Holky nějak ty dny nestíhám, ani nevím kolikátého je..včera jsem udělala po Roudničce malý průzkum s fotákem...
pohled z vrchu...
klawdie
napsal(a):
Holky nějak ty dny nestíhám, ani nevím kolikátého je..včera jsem udělala po Roudničce malý průzkum s fotákem...
pohled z vrchu...
Zdravíím při slunečném ránu
klawdie
napsal(a):
No a teď Po!
Po 2 ...
je to gabriolet
, tady v pravo bydlel Cardík
klawdie
napsal(a):
Po 2 ...
je to gabriolet
, tady v pravo bydlel Cardík
Bejvávalo..krmírna
klawdie
napsal(a):
Bejvávalo..krmírna
Takže takhle novinky od nás z dvorečku....
klawdie
napsal(a):
Takže takhle novinky od nás z dvorečku....
Dobré jitro,
ty brďo...to jsou ale demoliční změny... Jsou teda rychlý jak blesk...
Dneska jdu na masage zad a šíje, neskutečně mě podlední dobou bolí za krkem...
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
ty brďo...to jsou ale demoliční změny... Jsou teda rychlý jak blesk...
Dneska jdu na masage zad a šíje, neskutečně mě podlední dobou bolí za krkem...
Jéé já jdu s tebou, mě bolí též....
no hlavně ve sklepě se to hýbe, tam se totiž bude kalit až bude hnusně nebo zima!!
klawdie
napsal(a):
no hlavně ve sklepě se to hýbe, tam se totiž bude kalit až bude hnusně nebo zima!!
Andrejka objevila kouzlo skokových univerzálů a tak se ted snažím udat nebo vyměnit tenhle její stubenáckej drez. unirzál...je v hezkém stavu, aurčitě mu je spoustu let, je to kvalitka..nemá někdo zájem, komora 30 posedlí asi 17-17,5
klawdie
napsal(a):
Mno jsem zvědavá, paní je celkem z levného kraje. Chce za hodinovou masáž zad a šíje 250, což se mi nezdá nějak moc...uvidíme jestli zítra budu chodit...
Za chvíli vám na chvíli opustím, jedu s maminou na kafe...
Ještě jeden ohňostrojek z Vochtánky...
klawdie
napsal(a):
Andrejka objevila kouzlo skokových univerzálů a tak se ted snažím udat nebo vyměnit tenhle její stubenáckej drez. unirzál...je v hezkém stavu, aurčitě mu je spoustu let, je to kvalitka..nemá někdo zájem, komora 30 posedlí asi 17-17,5
hlavně nemám ponětí jakou komoru na něj mám pak napasovat, tohle sedlo nemám moc vykrojenou přední rozcochu tudíž to má hodně nízko na kouhoutkem, ale zkoušela jsem jedničku a ta mu zas kopíruje páteř, spadl ze svalů takže má sedlo dost vylezlé, to mě pak přijde že mu lépe seděl ten můj hauzr s dvojkou, ale není tam moc místa nad kohoutkem, ale neleží na něm...no chtělo by to aby ryzoid zase pořádně nabral...
haisovad
napsal(a):
Mno jsem zvědavá, paní je celkem z levného kraje. Chce za hodinovou masáž zad a šíje 250, což se mi nezdá nějak moc...uvidíme jestli zítra budu chodit...
Za chvíli vám na chvíli opustím, jedu s maminou na kafe...
Ještě jeden ohňostrojek z Vochtánky...
fotky se ti povedli..hele jedna ukázková z loučení s boxama!
tančilo se u cardíka v boxu...
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Dobré ránko všem...
My jsme se krásně vyvětraly s Molčí... Místní zemědělci pěkně posekali olejku a nechali jen opravdu nizoučké strniště... Tak jsem oklusala v sadu a šla na pěkné kentre na pole
Bomba!Molinatá koukala,ale upalovala![]()
To jí teď chutná snídaně
Jinak za chvíli zas mizím,musím na ouřady
Danny,jak jsi včera psala o té Báře,odkud je?Jméno je mi povědomé,ale nevím,kam zařadit :-(
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
My jsme se krásně vyvětraly s Molčí... Místní zemědělci pěkně posekali olejku a nechali jen opravdu nizoučké strniště... Tak jsem oklusala v sadu a šla na pěkné kentre na pole
Bomba!Molinatá koukala,ale upalovala![]()
To jí teď chutná snídaně
Jinak za chvíli zas mizím,musím na ouřady
Danny,jak jsi včera psala o té Báře,odkud je?Jméno je mi povědomé,ale nevím,kam zařadit :-(
už jste četly? http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz7536
molly
napsal(a):
už jste četly? http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz7536
Tak to je zcela trefné....doted vzpomínám když jsem přijela na chiru s rozpáranou hlavou ptali se mě jestli jsem očkovaná proti tetanu, pověděla jsem jím že naposled když mě koník rozkopnul nohu
klawdie
napsal(a):
Tak to je zcela trefné....doted vzpomínám když jsem přijela na chiru s rozpáranou hlavou ptali se mě jestli jsem očkovaná proti tetanu, pověděla jsem jím že naposled když mě koník rozkopnul nohu
Joo to je hned a přesně tam byla dána dobrá otázka: Ještě Vás to baví?? Každej koňák odpoví ANO!!
..to doktoři nepochopí..
Mám doma new DVD, Rozum a Cit, viděl jste někdo????Fakt krááásnýý
rocky
napsal(a):
Joo to je hned a přesně tam byla dána dobrá otázka: Ještě Vás to baví?? Každej koňák odpoví ANO!!
..to doktoři nepochopí..
Mám doma new DVD, Rozum a Cit, viděl jste někdo????Fakt krááásnýý
Peti,viděla... Moc pěknej film...
Tak se zas loučím,jedu úřadovat... čůůůs...
molly
napsal(a):
Peti,viděla... Moc pěknej film...
Tak se zas loučím,jedu úřadovat... čůůůs...
Musíš pujčit...
jééé já jsem ještě task ospalá...dnes mě čeká výlet do Ikeii kamarádi chctějí kupovat ložnici, tak jedu radit....jinak by nakoupili hrozně draze..
paříme u tyče(od boxu
)
Kde jste všici...
klawdie
napsal(a):
Musíš pujčit...
jééé já jsem ještě task ospalá...dnes mě čeká výlet do Ikeii kamarádi chctějí kupovat ložnici, tak jedu radit....jinak by nakoupili hrozně draze..
paříme u tyče(od boxu
)
Kde jste všici...
U nás chčije
Holky, máte nějaké filmy na DVD o koních? Nebo z koňského prostředí a tak???? Nebo třeba natočené vaše závody a treningy???? Docela ráda bych na to kukla
lanika
napsal(a):
U nás chčije
Holky, máte nějaké filmy na DVD o koních? Nebo z koňského prostředí a tak???? Nebo třeba natočené vaše závody a treningy???? Docela ráda bych na to kukla
Jo a Klári, fotodokumentace fešná, už jsem v obraze, jak to ted u vás vypadá
Honzajs měl včera skákací den, pohazoval prdelkou z radosti
Ale já teda ráda vůbec nebyla
lanika
napsal(a):
Jo a Klári, fotodokumentace fešná, už jsem v obraze, jak to ted u vás vypadá
Honzajs měl včera skákací den, pohazoval prdelkou z radosti
Ale já teda ráda vůbec nebyla
Divoch jedennnnn
....no znáčš to Leni..klasika Muž do sněžené řeky oba díly....phar lap, taky ta klasicka černej hřebec nebo jak se to jemnuje, snad i zaříkavače..
Mija
klawdie
napsal(a):
Divoch jedennnnn
....no znáčš to Leni..klasika Muž do sněžené řeky oba díly....phar lap, taky ta klasicka černej hřebec nebo jak se to jemnuje, snad i zaříkavače..
Mija
Kláruš, já viděla jen Phar lapa. myslíš, že bys mi mohla zbytek půjčit? Skuknu, kdyžtak vypálím a pošlu zpět
Ženské a vy s koníkama? Určitě něco budete mít, co?????
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Bré ranko, tady u nás na Moravě leje jak z konve :(( a nejradši bych to zalomila. Tak jdu radši zas popracovat, ať nedostanu zítra vynadáno
lanika
napsal(a):
Si děláš srandu, že u vás paří slunko?????? No teda
Já bych si ted tak lehla pod deku k telce, ani nevěříte jak moc
lanika
napsal(a):
bude teplo...
lanika
napsal(a):
Jsem tu...kafíčko proběhlo...
Nějak nám tu stávkoval PC, tak jsem musela čekat až nakopnou servrovou "matku" ...
Máme dneska návštěvu z Rakouska tak tu každej lítá jak hadr.
Hlásím, že Turnov je sluníčkovej...doufám, že to vydrží. Včera jsem odjížděla z rachoty při sluníčku a v půlce cesty domů začalo cedit a přestalo až v půl osmé...takže se koníci nekonali, chtěla jsem vzít Lunu na lonž. Tak snad dneska
haisovad
napsal(a):
Jsem tu...kafíčko proběhlo...
Nějak nám tu stávkoval PC, tak jsem musela čekat až nakopnou servrovou "matku" ...
Máme dneska návštěvu z Rakouska tak tu každej lítá jak hadr.
Hlásím, že Turnov je sluníčkovej...doufám, že to vydrží. Včera jsem odjížděla z rachoty při sluníčku a v půlce cesty domů začalo cedit a přestalo až v půl osmé...takže se koníci nekonali, chtěla jsem vzít Lunu na lonž. Tak snad dneska
Dany a co hříboušci? Jak se chovají?
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
čuuss dupy, tož sa hlásím do služby...:)
U nás je zatím pekelně hnusně, měla jsem v plánu vyjížďku skámoškou na jjeím novém oři - mega šiml 180 KVH!, ale zase nemusím mít všechno...:)
fakt je tam hnusně, tak doufám, že to hezčí počasí na sebe nedá dlouho čekat, jenže jsem se dívala na snímky z družice a ta oblačnost se dneska točí akorát na východš republiky..:((
Jo Lenošku a musela jsem se smát tomu včerejšímu limitovanému času - já to nesnáším, vždycky jsme měli rychlé koně, takže jsem se do toho limitu prostě nevlezla, parkur čistě a rychle a na prd, bo to rychle bylo už moc..
docela se divím, že to v Čechách nemáte, u nás je to právě hodně profláklé...
ale Lenuška to pak měla vysvětleno i z "vyšších" míst:)) pomalu, tak nebylo třeba a hlavně že ví, co potřebovala...
jo a zřeejmě to nebude headshaking, jenom nasranost, páč jsme nevyjeli narepelenovaní..
včera z něho byl zase hnědý kulíšek:))
kukinatost
napsal(a):
U nás je zatím pekelně hnusně, měla jsem v plánu vyjížďku skámoškou na jjeím novém oři - mega šiml 180 KVH!, ale zase nemusím mít všechno...:)
fakt je tam hnusně, tak doufám, že to hezčí počasí na sebe nedá dlouho čekat, jenže jsem se dívala na snímky z družice a ta oblačnost se dneska točí akorát na východš republiky..:((
Jo Lenošku a musela jsem se smát tomu včerejšímu limitovanému času - já to nesnáším, vždycky jsme měli rychlé koně, takže jsem se do toho limitu prostě nevlezla, parkur čistě a rychle a na prd, bo to rychle bylo už moc..
ale Lenuška to pak měla vysvětleno i z "vyšších" míst:)) pomalu, tak nebylo třeba a hlavně že ví, co potřebovala...
jo a zřeejmě to nebude headshaking, jenom nasranost, páč jsme nevyjeli narepelenovaní..
tak už si balíš Janico....
bloncka obtěžovala ryzoida...musela prubnout sedlo
kukinatost
napsal(a):
jéé Lenošku,to je fajn stará fotečka:))
ryzoid stála u kámošky uvázaná a jsme se zděsila - vypadala jak nějaký tažák mixnutý quaterem - takový je z ní macek, ale jak se nosí v posl. době, slečinka...
zřejmě to s tou hlavičkou půjde i bez průvleček a v terénu na stihle..
budu muset něco nafotit nového, ale je teď hnusně a nejsou anbité baterky, to sjou zas blbé výmluvy, co..:)
místo abych ukízela, říkala jsem si, že s váma musím strávit aspoň část dopoledne:))
a Klári, včera jsem Lukinovi oznámila program a moc se necukal..:)
kukinatost
napsal(a):
ryzoid stála u kámošky uvázaná a jsme se zděsila - vypadala jak nějaký tažák mixnutý quaterem - takový je z ní macek, ale jak se nosí v posl. době, slečinka...
budu muset něco nafotit nového, ale je teď hnusně a nejsou anbité baterky, to sjou zas blbé výmluvy, co..:)
místo abych ukízela, říkala jsem si, že s váma musím strávit aspoň část dopoledne:))
no, už tak nějak částeně začínám přemýšlet, co mám dát dohromady, halvně já sjem takový debil, takže bych si to měla hlavně psát..:)
tady se mi líbí ryzoidova halvička..:)
kukinatost
napsal(a):
Nějak to zmáknem aby se to libilo i tomu tvýmu chlápákovi...hele a cca čas v kolik dorazíte, hm? my jedem v pátek na kámošovi narozky, tak ab yjsme věděli jak se máme ráno pakovat a frčet do HK, kdeže to vlastně máte tu chatu???
SESTRA V AKCI
klawdie
napsal(a):
Nějak to zmáknem aby se to libilo i tomu tvýmu chlápákovi...hele a cca čas v kolik dorazíte, hm? my jedem v pátek na kámošovi narozky, tak ab yjsme věděli jak se máme ráno pakovat a frčet do HK, kdeže to vlastně máte tu chatu???
SESTRA V AKCI
Sakra, nevychází mi jedna cenovka tak tu zavařuju kalkulátor...
Mno hříboušové rostou jako z vody, v neděli proběhl první kopytářské úpravy...ale tím, že jsou skoro furt venku tak si je sami upravují...
mno a včera byl u nás Vondrouš vypalovat kluky...a další ročník je oespézetkován...
Největší bordel dělal Graft, je to čahoun a měli co dělat aby neměl dvojky po celých zádech...ale nakonec to zvládly a Vondrouš to přežil taky bez označení svého těla...
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Jsem doma... Dneska byli všichni úředníci milí a vstřícní-tak jestli potřebujete něco zařídit-tak dnes
Asi jsou nějaké erupce na slunku,to se mi už dlouho nestalo
Jdu péct placku s meruňkama... Přijedete?Postavím na kávu
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
ona je fest fotogenická, když chce...:)
tady třeba..
kukinatost
napsal(a):
ona je fest fotogenická, když chce...:)
tady třeba..
A co to připouštění Janí?
haisovad
napsal(a):
A co to připouštění Janí?
upřímně, letos na to bohužel opravdu nemám finance..
přemýšlela jsem, že bych šla buď do Sargoni, ať nbějak obnovím tu trakénskou linii, nebo jí hodím Le Patronem, mi se líbí, viděla jsem h v pohybu i v boxe, pohodř..kdysi prý sice nijak významně neskákal, ale dneska je to někde jinde - kámoška je zaujatá a nemusí ho:))
no, chci se právě zepat, máme v plánu vyjet cca 5:00 ráno, jenže ej třeba počítat hafo zastávek kvůli psovi, který auto moc nemusí...
a zlata jely jste Olomouc - Mohelnice -Hradec nebo nějak jinak?
tady ryzoň před pobytem u mě..
kukinatost
napsal(a):
přemýšlela jsem, že bych šla buď do Sargoni, ať nbějak obnovím tu trakénskou linii, nebo jí hodím Le Patronem, mi se líbí, viděla jsem h v pohybu i v boxe, pohodř..kdysi prý sice nijak významně neskákal, ale dneska je to někde jinde - kámoška je zaujatá a nemusí ho:))
no, chci se právě zepat, máme v plánu vyjet cca 5:00 ráno, jenže ej třeba počítat hafo zastávek kvůli psovi, který auto moc nemusí...
a po nějaké době...
kukinatost
napsal(a):
Mno Lepáč je luxusní...ale já jsem teď udělaná do Cartouche...jumpuje jako luční koník...Mno ale kterej koník pod Alešem neskáče žejo...
haisovad
napsal(a):
Mno Lepáč je luxusní...ale já jsem teď udělaná do Cartouche...jumpuje jako luční koník...Mno ale kterej koník pod Alešem neskáče žejo...
Z Le Patrona jsem byla též hotová, nádherný zvíře...
klawdie
napsal(a):
Z Le Patrona jsem byla též hotová, nádherný zvíře...
strelish
napsal(a):
Ale za ty prachy se fakt prodá :) Známá nabízela taky dvouletku a nabídli jí za ni něco málo přes 100 tis. To se pak dobře budujou stáje a tak
tož je to husté..kvůli známe jsem okukoval quatříky, ataky jsem byla hotová z těch cen, za chromou chovnou klisnu 100 litrů...hustý...ceny někdy fakt zajímavý...ale taky pěkní koníčci!
klawdie
napsal(a):
tož je to husté..kvůli známe jsem okukoval quatříky, ataky jsem byla hotová z těch cen, za chromou chovnou klisnu 100 litrů...hustý...ceny někdy fakt zajímavý...ale taky pěkní koníčci!
JANI DEJ HAFÍKOVI HODINU PŘED CESTOU KINEDRIL, ALE STAČÍ PULKA. DAILYNĚ TO VŽDYCKY POMOHLO A UŽ NEZVRACELA VŮBEC
...
haisovad
napsal(a):
Tak nám to aspoň vyfoť...a já si jdu udělat k tomu kafíčko...
Ještě v troubě
...
haisovad
napsal(a):
Tak nám to aspoň vyfoť...a já si jdu udělat k tomu kafíčko...
pošly emailem kousek téé dobroty.. To voní až do Hradce...safra
jde na mě spaní..
rocky
napsal(a):
jde na mě spaní..
Jéééé, já snad toho šemíka opravdu nažhavim a pojedu směr vůně koláče...
Taky jsem po obědě taková totálka...kdyby na mě teďka někdo hodil peřinu tak jsem za 5 vteřin tuhá...
rocky
napsal(a):
jde na mě spaní..
ještě že tyhle ovocný buchty moc nemuséí, už bych tu slinila taky..moc se ti povedla Zuzíku..
Jestli to klapne tak mám možná prodaný sedlo...segra nechápu že ti to vždycky tak trvá
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Jani,hlavně nech pootevřené okénko ![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
my little pony ![]()
![]()
haisovad
napsal(a):
Ješiši, to je brutus...pravej od Mattela
Tak vstupte
Upečeno
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Vstávat,nespíme
klawdie
napsal(a):
Mě se ještě nechce!
Ještě pět minut...
CHróóóóó pšííííííí
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
A kávička bude?
molly
napsal(a):
A kávička bude?
Vypadá to spíš jak umělecké dílo než buchta, jsi šikula!
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Je to jen placka...
Ještě někoho s kým ji sežrat ![]()
klawdie
napsal(a):
pohled z vrchu...
Tak jsem zpátky, stavila se kámoška...byla jsem vydyndlat hnůj, posbírat smraďochům letní jabka a jsme zpět:)))
buchta vypadá fest lákavě, ale já jsem jak Kláruša, kdy ovoce, tak jedině čerstvé...budu večer dělat vanilkovou rýži s borůvkama, ostruužinama, malinama a tak..:))
haisovad
napsal(a):
Tak děvčátka, za chvíli mizím v dálce...
Jedu ještě na nákup a pak tradááá směr domů a pak na masage...tak papík DAnny
Jinak u mě STŘEDA...JE HO TAM TŘEBA... (MYSLÍM VÍNO...
)
Tak ho tam pěkně šoupni Danny (myslím víno) mě čeká nákupní horečka v IKEE takže mizím za chvili do Prahy...tak se majte!!!