Tak dneska v onen sváteční den, jemuž název pátek byl přidělen?:))

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2008 07:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

zdar slečinky, bude se tu některá z vás vyskytovat...?

15.8.2008 08:01
strelish

XXX.XXX.126.103

kukinatost napsal(a):

Já mám dovču až někdy koncem září, takže se tu budu vyskytovat asi ještě dloouho

15.8.2008 08:05
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Já mám dovču až někdy koncem září, takže se tu budu vyskytovat asi ještě dloouho

Kuki jak to s tebou vypadá? Předpověď jim krapet nevyšla a u nás teda bouřilo už včera večer..

Ta Dáša tam jede i kdyby bylo hnusně?

15.8.2008 08:07
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

je Katuša, tož tu nebudu sama..:))
No, tak já sjem se rozhodla že nejedu, mohla by být ze m rosnička, jak mám nastudované počasí a i kdybyhc se na drdol postavila, tak hezky být nemá...a představa, že tam kobyla mokne 3 dny v ohradě, ne že by jí déšť vadil, ale nemá si kam zalézt, cizí prostředí a tak a já 3 dny ve stanu, no díky pěkně...jsem už starší paní a musím se štřit, tož vezmu muže a Ritchitana a dorazíme apsoň na čumendu:)
btw včera sjem zmákal ryzcovi kopyta...
mám nejhodnějšího koně na svět...ona mi stojí v kýblech s vodou a já můžu strouhat další nohu:))

15.8.2008 08:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
je Katuša, tož tu nebudu sama..:))
No, tak já sjem se rozhodla že nejedu, mohla by být ze m rosnička, jak mám nastudované počasí a i kdybyhc se na drdol postavila, tak hezky být nemá...a představa, že tam kobyla mokne 3 dny v ohradě, ne že by jí déšť vadil, ale nemá si kam zalézt, cizí prostředí a tak a já 3 dny ve stanu, no díky pěkně...jsem už starší paní a musím se štřit, tož vezmu muže a Ritchitana a dorazíme apsoň na čumendu:)
btw včera sjem zmákal ryzcovi kopyta...
mám nejhodnějšího koně na svět...ona mi stojí v kýblech s vodou a já můžu strouhat další nohu:))

no Dášena pojede určo, ona má Arianu stejně u bráchy a od něho to mají úplně kousek do těch Bruzovic...

15.8.2008 08:22
molly

XXX.XXX.250.230

kukinatost napsal(a):

Brééé ránko...
Jsem tu na chvíli i já... Ráno jsme vstávali v 6,Mára odfrčel do roboty,pršelo...Kukla jsem na předpověď a uznala ,že lepší to dnes nebude.Vzala pršiplášť a vyrazila do sedla! No nepřestalo pršet,po tom,co jsem se vrátila domů???
Takže se suším,Molinatá dostala snídani a je spokojená

Očičko Hadříkovo...

15.8.2008 08:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Brééé ránko...
Jsem tu na chvíli i já... Ráno jsme vstávali v 6,Mára odfrčel do roboty,pršelo...Kukla jsem na předpověď a uznala ,že lepší to dnes nebude.Vzala pršiplášť a vyrazila do sedla! No nepřestalo pršet,po tom,co jsem se vrátila domů???
Takže se suším,Molinatá dostala snídani a je spokojená

Očičko Hadříkovo...

hoj Zuzajdalíku, vtej mezi námi málozbyvšími...ne že se zase hend zdejchneš.,...ještě dnešek musím přečkat, pak ještě týden volno, a pak už mi to zase začne...práce, práce, rachota, práce....
no, tak nějak,....pak se zkrátí dny a za koníkama budu jezdit potmě, budu naštvaná...vůbec nad tím nepřemýšlím...

15.8.2008 08:37
molly

XXX.XXX.250.230

kukinatost napsal(a):
hoj Zuzajdalíku, vtej mezi námi málozbyvšími...ne že se zase hend zdejchneš.,...ještě dnešek musím přečkat, pak ještě týden volno, a pak už mi to zase začne...práce, práce, rachota, práce....
no, tak nějak,....pak se zkrátí dny a za koníkama budu jezdit potmě, budu naštvaná...vůbec nad tím nepřemýšlím...

Ty kratší dny mě taky neberou... Budu muset pořídit čelovku,protože ráno(když brzy vstávám) aji navečer prostě už bude tma
Budu mizet po desáté...

Zas fešák k pohledání,že? Evča ho tu tak neukazuje Tak snad se na mne nebude zlobit...

15.8.2008 08:40
strelish

XXX.XXX.126.103

kukinatost napsal(a):

Naštvaných nás bude víc

Jani tak prima, takže se tam odpolko někde snad potkáme

15.8.2008 08:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Ty kratší dny mě taky neberou... Budu muset pořídit čelovku,protože ráno(když brzy vstávám) aji navečer prostě už bude tma
Budu mizet po desáté...

Zas fešák k pohledání,že? Evča ho tu tak neukazuje Tak snad se na mne nebude zlobit...

no vida ho, Hadraplána, bestyju jednu přerostlou...:)))
hele, nechtěla by ses pochlubit s nějakýma novinkama....?:))

15.8.2008 08:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Naštvaných nás bude víc

Jani tak prima, takže se tam odpolko někde snad potkáme

ty Kačula, pošli mi na sebe tel...ať se když tak můžeme nějak spojit.., nebo mě prozvoň 774946614
tak mě napadá, máš ještě toho australáka..?
prase milujem:)

15.8.2008 08:43
molly

XXX.XXX.250.230

kukinatost napsal(a):

Nee Janíí... Však není s čím...
Ještě Hadřík...

15.8.2008 08:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Nee Janíí... Však není s čím...
Ještě Hadřík...

jak si vzpomenu, jak jsem vedle něho stála a byla mu tka po pleca...:)
asi ajk ten kámoščin šiml - 180 KVH, a to mu snad ubírám..:)
tak říkáš, že není s čím...?
a tady psi ze vsi, ještě jeden chybí:)

15.8.2008 08:49
strelish

XXX.XXX.126.103

kukinatost napsal(a):
jak si vzpomenu, jak jsem vedle něho stála a byla mu tka po pleca...:)
asi ajk ten kámoščin šiml - 180 KVH, a to mu snad ubírám..:)
tak říkáš, že není s čím...?
a tady psi ze vsi, ještě jeden chybí:)

Nechceš si zprovoznit ICQ? Nebo napíšu na ***

15.8.2008 08:53
molly

XXX.XXX.250.230

kukinatost napsal(a):

jedna pasoucí se.......Aby nežárlila

15.8.2008 08:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
jedna pasoucí se.......Aby nežárlila

ty Kači, tu ať dělám, co dělám, všechno je total zaheslované, nic nestáhnu, nic neotevřu...ani přes meebo se tam nedostanu, což je blbé...

15.8.2008 09:08
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):
ty Kači, tu ať dělám, co dělám, všechno je total zaheslované, nic nestáhnu, nic neotevřu...ani přes meebo se tam nedostanu, což je blbé...

Hlásí se jedna paní z dovolenéééééé

Skočím si koupit koblihy k snídani a pak se za váma stavím

15.8.2008 09:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Hlásí se jedna paní z dovolenéééééé

Skočím si koupit koblihy k snídani a pak se za váma stavím

no slečinko, co si válí šunky,šup pro koblížky a už ať jsi tu...
a vem mi jednoho čokotwista:)))

15.8.2008 09:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
no slečinko, co si válí šunky,šup pro koblížky a už ať jsi tu...
a vem mi jednoho čokotwista:)))

mno další dovolenkářka se hlasí...ale jsem na skok v práci aby se neřeklo a oak jdu navštívit rodinu...no a po víkendu se budu muset doplazit určo, zahltím Vás los fotos..

15.8.2008 09:25
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
mno další dovolenkářka se hlasí...ale jsem na skok v práci aby se neřeklo a oak jdu navštívit rodinu...no a po víkendu se budu muset doplazit určo, zahltím Vás los fotos..

Tak já musím frčet do HK, řidičák mi dorazil na urady, takze zitra uz si to oficialne muzu na zavody odridit, juch

15.8.2008 09:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Tak já musím frčet do HK, řidičák mi dorazil na urady, takze zitra uz si to oficialne muzu na zavody odridit, juch

a slečna řidička...:)
Klári,nebo spíše Peti, kam že to fičíte závodit...?u nás selhal ten počasovitý faktor...:((

15.8.2008 10:09
molly

XXX.XXX.250.230

kukinatost napsal(a):

pa,mizím... Mějte krásný víkend a holky,vy si užijte dovolenou

15.8.2008 10:22
stalonek

XXX.XXX.163.66

molly napsal(a):
pa,mizím... Mějte krásný víkend a holky,vy si užijte dovolenou

je čauky holky, ta molje potvora už dneska potřetí zničila mé dílo jménem ohradník, tak už sem na něho nasraná sem ho zaavřela do boxu at si trucuje tam. nemůžu za jeho lenost zajít si pro trávu do jiného kouta pastvy..

15.8.2008 10:28
kukinatost

XXX.XXX.43.146

stalonek napsal(a):
je čauky holky, ta molje potvora už dneska potřetí zničila mé dílo jménem ohradník, tak už sem na něho nasraná sem ho zaavřela do boxu at si trucuje tam. nemůžu za jeho lenost zajít si pro trávu do jiného kouta pastvy..

no, tak to já sjem naštěstí v klidu...
moji amjí z ohradníku respekt, ale jakmile mám touhy, že tu mega ohradu porozděluju, aby někde zarostla jakože čerstvě, tak buď přijde jump, nebo prostě projdou...to respektovat nehodlají...
btw byhc byla ais docela v běsu, kdyby se mi rozhodli opouštět ohradu..:)

15.8.2008 10:35
strelish

XXX.XXX.126.103

kukinatost napsal(a):
no, tak to já sjem naštěstí v klidu...
moji amjí z ohradníku respekt, ale jakmile mám touhy, že tu mega ohradu porozděluju, aby někde zarostla jakože čerstvě, tak buď přijde jump, nebo prostě projdou...to respektovat nehodlají...
btw byhc byla ais docela v běsu, kdyby se mi rozhodli opouštět ohradu..:)

To já teda též. Takže tam, kde elektrika není je ve 4 lajnách a zbytek jen dvě a zrovna včera jsem jim názorně připomínala, že ohrada kope, akorát v jednom se to blbě dělá. Jamuše dostala do pysku a skoro to s ní nehlo. ..zato prcek letěl docela daleko...ale dobře mu tak, ten to potřebuje jak sůl, posledně jsme vzali jen matku do velké ohrady a on nám to podběh tam i zpět (vypnuté).

15.8.2008 11:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
To já teda též. Takže tam, kde elektrika není je ve 4 lajnách a zbytek jen dvě a zrovna včera jsem jim názorně připomínala, že ohrada kope, akorát v jednom se to blbě dělá. Jamuše dostala do pysku a skoro to s ní nehlo. ..zato prcek letěl docela daleko...ale dobře mu tak, ten to potřebuje jak sůl, posledně jsme vzali jen matku do velké ohrady a on nám to podběh tam i zpět (vypnuté).

TAK JÁ LETÍM užívat si dovolenou...bye...ozvu se Vám!!!

15.8.2008 12:36
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):

Tak já se hlásím, pozdě, ale přece , zas jsem si byla odhákovat další tréninky, dnes jiný služební vůz, trochu trága bez posilovače, tak mám namakaný ruce, že bych mohla na olympiádu
Zuzi, jsem ti chtěla nějaký hadrofotky nechat, ať se můžeš luxusními výtvory chlubit sama
Já jsem ráda, že Saxula teď chodil do pevných dřevěných ohrad, až půjde zas po nějaký době do páskových, tak snad bude teplo, pro jistotu ho hned napoprvý namočím....
Jinak, hojíme se dobře, zatím pytlík neotekl a Saxulu nic nebolí, na injekci se včera zase vztekal, ale strčila jsem mu hlavu do kýble s granulema a bylo to lepší
Jedno spící mimi...

15.8.2008 13:07
cheyenne

XXX.XXX.159.233

cheyenne napsal(a):
Tak já se hlásím, pozdě, ale přece , zas jsem si byla odhákovat další tréninky, dnes jiný služební vůz, trochu trága bez posilovače, tak mám namakaný ruce, že bych mohla na olympiádu
Zuzi, jsem ti chtěla nějaký hadrofotky nechat, ať se můžeš luxusními výtvory chlubit sama
Já jsem ráda, že Saxula teď chodil do pevných dřevěných ohrad, až půjde zas po nějaký době do páskových, tak snad bude teplo, pro jistotu ho hned napoprvý namočím....
Jinak, hojíme se dobře, zatím pytlík neotekl a Saxulu nic nebolí, na injekci se včera zase vztekal, ale strčila jsem mu hlavu do kýble s granulema a bylo to lepší
Jedno spící mimi...

Zas mě při pátku nevítejte až tak nadšeně

Přidejte reakci

Přidat smajlík