že se ochladilo a spousta koní je živějších. I Usa je teď více šídlo, ve výběhu v létě s Čipem chodila jako lemra a Kristýna včera říkala, že je vždy sleduje z baráku a ona sama jde a najednou si odcválá, pak se zase pase a přicválá zpět k Čipovi a vyhodí si,....prostě tohle v létě vůbec nedělá, neobtěžuje se pohnout zadkem, zato teď jím hýbe pořád
. Je fakt, že nechodí už přes měsíc jezdit, ale pohybu má dost ve výběhu, to kolikrát byla taky několik dní jen že jsem ji zavedla se pást a večer zpátky a lezla jako lemra..a teď si sama skotačí, nebo provokuje Čipa, aby si s ní hrál.
...jo a nebo prohání kozy...chudáci![]()
![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ono je to možná i tím, že se ochladilo a spousta koní je živějších. I Usa je teď více šídlo, ve výběhu v létě s Čipem chodila jako lemra a Kristýna včera říkala, že je vždy sleduje z baráku a ona sama jde a najednou si odcválá, pak se zase pase a přicválá zpět k Čipovi a vyhodí si,....prostě tohle v létě vůbec nedělá, neobtěžuje se pohnout zadkem, zato teď jím hýbe pořád
. Je fakt, že nechodí už přes měsíc jezdit, ale pohybu má dost ve výběhu, to kolikrát byla taky několik dní jen že jsem ji zavedla se pást a večer zpátky a lezla jako lemra..a teď si sama skotačí, nebo provokuje Čipa, aby si s ní hrál.
...jo a nebo prohání kozy...chudáci![]()
![]()
Jj, to jo, to ochlazení dělá své, i když jsem to čekala, tak mě to včera vytočilo
To jo no, v létě byla Elí taky, jak lemra, ale teď, ve výběhu si taky popoběhnou
Tak si založ, ať do třetice nezakládám