Pracantky, už je skoro pátek!! :-)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2008 07:31
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
..tak ať to dneska rychle uteče

Tak to je snad poprvé v historii pracantek, kdy Káťulec založil téma

14.8.2008 07:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

ok, tak se moje smaže, já už sjem jich pár zvládla..
Kati, tak včera dostala Dašula přřisně nakázané to přivézt...a protože poveze i repelent pro mě, tak an to snad nezapomene:)

14.8.2008 07:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Dobré jitro,
hehe tobě čůrá kobyla venku? Já jsem Leušu v životě nezažila, že by čůrala pod sedlem...jako bobek hodí normálně a vyčůrá se až buďto na pastvě nebo doma do čistýho, že...

14.8.2008 07:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
hehe tobě čůrá kobyla venku? Já jsem Leušu v životě nezažila, že by čůrala pod sedlem...jako bobek hodí normálně a vyčůrá se až buďto na pastvě nebo doma do čistýho, že...

no, mi se koně snad vyčůrají pod sedlem většinou ejdině na celodenním vandru, nebom jak jeden spustí, tak vzápětí i druhý...
ale na tom vandru to je taky většinou, když se sleze u hospody:)))

14.8.2008 07:45
cheyenne

XXX.XXX.159.233

strelish napsal(a):

dobré ránko všem

14.8.2008 07:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
dobré ránko všem

zdravíme tu, co vlastní bezkuláče...:)))Jsem ráda Evizna, že je ok, i když ne celý...
a už se fakt těším an fotky, jak se bude signor nosit na lonži časem..:)
holky, musím to Gasině opravit co nejlíp na tu cestu, ejstli vůbec pojedem...
vzhledem k tomu počasí, co hlásí....:(((

14.8.2008 07:53
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):
zdravíme tu, co vlastní bezkuláče...:)))Jsem ráda Evizna, že je ok, i když ne celý...

Jani, já bych tě tu potřebovala, Saxofonovi zas ujíždí jedno kopýtko trošku do strany...
Jsem zvědavá, kdy ho přejdou hormony, včera jsme ještě před akcí potkali hřebčáka a řvali na sebe jak trubky

14.8.2008 07:57
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Zdar....Danny mě sabulák čůrá doma po práci, jednou do mě strkála když jsem se zakecala u bránky až v boxe jsem zjistila proč...Jerrí ten zas močí kdekoliv jednou se mi zasekl v ulici která byla z kopečka a močil na asfaltu, protýkalo mu to mezi předníma nohama...
Včera jsem se luxusně provětrala s bílou..vyjeli jsme na pole dokud není zaseto jsou to krásný lány, není to hlubové....dali jsme si to podel silnice od vysoký, malej závod s autama, ale je to brzda, REgistána z ní nebude...jen jsme protáhli nožky a šli dom...kobyla vypadala spokojeně a já jak nejezdím jsem byla totálně rozlámaná...

14.8.2008 07:59
strelish

XXX.XXX.126.103

lanika napsal(a):

Nj, když já nemám to patřičné střevo na krásný nadpis, tak se do toho nehrnu

14.8.2008 07:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Jani, já bych tě tu potřebovala, Saxofonovi zas ujíždí jedno kopýtko trošku do strany...
Jsem zvědavá, kdy ho přejdou hormony, včera jsme ještě před akcí potkali hřebčáka a řvali na sebe jak trubky

já bych teď potřebovala smrady postavit do bažiny nejlépe, nebo jim vyrobit nějaké jezírko, aby se chodili máčet...teď to absolutně nehroí, kopyta mjaí snad ze žuly, to se ušmidlám, než to orašplím apsoň do trochu požadovaného tvaru...a jak sjme viděla včera šmatlat ryzca po asfatlu, tak že mám jo co dělat...:(

14.8.2008 08:01
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Zdar....Danny mě sabulák čůrá doma po práci, jednou do mě strkála když jsem se zakecala u bránky až v boxe jsem zjistila proč...Jerrí ten zas močí kdekoliv jednou se mi zasekl v ulici která byla z kopečka a močil na asfaltu, protýkalo mu to mezi předníma nohama...
Včera jsem se luxusně provětrala s bílou..vyjeli jsme na pole dokud není zaseto jsou to krásný lány, není to hlubové....dali jsme si to podel silnice od vysoký, malej závod s autama, ale je to brzda, REgistána z ní nebude...jen jsme protáhli nožky a šli dom...kobyla vypadala spokojeně a já jak nejezdím jsem byla totálně rozlámaná...

Hadřík venku nečůrá, ani černá, Saxula na vycházkách zatím nepředvedl...
Já jsem se večer donutila na trénink s černou, nejdřív jsem hledala asi tak 150 důvodů, proč to zrušit, ale nenašla jsem žádnej pořádnej kromě toho, že se mi nechtělo, tak jsem šla.... Roman nás docela podrtil, všechno mě bolí... ale zas si na ní taky na chvilku sednul a dostali jsme pochvalu, že kráčíme správným směrem, tak mě to potěšilo...
Jen trubka při krmení kope do boxu a teď má celkem dost odřenou nohu

14.8.2008 08:03
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

Jani tož super My se tam vyskytnem někdy odpolko. Krucajs a ještě mi doma leží fungl nový nelomený thiedelmann - blbá velikost, asi ho vezmu sebou a opět ji budu otravovat

Takhle se mi vyčůrala prvně...no...a vzhledem k tomu, že byla venku pod sedlem tak nějak +/- 10x, nemůžu soudit, na kolik to bude častý jev

Ale jezdila jsem hřebčáka poníka - podobného jak Andoš a ten si takhle ulevoval snad na každé vyjížďce, když se zastavilo

14.8.2008 08:04
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Hadřík venku nečůrá, ani černá, Saxula na vycházkách zatím nepředvedl...
Já jsem se večer donutila na trénink s černou, nejdřív jsem hledala asi tak 150 důvodů, proč to zrušit, ale nenašla jsem žádnej pořádnej kromě toho, že se mi nechtělo, tak jsem šla.... Roman nás docela podrtil, všechno mě bolí... ale zas si na ní taky na chvilku sednul a dostali jsme pochvalu, že kráčíme správným směrem, tak mě to potěšilo...
Jen trubka při krmení kope do boxu a teď má celkem dost odřenou nohu

baby, mě z toho počasí odvezou, představou, že mě cestou potká nějaká super bouřka doprovázená přívalovými dešti a vichřicí, jak hlásí...pak bych tma měla ryzečku hodit jenom do ohrady a sobě postavit stan...
ejhle, zřejmě jsme již dosti pohodlnou..:)
no, finální rozhodnutí bude zítra dle počasí...mrknu an družicové snímky a uvidí se..
já se právě fotkama motivuju k tomu kopytaření...

14.8.2008 08:05
cheyenne

XXX.XXX.159.233

kukinatost napsal(a):
já bych teď potřebovala smrady postavit do bažiny nejlépe, nebo jim vyrobit nějaké jezírko, aby se chodili máčet...teď to absolutně nehroí, kopyta mjaí snad ze žuly, to se ušmidlám, než to orašplím apsoň do trochu požadovaného tvaru...a jak sjme viděla včera šmatlat ryzca po asfatlu, tak že mám jo co dělat...:(

Asi tak, dneska budem hledat bahýnko, aby zítra kovář na těch Hadříkových diamantech nezničil rašpli

14.8.2008 08:06
strelish

XXX.XXX.126.103

kukinatost napsal(a):
baby, mě z toho počasí odvezou, představou, že mě cestou potká nějaká super bouřka doprovázená přívalovými dešti a vichřicí, jak hlásí...pak bych tma měla ryzečku hodit jenom do ohrady a sobě postavit stan...
ejhle, zřejmě jsme již dosti pohodlnou..:)
no, finální rozhodnutí bude zítra dle počasí...mrknu an družicové snímky a uvidí se..
já se právě fotkama motivuju k tomu kopytaření...

Tak já využila posledního deště o víkendu nebo kdy to bylo a opižlala jsem Jami a Andoše a mají to krásně zubaté, neboť k rašplení už jsem se nedokopala Až zas zaprší :)

14.8.2008 08:11
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Jani tož super My se tam vyskytnem někdy odpolko. Krucajs a ještě mi doma leží fungl nový nelomený thiedelmann - blbá velikost, asi ho vezmu sebou a opět ji budu otravovat

Takhle se mi vyčůrala prvně...no...a vzhledem k tomu, že byla venku pod sedlem tak nějak +/- 10x, nemůžu soudit, na kolik to bude častý jev

Ale jezdila jsem hřebčáka poníka - podobného jak Andoš a ten si takhle ulevoval snad na každé vyjížďce, když se zastavilo

Naši spoluvýletníci

14.8.2008 08:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

tak jestlis to kupovala u ní, nebude problém...max. ti to vezme do komise, anebo estli to je nové a od ní, tak by neměl být problém...
jinak kdybyhc třeba fakt nedorazila, no co, však ty si jí najdeš...:))
já sjemvčera zkusila urašplit ten kousek u té praskliny, víc to odrolovat nahoru, aby se toho vůbec nedotýkala, i když je to povrchové...no, ale to byla drsná jebačka, bylo to práce na části kopyta, zlehka a kde mám zbylé 3 nohy!!
díky bohu, že jich nemají třeba 6, by mě jeblo:)

14.8.2008 08:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

Jo a mi hlavně z Jeríka musíme slést když se chce vyčurát...to odmítne chodit dobřu, zastavuje se...

14.8.2008 08:22
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Jo a mi hlavně z Jeríka musíme slést když se chce vyčurát...to odmítne chodit dobřu, zastavuje se...

Leuša byla vtipná protože celtou na jízdárnu téměř pokaždé srala u stejnéo baráku lufťáků z Prahey a paní když slyšela cvakání kopyt tak byla za brankou připravená s kýblem a lopátkou aby měla do zahrádky čerstvé koblížky...sranda s těma koňma

14.8.2008 08:27
strelish

XXX.XXX.126.103

haisovad napsal(a):
Leuša byla vtipná protože celtou na jízdárnu téměř pokaždé srala u stejnéo baráku lufťáků z Prahey a paní když slyšela cvakání kopyt tak byla za brankou připravená s kýblem a lopátkou aby měla do zahrádky čerstvé koblížky...sranda s těma koňma

Tak pokud to paní brala takhle pozitivně tak to je dobrý

Jani od ní právě není...ten podbřišák taky nebyl a s výměnou nebyl problém. No za zeptání nic nedám, že jo

14.8.2008 08:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Tak pokud to paní brala takhle pozitivně tak to je dobrý

Jani od ní právě není...ten podbřišák taky nebyl a s výměnou nebyl problém. No za zeptání nic nedám, že jo

jak si jamuša vyšlapuje...
no, já vím, že s dašenou se dá domluvit prostě vždycky...:)
Danny, nechceš tu paní poslat i k nám..
Holky, já zas mám doma horu hnoje...snad začnu objíždět zahrádkáře či co...
by mě zajímalo, jestli fakt pojedeme..

14.8.2008 08:42
strelish

XXX.XXX.126.103

kukinatost napsal(a):
jak si jamuša vyšlapuje...
no, já vím, že s dašenou se dá domluvit prostě vždycky...:)
Danny, nechceš tu paní poslat i k nám..
Holky, já zas mám doma horu hnoje...snad začnu objíždět zahrádkáře či co...
by mě zajímalo, jestli fakt pojedeme..

Jamuše si vyšlapuje, to jo...ale jen chvilku, ještě je hodně zdechlá :))

O hnoji ani nemluv, vyloženě čekám, až řepka za ohradou půjde do pryč, abychom tam mohli odvézt tu naši hromádku....nějak rychle narostla :(

14.8.2008 09:04
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

Nepřehánějte to s tou prací

14.8.2008 09:08
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Nepřehánějte to s tou prací

Ty bláho já jsem dnes naúposled v práci tak to tu musím dokoulet do čista....už se těším...

14.8.2008 09:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Ty bláho já jsem dnes naúposled v práci tak to tu musím dokoulet do čista....už se těším...

tak sem někdo aspon napište když se skočím podívat...asi zejtra strávím pěkně čásek s mým ubohým šimlíkem a vyrazíme na výlet....včera na nás s Grace koukal z výběhu jak lítáme po poli tak mu to zas bylo líto...
zadeček už ztratil dávno zato nám narostl pupík

14.8.2008 09:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tak sem někdo aspon napište když se skočím podívat...asi zejtra strávím pěkně čásek s mým ubohým šimlíkem a vyrazíme na výlet....včera na nás s Grace koukal z výběhu jak lítáme po poli tak mu to zas bylo líto...
zadeček už ztratil dávno zato nám narostl pupík

Lítající čestmír...

14.8.2008 09:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Lítající čestmír...

SAkra došly dírky

14.8.2008 09:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
SAkra došly dírky

ty vogo, stejěn nechápu jak to takovej koník může dát...brutááááál

14.8.2008 09:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

tady měla brutus rezervu...taky nechápu. určo by šla i vějš ale nemá to smysl jí šponovat a ani to nešlo malý stojany nooo...
Aby to oslíkovi nebylo líto...tady mě zas obtěžoval

14.8.2008 09:59
magulka

XXX.XXX.249.43

haisovad napsal(a):

Pro Kukinatost(Janca): Ahoj Jani, pamatujes si jeste na me? Kdysi dávno sis měla kupovat odemě Aranku víš? Jen Ti chci napsat že Arula je teď měsíc prodaná..:) Nakonec jsem se tak rozhodla je jenom na rekreačku a já jsem chtěla něco do sportu to:-) Tak snad se má dobře
A co ty jak žiješ? Co koníci?

14.8.2008 10:48
ukulemba

XXX.XXX.183.90

magulka napsal(a):
Pro Kukinatost(Janca): Ahoj Jani, pamatujes si jeste na me? Kdysi dávno sis měla kupovat odemě Aranku víš? Jen Ti chci napsat že Arula je teď měsíc prodaná..:) Nakonec jsem se tak rozhodla je jenom na rekreačku a já jsem chtěla něco do sportu to:-) Tak snad se má dobře
A co ty jak žiješ? Co koníci?

..a ja mam dneska volno...heeč

14.8.2008 10:54
cheyenne

XXX.XXX.159.233

strelish napsal(a):

Tak já hlásím, že jsem doma od Saxuly, noc přečkal v pohodě a dneska ani netuší, že by mu něco chybělo nebo ho snad něco bolelo , chová se slušně, ale asi potrvá, než se hormony odplaví, nezapoměl mi zařvat do ucha
Ochutnali jsme špendlíky a Saxa ještě dost dlouho potom drtil pecky

14.8.2008 10:58
lanika

XXX.XXX.188.86

cheyenne napsal(a):
Tak já hlásím, že jsem doma od Saxuly, noc přečkal v pohodě a dneska ani netuší, že by mu něco chybělo nebo ho snad něco bolelo , chová se slušně, ale asi potrvá, než se hormony odplaví, nezapoměl mi zařvat do ucha
Ochutnali jsme špendlíky a Saxa ještě dost dlouho potom drtil pecky

Mě snad dneska rupne bedna Až mi tím samotným pracovním nasazením začlo kručet v břuchu Holky, nechcete mi napsat seznam co vše si vzít sebou? Ušetzřili by ste mi cca půlhodinku myslení a strasování, že na něco zapomenu

14.8.2008 11:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Mě snad dneska rupne bedna Až mi tím samotným pracovním nasazením začlo kručet v břuchu Holky, nechcete mi napsat seznam co vše si vzít sebou? Ušetzřili by ste mi cca půlhodinku myslení a strasování, že na něco zapomenu

Je Leni naši koníci toho měli vždycky víc než my...
holky tak sobota je jasná...už se těším...zas o dítě víc...to jsem na to zvědavá

14.8.2008 11:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Je Leni naši koníci toho měli vždycky víc než my...
holky tak sobota je jasná...už se těším...zas o dítě víc...to jsem na to zvědavá

Holky koukám že někdo nahodil téma pro mě, tak už jsem přispěla...zajímavé jak se člověk v těch nemocích zdokonaluje...jen kéž by jsme tuhle vynechali...

14.8.2008 11:52
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

Přihodím ještě pár fotek...když zas nějaké mám

14.8.2008 11:53
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Přihodím ještě pár fotek...když zas nějaké mám

Příprava na bezpečnou jízdu

14.8.2008 11:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

máš ty\ fotky vždycky tak hezky zbarvený, co máš za fotáček?

14.8.2008 11:54
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

(fakt jí nedávám do zubů, ale jen dělám podpěru )

14.8.2008 11:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

hehe to ej flegmouš...hele a uplně jsem zapoměla začali jsme kobylu mazat aspon tou heřmánkovou mastí a zabralo, řekla bych že pomalu ale jistě zarůstá!!dík

14.8.2008 11:55
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

To já ne, to kámoška (ale též musím něco rozumného pořídit)

fotoaparát: SONY, DSC-H3 | datum: 2008:08:13 18:08:35 | čas: 1/500 sec | clona: F8.0 | ohnisko: 6.3 mm | ISO: 200

14.8.2008 12:00
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
To já ne, to kámoška (ale též musím něco rozumného pořídit)

fotoaparát: SONY, DSC-H3 | datum: 2008:08:13 18:08:35 | čas: 1/500 sec | clona: F8.0 | ohnisko: 6.3 mm | ISO: 200

No ta vyloženě razí heslo mouchy snězte si mě, můžeš mávat kde jakou plachtou atd, ona se jde ještě z blízka podívat Dneska roztrhli kus pásky, tak jeden po druhém si ji šli z blízka ošahat, hříboun ten vystartoval 5 metrů vpřed, kdežto tahle dostala do čumáku, ucukla asi 5 cm a vypadala, že si dá ještě jednou

14.8.2008 12:01
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
No ta vyloženě razí heslo mouchy snězte si mě, můžeš mávat kde jakou plachtou atd, ona se jde ještě z blízka podívat Dneska roztrhli kus pásky, tak jeden po druhém si ji šli z blízka ošahat, hříboun ten vystartoval 5 metrů vpřed, kdežto tahle dostala do čumáku, ucukla asi 5 cm a vypadala, že si dá ještě jednou

Ještě z profilu

14.8.2008 12:02
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Ještě z profilu

Už mi to konečně sundali

14.8.2008 12:02
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Už mi to konečně sundali

14.8.2008 12:03
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):

Když chce, tak i vypadá pěkně

14.8.2008 12:04
strelish

XXX.XXX.126.103

strelish napsal(a):
Když chce, tak i vypadá pěkně

A tohle na některých přistálo Mělo tak nějak pět nebo šest cm

14.8.2008 12:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
A tohle na některých přistálo Mělo tak nějak pět nebo šest cm

Je ten je od nás , včera se takovej válel na boxu u nás...

14.8.2008 14:21
cheyenne

XXX.XXX.159.233

klawdie napsal(a):
Je ten je od nás , včera se takovej válel na boxu u nás...

To by si chamík pošmáknul
Holky, právě nám volal kovář, že má chřipku a posunul kování Hadříka o týden, takže dneska se v tom budem muset lehce pohrabat sami, uloupnul se mu kus stěny a trčí tam hřebík.... zatracený sucho a tvrdo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík