Středa? je to možné...:)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2008 07:21
klawdie

XXX.XXX.94.254

Holky nějak ty dny nestíhám, ani nevím kolikátého je..včera jsem udělala po Roudničce malý průzkum s fotákem...pohled z vrchu...

23.7.2008 07:25
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Holky nějak ty dny nestíhám, ani nevím kolikátého je..včera jsem udělala po Roudničce malý průzkum s fotákem...pohled z vrchu...

Zdravíím při slunečném ránu

23.7.2008 07:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Zdravíím při slunečném ránu

Před...

23.7.2008 07:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Před...

Před 2 ...

23.7.2008 07:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Před 2 ...

Před 3...

23.7.2008 07:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Před 3...

No a teď Po!

23.7.2008 07:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No a teď Po!

Po 2 ... je to gabriolet, tady v pravo bydlel Cardík

23.7.2008 07:30
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Po 2 ... je to gabriolet, tady v pravo bydlel Cardík

Bejvávalo..krmírna

23.7.2008 07:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Bejvávalo..krmírna

Takže takhle novinky od nás z dvorečku....

23.7.2008 07:35
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Takže takhle novinky od nás z dvorečku....

Dobré jitro,
ty brďo...to jsou ale demoliční změny... Jsou teda rychlý jak blesk...
Dneska jdu na masage zad a šíje, neskutečně mě podlední dobou bolí za krkem...

23.7.2008 07:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
ty brďo...to jsou ale demoliční změny... Jsou teda rychlý jak blesk...
Dneska jdu na masage zad a šíje, neskutečně mě podlední dobou bolí za krkem...

Jéé já jdu s tebou, mě bolí též.... no hlavně ve sklepě se to hýbe, tam se totiž bude kalit až bude hnusně nebo zima!!

23.7.2008 07:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Jéé já jdu s tebou, mě bolí též.... no hlavně ve sklepě se to hýbe, tam se totiž bude kalit až bude hnusně nebo zima!!

Andrejka objevila kouzlo skokových univerzálů a tak se ted snažím udat nebo vyměnit tenhle její stubenáckej drez. unirzál...je v hezkém stavu, aurčitě mu je spoustu let, je to kvalitka..nemá někdo zájem, komora 30 posedlí asi 17-17,5

23.7.2008 07:42
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Mno jsem zvědavá, paní je celkem z levného kraje. Chce za hodinovou masáž zad a šíje 250, což se mi nezdá nějak moc...uvidíme jestli zítra budu chodit... Za chvíli vám na chvíli opustím, jedu s maminou na kafe...
Ještě jeden ohňostrojek z Vochtánky...

23.7.2008 07:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Andrejka objevila kouzlo skokových univerzálů a tak se ted snažím udat nebo vyměnit tenhle její stubenáckej drez. unirzál...je v hezkém stavu, aurčitě mu je spoustu let, je to kvalitka..nemá někdo zájem, komora 30 posedlí asi 17-17,5

hlavně nemám ponětí jakou komoru na něj mám pak napasovat, tohle sedlo nemám moc vykrojenou přední rozcochu tudíž to má hodně nízko na kouhoutkem, ale zkoušela jsem jedničku a ta mu zas kopíruje páteř, spadl ze svalů takže má sedlo dost vylezlé, to mě pak přijde že mu lépe seděl ten můj hauzr s dvojkou, ale není tam moc místa nad kohoutkem, ale neleží na něm...no chtělo by to aby ryzoid zase pořádně nabral...

23.7.2008 07:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Mno jsem zvědavá, paní je celkem z levného kraje. Chce za hodinovou masáž zad a šíje 250, což se mi nezdá nějak moc...uvidíme jestli zítra budu chodit... Za chvíli vám na chvíli opustím, jedu s maminou na kafe...
Ještě jeden ohňostrojek z Vochtánky...

fotky se ti povedli..hele jedna ukázková z loučení s boxama!tančilo se u cardíka v boxu...

23.7.2008 07:45
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

Dobré ránko všem...
My jsme se krásně vyvětraly s Molčí... Místní zemědělci pěkně posekali olejku a nechali jen opravdu nizoučké strniště... Tak jsem oklusala v sadu a šla na pěkné kentre na pole Bomba!Molinatá koukala,ale upalovala
To jí teď chutná snídaně
Jinak za chvíli zas mizím,musím na ouřady
Danny,jak jsi včera psala o té Báře,odkud je?Jméno je mi povědomé,ale nevím,kam zařadit :-(

23.7.2008 07:57
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):
Dobré ránko všem...
My jsme se krásně vyvětraly s Molčí... Místní zemědělci pěkně posekali olejku a nechali jen opravdu nizoučké strniště... Tak jsem oklusala v sadu a šla na pěkné kentre na pole Bomba!Molinatá koukala,ale upalovala
To jí teď chutná snídaně
Jinak za chvíli zas mizím,musím na ouřady
Danny,jak jsi včera psala o té Báře,odkud je?Jméno je mi povědomé,ale nevím,kam zařadit :-(

už jste četly? http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz7536

23.7.2008 08:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
už jste četly? http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz7536

Tak to je zcela trefné....doted vzpomínám když jsem přijela na chiru s rozpáranou hlavou ptali se mě jestli jsem očkovaná proti tetanu, pověděla jsem jím že naposled když mě koník rozkopnul nohu

23.7.2008 08:09
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Tak to je zcela trefné....doted vzpomínám když jsem přijela na chiru s rozpáranou hlavou ptali se mě jestli jsem očkovaná proti tetanu, pověděla jsem jím že naposled když mě koník rozkopnul nohu

Joo to je hned a přesně tam byla dána dobrá otázka: Ještě Vás to baví?? Každej koňák odpoví ANO!!..to doktoři nepochopí..

Mám doma new DVD, Rozum a Cit, viděl jste někdo????Fakt krááásnýý

23.7.2008 08:13
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):
Joo to je hned a přesně tam byla dána dobrá otázka: Ještě Vás to baví?? Každej koňák odpoví ANO!!..to doktoři nepochopí..

Mám doma new DVD, Rozum a Cit, viděl jste někdo????Fakt krááásnýý

Peti,viděla... Moc pěknej film...

Tak se zas loučím,jedu úřadovat... čůůůs...

23.7.2008 08:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Peti,viděla... Moc pěknej film...

Tak se zas loučím,jedu úřadovat... čůůůs...

Musíš pujčit...
jééé já jsem ještě task ospalá...dnes mě čeká výlet do Ikeii kamarádi chctějí kupovat ložnici, tak jedu radit....jinak by nakoupili hrozně draze..
paříme u tyče(od boxu)
Kde jste všici...

23.7.2008 08:47
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Musíš pujčit...
jééé já jsem ještě task ospalá...dnes mě čeká výlet do Ikeii kamarádi chctějí kupovat ložnici, tak jedu radit....jinak by nakoupili hrozně draze..
paříme u tyče(od boxu)
Kde jste všici...

U nás chčije Holky, máte nějaké filmy na DVD o koních? Nebo z koňského prostředí a tak???? Nebo třeba natočené vaše závody a treningy???? Docela ráda bych na to kukla

23.7.2008 08:49
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
U nás chčije Holky, máte nějaké filmy na DVD o koních? Nebo z koňského prostředí a tak???? Nebo třeba natočené vaše závody a treningy???? Docela ráda bych na to kukla

Jo a Klári, fotodokumentace fešná, už jsem v obraze, jak to ted u vás vypadá Honzajs měl včera skákací den, pohazoval prdelkou z radosti Ale já teda ráda vůbec nebyla

23.7.2008 08:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Jo a Klári, fotodokumentace fešná, už jsem v obraze, jak to ted u vás vypadá Honzajs měl včera skákací den, pohazoval prdelkou z radosti Ale já teda ráda vůbec nebyla

Divoch jedennnnn....no znáčš to Leni..klasika Muž do sněžené řeky oba díly....phar lap, taky ta klasicka černej hřebec nebo jak se to jemnuje, snad i zaříkavače..
Mija

23.7.2008 08:59
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Divoch jedennnnn....no znáčš to Leni..klasika Muž do sněžené řeky oba díly....phar lap, taky ta klasicka černej hřebec nebo jak se to jemnuje, snad i zaříkavače..
Mija

Kláruš, já viděla jen Phar lapa. myslíš, že bys mi mohla zbytek půjčit? Skuknu, kdyžtak vypálím a pošlu zpět Ženské a vy s koníkama? Určitě něco budete mít, co?????

23.7.2008 09:02
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

Bré ranko, tady u nás na Moravě leje jak z konve :(( a nejradši bych to zalomila. Tak jdu radši zas popracovat, ať nedostanu zítra vynadáno

23.7.2008 09:03
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Tož Leni něco bych asi doma měla..
Jak videa z VT, Huberty i nějaky ty filmky..

23.7.2008 09:05
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Tož Leni něco bych asi doma měla..
Jak videa z VT, Huberty i nějaky ty filmky..

Peťuš, tož adresa na *** a čekám v brzké době balíček at mám přes dovolenku co dělat Plosííííííííííííííííííííím

23.7.2008 09:08
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Peťuš, tož adresa na *** a čekám v brzké době balíček at mám přes dovolenku co dělat Plosííííííííííííííííííííím

Tož jsi mě zase zaukolovala:) Ok tedy dnes neco najdu a poslu..

23.7.2008 09:14
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):
Bré ranko, tady u nás na Moravě leje jak z konve :(( a nejradši bych to zalomila. Tak jdu radši zas popracovat, ať nedostanu zítra vynadáno

Tak si ten déšť hezky nechte na Moravě..My chcem taky aspon na chvilku slunicko..

23.7.2008 09:17
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Tak si ten déšť hezky nechte na Moravě..My chcem taky aspon na chvilku slunicko..

Si děláš srandu, že u vás paří slunko?????? No teda

23.7.2008 09:21
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Si děláš srandu, že u vás paří slunko?????? No teda

Já bych si ted tak lehla pod deku k telce, ani nevěříte jak moc

23.7.2008 09:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

bude teplo...

23.7.2008 09:38
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Jsem tu...kafíčko proběhlo...
Nějak nám tu stávkoval PC, tak jsem musela čekat až nakopnou servrovou "matku" ...
Máme dneska návštěvu z Rakouska tak tu každej lítá jak hadr.
Hlásím, že Turnov je sluníčkovej...doufám, že to vydrží. Včera jsem odjížděla z rachoty při sluníčku a v půlce cesty domů začalo cedit a přestalo až v půl osmé...takže se koníci nekonali, chtěla jsem vzít Lunu na lonž. Tak snad dneska

23.7.2008 10:34
lanika

XXX.XXX.188.86

haisovad napsal(a):
Jsem tu...kafíčko proběhlo...
Nějak nám tu stávkoval PC, tak jsem musela čekat až nakopnou servrovou "matku" ...
Máme dneska návštěvu z Rakouska tak tu každej lítá jak hadr.
Hlásím, že Turnov je sluníčkovej...doufám, že to vydrží. Včera jsem odjížděla z rachoty při sluníčku a v půlce cesty domů začalo cedit a přestalo až v půl osmé...takže se koníci nekonali, chtěla jsem vzít Lunu na lonž. Tak snad dneska

Dany a co hříboušci? Jak se chovají?

23.7.2008 10:36
kukinatost

XXX.XXX.175.229

klawdie napsal(a):

čuuss dupy, tož sa hlásím do služby...:)
U nás je zatím pekelně hnusně, měla jsem v plánu vyjížďku skámoškou na jjeím novém oři - mega šiml 180 KVH!, ale zase nemusím mít všechno...:)
fakt je tam hnusně, tak doufám, že to hezčí počasí na sebe nedá dlouho čekat, jenže jsem se dívala na snímky z družice a ta oblačnost se dneska točí akorát na východš republiky..:((
Jo Lenošku a musela jsem se smát tomu včerejšímu limitovanému času - já to nesnáším, vždycky jsme měli rychlé koně, takže jsem se do toho limitu prostě nevlezla, parkur čistě a rychle a na prd, bo to rychle bylo už moc..
docela se divím, že to v Čechách nemáte, u nás je to právě hodně profláklé...
ale Lenuška to pak měla vysvětleno i z "vyšších" míst:)) pomalu, tak nebylo třeba a hlavně že ví, co potřebovala...
jo a zřeejmě to nebude headshaking, jenom nasranost, páč jsme nevyjeli narepelenovaní..
včera z něho byl zase hnědý kulíšek:))

23.7.2008 10:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
U nás je zatím pekelně hnusně, měla jsem v plánu vyjížďku skámoškou na jjeím novém oři - mega šiml 180 KVH!, ale zase nemusím mít všechno...:)
fakt je tam hnusně, tak doufám, že to hezčí počasí na sebe nedá dlouho čekat, jenže jsem se dívala na snímky z družice a ta oblačnost se dneska točí akorát na východš republiky..:((
Jo Lenošku a musela jsem se smát tomu včerejšímu limitovanému času - já to nesnáším, vždycky jsme měli rychlé koně, takže jsem se do toho limitu prostě nevlezla, parkur čistě a rychle a na prd, bo to rychle bylo už moc..
ale Lenuška to pak měla vysvětleno i z "vyšších" míst:)) pomalu, tak nebylo třeba a hlavně že ví, co potřebovala...
jo a zřeejmě to nebude headshaking, jenom nasranost, páč jsme nevyjeli narepelenovaní..

tak už si balíš Janico....
bloncka obtěžovala ryzoida...musela prubnout sedlo

23.7.2008 10:42
kukinatost

XXX.XXX.175.229

kukinatost napsal(a):

jéé Lenošku,to je fajn stará fotečka:))
ryzoid stála u kámošky uvázaná a jsme se zděsila - vypadala jak nějaký tažák mixnutý quaterem - takový je z ní macek, ale jak se nosí v posl. době, slečinka...
zřejmě to s tou hlavičkou půjde i bez průvleček a v terénu na stihle..
budu muset něco nafotit nového, ale je teď hnusně a nejsou anbité baterky, to sjou zas blbé výmluvy, co..:)
místo abych ukízela, říkala jsem si, že s váma musím strávit aspoň část dopoledne:))
a Klári, včera jsem Lukinovi oznámila program a moc se necukal..:)

23.7.2008 10:44
kukinatost

XXX.XXX.175.229

kukinatost napsal(a):
ryzoid stála u kámošky uvázaná a jsme se zděsila - vypadala jak nějaký tažák mixnutý quaterem - takový je z ní macek, ale jak se nosí v posl. době, slečinka...
budu muset něco nafotit nového, ale je teď hnusně a nejsou anbité baterky, to sjou zas blbé výmluvy, co..:)
místo abych ukízela, říkala jsem si, že s váma musím strávit aspoň část dopoledne:))

no, už tak nějak částeně začínám přemýšlet, co mám dát dohromady, halvně já sjem takový debil, takže bych si to měla hlavně psát..:)
tady se mi líbí ryzoidova halvička..:)

23.7.2008 10:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Nějak to zmáknem aby se to libilo i tomu tvýmu chlápákovi...hele a cca čas v kolik dorazíte, hm? my jedem v pátek na kámošovi narozky, tak ab yjsme věděli jak se máme ráno pakovat a frčet do HK, kdeže to vlastně máte tu chatu???
SESTRA V AKCI

23.7.2008 10:52
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Nějak to zmáknem aby se to libilo i tomu tvýmu chlápákovi...hele a cca čas v kolik dorazíte, hm? my jedem v pátek na kámošovi narozky, tak ab yjsme věděli jak se máme ráno pakovat a frčet do HK, kdeže to vlastně máte tu chatu???
SESTRA V AKCI

Sakra, nevychází mi jedna cenovka tak tu zavařuju kalkulátor...
Mno hříboušové rostou jako z vody, v neděli proběhl první kopytářské úpravy...ale tím, že jsou skoro furt venku tak si je sami upravují...
mno a včera byl u nás Vondrouš vypalovat kluky...a další ročník je oespézetkován...
Největší bordel dělal Graft, je to čahoun a měli co dělat aby neměl dvojky po celých zádech...ale nakonec to zvládly a Vondrouš to přežil taky bez označení svého těla...

23.7.2008 10:52
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

Jsem doma... Dneska byli všichni úředníci milí a vstřícní-tak jestli potřebujete něco zařídit-tak dnes Asi jsou nějaké erupce na slunku,to se mi už dlouho nestalo
Jdu péct placku s meruňkama... Přijedete?Postavím na kávu

23.7.2008 10:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
Jsem doma... Dneska byli všichni úředníci milí a vstřícní-tak jestli potřebujete něco zařídit-tak dnes Asi jsou nějaké erupce na slunku,to se mi už dlouho nestalo
Jdu péct placku s meruňkama... Přijedete?Postavím na kávu

Už se balim Zuzíííí Napíšeš mi omluvenku?

23.7.2008 10:57
molly

XXX.XXX.250.230

haisovad napsal(a):
Už se balim Zuzíííí Napíšeš mi omluvenku?

Jasné... A Molinatá ji potvrdí svým kopytem Bude hotovo cca za hodinku :-) Tak po obídku??

23.7.2008 10:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
Jasné... A Molinatá ji potvrdí svým kopytem Bude hotovo cca za hodinku :-) Tak po obídku??

Pošli mi kousek přes dráty...

23.7.2008 10:58
kukinatost

XXX.XXX.175.229

klawdie napsal(a):

ona je fest fotogenická, když chce...:)
tady třeba..

23.7.2008 10:59
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
ona je fest fotogenická, když chce...:)
tady třeba..

A co to připouštění Janí?

23.7.2008 11:06
kukinatost

XXX.XXX.175.229

haisovad napsal(a):
A co to připouštění Janí?

upřímně, letos na to bohužel opravdu nemám finance..
přemýšlela jsem, že bych šla buď do Sargoni, ať nbějak obnovím tu trakénskou linii, nebo jí hodím Le Patronem, mi se líbí, viděla jsem h v pohybu i v boxe, pohodř..kdysi prý sice nijak významně neskákal, ale dneska je to někde jinde - kámoška je zaujatá a nemusí ho:))
no, chci se právě zepat, máme v plánu vyjet cca 5:00 ráno, jenže ej třeba počítat hafo zastávek kvůli psovi, který auto moc nemusí...
a zlata jely jste Olomouc - Mohelnice -Hradec nebo nějak jinak?
tady ryzoň před pobytem u mě..

23.7.2008 11:10
kukinatost

XXX.XXX.175.229

kukinatost napsal(a):
přemýšlela jsem, že bych šla buď do Sargoni, ať nbějak obnovím tu trakénskou linii, nebo jí hodím Le Patronem, mi se líbí, viděla jsem h v pohybu i v boxe, pohodř..kdysi prý sice nijak významně neskákal, ale dneska je to někde jinde - kámoška je zaujatá a nemusí ho:))
no, chci se právě zepat, máme v plánu vyjet cca 5:00 ráno, jenže ej třeba počítat hafo zastávek kvůli psovi, který auto moc nemusí...

a po nějaké době...

23.7.2008 11:13
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
a po nějaké době...

A tady s Leňuškou

23.7.2008 11:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

Mno Lepáč je luxusní...ale já jsem teď udělaná do Cartouche...jumpuje jako luční koník...Mno ale kterej koník pod Alešem neskáče žejo...

23.7.2008 11:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Mno Lepáč je luxusní...ale já jsem teď udělaná do Cartouche...jumpuje jako luční koník...Mno ale kterej koník pod Alešem neskáče žejo...

Z Le Patrona jsem byla též hotová, nádherný zvíře...

23.7.2008 11:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Z Le Patrona jsem byla též hotová, nádherný zvíře...

23.7.2008 11:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Já jsem spíš zvědavá na malý cartouchiskoleunisko

23.7.2008 11:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Já jsem spíš zvědavá na malý cartouchiskoleunisko

Mimochodem v inzerci jsem narazila na dvouletou lepatronici a chtěli za ní 90tis.mazec!

23.7.2008 11:31
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Mimochodem v inzerci jsem narazila na dvouletou lepatronici a chtěli za ní 90tis.mazec!

Ale za ty prachy se fakt prodá :) Známá nabízela taky dvouletku a nabídli jí za ni něco málo přes 100 tis. To se pak dobře budujou stáje a tak

23.7.2008 11:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Ale za ty prachy se fakt prodá :) Známá nabízela taky dvouletku a nabídli jí za ni něco málo přes 100 tis. To se pak dobře budujou stáje a tak

tož je to husté..kvůli známe jsem okukoval quatříky, ataky jsem byla hotová z těch cen, za chromou chovnou klisnu 100 litrů...hustý...ceny někdy fakt zajímavý...ale taky pěkní koníčci!

23.7.2008 11:51
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
tož je to husté..kvůli známe jsem okukoval quatříky, ataky jsem byla hotová z těch cen, za chromou chovnou klisnu 100 litrů...hustý...ceny někdy fakt zajímavý...ale taky pěkní koníčci!

JANI DEJ HAFÍKOVI HODINU PŘED CESTOU KINEDRIL, ALE STAČÍ PULKA. DAILYNĚ TO VŽDYCKY POMOHLO A UŽ NEZVRACELA VŮBEC...

23.7.2008 12:17
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

hmm,to to voní... Taky cítíte? Čerstvé meruňky ze zahrady Sakra,nalákám někoho

23.7.2008 12:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
hmm,to to voní... Taky cítíte? Čerstvé meruňky ze zahrady Sakra,nalákám někoho

Tak nám to aspoň vyfoť...a já si jdu udělat k tomu kafíčko...

23.7.2008 12:22
molly

XXX.XXX.250.230

haisovad napsal(a):

Ještě v troubě ...

23.7.2008 12:23
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):

pošly emailem kousek téé dobroty.. To voní až do Hradce...safra

jde na mě spaní..

23.7.2008 12:24
molly

XXX.XXX.250.230

rocky napsal(a):

jde na mě spaní..

Máš to kousek...Klidně se stav..Dnes mám volno a do min. 17hod. jsem doma...

23.7.2008 12:25
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

jde na mě spaní..

Jéééé, já snad toho šemíka opravdu nažhavim a pojedu směr vůně koláče...
Taky jsem po obědě taková totálka...kdyby na mě teďka někdo hodil peřinu tak jsem za 5 vteřin tuhá...

23.7.2008 12:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):

jde na mě spaní..

ještě že tyhle ovocný buchty moc nemuséí, už bych tu slinila taky..moc se ti povedla Zuzíku..
Jestli to klapne tak mám možná prodaný sedlo...segra nechápu že ti to vždycky tak trvá

23.7.2008 12:33
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

Jani,hlavně nech pootevřené okénko

23.7.2008 12:35
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

my little pony

23.7.2008 12:36
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):
my little pony

Ješiši, to je brutus...pravej od Mattela

23.7.2008 12:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Ještě KENA a je hotovo..segra mrkni na *** Paráda!

23.7.2008 12:43
molly

XXX.XXX.250.230

haisovad napsal(a):

Tak vstupte Upečeno

23.7.2008 12:44
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

Vstávat,nespíme

23.7.2008 12:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Vstávat,nespíme

Mě se ještě nechce!

23.7.2008 12:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Mě se ještě nechce!

Ještě pět minut... CHróóóóó pšííííííí

23.7.2008 12:50
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

A kávička bude?

23.7.2008 12:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
A kávička bude?

Vypadá to spíš jak umělecké dílo než buchta, jsi šikula!

23.7.2008 12:54
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):

Je to jen placka...

Ještě někoho s kým ji sežrat

23.7.2008 13:00
kukinatost

XXX.XXX.175.229

klawdie napsal(a):

Tak jsem zpátky, stavila se kámoška...byla jsem vydyndlat hnůj, posbírat smraďochům letní jabka a jsme zpět:)))
buchta vypadá fest lákavě, ale já jsem jak Kláruša, kdy ovoce, tak jedině čerstvé...budu večer dělat vanilkovou rýži s borůvkama, ostruužinama, malinama a tak..:))

23.7.2008 13:00
kukinatost

XXX.XXX.175.229

klawdie napsal(a):

a jinak Ritchitan jede nalačno a s Kinedrilem....

23.7.2008 14:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
a jinak Ritchitan jede nalačno a s Kinedrilem....

Tak děvčátka, za chvíli mizím v dálce...
Jedu ještě na nákup a pak tradááá směr domů a pak na masage...tak papík DAnny
Jinak u mě STŘEDA...JE HO TAM TŘEBA... (MYSLÍM VÍNO...)

23.7.2008 15:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Tak děvčátka, za chvíli mizím v dálce...
Jedu ještě na nákup a pak tradááá směr domů a pak na masage...tak papík DAnny
Jinak u mě STŘEDA...JE HO TAM TŘEBA... (MYSLÍM VÍNO...)

Tak ho tam pěkně šoupni Danny (myslím víno) mě čeká nákupní horečka v IKEE takže mizím za chvili do Prahy...tak se majte!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík