A po středě radostný ČTVRTEK ...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2008 07:04
haisovad

XXX.XXX.213.5

Tak holky,
dnes mám tu čest založit já...
Mno kde začít...

11.9.2008 07:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Tak holky,
Mno kde začít...

Povídej přeháněj a ukazuj jsem zvědavá!!!!!!!!!

11.9.2008 07:12
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Tak holky,
Mno kde začít...

Bohužel jsme měli komplikace s hengrem a tak nás musel odvést kamarád, který má avii pro koně...měla jsem bobky že nám tam Luna nenastoupí a tak jsme už od začátku nakládání měli zapnutou lonžku a připravenou parelli lopatu...slečinka si avii důkladně prohlížela ale na první pokus vlezla i po strmé rampě vzhůru a neřešila vůbec nic...jen se dožadovala odměny...to jí budiž splněno...takže naloženo za dvě minuty jsme vrčely směr Ptýrov...na místo jsme dorazili něco málo po půl deváté...
nikdo nedělat kam má jet ale pan Voksa to výborně zkorigoval a navedl nás...Luna byla do 9,45 na avii a v klídku furtovala seno...prostě pohodářka...po přihlášení jsem myslela že ji jí vetka ještě skontroluje ale nic se nedělo tak jsme jí vyložili...
od deseti začínaly skoky ve volnosti...prostorná hala, vstřícní komisaři...nechali každou kobylu proletět po hale aby si vše každá pěkně skontrolovala jestli nehrozí nebezpečí...pak si libovolně mohly majitele vypustit kobylu před klacky na zemi a pak už se šlo naostro...pan Voksa pomáhal s bičem téměř každé kobylce aby byl výkon nejlepší...Luna šla na řadu jako 7...pustili jsme jí po hale ale ta frajerka jako že žádnej krok navíc...jen tak si to lehce překlusala podél celé haly...jukla na sebe do zrcadla jestli jí to sekne...

11.9.2008 07:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Bohužel jsme měli komplikace s hengrem a tak nás musel odvést kamarád, který má avii pro koně...měla jsem bobky že nám tam Luna nenastoupí a tak jsme už od začátku nakládání měli zapnutou lonžku a připravenou parelli lopatu...slečinka si avii důkladně prohlížela ale na první pokus vlezla i po strmé rampě vzhůru a neřešila vůbec nic...jen se dožadovala odměny...to jí budiž splněno...takže naloženo za dvě minuty jsme vrčely směr Ptýrov...na místo jsme dorazili něco málo po půl deváté...
nikdo nedělat kam má jet ale pan Voksa to výborně zkorigoval a navedl nás...Luna byla do 9,45 na avii a v klídku furtovala seno...prostě pohodářka...po přihlášení jsem myslela že ji jí vetka ještě skontroluje ale nic se nedělo tak jsme jí vyložili...
od deseti začínaly skoky ve volnosti...prostorná hala, vstřícní komisaři...nechali každou kobylu proletět po hale aby si vše každá pěkně skontrolovala jestli nehrozí nebezpečí...pak si libovolně mohly majitele vypustit kobylu před klacky na zemi a pak už se šlo naostro...pan Voksa pomáhal s bičem téměř každé kobylce aby byl výkon nejlepší...Luna šla na řadu jako 7...pustili jsme jí po hale ale ta frajerka jako že žádnej krok navíc...jen tak si to lehce překlusala podél celé haly...jukla na sebe do zrcadla jestli jí to sekne...

a vypustila se na první řadu...ccc, rezerva jako prase. Jak byla vždycky doma ekonomická a chodila na přesnost tak tady skákala jako laňka...po doskoku okamžitě otočka k igelitce s jablkama a chlebem...odměna musí být že...no takže volnost naprosto ukázková a Luna přešla i ten barák v podobě 120 cm vysoký a 1 m široký oxer v naprosté uvolněnosti..

11.9.2008 07:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
a vypustila se na první řadu...ccc, rezerva jako prase. Jak byla vždycky doma ekonomická a chodila na přesnost tak tady skákala jako laňka...po doskoku okamžitě otočka k igelitce s jablkama a chlebem...odměna musí být že...no takže volnost naprosto ukázková a Luna přešla i ten barák v podobě 120 cm vysoký a 1 m široký oxer v naprosté uvolněnosti..

mám husí kůži...dál jen dál ....

11.9.2008 07:24
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

Pak měla voraz, dostala krásně nastlaný box, seníčko a vodu a mohla si odpočinout na poobědní další pokračování zkoušky...
My jsme si dali obídek v místní výborné restauračce, kde výborně vařili a ceny naprosto normální-né žádné předražení jako když jsme byla na jednom nejmenovaném ranči v Heřmanicích...
Po obědě šla na řadu drezura a hned poté řada skoková. My jsme byly zase uprostřed...čekání bylo celkem dlouhý ale dalo se to...Luna byla fakt ale naprosto bez problému...stála s náma a čuměla na ty co to dělají...heh, se učila úlohu asi...
pak jí Hanka opracovala...

11.9.2008 07:26
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Pak měla voraz, dostala krásně nastlaný box, seníčko a vodu a mohla si odpočinout na poobědní další pokračování zkoušky...
My jsme si dali obídek v místní výborné restauračce, kde výborně vařili a ceny naprosto normální-né žádné předražení jako když jsme byla na jednom nejmenovaném ranči v Heřmanicích...
Po obědě šla na řadu drezura a hned poté řada skoková. My jsme byly zase uprostřed...čekání bylo celkem dlouhý ale dalo se to...Luna byla fakt ale naprosto bez problému...stála s náma a čuměla na ty co to dělají...heh, se učila úlohu asi...
pak jí Hanka opracovala...

11.9.2008 07:28
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

Ty jo, ten písek byl brutálně bílej až mi občas oči přecházely...a prej už je to dobrý ale když to přivezli tak to nornálně bez brejlí fakt nešlo...

11.9.2008 07:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Ty jo, ten písek byl brutálně bílej až mi občas oči přecházely...a prej už je to dobrý ale když to přivezli tak to nornálně bez brejlí fakt nešlo...

Luxusní foto , sakra jim to seklo a ten nádherný areál panečku!!!!píseček jak z Trojáku

11.9.2008 07:40
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Luxusní foto , sakra jim to seklo a ten nádherný areál panečku!!!!píseček jak z Trojáku

Klárko, kde jsou všichni? To chrápou nebo jak?
Janí? Jak Richíííí? Jak mu je?
Mno písek měli takovej namixovanej ještě s nějakejma odřezkama jako nějaké gumy nebo co to bylo...ale výbornej povrch, nebyl nějak hlubokej ale krásně pružil...

11.9.2008 07:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Mno písek měli takovej namixovanej ještě s nějakejma odřezkama jako nějaké gumy nebo co to bylo...ale výbornej povrch, nebyl nějak hlubokej ale krásně pružil...

Teda zavidí ten fotomateriál, barvy ti dokreslovali uplně luxusně...sakriš...já myslím že čekají co budeš psát a ukazovat dál, co ty skoky máš foto!!!!! vyval to na nás!!!!!!

11.9.2008 07:43
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

Drezurku nad naše očekávání zajela celkem slušně, sice si občas hlavu za otěž položila ale to dělala téměř většina kobyl...tak na to rozhodčí ani nehleděl...každopádně nás překvapila že na první naskočení si vyšlápla pěkně do clavu a i na správnou nohu!!!
Takže drezurku odjeli holky statečně a myslím že pěkně, ikdyž Hanka je sebekritik...
Tohle byla věž rozhodčích...

11.9.2008 07:45
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Drezurku nad naše očekávání zajela celkem slušně, sice si občas hlavu za otěž položila ale to dělala téměř většina kobyl...tak na to rozhodčí ani nehleděl...každopádně nás překvapila že na první naskočení si vyšlápla pěkně do clavu a i na správnou nohu!!!
Takže drezurku odjeli holky statečně a myslím že pěkně, ikdyž Hanka je sebekritik...
Tohle byla věž rozhodčích...

Ty jo a kdyby jste viděli ten prodloužený klus přes diagonálku...mno sakra, fakt jsem ůžasem čuměla...jak ty předky natahovala a podsazovala prdel...

11.9.2008 07:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Ty jo a kdyby jste viděli ten prodloužený klus přes diagonálku...mno sakra, fakt jsem ůžasem čuměla...jak ty předky natahovala a podsazovala prdel...

Jo skoky by Klárka chtěla vidět jo????
Tak si budeš holka muset počkat....jdu na cígo...
Jeden šmírák simlíkovatej...

11.9.2008 07:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Jo skoky by Klárka chtěla vidět jo????
Tak si budeš holka muset počkat....jdu na cígo...
Jeden šmírák simlíkovatej...

potvůrko, ale jestli bude segra co k čemu, mám též foto ze včerejší práce na jízdarně, popíšu až Danny všechno vysype...mám konečně apní skokanku v akci...

11.9.2008 07:57
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
potvůrko, ale jestli bude segra co k čemu, mám též foto ze včerejší práce na jízdarně, popíšu až Danny všechno vysype...mám konečně apní skokanku v akci...

JJ Klárko, tak to se také moc těšim na té fotejšn...
Mno tak skůčky jo? První se muselo přejít tři kavaletky a pidi oxérek...no problémo...
První skůček na zahřátí

11.9.2008 07:57
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
JJ Klárko, tak to se také moc těšim na té fotejšn...
Mno tak skůčky jo? První se muselo přejít tři kavaletky a pidi oxérek...no problémo...
První skůček na zahřátí

a druhej veleskok...

11.9.2008 07:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
a druhej veleskok...

ještě výřez

11.9.2008 07:59
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
ještě výřez

no a řada...Luna byla fakt pozorná, krásně si to přešla a ani jednom neškrtla...

11.9.2008 07:59
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
ještě výřez

rezervářka, coooo

11.9.2008 08:00
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
no a řada...Luna byla fakt pozorná, krásně si to přešla a ani jednom neškrtla...

a zvyšování

11.9.2008 08:00
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
rezervářka, coooo

a poslední skákací pružina...na pohodu...

11.9.2008 08:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
a poslední skákací pružina...na pohodu...

Tak má perptáž se blíží k závěru...
a Luna v boxe...

11.9.2008 08:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Tak má perptáž se blíží k závěru...
a Luna v boxe...

Klárko a teď šup šup s fotkama sem od tebe...
hřebec v kolotoši...ty jo, jsem poprvé viděla jak koně špalou v kolotoči a viděla jsem i to jak se otáčej...to je mazec...

11.9.2008 08:08
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Klárko a teď šup šup s fotkama sem od tebe...
hřebec v kolotoši...ty jo, jsem poprvé viděla jak koně špalou v kolotoči a viděla jsem i to jak se otáčej...to je mazec...

Mno takže podrženo a sečteno zápis do HPK...radóst obrovská...tak a teď Luně začínají prázdniny...zasloužené. Ale nad očekávání to Luna vzala úplně klídkově...žádná vynervená kobyla se z ní nestala...včera všechno kobylky tak řehtaly a Luna se v klidu pásla a ani se nepokoušela o nějakej rozruch...

11.9.2008 08:14
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Mno takže podrženo a sečteno zápis do HPK...radóst obrovská...tak a teď Luně začínají prázdniny...zasloužené. Ale nad očekávání to Luna vzala úplně klídkově...žádná vynervená kobyla se z ní nestala...včera všechno kobylky tak řehtaly a Luna se v klidu pásla a ani se nepokoušela o nějakej rozruch...

Ježiši Dany, to je paráda. Moc velké gratulace Fotky luxusní a jak si vyskakovala panička, koukám jako blázen

11.9.2008 08:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Ježiši Dany, to je paráda. Moc velké gratulace Fotky luxusní a jak si vyskakovala panička, koukám jako blázen

Sakra já chci domů nejen leušu ale ted i Lunici,no fota snad budou až se rozhoupen sestra jestli se zas nevymluví na kabel!ale spokojenost s kobylou menší se mnou, ale je to malá dračice včera mi ukázala že umí dělat i bordel, za skokem my skákala jak koza, ale shazovat neumí...hehe..takovej honza v malým podání....

11.9.2008 08:27
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

Včera jsem byla zkusit sedýlko, tak jsem se nezklamala. Chvíli bude trvat než si zvyknu, ale je moc příjemné. Uvidíme až ho vytestuju jak bude Honzík mít své dny

11.9.2008 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Včera jsem byla zkusit sedýlko, tak jsem se nezklamala. Chvíli bude trvat než si zvyknu, ale je moc příjemné. Uvidíme až ho vytestuju jak bude Honzík mít své dny

No tak paráda....ted už hurá do pořádného skákání!

11.9.2008 08:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Jééé ssestřička už se dokulila do práce:))))))

11.9.2008 08:41
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

Pořád čekám kdy ségry vybalí včerejší trening a nic Tož já jsem si včera taky něco skočila, musela jsem přeci vyzkoušet

11.9.2008 08:44
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Tak holky,
Mno kde začít...

Holky já jsem brzda, měla jsem jisté komplikace hned po ránu...už vyřešeno. Teď jsem to vše dočetla..Jsem moc ráda že Richi to má za sebou a je ok!!

No a Danny nemám sloc Lunice naprosto unikátníí, moc vám gratuluju, jsme to s váma na dálku prožívali..podle fotek to¨tam muselo být opravdu luxusní!!!

Jen vás zklamu, nemám v práci kabel, fotky budou až zítra..chjo kam já ten kabel zašantročila, to teda nevííím..ale dneska nás bude zásobovat fotkama Danny

11.9.2008 08:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Holky já jsem brzda, měla jsem jisté komplikace hned po ránu...už vyřešeno. Teď jsem to vše dočetla..Jsem moc ráda že Richi to má za sebou a je ok!!

No a Danny nemám sloc Lunice naprosto unikátníí, moc vám gratuluju, jsme to s váma na dálku prožívali..podle fotek to¨tam muselo být opravdu luxusní!!!

Jen vás zklamu, nemám v práci kabel, fotky budou až zítra..chjo kam já ten kabel zašantročila, to teda nevííím..ale dneska nás bude zásobovat fotkama Danny

ty seš fakt koza kdyby jsi mi tu kartu radši pujčila, co??? hmmm...

11.9.2008 08:46
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Tak holky,
Mno kde začít...

Snad nám Peťula zase včera nebumbala??????

11.9.2008 08:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

No fotek nám hafo ale skoro všude je jen plesnivka...
za chvíli hodím videa na net...z volnosti...nějak se v hale nedalo fotit tak jsem nakázala ať točej

11.9.2008 08:50
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Snad nám Peťula zase včera nebumbala??????

Bumbala jen z lehka..jsem celkem fit
tak myslíš Leni že sedlo bude ok, Honzíkovi sedlo dobře?

11.9.2008 08:52
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Bud rada ze jsem ten fotak vubec mela sebou a mas nejake fotky, hold si den pockas ja potrebuju ty fotky sedla a s tebou bych se asi nevidela,kdyz jdes na brigosku..takze az zitra..Kdo si počká ten se dočká

11.9.2008 08:53
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):

Jj, myslím že ano, dokonce si troufnu říct, že mnohem lépe než ten Norton....Vysvětlím ***

11.9.2008 08:55
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Jj, myslím že ano, dokonce si troufnu říct, že mnohem lépe než ten Norton....Vysvětlím ***

Mě by mělo po pondělku taky dorazit nové sedýlko, tak doufám že už měnit nebudu a bude mi také vyhovovat pak ještě Jerrymu a sedla už nechám býýt

11.9.2008 08:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Bud rada ze jsem ten fotak vubec mela sebou a mas nejake fotky, hold si den pockas ja potrebuju ty fotky sedla a s tebou bych se asi nevidela,kdyz jdes na brigosku..takze az zitra..Kdo si počká ten se dočká

když to je tvá oblíbbená věta, "nemám kabel", kdybych to měla já už máš dávno sedlo poslané,fota na rajčeti a vypálené, já totiž ten zatracenej a ztracenej kabel nepotřebuju....sakriš...no tak zas nic,no .......

11.9.2008 09:02
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Mě by mělo po pondělku taky dorazit nové sedýlko, tak doufám že už měnit nebudu a bude mi také vyhovovat pak ještě Jerrymu a sedla už nechám býýt

njn ale já ten posranej kabel opravdu nemůžu najít...to je jedno nic důležitýho co by nepočkalo do zítřka tam není tak vydrž vydrž..Však Magnusku a její mega skákání ukážeš zítra , fotek není nikdy dosti. dnes dáme přednost Lunici..

11.9.2008 09:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

Hele tak jsem nahrála video na stream...koukněte na http://www.stream.cz/video//142428- luna-skok-ve-volnosti-zkousky- vykonnosti-10-9-2008 (před luna a vykonnosti jsou mezery)
Blondýna z Londýna

11.9.2008 09:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
njn ale já ten posranej kabel opravdu nemůžu najít...to je jedno nic důležitýho co by nepočkalo do zítřka tam není tak vydrž vydrž..Však Magnusku a její mega skákání ukážeš zítra , fotek není nikdy dosti. dnes dáme přednost Lunici..

tak jseš trdlo, si říkala jak potřebuješ poslat ty fota, tak jsem ti to mohla stáhnout...sakriš přeci!co jste včera páchali, že jsi byla ráno indisponovanápísni...

11.9.2008 09:14
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Hele tak jsem nahrála video na stream...koukněte na http://www.stream.cz/video//142428- luna-skok-ve-volnosti-zkousky- vykonnosti-10-9-2008 (před luna a vykonnosti jsou mezery)
Blondýna z Londýna

Leni***

11.9.2008 09:33
cheyenne

XXX.XXX.159.233

haisovad napsal(a):
Tak holky,
Mno kde začít...

Čus všem.... já jsem si dneska lehce přispala, každou chvíli se budím s oteklou hubou, opřel se do mě moudrák.... takovou jsem měla radost, že první to zvládnul celkem bez problému, až jsem to zakřikla a druhej mi to dává sežrat
Danulí, Lunidlo super, jste šikulky, že jste to zvládly...
Vy, co máte moudrák za sebou, poraďte, co za kašičky jíst.... nějak mi nejde skousnout a začínám mít pekelnej hlad

11.9.2008 09:34
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Čus všem.... já jsem si dneska lehce přispala, každou chvíli se budím s oteklou hubou, opřel se do mě moudrák.... takovou jsem měla radost, že první to zvládnul celkem bez problému, až jsem to zakřikla a druhej mi to dává sežrat
Danulí, Lunidlo super, jste šikulky, že jste to zvládly...
Vy, co máte moudrák za sebou, poraďte, co za kašičky jíst.... nějak mi nejde skousnout a začínám mít pekelnej hlad

Evi, já bych mohla vykládat. Hubu spuchnutou cítím ještě ted. Blééééé. Upřímnou soustrast, ale jediná tableta, která mi pomohla je IBUPROFEN AL 400 vřele doporučuju, bolest byla do 10 min pryč.

11.9.2008 09:44
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Evi, já bych mohla vykládat. Hubu spuchnutou cítím ještě ted. Blééééé. Upřímnou soustrast, ale jediná tableta, která mi pomohla je IBUPROFEN AL 400 vřele doporučuju, bolest byla do 10 min pryč.

Hele dojdi si k zubákovi, pokud to bolí protože zub nemůže přes kůži ven tak ti to prořízne a budeš mít klid, já jsem trpěla cca 14 dní a pak jsem stejně musela, ona mi to opíchala a rozřízla tu mou hroší kůži...za tři dny po zacelení ran jsem měl pokoj...
Jinak jsem si na to stříkala TANTUM VERDE...
Soucítím s tebou Evi...
mám problém, nevím které fotky jsem sem dávala...tak se to možná bude opakovat

11.9.2008 09:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Hele dojdi si k zubákovi, pokud to bolí protože zub nemůže přes kůži ven tak ti to prořízne a budeš mít klid, já jsem trpěla cca 14 dní a pak jsem stejně musela, ona mi to opíchala a rozřízla tu mou hroší kůži...za tři dny po zacelení ran jsem měl pokoj...
Jinak jsem si na to stříkala TANTUM VERDE...
Soucítím s tebou Evi...
mám problém, nevím které fotky jsem sem dávala...tak se to možná bude opakovat

Soucítím Evi....a přeju si aby mě tohle nikdy nepotkalo, jak jde o zuby jsem strašně malinká a bojím bojím...

11.9.2008 10:00
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Soucítím Evi....a přeju si aby mě tohle nikdy nepotkalo, jak jde o zuby jsem strašně malinká a bojím bojím...

Taky bojím bojím, ale když jsem zmákla kuchání předního zubu, tak by mě prý zadní zuby neměly rozhodit....
Počkám do zítra a kdyžtak brnknu zubařce, dneska zkusím kloktat slivovici . Já jí moc nemusím, takže to pro mě žádná výhra není.... ještě uvidím, jestli to nebude jen nějaký menší zánět, třeba to rozeženu doma

11.9.2008 10:22
rocky

XXX.XXX.0.1

cheyenne napsal(a):
Taky bojím bojím, ale když jsem zmákla kuchání předního zubu, tak by mě prý zadní zuby neměly rozhodit....
Počkám do zítra a kdyžtak brnknu zubařce, dneska zkusím kloktat slivovici . Já jí moc nemusím, takže to pro mě žádná výhra není.... ještě uvidím, jestli to nebude jen nějaký menší zánět, třeba to rozeženu doma

Jej Evčo buď statečnáá!!musí to být hnus bolest!!!

11.9.2008 10:48
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Jej Evčo buď statečnáá!!musí to být hnus bolest!!!

a zase chrápou...
Luna s Luckou

11.9.2008 10:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
a zase chrápou...
Luna s Luckou

včera jsme byli s mužem a segrou a kamarádema na pívku na už nějak nemůžu nebo to bylo tím dusnem, dala jsem dva granáty a měla jsem zlehka naváto

11.9.2008 11:02
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
včera jsme byli s mužem a segrou a kamarádema na pívku na už nějak nemůžu nebo to bylo tím dusnem, dala jsem dva granáty a měla jsem zlehka naváto

kecala jak urvaná ze řetězu "blondýna jedna upovídanááá"

11.9.2008 11:09
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
kecala jak urvaná ze řetězu "blondýna jedna upovídanááá"

Teď v sobotu jsem měla jet s Honzíkem na Vt. Ale už jsem to vzdala, naše sezóna pro letos skončila Snad uvidíme pokrok na další rok

11.9.2008 11:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Teď v sobotu jsem měla jet s Honzíkem na Vt. Ale už jsem to vzdala, naše sezóna pro letos skončila Snad uvidíme pokrok na další rok

a jaj, no jo, tak jsem od soboty nebyla pořádně ve společnosti
Leni a pročpak nejdeš, sedlo máš...tak?

11.9.2008 11:48
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
a jaj, no jo, tak jsem od soboty nebyla pořádně ve společnosti
Leni a pročpak nejdeš, sedlo máš...tak?

Ještě to není ono. Myslím ten cval mezi skoky.....Nechci to hrotit za každou cenu

11.9.2008 12:10
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Ještě to není ono. Myslím ten cval mezi skoky.....Nechci to hrotit za každou cenu

Mě už taky Leni čekají jen dva, pak nějakej ten sranda hubert a máme padla..Dostane tak 2 měsíce volno od tréninků a budu se soustředit na vykrmování,lonžování a vyjížďky a po novém roce pak soustředěníí..Taky si potřebuju odpočinout

11.9.2008 12:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Mě už taky Leni čekají jen dva, pak nějakej ten sranda hubert a máme padla..Dostane tak 2 měsíce volno od tréninků a budu se soustředit na vykrmování,lonžování a vyjížďky a po novém roce pak soustředěníí..Taky si potřebuju odpočinout

Moc práce, coooo????? holky dneska koníky asi jen pohladím po čumáčkách, nebo valtně mánu trochu poohýbám v kruhovce, když má po treninku, sabulínka budu šetřit, ale o víkendu se pujdu s ním provětrat já....vypadá to moc dobře....

11.9.2008 15:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Moc práce, coooo????? holky dneska koníky asi jen pohladím po čumáčkách, nebo valtně mánu trochu poohýbám v kruhovce, když má po treninku, sabulínka budu šetřit, ale o víkendu se pujdu s ním provětrat já....vypadá to moc dobře....

Pracantky pracujou jako o život...
Za hvíli valím domů a směr tenisový kurt...máme v neděli ten turnaj tak si trochu potrénujeme...

11.9.2008 15:26
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
Pracantky pracujou jako o život...
Za hvíli valím domů a směr tenisový kurt...máme v neděli ten turnaj tak si trochu potrénujeme...

Ta fotka je naprosto skvostnááá

Přidejte reakci

Přidat smajlík