Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2008 11:19
markemic

XXX.XXX.84.176

Ahoj,tak jsem se byla zase podívat,dokonce zaplatila vstupné,ale stálo to zaprd...Minulý rok to bylo nesrovnatelně lepší..asi to holt člověk musí vidět jen jednou a dost,jinak nevím...Akorát jsem tam promrzla,a nic z toho

15.9.2008 11:24
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):
Ahoj,tak jsem se byla zase podívat,dokonce zaplatila vstupné,ale stálo to zaprd...Minulý rok to bylo nesrovnatelně lepší..asi to holt člověk musí vidět jen jednou a dost,jinak nevím...Akorát jsem tam promrzla,a nic z toho

Pár foteček se mi povedlo,ale začala jsem tam mít slušnou depku z každýho "vola" co měla na krku zrcadlo ,jelikož je doma E400,a bez užitku se tam válí,když ho Honza už ani nevytáhne,tak ho zabavim zpátky,páč nějak zjišťuju že ten kompakt mi ho prostě nenahradí

15.9.2008 11:27
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):
Pár foteček se mi povedlo,ale začala jsem tam mít slušnou depku z každýho "vola" co měla na krku zrcadlo ,jelikož je doma E400,a bez užitku se tam válí,když ho Honza už ani nevytáhne,tak ho zabavim zpátky,páč nějak zjišťuju že ten kompakt mi ho prostě nenahradí

Minulý rok tam bylo tolik koní a v sobotu??všehovšudy čtyři herky!!Zklamali mně...litovala jsem těch 150 kčuž tak těch peněz není

15.9.2008 11:28
markemic

XXX.XXX.84.176

markemic napsal(a):

Tož nebudu se tu už dál "vylejvat"...Byl jste tam někdo?

15.9.2008 11:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
Tož nebudu se tu už dál "vylejvat"...Byl jste tam někdo?

\Prosím Tě,nebreč nad 150 Kč,známí teď byli na Americaně a byli ták znechucený,už prý je tam nikdo neuvidí,a to tam nechali 15.000!!!!

15.9.2008 11:36
markemic

XXX.XXX.84.176

jaruska napsal(a):
\Prosím Tě,nebreč nad 150 Kč,známí teď byli na Americaně a byli ták znechucený,už prý je tam nikdo neuvidí,a to tam nechali 15.000!!!!

No jo no....ale po té mizerné výplatě je i těch obětovaných 150 hodněCo se dá dělat ,aspoň vim že už tam nepolezuTeda ale to museli být známí pěkně nasr.....

15.9.2008 11:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
No jo no....ale po té mizerné výplatě je i těch obětovaných 150 hodněCo se dá dělat ,aspoň vim že už tam nepolezuTeda ale to museli být známí pěkně nasr.....

Noo,to byli,ale zase zjistili,že už tam nikdy nepojedou!

Přidejte reakci

Přidat smajlík