zvířátková
XXX.XXX.210.76
Dobré ránko! Jsem tu jako vždy první, tak zakládám nové. Dneska bude pěkně, azuro, sluníčko už vylejzá. Blbý ale je, že den ode dne se rozednívá později, dneska jsem stávala prakticky skoro do tmy a to mě fakt nebaví...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Jsem tu jako vždy první, tak zakládám nové. Dneska bude pěkně, azuro, sluníčko už vylejzá. Blbý ale je, že den ode dne se rozednívá později, dneska jsem stávala prakticky skoro do tmy a to mě fakt nebaví...
Dobré ráno,
u nás také krásně, dokonce jsem si i super vyspala a vezla jsem zase sousedku, za boha si nechtěla dát vymluvit, že za to vození nic nechci, že na Mělník jedu tak jako to, no pořád si stála za svým, že mi za to něco dá, tak mi přinese plati vajíček, super
Jinak Leo věřím, večer už je taky brzo tma
, když v 9 hod. zavírám Arwen a dávám jí papů, už je pomalu tma, jak v pytli
Včera jsme byli na prochajdě a super a v hospě na pivku a hezky celou dobu spinkala a nezlobila
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
u nás také krásně, dokonce jsem si i super vyspala a vezla jsem zase sousedku, za boha si nechtěla dát vymluvit, že za to vození nic nechci, že na Mělník jedu tak jako to, no pořád si stála za svým, že mi za to něco dá, tak mi přinese plati vajíček, super
Jinak Leo věřím, večer už je taky brzo tma
, když v 9 hod. zavírám Arwen a dávám jí papů, už je pomalu tma, jak v pytli
Včera jsme byli na prochajdě a super a v hospě na pivku a hezky celou dobu spinkala a nezlobila
No to se hodí, taky by se mi šikly, furt na ně v krámě zapomínám, klasika, jsem děsná skleróza
.
To je fakt, člověk dělá pozdní oběd a už si svítim, jelikož na to ani trochu nevidim. Už to stojí zaprd, vůbec se na tohle přes zimu netěším.
No vidíš, takový zlatíčko...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No to se hodí, taky by se mi šikly, furt na ně v krámě zapomínám, klasika, jsem děsná skleróza
.
To je fakt, člověk dělá pozdní oběd a už si svítim, jelikož na to ani trochu nevidim. Už to stojí zaprd, vůbec se na tohle přes zimu netěším.
No vidíš, takový zlatíčko...
Ježiš, samozřejmě plato
Jj, mi povídej, zase to zatápění, dříví nemáme, no hnus zima, fuj.......
No ale odnaučit ji skákat, to je umění
Hm, došla práce, to jsem zvědavá, co vyfasuju
zvířátková
XXX.XXX.210.76
marketka
napsal(a):
Jéé, tak ty se máš.Tady je frkot pořád.
Však jo, já to pochopila jako plato vajec. A proto říkám, že by se mi taky hodilo, jelikož na vajce tradičně v krámě zapomínám
.
No to jo, nám už je zima teď.
No já dostávám průběžně nějaký bojový úkol za druhým, takže se tu nenudím a študuju, jak na to.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
marketka
napsal(a):
Jako fenečku odnaučit skákat? Chce to důslednost od začátku.Někdo mi radil, nastavit koleno, když skočí, nebo hodně kárat.Uvidíš,že se to naučí.
Jj, jo jo štěndo, Arwen je celkem chápavá, takže po několikeré si sedne a slušně kouká, ale jak jí to chytne, no snad se k tomu dopracujeme, protože to je síla, včera mě hezky zašpinala kalhoty do práce a pak další
No Markét si nemysli, lepší mít co dělat, než nemít, pač pak je to nuda, neutíká to a v horším člověku vymyslí kde jakou kravinu.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Však jo, já to pochopila jako plato vajec. A proto říkám, že by se mi taky hodilo, jelikož na vajce tradičně v krámě zapomínám
.
No to jo, nám už je zima teď.
No já dostávám průběžně nějaký bojový úkol za druhým, takže se tu nenudím a študuju, jak na to.
My už občas večer taky ležíme pod dekou
Hm, se máš, já mám prý jít do show roomu a zkusit si sedačky a kočárky, no fakt zábava, chjo, tak tam asi skočím na chvíli
sadzi saj
napsal(a):
My už občas večer taky ležíme pod dekou
Hm, se máš, já mám prý jít do show roomu a zkusit si sedačky a kočárky, no fakt zábava, chjo, tak tam asi skočím na chvíli
Ahojky!
tak já dneska zaspala, pak jsem tady měla návštěvu a holčí je od 12 u Čipa. Dneska už šla v pohodě, nebyla tak nabouchaná a když jsem ji pustila, tak jen zaklusala a hodila cvalem pár mětrů, zapíchla se to trávy a futruje, takže lítat snad moc nebude, má to ještě ovázané dole páskou, aby se to neprodřelo a je krásně, takže zmoknout nezmokne a bude večer spokojená, že je ok.
lucky
napsal(a):
Ahojky!
tak já dneska zaspala, pak jsem tady měla návštěvu a holčí je od 12 u Čipa. Dneska už šla v pohodě, nebyla tak nabouchaná a když jsem ji pustila, tak jen zaklusala a hodila cvalem pár mětrů, zapíchla se to trávy a futruje, takže lítat snad moc nebude, má to ještě ovázané dole páskou, aby se to neprodřelo a je krásně, takže zmoknout nezmokne a bude večer spokojená, že je ok.
Andy, já vím. Jeden den jsem neměla v práci do čeho píchnout a vůbec to neutíkalo.
Tedˇ máme před kontrolou z Německa, je to mazec. Zítra mají dorazit, tak drž palečky.
Pro Lucky-Lucko, pojedete v neděli na tu výstavu? Psala jsem ti mail, ale odpověd mi
nepřišla.
marketka
napsal(a):
Andy, já vím. Jeden den jsem neměla v práci do čeho píchnout a vůbec to neutíkalo.
Tedˇ máme před kontrolou z Německa, je to mazec. Zítra mají dorazit, tak drž palečky.
Pro Lucky-Lucko, pojedete v neděli na tu výstavu? Psala jsem ti mail, ale odpověd mi
nepřišla.
JJ, chystám se ti napsat a nějak byl fofr dnes..ještě jsembyla pryč
Jo, jedeme na výstavu, ubytování zařízeno, jen nevíme kdy, připletlo se do toho ještě hárání, možná bude v pátek,nebo ještě v sobotu než pojedeme krýt, takže bychom jeli později a nevím, zda stihneme se k vám stavit..ale ráda bych.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Jo, jedeme na výstavu, ubytování zařízeno, jen nevíme kdy, připletlo se do toho ještě hárání, možná bude v pátek,nebo ještě v sobotu než pojedeme krýt, takže bychom jeli později a nevím, zda stihneme se k vám stavit..ale ráda bych.
Blaní, Blaní, koukej na můj dnešní úlovek. Já si udělala ráááááááádost
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Blaní, Blaní, koukej na můj dnešní úlovek. Já si udělala ráááááááádost
prý toskánská, kráááásná, vůbec není ještě odkvětlá a vešla se i do toho většího květníku
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
prý toskánská, kráááásná, vůbec není ještě odkvětlá a vešla se i do toho většího květníku
Jo jinak to s Čikem posledních pár dní jde. Vydírá se minimálně. Teď ho prakticky vždycky umyju, vyšampónuju tím na zlepšení kůže a ve finále mu ty rány zakapu neředěnou betadinkou. No a zestříkám repelentem, ale né že by to mělo nějaký extra efekt. Kéž by to ale tak šlo i dál....
zvířátková
napsal(a):
Jo jinak to s Čikem posledních pár dní jde. Vydírá se minimálně. Teď ho prakticky vždycky umyju, vyšampónuju tím na zlepšení kůže a ve finále mu ty rány zakapu neředěnou betadinkou. No a zestříkám repelentem, ale né že by to mělo nějaký extra efekt. Kéž by to ale tak šlo i dál....
To je dobře, že se to ustálilo!
Jinak kytí krásná!!!
Já jdu zrovna pro holčí, už bude určitě řvát kde jsem, ale bude spokojená
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
To je dobře, že se to ustálilo!
Jinak kytí krásná!!!
Já jdu zrovna pro holčí, už bude určitě řvát kde jsem, ale bude spokojená
No nikdy nevíš, víš, jak to je. Ćlověk přijde a ze dne na den flek jak kráva. Takže zase taková optimistka nejsem. Ale co nadělám. Snažím se seč můžu. Jo a už mi líná, asi se už pomalu chystáme na zimu či co.
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No nikdy nevíš, víš, jak to je. Ćlověk přijde a ze dne na den flek jak kráva. Takže zase taková optimistka nejsem. Ale co nadělám. Snažím se seč můžu. Jo a už mi líná, asi se už pomalu chystáme na zimu či co.
Ahojky,
Leo krásný kytí
Já teď kuchtím véču, už skoro finishuju, Elí má dneska volno
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
Leo krásný kytí
Já teď kuchtím véču, už skoro finishuju, Elí má dneska volno
To já tu teď u toho obědvám
.
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
To já tu teď u toho obědvám
.
To je stejně sranda, že to máte jako oběd
Jdu si pohrát s Arwen
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
To je stejně sranda, že to máte jako oběd
Jdu si pohrát s Arwen
No jo no, co člověk nadělá
.
Jak jste vůbec přišli na to její jméno? Arwen byla Tylorka v Pánovi prstenů, ne?
lucky
napsal(a):
Budu ráda, když se stavíte. Dej pak vědět, ju.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
marketka
napsal(a):
Ta je krásná. Kde jsi jí koupila? Já vím, bydlíš moc daleko, ale jen tam mě zajímá, kde takové kyti mají.
Malý obchůdek s kytkama, žádné zahradnictví, takže si myslím, že u vás sotva takového krámu bude nějaká pobočka :-(
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
marketka
napsal(a):
Budu ráda, když se stavíte. Dej pak vědět, ju.
Jj, mě se jméno celkem dost líbí a dobře se to i volá. Jména štěňat vymýšlí už chovatel, má to zapsáno už v průkazu původu
Jinak první fena, co jsme si měli přivézt se jmenovala Pamela, což je šílený jméno
a první, co mi tahle chovatelka nabízela Agnes, takže zlatá Arwen
sadzi saj
napsal(a):
Jj, mě se jméno celkem dost líbí a dobře se to i volá. Jména štěňat vymýšlí už chovatel, má to zapsáno už v průkazu původu
Jinak první fena, co jsme si měli přivézt se jmenovala Pamela, což je šílený jméno
a první, co mi tahle chovatelka nabízela Agnes, takže zlatá Arwen
Ahoj je tu někdo??? Mám poslední dobou nějakou nestíhačku, furt v luftě!
Dneska jsem měla trénink, no to byla tragédie![]()
![]()
![]()
!!!!
Radši to na těch závodech nechci ani vidět.
Co Usa???? Už je chuděra v poho??? Já to tady nezvládám stíhat v tom mým chaozu
naftalinka
napsal(a):
Ahoj je tu někdo??? Mám poslední dobou nějakou nestíhačku, furt v luftě!
Dneska jsem měla trénink, no to byla tragédie![]()
![]()
![]()
!!!!
Radši to na těch závodech nechci ani vidět.
Co Usa???? Už je chuděra v poho??? Já to tady nezvládám stíhat v tom mým chaozu
Usa si užila den u Čipa...a jak se domů těšila! Vyštípala ho od vrat, že ONA jde domů..on ať si zůstane
..poťora![]()
![]()
. Tro¨chu se ji odkryla část té patky, ale už to tam má dost zacelené, doma jsem to vydesinfikovala a zase převázala. Rány vypadají moc dobře, ta vepředu na zadní noze na té spěnce se hezky hojí, už je skoro srovnaná váškově z kůží, snad se brzy zatáhne maso kůží...jen teda doufám, že tam nebude růst nějaké živé maso
. No a ta patka je ještě brázda do hloubky, ale taky už se viditelně hojí a není tolik hluboká...myslím, že do soboty by mohla být mělká dost...snad se to brzy začne zatahovat kůžičkou
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Usa si užila den u Čipa...a jak se domů těšila! Vyštípala ho od vrat, že ONA jde domů..on ať si zůstane
..poťora![]()
![]()
. Tro¨chu se ji odkryla část té patky, ale už to tam má dost zacelené, doma jsem to vydesinfikovala a zase převázala. Rány vypadají moc dobře, ta vepředu na zadní noze na té spěnce se hezky hojí, už je skoro srovnaná váškově z kůží, snad se brzy zatáhne maso kůží...jen teda doufám, že tam nebude růst nějaké živé maso
. No a ta patka je ještě brázda do hloubky, ale taky už se viditelně hojí a není tolik hluboká...myslím, že do soboty by mohla být mělká dost...snad se to brzy začne zatahovat kůžičkou
No právě co já znám v okolí lidi, co si vzali štěndo s papírama, tak toho psa vždycky přejmenujou. Že v papírech má něco jiného, než mu říkají. Jelikož právě u těch papíráků pak chovatelé vymýšlejí i neznámá jména, což se málokomu líbí. Takže jsem automaticky myslela, že jste jí taky "pokřtili" sami. To jo, jméno je to pěkné, jenom mě zajímalo, jak jste právě na něj přišli, jestli třeba po někom, ale teď vim, že to je její jméno z papírů.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
marketka
napsal(a):
No já myslela jako sítˇ supermarketů.
Bohužel. Jenom malý krámek :-(
zvířátková
napsal(a):
No právě co já znám v okolí lidi, co si vzali štěndo s papírama, tak toho psa vždycky přejmenujou. Že v papírech má něco jiného, než mu říkají. Jelikož právě u těch papíráků pak chovatelé vymýšlejí i neznámá jména, což se málokomu líbí. Takže jsem automaticky myslela, že jste jí taky "pokřtili" sami. To jo, jméno je to pěkné, jenom mě zajímalo, jak jste právě na něj přišli, jestli třeba po někom, ale teď vim, že to je její jméno z papírů.
No, ono pokud to stihneš, než jsou štěňata pojmenována, tak máš výhodu. My měli zamluvené štěně předem, věděli jsme, že pes bude od D ...takže jsem vymyslela Darés a pak od F a nakonec to je Fabricius
. Ale chovatel do určité doby musí poslat jména štěňat a jsou mu přidělena tetovací čísla, takže pak už se to nedá přejmenovat a vystavují se PP. Ale třeba fenku, která jde nyní na Slovensko po Daréskovi pojmenovali sami noví majitelé Esther , ale stejně ji chtějí říkat Laura ....
my měli psa, který měl v PP Astor (strašné jméno) a říkali jsme mu Danny. Andík měl taky své jméno už dané. Ale náš první Britt byl jméno, které mu dala mamka, Cliffeček taky a Darése s Fabriciem jsem vymyslela já.
A oni stejně slyší na všechno
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
No, ono pokud to stihneš, než jsou štěňata pojmenována, tak máš výhodu. My měli zamluvené štěně předem, věděli jsme, že pes bude od D ...takže jsem vymyslela Darés a pak od F a nakonec to je Fabricius
. Ale chovatel do určité doby musí poslat jména štěňat a jsou mu přidělena tetovací čísla, takže pak už se to nedá přejmenovat a vystavují se PP. Ale třeba fenku, která jde nyní na Slovensko po Daréskovi pojmenovali sami noví majitelé Esther , ale stejně ji chtějí říkat Laura ....
my měli psa, který měl v PP Astor (strašné jméno) a říkali jsme mu Danny. Andík měl taky své jméno už dané. Ale náš první Britt byl jméno, které mu dala mamka, Cliffeček taky a Darése s Fabriciem jsem vymyslela já.
A oni stejně slyší na všechno
Dobré ránko! Teda, já bych spala, až bych brečela. Dostala jsem práce tak na příští dva dny, 3 velké zakázky a ještě k tomu jedna v polštině, prý si to mám přeložit a nacenit, marně jsem se domnívala, že se to bude hodně češtině podobat, ale koukám, že ve spoustě těch věcí se fakt nečapu. Fakt kšeft
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Teda, já bych spala, až bych brečela. Dostala jsem práce tak na příští dva dny, 3 velké zakázky a ještě k tomu jedna v polštině, prý si to mám přeložit a nacenit, marně jsem se domnívala, že se to bude hodně češtině podobat, ale koukám, že ve spoustě těch věcí se fakt nečapu. Fakt kšeft
.
Dobré ráno,
teda Leo, tak to tě lituju, to je fakt bojový úkol
Jj, jo jo Arwen je přímo od chovatelky a nechali jsme jí to, mě se to líbí a Mirek sice prská, ale nic lepšího nevymyslel, takže má smůlu
Jinak pravda, měli jsme papírový asiaty a psa jsme přejmenovali, pač v papírech měl strašný jméno a fena se jmenovala Sazdi-saj, takže jsme jí říkali Sú - Sučina. Ono u koní je to podobné
Mě se taky dneska nechtělo moc z pelechu a to mě příští týden s největší pravděpodobností čeká ranní vstávání
, počasí vypadá všelijak, tak jsem na to zvědavá, jdeme s Elí terénit.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
teda Leo, tak to tě lituju, to je fakt bojový úkol
Jj, jo jo Arwen je přímo od chovatelky a nechali jsme jí to, mě se to líbí a Mirek sice prská, ale nic lepšího nevymyslel, takže má smůlu
Jinak pravda, měli jsme papírový asiaty a psa jsme přejmenovali, pač v papírech měl strašný jméno a fena se jmenovala Sazdi-saj, takže jsme jí říkali Sú - Sučina. Ono u koní je to podobné
Mě se taky dneska nechtělo moc z pelechu a to mě příští týden s největší pravděpodobností čeká ranní vstávání
, počasí vypadá všelijak, tak jsem na to zvědavá, jdeme s Elí terénit.
Sakra, stejná fotka
sadzi saj
napsal(a):
Sakra, stejná fotka
Ahoj! Já vám ta závidím, ře jdete trénit! Mě už všechno bolí, jak nejezdím, tak se páteř ozývá![]()
Ale snad to bude mít holčí brzy zahojené vše...taky ji to nebaví. A když vidím ta zadní špičatá kopyta...fuj![]()
My dneska jedeme fotit štěnda po Daréskovi, jdou chudinky dnes do nových domovů a zítra taky. Božatka...jsou táááák rozkošní, že bych je hned brala všechny domů
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ahoj! Já vám ta závidím, ře jdete trénit! Mě už všechno bolí, jak nejezdím, tak se páteř ozývá![]()
Ale snad to bude mít holčí brzy zahojené vše...taky ji to nebaví. A když vidím ta zadní špičatá kopyta...fuj![]()
My dneska jedeme fotit štěnda po Daréskovi, jdou chudinky dnes do nových domovů a zítra taky. Božatka...jsou táááák rozkošní, že bych je hned brala všechny domů
Lucky neboj, ona se Usinka brzo uzdraví a budete se zase prohánět krajinou
Teda, to jsou puclíci, snad větší, než ta naše potvůrka
sadzi saj
napsal(a):
Lucky neboj, ona se Usinka brzo uzdraví a budete se zase prohánět krajinou
Teda, to jsou puclíci, snad větší, než ta naše potvůrka
Kolik váží ta Tvoje potvůrka?
Tady mají 4 týdny na fotkách, ale v sobotu při tetování měl třeba tenhle prcek 7 kilo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Kolik váží ta Tvoje potvůrka?
Tady mají 4 týdny na fotkách, ale v sobotu při tetování měl třeba tenhle prcek 7 kilo
No Arwen se narodila 20.6. a přivezli jsme ji 22.8. a Věra říkala, že vážila 7 kg, tak to jsou ty Vaše větší koule
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No Arwen se narodila 20.6. a přivezli jsme ji 22.8. a Věra říkala, že vážila 7 kg, tak to jsou ty Vaše větší koule
No my Grantovi taky neříkáme Grantas, no a u minulých majitelů mu nikdo neřekl jinak než Pepa (jelikož se na Josefa narodil).
Koukám, že už bych měla co dělat, abych unesla i ty štěnda, 7 kilo je fakt dost.
zvířátková
napsal(a):
No my Grantovi taky neříkáme Grantas, no a u minulých majitelů mu nikdo neřekl jinak než Pepa (jelikož se na Josefa narodil).
Koukám, že už bych měla co dělat, abych unesla i ty štěnda, 7 kilo je fakt dost.
NO, většinou fundláci mívají při odběru v cca 8 týdnech kolem 8 -9 kilo. Fabby s Darésem měli něco kolem 10 kilo....to jsou pak koule
. Oni mají mohutnější kostru než berňáci a celkově jsou větší. Ten pejsek měl těch 7 v 6 týdnech. Ale ti ostatní měli kolem 6 - 6,5 kilo.
Jsou to takoví medvídci. Zrovna včera tady byli lidé, že by chtěli fundláka, jsme říkali, že bohužel, štěnda jdou dnes pryč, ale v sobotu kryjeme a snad něco bude a kdyžtak budou mít jiné štěnda...dá se doporučit, že. Většinou víme kdo kde co má
. Milí příjemní lidi, že si klidně počkají, hlavně aby měli pejska
lucky
napsal(a):
NO, většinou fundláci mívají při odběru v cca 8 týdnech kolem 8 -9 kilo. Fabby s Darésem měli něco kolem 10 kilo....to jsou pak koule
. Oni mají mohutnější kostru než berňáci a celkově jsou větší. Ten pejsek měl těch 7 v 6 týdnech. Ale ti ostatní měli kolem 6 - 6,5 kilo.
Jsou to takoví medvídci. Zrovna včera tady byli lidé, že by chtěli fundláka, jsme říkali, že bohužel, štěnda jdou dnes pryč, ale v sobotu kryjeme a snad něco bude a kdyžtak budou mít jiné štěnda...dá se doporučit, že. Většinou víme kdo kde co má
. Milí příjemní lidi, že si klidně počkají, hlavně aby měli pejska
Téda lidi, já se teď válela smíchy u diskuze jestli je kůň přežvýkavec...na nemoderce o připouštění v září..... máme jsem spadla ze židle, že o tomhle někdo diskutuje..![]()
![]()
![]()
..měla bych se jít kouknou, jestli teda ta moje přežvykuje za stájí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... co dneska ty děcka učí v základní škole!!!!![]()
![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No Lucky, jsou to pěkný puclíci
Musím tu naši zase zvážit. Zítra razíme na pigáro, jsme domluvený s vetem, tak jsem na to zvědavá
ty jo, zítra už pátek, to to uteklo.
Leo, známá má kobylu, co se jmenuje Caka Yannu, taky šílený, takže jí pracovně říká Brambora
sadzi saj
napsal(a):
No Lucky, jsou to pěkný puclíci
Musím tu naši zase zvážit. Zítra razíme na pigáro, jsme domluvený s vetem, tak jsem na to zvědavá
ty jo, zítra už pátek, to to uteklo.
Leo, známá má kobylu, co se jmenuje Caka Yannu, taky šílený, takže jí pracovně říká Brambora
Možná tady budeme mít veselo..vypadá to, že ze Sloiveska už jedou pro jedno štěndo..fenečku Lauru (Esther) a zřejmě si ji vyzvednou a přijedou k nám, takže kluci budou nadšení ze štěňátka
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Možná tady budeme mít veselo..vypadá to, že ze Sloiveska už jedou pro jedno štěndo..fenečku Lauru (Esther) a zřejmě si ji vyzvednou a přijedou k nám, takže kluci budou nadšení ze štěňátka
No to se nedivim, že na ní nevolaj "kaká janu"
To by byla fakt sranda...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak já už nakoupila na víkend, no pár věcí nemají, tak zítra to musím dokoupit a chci zkusit udělat kuř. prsíčka na medu, tak jsem na to zvědavá
Venku celkem hic, to bude zase hovad
sadzi saj
napsal(a):
Tak já už nakoupila na víkend, no pár věcí nemají, tak zítra to musím dokoupit a chci zkusit udělat kuř. prsíčka na medu, tak jsem na to zvědavá
Jéééé..to je dobré! Kaká Janůůů! ...a mě se smáli, že mám doma teroristu
Usu jsem hodila k ČIpovi, dneska už je táák hodná. šla zase jako starý provozák, klídek, už nežene...jak může být celý den na pastvě, tak se neuvěřitelně zklidní. Fakt to na ty koně působí. I když doma má výběh a je venku pořád, tak přece jen tam toho moc na pasení není, na běhání to taky není, ve větším u Čipa nebo u huculáků se prostě víc nachodí, popoběhne když chce a těší se večer domů...i když kolikrát se ji už zase nechce tam
Doufám, že si tu nožku dneska zase nesešmajdá, ale hojí se to dobře. Čipo pronal chudáka Darése po výběhu..ten zdrhal
. A kozy zase pro změnu mají vítr z Darése, přitom on si jich ani nevšimne a kozy zdrhají jako o život jen se přiblíží náhodou na pár metrů..a jak skáčí!!!![]()
![]()
Teď jsem vzala ještě Fabbyho ke kolu, jen dva kilásky po dědině, je moc horko, ale plakal, že chce taky ven, když jsem byla s Darésem a ne s ním
..žárlivka
.
A za chvíli by měli přijet se štěndy! Budou mít s sebou asi Leu...to je Daréskova roční dcerka a tu malou Lauru
...to budou kluci nadšení!
A ještě přijede večer asi fena na krytí za Darésem, takže toho trefí šlak a Fabby bude páchat harakiri
tady je Darések když měl cca 9 týdnů (s naší mámou)
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No my byli včera večer, chtěli jsme omrknout ty slevy v Asku tak hodinku před zavřením, aby tam bylo málo lidí. No bylo to tam doslova vybělený. 80% toho, co tam zůstalo mělo cedulku, že je to prodané. Fakt mela. Tak jsme aspoň nakoupili v Hypáči. I když já nemám fantazii co uvařit na několik dní dopředu. Takže mě štve, že tam pak třeba musíme 2x týdně. Nenášim krámy, ty lidi tam, fronty u pokladny, to zdržování, když už bych mohla být venku. Ale takhle jako včera večer (21-22 hodina)fakt luxus, nikde nikdo, pohodička. Ale zase jsem přilítla domů, vybalila nákup, pověsila prádlo, vykoupala se a ani jsem nemrkla a šla jsem spát až v půl dvanácté. Proto mám dneska tolik energie na rozdávání
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Jéééé..to je dobré! Kaká Janůůů! ...a mě se smáli, že mám doma teroristu
Usu jsem hodila k ČIpovi, dneska už je táák hodná. šla zase jako starý provozák, klídek, už nežene...jak může být celý den na pastvě, tak se neuvěřitelně zklidní. Fakt to na ty koně působí. I když doma má výběh a je venku pořád, tak přece jen tam toho moc na pasení není, na běhání to taky není, ve větším u Čipa nebo u huculáků se prostě víc nachodí, popoběhne když chce a těší se večer domů...i když kolikrát se ji už zase nechce tam
Doufám, že si tu nožku dneska zase nesešmajdá, ale hojí se to dobře. Čipo pronal chudáka Darése po výběhu..ten zdrhal
. A kozy zase pro změnu mají vítr z Darése, přitom on si jich ani nevšimne a kozy zdrhají jako o život jen se přiblíží náhodou na pár metrů..a jak skáčí!!!![]()
![]()
Teď jsem vzala ještě Fabbyho ke kolu, jen dva kilásky po dědině, je moc horko, ale plakal, že chce taky ven, když jsem byla s Darésem a ne s ním
..žárlivka
.
A za chvíli by měli přijet se štěndy! Budou mít s sebou asi Leu...to je Daréskova roční dcerka a tu malou Lauru
...to budou kluci nadšení!
A ještě přijede večer asi fena na krytí za Darésem, takže toho trefí šlak a Fabby bude páchat harakiri
tady je Darések když měl cca 9 týdnů (s naší mámou)
Ježiš, tak to je rozdíl, oproti té naší nahoře
buggyna
XXX.XXX.81.124
zvířátková
napsal(a):
Ehmm! On je rozdíl mezi C a K
taky si nepletu Čika s Kikem
to by byla taky sranda...
zvířátková
napsal(a):
No my byli včera večer, chtěli jsme omrknout ty slevy v Asku tak hodinku před zavřením, aby tam bylo málo lidí. No bylo to tam doslova vybělený. 80% toho, co tam zůstalo mělo cedulku, že je to prodané. Fakt mela. Tak jsme aspoň nakoupili v Hypáči. I když já nemám fantazii co uvařit na několik dní dopředu. Takže mě štve, že tam pak třeba musíme 2x týdně. Nenášim krámy, ty lidi tam, fronty u pokladny, to zdržování, když už bych mohla být venku. Ale takhle jako včera večer (21-22 hodina)fakt luxus, nikde nikdo, pohodička. Ale zase jsem přilítla domů, vybalila nákup, pověsila prádlo, vykoupala se a ani jsem nemrkla a šla jsem spát až v půl dvanácté. Proto mám dneska tolik energie na rozdávání
.
Jo, krámy taky nesnáším, kolikrát se překonávám, ale jezdíme taky večer.
Ale ty štvanice potom brrr. Úplně to samé, jako t,y, ale ještě k tomu koupu a uspávám děti.Už aby odrostly a byly samostatné.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
buggyna
napsal(a):
Ehmm! On je rozdíl mezi C a K
taky si nepletu Čika s Kikem
to by byla taky sranda...
Ale já vůbec netušila jednak že je to k Tobě, prakticky Tě vůbec neznám a brala jsem to tak, že se v "cizím" slově čte většinou C jako K. To jako vůbec nic proti Tvému koníkovi, ale i s C je to samozřejmě krkolomné jméno a je mi jasné, že si člověk udělá svojí přezdívku. Však jsi určitě kobylku koupila už pojmenovanou. Navíc "k" s háčkem asi sotva někdo vynalezne. Ale kdyby někde bylo Chicko, tak bych ho taky četla jako Čiko. To, že obojí zní ve výslovnosti stejně neznamená, že je to stejně psané. Stejně jako u Tvé kobylky. Jestliže se její jméno teda, jak píšeš, čte Caka, tak jak se i píše, tak se teda omlouvám, ale právě proto že to zní jako "kaka" jsem myslela, že to tu bylo Andy zmíněno.
buggyna
XXX.XXX.81.124
zvířátková
napsal(a):
Ale já vůbec netušila jednak že je to k Tobě, prakticky Tě vůbec neznám a brala jsem to tak, že se v "cizím" slově čte většinou C jako K. To jako vůbec nic proti Tvému koníkovi, ale i s C je to samozřejmě krkolomné jméno a je mi jasné, že si člověk udělá svojí přezdívku. Však jsi určitě kobylku koupila už pojmenovanou. Navíc "k" s háčkem asi sotva někdo vynalezne. Ale kdyby někde bylo Chicko, tak bych ho taky četla jako Čiko. To, že obojí zní ve výslovnosti stejně neznamená, že je to stejně psané. Stejně jako u Tvé kobylky. Jestliže se její jméno teda, jak píšeš, čte Caka, tak jak se i píše, tak se teda omlouvám, ale právě proto že to zní jako "kaka" jsem myslela, že to tu bylo Andy zmíněno.
v pohodě, akorát se to ve mě trochu hnulo
když už někde vidim jméno mé kobyly, zajímalo mě proč se zrovna ona řeší.
Mě osobně se zas zdá hrozný dávat koni lidská jména... Dáša, Soňa, Lucka, Elisabet...
to si upřímě myslím že Andy přestřelila
A ano, čte se to normálně Caka Yannu, říkali jí Cáklá Jana...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
Mě osobně se zas zdá hrozný dávat koni lidská jména... Dáša, Soňa, Lucka, Elisabet...
Co blbneš prosim tě
Teď si to vzala trochu emotivně ty ne
Bavili jsme se tu o jménech psů, jak jim je dávají chovatelé a jsou pak tak zapsaní i v PP a že to tak bývá stejně i u koní jako Leo psala, že mají Grantasta a říkají mu jinak, tak jsem psala, že ty máš taky kobylu se zajímavým jménem, tak jí říkáš podle sebe přezdívkou, nevidím na tom nic divného, tak nevím, s čím jsem přestřelila ![]()
Takže si to, že se ti Soňa a Elí nelíbí nech, nikoho to nezajímá a NIKDO tu Bramboru neurazil!!!!!!
zvířátková
XXX.XXX.210.76
buggyna
napsal(a):
No já jsem spíš z těch, co jinde skoro vůbec nečtou, takže pak mi dlouho trvalo, než jsem pochopila, k čemu že to připomínka je a jakto, že se ozývá někdo "cizí" z ifauny, takže jsem nechápala spojitost. Podle mě je to fuk, každému co se líbí, buď si toho koně tak pojmenového člověk nechá nebo si to upraví podle sebe. Stejně má každý pro toho svého 10 jiných přezdívek a zabarvení...
buggyna
XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
Co blbneš prosim tě
Teď si to vzala trochu emotivně ty ne
Bavili jsme se tu o jménech psů, jak jim je dávají chovatelé a jsou pak tak zapsaní i v PP a že to tak bývá stejně i u koní jako Leo psala, že mají Grantasta a říkají mu jinak, tak jsem psala, že ty máš taky kobylu se zajímavým jménem, tak jí říkáš podle sebe přezdívkou, nevidím na tom nic divného, tak nevím, s čím jsem přestřelila ![]()
Takže si to, že se ti Soňa a Elí nelíbí nech, nikoho to nezajímá a NIKDO tu Bramboru neurazil!!!!!!
mě nejde o urážku Brambory,ani nikdo o urážkách nemluvil. Jen ve mě hnulo to že zrovna ty se zmiňuješ o mym koni s tim že má šílený jméno
zvířátková
napsal(a):
No já jsem spíš z těch, co jinde skoro vůbec nečtou, takže pak mi dlouho trvalo, než jsem pochopila, k čemu že to připomínka je a jakto, že se ozývá někdo "cizí" z ifauny, takže jsem nechápala spojitost. Podle mě je to fuk, každému co se líbí, buď si toho koně tak pojmenového člověk nechá nebo si to upraví podle sebe. Stejně má každý pro toho svého 10 jiných přezdívek a zabarvení...
Nazdáááár!!!!!!!!!
No eště že mám Atreje a taky mu tak říkám![]()
![]()
a Hero X Hery to je vcelku to samý
No a co vy děvčata pracujete, pracujete?????
Tak jsem dneska měla s sebou u koní konečně foťák, ale jaksi jsem nestihla fotit
Takže udělám fotky o víkendu a budu mít fotky i ze závodů
buggyna
XXX.XXX.81.124
zvířátková
napsal(a):
to s tebou souhlasím,je to na každém.jen jak sem psala...hnulo se to ve mě když čtu,že si někdo dělá s kobylynýho jména srandu, a proč zrovna Sadzi řeší jí.btw jstejně tak jak pro ní je šílený jméno mé kobyly, pro mě sou šílený jména lidská pro koně,a taky sem to nikde do týhle doby neventilovala.
Sadzi: tak si toho nech ty
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
mě nejde o urážku Brambory,ani nikdo o urážkách nemluvil. Jen ve mě hnulo to že zrovna ty se zmiňuješ o mym koni s tim že má šílený jméno
To chce klid a nohy v teple, fakt nechápu o co ti jde a proč zrovna já bych se nemohla zmiňovat, znám tvou kobču s tímhle jménem, tak jsem to sem písla a Caka Yannu je to šílený, Cáklá Jana jste jí pak říkali no, ale pořád na tom nevidím, nic divnýho, nevím o žádným jiným koni s takto zajímavým jménem, co jsme se tu bavili, fajn, ještě mě teď napadlo Dyje - taky šílený a říkají jí Dolina, no nevím, nevidím na to nic urážející
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
buggyna
napsal(a):
to s tebou souhlasím,je to na každém.jen jak sem psala...hnulo se to ve mě když čtu,že si někdo dělá s kobylynýho jména srandu, a proč zrovna Sadzi řeší jí.btw jstejně tak jak pro ní je šílený jméno mé kobyly, pro mě sou šílený jména lidská pro koně,a taky sem to nikde do týhle doby neventilovala.
Sadzi: tak si toho nech ty
Ty fakt nejsi normální, nikdo si z jejího jména nedělá srandu, psali jsme tu o jménech a vzpomněla jsem si na její exotický jméno, tak jsem to holkám písla, nepřišlo mi na tom nic divného, tak jestli ti to pomůže, vřele se ti omlouvám, že jsem urazili, i když nechápu čím tvé ego
a nikdo ji neřeší, byla tu řeč o jménech. Fakt nemám potřebu tě řešit, proč taky. Nechápu, o co ti prostě jde. Tak se ti Elisabet nelíbí, no a co, mě je to šumák, já jí to jméno nedala
sadzi saj
napsal(a):
Ty fakt nejsi normální, nikdo si z jejího jména nedělá srandu, psali jsme tu o jménech a vzpomněla jsem si na její exotický jméno, tak jsem to holkám písla, nepřišlo mi na tom nic divného, tak jestli ti to pomůže, vřele se ti omlouvám, že jsem urazili, i když nechápu čím tvé ego
a nikdo ji neřeší, byla tu řeč o jménech. Fakt nemám potřebu tě řešit, proč taky. Nechápu, o co ti prostě jde. Tak se ti Elisabet nelíbí, no a co, mě je to šumák, já jí to jméno nedala
No bože u nás na statku je pes a taky se jmenuje Eliška
Dyť je to jedno, hlavně, že to zvíře nějaký jméno má a pokud se jméno blbě vyslovuje, dycky se z toho dá udělat nějaká zdrobnělina nebo slovo příbuzný a nebo přezdívka.
Mě je jedno kdyby se můj kůň jmenoval třeba Bohumil, ale hlavně že je zdravej, to je to nejdůležitější.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
No bože u nás na statku je pes a taky se jmenuje Eliška
Dyť je to jedno, hlavně, že to zvíře nějaký jméno má a pokud se jméno blbě vyslovuje, dycky se z toho dá udělat nějaká zdrobnělina nebo slovo příbuzný a nebo přezdívka.
Mě je jedno kdyby se můj kůň jmenoval třeba Bohumil, ale hlavně že je zdravej, to je to nejdůležitější.
Tak Zuzi a teď se tu do tebe pustím, protože si si vzala do huby jméno mého koně
Taky nechápu, co řeší, bavili jsme se o jménech, nikdo nic špatnýho tím nemyslel a fakt mě nenapadlo, že Leo napadne to vyslovit jinak ![]()
Jinak ahojky, na fotečky se určo všichni těšíme a doufám, že se do konce roku sejdeme na tom Mělníku
buggyna
XXX.XXX.81.124
sadzi saj
napsal(a):
já ale psala Zvířátkový se kterou už sme si to vyříkaly...
mě se omlouvat nemusíš, jen tě prosím Brambuš neřeš a její jméno už vůbec né,ono je totiž dost šílený.... A to,že se mi lidská jména pro koně nelíbí, viz Elisabet, ti asi zas tak šumák neni,protože to řešíš.
Já si to pouze chtěla uvéct na pravou míru... nevim proč se hned rozčiluješ a osočuješ
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Musim teda říct, že jak to samozřejmě tady čtu od začátku, tak jsme se bavily, že si zvíře člověk pojmenuje jinak, než je v papírech. Nejdřív u psů, pak jsme najeli na koně. Ale nepadla tam ani zmíňka o tom, že když je jméno srandovní, tak že ho nahradíme. Andy to taky tak ani nenapsala, napsala, že je to zvláštní jméno a že proto se jí tak neříká, ale má přezdívku. Tak jako já psala, že Gratnasovi neříkáme tak, jak má v papírech a ti předchozí mu říkali Pepan, sice to není jméno pro obřího koně, ale určitě to není srandovní. A to že jsem to přečetla s K a napsala jsem to, že by to bylo srandovní, kdyby se na toho koně tak volalo, neznamenalo ani od nás jedné, že chceme říct, že chceme udělat z toho konkrétního koně příklad, že má nejsrandovnější jméno. Nemyslela jsme to ani jedna tak. Však je to s těma jménama jedno, co má v papírech, jak se mu říká, co má za přezdívky, jestli se to všem líbí... Pst, už tu budou zmiňované jenom ty naše hajtry
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Musim teda říct, že jak to samozřejmě tady čtu od začátku, tak jsme se bavily, že si zvíře člověk pojmenuje jinak, než je v papírech. Nejdřív u psů, pak jsme najeli na koně. Ale nepadla tam ani zmíňka o tom, že když je jméno srandovní, tak že ho nahradíme. Andy to taky tak ani nenapsala, napsala, že je to zvláštní jméno a že proto se jí tak neříká, ale má přezdívku. Tak jako já psala, že Gratnasovi neříkáme tak, jak má v papírech a ti předchozí mu říkali Pepan, sice to není jméno pro obřího koně, ale určitě to není srandovní. A to že jsem to přečetla s K a napsala jsem to, že by to bylo srandovní, kdyby se na toho koně tak volalo, neznamenalo ani od nás jedné, že chceme říct, že chceme udělat z toho konkrétního koně příklad, že má nejsrandovnější jméno. Nemyslela jsme to ani jedna tak. Však je to s těma jménama jedno, co má v papírech, jak se mu říká, co má za přezdívky, jestli se to všem líbí... Pst, už tu budou zmiňované jenom ty naše hajtry
Jasný, holky, myslím, že to tu padlo. Já blbá to špatně přečetla, byla jsem upozorněná, uznala chybu, omluvila se. Smáznuto. Do budoucna Andy zapomene na cizí jména a je to. Neřešme to, však je to blbost. Stejně je to hádka o ničem.
Smír....
zvířátková
napsal(a):
OOOOOOO Andy sorry!!!!! sorryyy!!!!!!!![]()
![]()
![]()
dyť to píšu že je to jedno jak se kdo jmenuje!!!!!!!
Nášemu psovi dali chovatelé taky jméno: Mashiro, čte se to Maširo je to blbý jen když to slyšíš ze začátku pak vám to přijde už normální, taky jsme si na to zvykli a říkáme mu tak je to Maširo, Mašík, Maši, Mašinka, Máša a hotovo a klidně si tu ty moje jména piště mě je to jedno, max. by mě nas............, kdyby po stejnu někdo vědomě to zvíře stejně pojmenoval, to už mi přijde jako blbý opičení se, páč dneska je už takovejch možností na jméno nebo zadám do compu nějaký písmenka a ten ti sám vyhodí jména.
naftalinka
napsal(a):
OOOOOOO Andy sorry!!!!! sorryyy!!!!!!!![]()
![]()
![]()
dyť to píšu že je to jedno jak se kdo jmenuje!!!!!!!
Nášemu psovi dali chovatelé taky jméno: Mashiro, čte se to Maširo je to blbý jen když to slyšíš ze začátku pak vám to přijde už normální, taky jsme si na to zvykli a říkáme mu tak je to Maširo, Mašík, Maši, Mašinka, Máša a hotovo a klidně si tu ty moje jména piště mě je to jedno, max. by mě nas............, kdyby po stejnu někdo vědomě to zvíře stejně pojmenoval, to už mi přijde jako blbý opičení se, páč dneska je už takovejch možností na jméno nebo zadám do compu nějaký písmenka a ten ti sám vyhodí jména.
už mlčim![]()
![]()
No a co se týče toho mělníku, mám v plánu tam jet na ty říjnový závody
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
už mlčim![]()
![]()
No a co se týče toho mělníku, mám v plánu tam jet na ty říjnový závody
Jasně, ale psala si tam, že Andy přestřelila, tak bylo jasný, že se ozvu, to 1, 2 jediný, kde se tu rozčílil, si byla ty a za 3 už tedy nikdy více nebudu vyslovat jméno tvé kobyly, aby jsem se tě náhodou nedotkla
Zuziku super, to by mohlo vyjít v tom říjnu
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, ale psala si tam, že Andy přestřelila, tak bylo jasný, že se ozvu, to 1, 2 jediný, kde se tu rozčílil, si byla ty a za 3 už tedy nikdy více nebudu vyslovat jméno tvé kobyly, aby jsem se tě náhodou nedotkla
Zuziku super, to by mohlo vyjít v tom říjnu
No super!!!! To jsem ráda, předpokládám, že pojedeš i s kobylou, ne?
Doufám, že dostanu volno, jelikož chci jet v říjnu ještě na závody do Komořan
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
No super!!!! To jsem ráda, předpokládám, že pojedeš i s kobylou, ne?
Doufám, že dostanu volno, jelikož chci jet v říjnu ještě na závody do Komořan
Jj, myslíš toho 18.10.??
Teď si mě pobavila, s kobylou určo ne
To by dopadlo, ne podle trenérky to zmákneme nejdříve na jaře vyrazit na nějaký hobby drezury, ale pracujeme, pracujeme, v sobotu jsme měli zase trénink
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Jj, myslíš toho 18.10.??
Teď si mě pobavila, s kobylou určo ne
To by dopadlo, ne podle trenérky to zmákneme nejdříve na jaře vyrazit na nějaký hobby drezury, ale pracujeme, pracujeme, v sobotu jsme měli zase trénink
Nějaké dnešní foto...
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Nějaké dnešní foto...
Granťa je furt jak nablejskanej, přitom se na něj nesáhne jak je rok dlouhej
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Granťa je furt jak nablejskanej, přitom se na něj nesáhne jak je rok dlouhej
vydrbanec
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
vydrbanec
takhle vypadá ta jeho prdelka. Jako na první pohled se leknete, ale má to v moc dobrém stavu
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
takhle vypadá ta jeho prdelka. Jako na první pohled se leknete, ale má to v moc dobrém stavu
jenom aby to už nechal, hezky to zarůstá...
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Tak já dneska dříve, musím něco dodělat a jedu ještě do města.
Koukám, že tady frčela diskuze o jmenech...
Nemyslete si, já si taky někdy užiju
...Usama ...jako ten terorista... bin Ládinka .... jedna malá praštěná holka na ni vždycky volá Uso, Huso, Puso! ...nezabili by jste ji?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Dobré ránko!
Tak já dneska dříve, musím něco dodělat a jedu ještě do města.
Koukám, že tady frčela diskuze o jmenech...
Nemyslete si, já si taky někdy užiju
...Usama ...jako ten terorista... bin Ládinka .... jedna malá praštěná holka na ni vždycky volá Uso, Huso, Puso! ...nezabili by jste ji?
Dobré ránko! Já brzy z toho počítače vyrostu, hodinu ho člověk oživuje
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Já nevím, ten můj kůň pořád dělá, že umírá hlady, přitom už je jako koule s nožičkami
Dobré ráno,
tak jsem tu, jsem se tu po ránu trochu zasekala
My byli včera terénit, Elí nejdřív trochu vymýšlela jako nechci po poli, ale na trávu a proč mám klusat po cestě, když vedle je tak krásné posekané pole
já nechápu, že ona je z těch polí v takové euforii
No chtěli jsme jet do potoka, ale co se nestalo, dojedeme do Lhotky, chci sejít k hlavní a tam obří dlouhosrtý pes, takže jsme na sebe čuměli no a samo to nebudu riskovat, takže jsme se otočili a šli zpátky nahoru, naštěstí pes za náma nešel, bych se z toho po...., Elí pak hezky ťapala, cvičili jsme, co trénujeme na jízdárně, pak jsme i zacválali, poprvé jsme to vzali i z kopečka
a po dlouhé době, ani nepamatuju po posekaném poli, to bylo žůžo
, pak jsme vyklusali a Elí super šlapala, to by měla Romana radost. Doma dostala zaslouženou ňamku a mazala ven za stádem. Doma jsem potom lítala, jak hadr na holi.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
naftalinka
napsal(a):
Dobré ránko, tak jsem měla v práci poslední šichtu, hezky jsem se tam rozloučila a v pondělí do nového
A zejtra na závody
Ahoj Zuzi, fíha, takže už nástup do nového zaměstnání, tak ať se ti tam daří lépe, než ve stávajícím
A kam razíte drezúrovat??
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
My byli včera terénit, Elí nejdřív trochu vymýšlela jako nechci po poli, ale na trávu a proč mám klusat po cestě, když vedle je tak krásné posekané pole
No chtěli jsme jet do potoka, ale co se nestalo, dojedeme do Lhotky, chci sejít k hlavní a tam obří dlouhosrtý pes, takže jsme na sebe čuměli no a samo to nebudu riskovat, takže jsme se otočili a šli zpátky nahoru, naštěstí pes za náma nešel, bych se z toho po...., Elí pak hezky ťapala, cvičili jsme, co trénujeme na jízdárně, pak jsme i zacválali, poprvé jsme to vzali i z kopečka
, pak jsme vyklusali a Elí super šlapala, to by měla Romana radost. Doma dostala zaslouženou ňamku a mazala ven za stádem. Doma jsem potom lítala, jak hadr na holi.
No to jo, ale stále se ho pokouším při životě udržet, je to makačka
.
Jo Lucky mrkni do králíků, do toho tématu kuních. Ten prďoch Ti bude někoho připomínat.
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
Hoj, zejtra jedeme do Řitky a pak v říjnu do Komořan a na Mělník.
Doufám, že mi to takhle vyjde
No dneska jedu ke koním už po obědě a budu tam spát, páč večer budu Atrejovi zaplétat bobíky
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
Ahojkýýýý ....
LEOOOOOOOO, KDE JSI TO KOUPILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ahojkýýýý ....
LEOOOOOOOO, KDE JSI TO KOUPILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blani, Mělník Zuza jede 18.10. a neříkej mi, že si v práci ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
No fíha - hlásím volno - snad ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No to jsem čekala, kdy hodíš reakci na levandulovou
. Není to taková, co bys ráda, ale jmenuje se jinak, koukala jsem do té encyklopedie a ani jedna se toskánská nejmenovala.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
To je ta, co scháááááníííííííííííííííííííííííííííííím ![]()
Téééda, to je pech. Narazim na první levanduli a je to zrovna ta, kterou léta sháníš. Dneska jdu do města, tak se podívám, jak se to zahradnictví jmenuje, ale nevím nevím no, u takových malých je to naprd. A byla to i výhodná cena - za 60,-, no nekup to, takovou krasavici.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Téééda, to je pech. Narazim na první levanduli a je to zrovna ta, kterou léta sháníš. Dneska jdu do města, tak se podívám, jak se to zahradnictví jmenuje, ale nevím nevím no, u takových malých je to naprd. A byla to i výhodná cena - za 60,-, no nekup to, takovou krasavici.
Tak si zařid volno, jasný
Pojedeme mrknout na Zuzu.
zvířátková
napsal(a):
NO, to mě pos ... ![]()
![]()
![]()
![]()
U nás mají tu obyč - ta co je všude ![]()
![]()
![]()
Nebyla by větvička z ní pro Blaničku ? ![]()
![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
NO, to mě pos ... ![]()
![]()
![]()
![]()
U nás mají tu obyč - ta co je všude ![]()
![]()
![]()
Nebyla by větvička z ní pro Blaničku ? ![]()
![]()
![]()
No oplégr Ti udělat můžu, ale nevim, jestli přežije českou poštu. Jestliže by jsi to tam měla do 2 dnů, tak nevim nevim, jestli by už nevyschla. Co myslíš?
zvířátková
napsal(a):
No oplégr Ti udělat můžu, ale nevim, jestli přežije českou poštu. Jestliže by jsi to tam měla do 2 dnů, tak nevim nevim, jestli by už nevyschla. Co myslíš?
no, muselo by se to dát do něčeho vlhkého, pak nějaká malá krabička, až pak dají razítko, aby z toho nebyla kašička
Můžu za to nabídnout větvičky na zasazení smilu, rozmarýny ... máta - cokoliv ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
no, muselo by se to dát do něčeho vlhkého, pak nějaká malá krabička, až pak dají razítko, aby z toho nebyla kašička
Můžu za to nabídnout větvičky na zasazení smilu, rozmarýny ... máta - cokoliv ![]()
No chtělo by to třeba mezi mokrou vatu, pak to strčit do sáčku, pak do krabičky, aby neprosákla. Pak to zabalit. Sakriš, jak se něco takového balí?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
a šla bys do toho ?
To víš, že šla, jenom musíme vykoumat, jak na to, aby to fakt nedošlo na maděru.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
A chtěla by jsi taky něco ? Na oplátku ![]()
![]()
NO jasně, nějaký bylinkáče
Mě zrovna napadlo, napsala jsem do toho zahradnictví, jak jsme koukaly spolu na tu encyklopedii levandulí, že jako jak to balej. Vyčůranej nezákazník
zvířátková
napsal(a):
NO jasně, nějaký bylinkáče
Mě zrovna napadlo, napsala jsem do toho zahradnictví, jak jsme koukaly spolu na tu encyklopedii levandulí, že jako jak to balej. Vyčůranej nezákazník
Já jsem trochu usla
No to jsem ráda, že s takovým nadšením pojedete na Mělník koukat se na uličníka
už se na vás těším a doufám Blani, že jsis to volno už zařídila
naftalinka
napsal(a):
Já jsem trochu usla
No to jsem ráda, že s takovým nadšením pojedete na Mělník koukat se na uličníka
už se na vás těším a doufám Blani, že jsis to volno už zařídila
NO, volno z práce mám, ale ještě nevím, co se třeba plánuje doma
Ale pojedu ráda
Jsem zvědavá, jestli se nám Leo ozvou ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Jasný ... koukej užívat, dokud můžeš
No snad jo.
Jsem si na zahradě taky uškubla fialovou šajvěj, ale furt to nějak nechce pustit kořínky
zvířátková
napsal(a):
No snad jo.
Jsem si na zahradě taky uškubla fialovou šajvěj, ale furt to nějak nechce pustit kořínky
Tak jsem dojela z města...sakra...zapoměla jsem obvazy pro Usu
Jinak mluvila jsem zrovna s vetem, že to má už krásně vygranulované, mám to nechat zavázané s čistotě a od okrajů se to bude zatahovat novou bílou kůžičkou..tak jsem zvědavá
.
Táta až pojede do města, tak se mi musí stavit pro ty obvazy
.
Koukala jsem na králíky už před pár dny..ten prcek je úžasný, až mi bylo do breku![]()
![]()
...ta podoba Michálkovi
..moc je mi po něm stále smutno, Miša už přece jen není takový mazel, takový ocásek, nerada se nechá chytit, je takový samorost. Míša byl mazlivější a chodil za námi jako pejsek.....Michala spíše zdrhá
..přijde jen když ji nesu trávu a ještě vrčí, že ji chci pohladit, když ona přece nemá čas, protože jí..pak si vezme list pampelišky a odnese si ho pod gauč, aby měla klid...![]()
Nevím, připadá mi, že se nikdy tolik neochočí..ti samečci teda byli o dost lepší. Asi takové nejsou všechny samice, ale Michalka teda není nic ...chodí se mazlit večer u televize, chce drbat, ale na zemi....nedejbože aby ji někdo chtěl vzít do náruče, tak je jak tryskáč pryč
Jo, Zuzko, prosímtě, vyfoť Atreje s těmi bobíky!!!! Musí být úúžasný.
A určitě budete nejlepší!
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No snad jo.
Teda, vy jste obchodnice.
Venku nic moc teplo teda. Tak jsem dokoupila jídlo a dala si tu čínskou polívku a šopák a nějak mě honí mlsná, ale asi je mi to víte co
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Taky je zataženo od rána. Ale už je světleji, tak snad pršet nebude, nerada bych na cestě z práce zmokla.
No jo, však jí Blance nemůžu upřít, když po ní tak dlouho touží
. A já budu za nějakou taky ráda, jsem letos podle úrody pochopila, že ze semínek sotva něco vypěstuju.
zvířátková
napsal(a):
Taky je zataženo od rána. Ale už je světleji, tak snad pršet nebude, nerada bych na cestě z práce zmokla.
No jo, však jí Blance nemůžu upřít, když po ní tak dlouho touží
. A já budu za nějakou taky ráda, jsem letos podle úrody pochopila, že ze semínek sotva něco vypěstuju.
HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JÁ BYLA V GLOBU A MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMMMMMMMMM JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JSEM TAM ŠLA MÁLEM DO KOLEN - JSEM TAM CHODILA ZE ZVYKU A HLE ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
blanche
napsal(a):
HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, JÁ BYLA V GLOBU A MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMMMMMMMMM JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ TAKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JSEM TAM ŠLA MÁLEM DO KOLEN - JSEM TAM CHODILA ZE ZVYKU A HLE ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale Leo, klidně Ti něco zkusím poslat
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ale Leo, klidně Ti něco zkusím poslat
Fíha, ženský, vy jste fakt hustý s těma kytkama, tak gratuluji Blaní
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trochu úchylárna, co ?
Teda dneska je to počasí nic moc.
blanche
napsal(a):
JJ, taky na to koukám ...
Zítra ráno nakrmím koníky a razím na ty závody fotit, tak snad bude líp
No to je úchylárna...já jsem na nehty, vy na kytky..jinak všichni na koně
, psy, králíky..no každý je nějaký, že?
Usa byla ráda, že je u čipa...hned odběhla se pást a já jdu upravovat psy..v sobotu jedeme do Mladé Boleslavi..teda vlastně už zítra
.... a v neděli je výstava
ještě kluky vezmu pak ke kolu na trénink
lucky
napsal(a):
No to je úchylárna...já jsem na nehty, vy na kytky..jinak všichni na koně
, psy, králíky..no každý je nějaký, že?
Usa byla ráda, že je u čipa...hned odběhla se pást a já jdu upravovat psy..v sobotu jedeme do Mladé Boleslavi..teda vlastně už zítra
.... a v neděli je výstava
ještě kluky vezmu pak ke kolu na trénink
JJ, každý je svým způsobem blázen nebo úchyl ![]()
blanche
napsal(a):
JJ, každý je svým způsobem blázen nebo úchyl ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale je to klášná úchylka
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
NO, já se tu hrabu v papírech a totál mě to nebaví
Já už chci domůůů, pomoc, nuda a ještě mám žravou ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Já už chci domůůů, pomoc, nuda a ještě mám žravou ![]()
No vidíííííííš, to je štígro. Tak jsem ráda, že jí máš. Jelikož jak to vidim já, tak člověku pak ten oplégr nejde a je po kytičce. Takhle jí máš pořádnou
Akorát mě štve, že jí budu muset dát do obýváku, tam jde odpolední sluníčko, v kuchyni by měla jenom málo, ale tam tak vynikne. Sakriš. Ale co nadělám, než aby se jí nevedlo...
zvířátková
napsal(a):
No vidíííííííš, to je štígro. Tak jsem ráda, že jí máš. Jelikož jak to vidim já, tak člověku pak ten oplégr nejde a je po kytičce. Takhle jí máš pořádnou
Akorát mě štve, že jí budu muset dát do obýváku, tam jde odpolední sluníčko, v kuchyni by měla jenom málo, ale tam tak vynikne. Sakriš. Ale co nadělám, než aby se jí nevedlo...
Tam jich Leo měli ... Měla jsem problémy si pomalu vybrat
Ještě dneska jí převážím vlakem na chalupu
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Tam jich Leo měli ... Měla jsem problémy si pomalu vybrat
Ještě dneska jí převážím vlakem na chalupu
To jo, to je nejhorší, když je jich až moc, já vybírala asi z osmi a vybrala si tu nejhezčí, zbytek odkvétal a tak. Teď jenom kdyby se mi chytla ta "obyč", tu bych tak chtěla kvetoucí. Snad příští rok.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
To jo, to je nejhorší, když je jich až moc, já vybírala asi z osmi a vybrala si tu nejhezčí, zbytek odkvétal a tak. Teď jenom kdyby se mi chytla ta "obyč", tu bych tak chtěla kvetoucí. Snad příští rok.
Jo a četla jsem, že když bylinku vysazuješ, tak že máš dát na dospod květináče lžičku vápna. Že prý chtějí hodně vápníku. Děláš to?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Jo a četla jsem, že když bylinku vysazuješ, tak že máš dát na dospod květináče lžičku vápna. Že prý chtějí hodně vápníku. Děláš to?
Tak já popádím, děvčátka. Do města, do papírnictví pro jeden ubrousek. Musím udělat na zítra mamině květník a nějak nestíhám tam skočit
. Mějte se a ať vám to, zbylým pracujícím, rychle uteče.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak já popádím, děvčátka. Do města, do papírnictví pro jeden ubrousek. Musím udělat na zítra mamině květník a nějak nestíhám tam skočit
Se máš, tak pa pa.
zvířátková
napsal(a):
vápno nedávám, ale sbírám hlínu u nás na chalupě v parku - krtince - je v tom listovka / snad to má více živin, než to, co máme na dvorku
Se máš ... Mě to tu děsně nebaví ![]()
Pořád problémy, opravování po brigádníkách atd ... Dochází mi trpělivost ![]()
![]()
![]()
blanche
napsal(a):
vápno nedávám, ale sbírám hlínu u nás na chalupě v parku - krtince - je v tom listovka / snad to má více živin, než to, co máme na dvorku
Se máš ... Mě to tu děsně nebaví ![]()
Pořád problémy, opravování po brigádníkách atd ... Dochází mi trpělivost ![]()
![]()
![]()
Tak se vítám k vám do klubu lenandulí.
Dneska jsem šla z práce a hle, v našem pidikvětinářství se na mě smála
levandule. Ta, co sháním. Zaplesala jsem a hurá pro ni.Měli už poslední.
Včera jsme měli kontrolu z Německa, ale zvládli jsme to. Šéfka slíbila i krásné odměny a dokonce nám navrhla, abychom šli dnes brzy domů.
To je poprvé, za 4,5 roku, co ve firmě pracuji , že by na nás byli takhle hodní. Ale jak dlouho to vydrží, že?