Program na dětské jezdecké odpoledne -- PORADÍTE?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2008 22:38
barletka

XXX.XXX.98.24

Dobrý den,

příští týden máme u koní jezdecký soustředění(jezdecký den ) pro děti z oddílu, jsou to děti, které jsou takřka na začátku výcviku- začali na začátku prázdnin........ Chtěla bych jim udělat hezké odpoledne u koní, s pestrým programem... Napadlo mě, že si uděláme nějaký testík, naučíme se nějakou teorii, uděláme soutěž o nejhezčeji vyšperkovaného koně , výstava.a pak , že půjdeme jezdit..Napadá Vás, jak jim ještě zpestřit program?

29.8.2008 23:01
simishek

XXX.XXX.112.250

barletka napsal(a):
Dobrý den,

příští týden máme u koní jezdecký soustředění(jezdecký den ) pro děti z oddílu, jsou to děti, které jsou takřka na začátku výcviku- začali na začátku prázdnin........ Chtěla bych jim udělat hezké odpoledne u koní, s pestrým programem... Napadlo mě, že si uděláme nějaký testík, naučíme se nějakou teorii, uděláme soutěž o nejhezčeji vyšperkovaného koně , výstava.a pak , že půjdeme jezdit..Napadá Vás, jak jim ještě zpestřit program?

Určo židličkovanou, podle mně by jí určitě tato malé děti mohly zvldnout a nějakou lehčí jízdu zručnosti(objíždění barelků, sesednutí a nasednutí na koně,běžět a shodit plechovky,přendat vodítko z jendoho stojanu popojet k dalšímu a tam ho nandat,projet mezi kavaletami...)je toho určo hodně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík