Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2008 18:16
shined

XXX.XXX.59.240

shined napsal(a):
Tak to je on, meho srdce sampion.

V zaprahu.. ten jsme meli k dispozici v zime.

7.8.2008 18:20
shined

XXX.XXX.59.240

shined napsal(a):
Tak to je on, meho srdce sampion.

A jen tak ve vybehu.. odpoledni relax..

7.8.2008 19:02
memmory

XXX.XXX.252.35

shined napsal(a):

Fešák co je to zač ?????

7.8.2008 21:06
jury

XXX.XXX.153.246

shined napsal(a):

moc pěkný, hodně štěstí, ale je mladý, máte fůru času

8.8.2008 11:22
shined

XXX.XXX.11.123

memmory napsal(a):
Fešák co je to zač ?????

Guinnisek je plemeno urcite neurcite, cistokrevny krizenec otec Murgese, matka krezenec Haflinga a Murgese. Ale jestli je to pravda to skutecne nevim, videla jsem jen matku a te se podoba. Kdo vi.... tady se kolikrat clovek nestaci divit, jake typy krizencu vam predstavi jako cistou rasu, bohuzel bez dokumentu Tady by sli opravdovi konaci do kolen, ja jsem tu 2 roky a stale si zvykam

8.8.2008 11:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

jury napsal(a):
moc pěkný, hodně štěstí, ale je mladý, máte fůru času

To jsi ty jak jsi psala že ti ho nemá kdo jezdit??? Itálie???vid? je krásný...

8.8.2008 11:35
pinoha

XXX.XXX.69.167

klawdie napsal(a):

Mně na tom překvapuje, že měl jít na maso! Myslela jsem, že za tím účelem se chovají spíš chlaďasové, nebo nějací velcí teplokrevníci. Tenhle kůň ale asi moc velkej není, ne?!
Je moc pěkný! Přeju paní, ať se jí (jim) daří!
Lucie

8.8.2008 12:13
haisovad

XXX.XXX.213.5

pinoha napsal(a):
Mně na tom překvapuje, že měl jít na maso! Myslela jsem, že za tím účelem se chovají spíš chlaďasové, nebo nějací velcí teplokrevníci. Tenhle kůň ale asi moc velkej není, ne?!
Je moc pěkný! Přeju paní, ať se jí (jim) daří!
Lucie

Počkej, on měl skončit Italům n talíři? Ty vogo...je nádhernej, to je hřebec? Jak je starej cca?

9.8.2008 07:37
shined

XXX.XXX.157.124

haisovad napsal(a):
Počkej, on měl skončit Italům n talíři? Ty vogo...je nádhernej, to je hřebec? Jak je starej cca?

Od letosniho ledna je z nej valasek, byl docela dost dominantni a muj manzel ma mene nez malo zkusenosti s koniky.. tak jsme z nej udelali valaska, plakalo mi srdicko, ale nakonec je to pro nas mnohem lepsi. Kdykoli potrebuju pomoci s mytim, pustenim do vybehu nebo kydanim boxu, je tu muj manzel v kvetnu mu byly 4 roky.

9.8.2008 07:44
shined

XXX.XXX.157.124

klawdie napsal(a):

No, tady to funguje tak, ze kone cisteho plemena se na maso moc nadavaji. Najdes tu jeste spousty konskych handliru, ze kterych ti vstavaji vlasy na hlave. Zrovna vcera vecer jsem jednoho vyhodila ze staje, ani jsem se ho nezeptala co chce <<ja s nimi moc nevychazim. Kdyz uz najdes konika s puvodem, tak ho maji bud do sportu, nebo do jezdecke skoly. Jinak koniky tu mnozi jako mysi, a kdyz ze spojeni ( at uz nahodne nebo chtene) nevzejde hribe pekne na pohled, tudiz zde neprodejne, tak jde na jatka. Je to svet kruty, pro me i meho manzela, ale pro lidi, co tu ziji, je to naprosto normalni, bohuzel...

9.8.2008 07:49
shined

XXX.XXX.157.124

klawdie napsal(a):

jj, to jsem ja. Ta tehule, co nemuze na kone a nema nikoho, kdo by ji pomohl..Jestli mate nejake tipy na praci ze zeme, na hry, sem s tim lidicky.. Mam hooodne co zkouset, at uz ve volnosti, na lonzi nebo na dvou lonzich, v kruhovce, na skocich.. cokoli. At toho myho milacka prekvapim, ze mi nechybi fantasie :D Vcera jsem ho vytahla po roce na dve lonze a byla jsem taaaaaaaaakhle prekvapena, jak slapal s radosti jako hodinky.. sikula muj :*

marketka

9.8.2008 08:41
marketka

XXX.XXX.179.23

shined napsal(a):
jj, to jsem ja. Ta tehule, co nemuze na kone a nema nikoho, kdo by ji pomohl..Jestli mate nejake tipy na praci ze zeme, na hry, sem s tim lidicky.. Mam hooodne co zkouset, at uz ve volnosti, na lonzi nebo na dvou lonzich, v kruhovce, na skocich.. cokoli. At toho myho milacka prekvapim, ze mi nechybi fantasie :D Vcera jsem ho vytahla po roce na dve lonze a byla jsem taaaaaaaaakhle prekvapena, jak slapal s radosti jako hodinky.. sikula muj :*

Z té italské reality mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Zrovna nyní prodávám koníka a pečlivě mu hledám nového majitele. Italové by nade mnou kroutili hlavou....
A jak ses tam dostala? Jela na dovču a vdala ses tam?

9.8.2008 14:04
shined

XXX.XXX.4.79

marketka napsal(a):
Z té italské reality mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Zrovna nyní prodávám koníka a pečlivě mu hledám nového majitele. Italové by nade mnou kroutili hlavou....
A jak ses tam dostala? Jela na dovču a vdala ses tam?

tak nejak Mam na severu Italie kamaradku, ktery jsem prijela pomahat s konmi, kdyz byla tehotna. Tam jsem se zamilovala a pak se ocitla na jihu.. hihi jako mavnutim kouzelneho proutku. Njn se s tim poperu, nejsem mekota a moje myslenky a lasku ke konim mi nikdo nevezme, treba postupem casu se neco ti Italove priuci.. hihihiihihi Akorat kdybych mela prostor,tak uz bych mela doma tak kolem 15-ti koni :D a tak 30 psu..:DNeboj, nade mnou krouti hlavou skoro kazdy den, ale pak ziraji, kdyz konik dela co ti na ocich vidi a jeste je u toho stastny..

Přidejte reakci

Přidat smajlík