Nesnáším pondělky......

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2008 07:17
kukinatost

XXX.XXX.43.146

zlatka, jsem bestyjálně nemocná...
a pozor, mám natočneý cleý včerejší treénink, juchu:)))
ryzec je neskutečná...
Kerryn taky, málo co černá úplně, během 3 dnů prostě úplně zčernal, tak je úplně vyhrabaný, aspoň včera teda byl....
oč mám větší radost z ryzca, o to víc mi ji kalí on...
musím se mu nějak více věnovat...

15.9.2008 07:33
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...
Kerryn taky, málo co černá úplně, během 3 dnů prostě úplně zčernal, tak je úplně vyhrabaný, aspoň včera teda byl....

Dobré ránko...
Tady se zatáhlo a prší, tak i Molčová, aby se "schovala", ztmavla.
Moc tu nebudu, mám nějaké pochůzky po městě... Tak ať Vám to utíká
Jani, z toho počasí mi běhá mráz po zádech, s takovým začnem za chvíli na tvrdo topit!

15.9.2008 07:34
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

Dobré jitro,
já jsem zase totál hotová. Včera jsme měli tenisový turnaj, od rána od osmi se hrálo...normálně zima jako prase. Už jsme měli i led na autě po ránu...fuj ble, zima se blíží... mno skončili jsme s Tomem 6tí z devíti...celkem spokojenost...
Péťo? Co bílá? Jak jste si včera zaskákaly?
Jani, Leuša také ukrutně líná...už se připravuje na zimu, v pátek byla pěkně zježená...
Co ten tvůj černoch má zase za návaly?

15.9.2008 07:50
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
já jsem zase totál hotová. Včera jsme měli tenisový turnaj, od rána od osmi se hrálo...normálně zima jako prase. Už jsme měli i led na autě po ránu...fuj ble, zima se blíží... mno skončili jsme s Tomem 6tí z devíti...celkem spokojenost...
Jani, Leuša také ukrutně líná...už se připravuje na zimu, v pátek byla pěkně zježená...

Zduř. U nás taky pěkně mrazivo Ale prozatím neprší, tak uvidíme, zda to přijde i k nám ....

15.9.2008 07:50
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,

Zdar ženy, tož se k těm nemocným avšak stále pracujícím přidávám...Danny závody byli fajnové, samo až na to počasí, však pamatuješ tenkrát tak to bylo něco podobného ale naštěstí se sluníčkem, já se po ránu rozehřála třema panákama broskový a tentokrát jsem věděla do čeho jdu tak jsem byla vybavena šálou, rukavicemi a ponožky raději dvoje, tak se to dalo...holkám se zadařilo tak na půl,a le nevadí, Týna je moc fajn a má bezva realizační team, tak jsme rádi že jsme poznali dalšího ifauňáka.Něco jsem nafotila, segra snad nezklame!

15.9.2008 07:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Zdar ženy, tož se k těm nemocným avšak stále pracujícím přidávám...Danny závody byli fajnové, samo až na to počasí, však pamatuješ tenkrát tak to bylo něco podobného ale naštěstí se sluníčkem, já se po ránu rozehřála třema panákama broskový a tentokrát jsem věděla do čeho jdu tak jsem byla vybavena šálou, rukavicemi a ponožky raději dvoje, tak se to dalo...holkám se zadařilo tak na půl,a le nevadí, Týna je moc fajn a má bezva realizační team, tak jsme rádi že jsme poznali dalšího ifauňáka.Něco jsem nafotila, segra snad nezklame!

No a co ty moje děti?..hnědá už líná jak o život, což mě těší v pátek jsme byli napůl na vyjíždce a pak na chvilku na jízdarně, hnědá překvapila cvála jsem na dlouhé otěži, žádné rvaní žádný spěch, předvedla mi krásný prodloužený kllus, no a taky jsme zjistila že naše velikost kamašek je ponny, fakt ftipný pujčuju si ted kamaše od jerryho
Sahibek se v ohradě pohyboval velice čile, včera dokonce klusal a skočil si do cvalu, tak říkánm hurá už ho nožka nebolí, no chyba lávky zřejmě tím hopsáním v ohradě si nožku zas rozbolavěl, hmmm tak že vyjíždka v kroku, to šel OK, no vypadá to že je odsouozen k pobytu ve výběhu a krátkým procházkám, už fakt nevím, v týdnu asi pro jistotu cinknu Seitlovi, ale asi s tím taky moc nenadělá.ale raději to skonzultuju.

15.9.2008 08:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

čeerná věc řádila včera jak černá ruka...
jsem vyjela bez síťky, páč hmyz žádný a kosa jak sviňa...
nicméně něco kvete, páč mu teče z nosu lehce a furt šulá nos o zem....
přišlo mi, že mu docela bestyjálně vadilo pole posečené kukuice...
a furt přemýšlím, jeslti se odhodlat v úterý vzít na trénink jeho, nebp si to užít s ryzcem...
říkala jsem si, že ho max. jendou týdně, ať ho to zas nezačně štvát...
ve středu musím pracovně do Prahy - celá žhavá budu vstávat 3:30, ještě v téhle bestyjální kose....
jinak včera sjem jela večer domů na kole a nadávala jem, že jsem si nevzala rukavice...
Danny, no, snad ses aspoň u tensiu zahřála, ryzec už pořádně prokvétá a je samý ílý chlup:)
a Keruna je už plyšový černý baraba..
a za chvilku přijde tahle "barva"...

15.9.2008 08:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
a furt přemýšlím, jeslti se odhodlat v úterý vzít na trénink jeho, nebp si to užít s ryzcem...
ve středu musím pracovně do Prahy - celá žhavá budu vstávat 3:30, ještě v téhle bestyjální kose....
jinak včera sjem jela večer domů na kole a nadávala jem, že jsem si nevzala rukavice...
Danny, no, snad ses aspoň u tensiu zahřála, ryzec už pořádně prokvétá a je samý ílý chlup:)

O tý veselosti mi nemluv, jsou jak trefený do zadku jak je chladněji, no už aby zarostli nemám ráda tenhle přechod, to koník onemocní hned člověk to musí pohůlídat než se zachlupatí.a už se nám blíží blátičko, asi pořídím nějakou škrabku
Danny obdivuju tě že jsi sportovala v tý zimě, mě se nechtělo vubec nic a to jsme měli relaxační víkend hlídali jsme našim barák a akorát jsme měli v pátek malou grilovačku, v sobotu tv večer, takže na pohodu, ale mě pomalu přemáhá nemoc a nevím ejstli to vydržím..ch jo..nemám čas bejt nemocná....jinak holky tip, kámarádka nakoupila v Zooproduktu pěkný rajtky NOVÝ za 800,-a to jsem ještě nikdy neviděla normálně prodyšný chapsy, ptrej letní, no mazec a taky nebyli drahý všechno výrobce Däslo...

15.9.2008 08:15
rocky

XXX.XXX.0.1

kukinatost napsal(a):

Zdar holky..
No co k počasí dodat... katastrofa!!!hold by jsme si měli začít zvykat...
Se závody jsem spokojená jen na půl..Tušila jsem že pokud naložim bílou k Diegovi tak se spustí říje a taky že jo..no co se dá dělat v první soutěži jsme vybojovali páté místo a s Týnou jsme vesele ťapkali na dekorování!!!, bohužel v ZL, nás sklamal zelenej oxer, kobyla to hold zkusila a 2x mě vytáhla..říje je svinstvo ale vymlouvat se na to nebudu, třeba jsem mohla ještě více přitlačit, kdo vííí...
Ale vyskakovala parádně!!

15.9.2008 08:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Zdar holky..
Se závody jsem spokojená jen na půl..Tušila jsem že pokud naložim bílou k Diegovi tak se spustí říje a taky že jo..no co se dá dělat v první soutěži jsme vybojovali páté místo a s Týnou jsme vesele ťapkali na dekorování!!!, bohužel v ZL, nás sklamal zelenej oxer, kobyla to hold zkusila a 2x mě vytáhla..říje je svinstvo ale vymlouvat se na to nebudu, třeba jsem mohla ještě více přitlačit, kdo vííí...

A fotky zas nemáš co?

15.9.2008 08:16
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Zdar holky..

A Danny gratuluji k 6-tému místu..Jistě to bylo náročné v té zimě!!!

15.9.2008 08:44
strelish

XXX.XXX.240.4

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

Bré ranko ve spolek, mně se tenhle pondělek docela líbí, konečně taky dovolenkuju Akorát teda to počasí nic moc...teploty ze třicítek na desítku a dneska ještě zamračeno...brr.

15.9.2008 08:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Bré ranko ve spolek, mně se tenhle pondělek docela líbí, konečně taky dovolenkuju Akorát teda to počasí nic moc...teploty ze třicítek na desítku a dneska ještě zamračeno...brr.

No tak si dovču hezky užij, jak dlpouhou máš? a co budeš podnikat?

15.9.2008 08:52
strelish

XXX.XXX.240.4

klawdie napsal(a):
No tak si dovču hezky užij, jak dlpouhou máš? a co budeš podnikat?

Vidím to na velký úklid, odpočinek a pár výletů

15.9.2008 09:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):

sakra, šéf se nějak energicky vyspal...
Mno hlavně já jsem po včerejšku totálka...seděli jsme pod pergolou a v osm večer dcera těch sousedů přivezla z Moravy asi 10 litru burčáku...ale toh pravého opravdu od strejčka ze sklípku...takže do hodiny jsem měla v sobě asi litr a byla jsem naprosto K.O....ráno kdyby mě chytli tka nevim nevim...ale jela jsem fakt krokem.
Mimochodem, dneska budeme zabetonovávat tyče do základů pro uchycení trámů...
Péťo, ty jí snad budeš muset připustit nebo co...aby jsi měla pokoj od říje...

15.9.2008 09:12
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):

Jéé Káťo závidíme všici, jen to počasí by ti mohlo trochu více přááát!!!

15.9.2008 09:14
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
sakra, šéf se nějak energicky vyspal...
Mno hlavně já jsem po včerejšku totálka...seděli jsme pod pergolou a v osm večer dcera těch sousedů přivezla z Moravy asi 10 litru burčáku...ale toh pravého opravdu od strejčka ze sklípku...takže do hodiny jsem měla v sobě asi litr a byla jsem naprosto K.O....ráno kdyby mě chytli tka nevim nevim...ale jela jsem fakt krokem.
Mimochodem, dneska budeme zabetonovávat tyče do základů pro uchycení trámů...
Péťo, ty jí snad budeš muset připustit nebo co...aby jsi měla pokoj od říje...

Ježiš Danny nestraš, mimino ještě nééééé

15.9.2008 09:16
strelish

XXX.XXX.240.4

rocky napsal(a):
Jéé Káťo závidíme všici, jen to počasí by ti mohlo trochu více přááát!!!

No to jo, těch 15-20 stupňů a slunečno by bylo ideální

15.9.2008 10:12
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

drahé přítelkyně, tiše umírám, venku to vypdá jak v listopadu, představa, že mám jet v tomhle na kole... a pak zase zpátky domů...a to má dneska ryzec volno po včerejšku, max. jí vezmu na procházku, ať se chudinka napase, páč to nedělá celý dne...:)))
což znamená, že ven jde černá věc...

15.9.2008 10:47
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
drahé přítelkyně, tiše umírám, venku to vypdá jak v listopadu, představa, že mám jet v tomhle na kole... a pak zase zpátky domů...a to má dneska ryzec volno po včerejšku, max. jí vezmu na procházku, ať se chudinka napase, páč to nedělá celý dne...:)))
což znamená, že ven jde černá věc...

Jsem zas doma... Jsem ráda, že prší, konečně bude měkčeji pod nožkami Jen o pár stupňů více by mohlo býti, aby se v tom dalo jíti ven... Ale to už bych asi chtěla moc...
Danny, já byla ráda, že mám těžké boty, když jsem trajdala po venku, jak tu o víkendu fičelo. A Ty v tom válíš s balónem, klóbrc dole

Jaro 07

15.9.2008 11:08
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Jsem zas doma... Jsem ráda, že prší, konečně bude měkčeji pod nožkami Jen o pár stupňů více by mohlo býti, aby se v tom dalo jíti ven... Ale to už bych asi chtěla moc...
Danny, já byla ráda, že mám těžké boty, když jsem trajdala po venku, jak tu o víkendu fičelo. A Ty v tom válíš s balónem, klóbrc dole

Jaro 07

Jani, je to na cestě

15.9.2008 11:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Jani, je to na cestě

Zuzuliku, jsi zlatečko, další trénink s Kerušonem absolvuju na tom...jeslti ho to bude furt srát stejně, tak prostě z něho udělám koně, co se na jízdru podívá z dálky...uvidíme, jak se na tom Danči bude líbit...
jeslti se nějak dostanu k tomu včerejšímu videu, určo vám ho ukážu,...teda až ho zcenzuruju já:)
a takové je to moje koťátko jinak...
bude zajímavé s tou horečkou a na kole ke koním jet,....

15.9.2008 11:17
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
Zuzuliku, jsi zlatečko, další trénink s Kerušonem absolvuju na tom...jeslti ho to bude furt srát stejně, tak prostě z něho udělám koně, co se na jízdru podívá z dálky...uvidíme, jak se na tom Danči bude líbit...
jeslti se nějak dostanu k tomu včerejšímu videu, určo vám ho ukážu,...teda až ho zcenzuruju já:)
a takové je to moje koťátko jinak...
bude zajímavé s tou horečkou a na kole ke koním jet,....

Asi se Ti k vánocům složíme na trabanta :-)) Nebo nějaký hadrák Abys nemusela v nečase na kole
Hlavně dej vědět, že vše dorazilo OK...

15.9.2008 11:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Asi se Ti k vánocům složíme na trabanta :-)) Nebo nějaký hadrák Abys nemusela v nečase na kole
Hlavně dej vědět, že vše dorazilo OK...

neboj Zuzajdali:)
dám vědět....ale ty se mi vůbec nehlásíš...:(

15.9.2008 11:25
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
neboj Zuzajdali:)
dám vědět....ale ty se mi vůbec nehlásíš...:(

Hlásím, že valím na hoďku pryč... Pak ještě budu

15.9.2008 11:58
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Hlásím, že valím na hoďku pryč... Pak ještě budu

to je zas počasí safra...viděla bych to na gauč, pod deku, teplé kakao a nějaký filmek...

15.9.2008 12:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
to je zas počasí safra...viděla bych to na gauč, pod deku, teplé kakao a nějaký filmek...

Ted jsem se byla proběhnout v dešti a řeknu vám nic moc, je mi čím dál hůř, představa že jdu ještě koupat hafíky a pak za koníkama, no mazec...jsem sama zvědavá jestli to přežiju nebo jestli se toho vubec dožiju...

15.9.2008 13:41
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

jsem na skok zpět... Hlásím, že venku prší drobněji- no konečně bude měkko paráda...
Takže se nabalím, vemu pršiplášť a půjdem se proskočit
Jinak gauč, filmek a kakao by nebylo marnééé
hmmm a ještě něco k tomu....

15.9.2008 13:58
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

kde jstééé ???

15.9.2008 14:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
kde jstééé ???

trpím... stěží pracuju...

15.9.2008 14:13
molly

XXX.XXX.5.50

klawdie napsal(a):
trpím... stěží pracuju...

Tak pošli beraitra? , ať si odfrkneš..

15.9.2008 15:10
strelish

XXX.XXX.240.4

kukinatost napsal(a):
ryzec je neskutečná...

Jsem byla hoďku venku poopravit ohradník a jsem teda durch mokrá

Přidejte reakci

Přidat smajlík