Dobré jitro,
tak jsem včera byla kouknout na tréningu u Hanky...už si na ní pomalu začíná sedat Hanka... Jo a měla tam návštěvu, nevím jestli znáte Báru Hassovou...to už je trochu jiná kategorie...přibližně ST a vejš... moc příjemná holčina
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
tak jsem včera byla kouknout na tréningu u Hanky...už si na ní pomalu začíná sedat Hanka... Jo a měla tam návštěvu, nevím jestli znáte Báru Hassovou...to už je trochu jiná kategorie...přibližně ST a vejš... moc příjemná holčina
Bré ranko, jdu ze startu pouklízet, ať mám klid a lépe se mi pracuje
strelish
napsal(a):
Bré ranko, jdu ze startu pouklízet, ať mám klid a lépe se mi pracuje
zdar....
klawdie
napsal(a):
Fakt to m slečna od tebe?
Hele není to Usáma nebo jak se jmenuje? http://zvirata.bazos.cz /inzerat/2202726/ Prodam-8letou-klisnu.php
klawdie
napsal(a):
Hele není to Usáma nebo jak se jmenuje? http://zvirata.bazos.cz /inzerat/2202726/ Prodam-8letou-klisnu.php
čestík
Dany, Luna je bombovka
jo a včera jsem měla s Oskim premiéru, poprvé jsem vzala Markétu na Oskárka za mnou s Honzíkem a jeli jsme na moooooc hezkou vyjíždku. Už se konečně naučila ho zastavit a třeba i spomalit v klusu. Dost dlouho ji trvalo aby se v klusu nemusela přidržovat obřišníku, ale už je to za náma a dokonce i tak trochu ho už i v tom klusu dokáže ovládat a sem tam i stočit mírně doleva či doprava
Tož jsem ráda, už nemusím s ní v tom mokru šlapat já po svých
lanika
napsal(a):
čestík
Dany, Luna je bombovka
jo a včera jsem měla s Oskim premiéru, poprvé jsem vzala Markétu na Oskárka za mnou s Honzíkem a jeli jsme na moooooc hezkou vyjíždku. Už se konečně naučila ho zastavit a třeba i spomalit v klusu. Dost dlouho ji trvalo aby se v klusu nemusela přidržovat obřišníku, ale už je to za náma a dokonce i tak trochu ho už i v tom klusu dokáže ovládat a sem tam i stočit mírně doleva či doprava
Tož jsem ráda, už nemusím s ní v tom mokru šlapat já po svých
Samozřejmě jsem ji měla ještě připlou i na lonži
lanika
napsal(a):
Samozřejmě jsem ji měla ještě připlou i na lonži
No vidíš to aspon tě nebudou bolet nožičky...
klawdie
napsal(a):
No vidíš to aspon tě nebudou bolet nožičky...
Holky, kdy máte další závody???? Až toho 8.8 nebo kdy to bylo co jede i klárka????? Jo a ještě něco by mě zajímalo. Co přesně znamená limitovaný čas??? To, že je určený čas , samozřejmě po překročení jsou trestné body, ale vyhrává ten, kdo byl limitu nejblíže nebo ten s nejrychlejším časem?
haisovad
napsal(a):
Dobré jitro,
Jojo jsou moje, jen nevím proč potřebovala na VT bílý??...
Proč myslíš že by to měla být Alkaida??Vždyt se jmenuje uplne jinak, moc ji podobna není a povaha nesedi
a neni ji 8..
lanika
napsal(a):
Holky, kdy máte další závody???? Až toho 8.8 nebo kdy to bylo co jede i klárka????? Jo a ještě něco by mě zajímalo. Co přesně znamená limitovaný čas??? To, že je určený čas , samozřejmě po překročení jsou trestné body, ale vyhrává ten, kdo byl limitu nejblíže nebo ten s nejrychlejším časem?
Trochu nám stávkoval net...
Ale už je to rozfachaný...
No zprvu na Luně seděla Lucka ale Luna jí moc nerespektovala...nemohla jí udržet na stěně...tak se Hanka nas...a sedla si na ní...prej že kdyžtak se o její děti máme postarat kdyby houpla dolů...
lanika
napsal(a):
Leni vedoucí parkuru mají podle délky dráhy spočítanej nějaký čas. A do toho se musíš vejít. Nejde o to mít co nejkratší ale nepřekročit ho, pak následujou trestné body..
rocky
napsal(a):
Na equichannelu maji luxusního MUSTANGA (přívěs), ale chtěj za něj 150tis.!!! Ho CHciiiiiii
Peti, chápu stanovený čas a překročení, ale co když budou 2 koně co zajedou čistě a vlezou se do limitu. Který z nich vyhraje, ten s lepším časem? Nebo ten blíže limitu?
lanika
napsal(a):
Peti, chápu stanovený čas a překročení, ale co když budou 2 koně co zajedou čistě a vlezou se do limitu. Který z nich vyhraje, ten s lepším časem? Nebo ten blíže limitu?
Sry, ale fakt mi to nedá - parkur staví stavitel. http://www.cjf. cz/dokumenty/Pravidla/ 2008/0804SKO.pdf
Na straně 77 - aby to bylo teda naprosto přesně
Jinak - čas na parkuru se stanovuje podle dráhy kurzu a rychlosti. U limitovaného času se od tohoto času odečítá 5s, jak je vysvětleno v pravidlech a v tom je právě ta obtížnost - na určitou dráhu máš menší čas než ve skutečnosti potřebuješ
tecos
napsal(a):
Sry, ale fakt mi to nedá - parkur staví stavitel. http://www.cjf. cz/dokumenty/Pravidla/ 2008/0804SKO.pdf
Jinak - čas na parkuru se stanovuje podle dráhy kurzu a rychlosti. U limitovaného času se od tohoto času odečítá 5s, jak je vysvětleno v pravidlech a v tom je právě ta obtížnost - na určitou dráhu máš menší čas než ve skutečnosti potřebuješ
Holky, to všechno vím, ale ani jedna z vás mi neodpověděla na to, co jsem se ptala
Takže, předpokládejme, že limit bude 55 s. 2 koně zajedou čistě , jeden zajede ta 54 a druhý za 53. Který z nich vyhraje? Jedná se mi o to, že jsem se už na více parkurech setkala s tím, že vyhrával ten, kdo byl tomu času limitu nejblíž a samo i musel zajet čist+ě, jestli mi rotumíte.....
tecos
napsal(a):
Takže jsme byli poučeni Leni jak vidíš, z toho bych ale nepochopila ani hlavu ani patu..nevadí![]()
![]()
Dovysvětlím ***
tecos
napsal(a):
No ale teda nějak v té tvojí odpovědi nevidím odpověď na to, co chtěla vědět lanika - o co v tom limitovaném čase vlastně jde
lanika
napsal(a):
Holky, to všechno vím, ale ani jedna z vás mi neodpověděla na to, co jsem se ptala
Takže, předpokládejme, že limit bude 55 s. 2 koně zajedou čistě , jeden zajede ta 54 a druhý za 53. Který z nich vyhraje? Jedná se mi o to, že jsem se už na více parkurech setkala s tím, že vyhrával ten, kdo byl tomu času limitu nejblíž a samo i musel zajet čist+ě, jestli mi rotumíte.....
Tož jsem se dočetla, vyhraje ten s 54 s ![]()
![]()
Díky, to jsem potřebovala vědět
strelish
napsal(a):
No ale teda nějak v té tvojí odpovědi nevidím odpověď na to, co chtěla vědět lanika - o co v tom limitovaném čase vlastně jde
no, ona odpověď - vedoucí parkuru mají podle délky dráhy spočítanej nějaký čas. A do toho se musíš vejít. Nejde o to mít co nejkratší ale nepřekročit ho, pak následujou trestné body..
je také na vysoké úrovni a vysvětluje otázku.
Naschvál jsem dala odkaz na pravdila, aby si to Ti to co to pravdu chtějí vědět přečetli tak jak to pravdu je. To co jsem dopasala mělo být pouze jako vysvětlení toho jak je to s ,,vedoucím´´ a stanoveným časem - v pravidlech je to technicky.
Zajímavé, že jste se žádná neozvala dřív, ale až po tom co jsem napsala..... ![]()
tecos
napsal(a):
no, ona odpověď - vedoucí parkuru mají podle délky dráhy spočítanej nějaký čas. A do toho se musíš vejít. Nejde o to mít co nejkratší ale nepřekročit ho, pak následujou trestné body..
Naschvál jsem dala odkaz na pravdila, aby si to Ti to co to pravdu chtějí vědět přečetli tak jak to pravdu je. To co jsem dopasala mělo být pouze jako vysvětlení toho jak je to s ,,vedoucím´´ a stanoveným časem - v pravidlech je to technicky.
Zajímavé, že jste se žádná neozvala dřív, ale až po tom co jsem napsala..... ![]()
Klííd Aduš..co se tyče limitovaného času je to něco jiného než stanovený, je to přímo konkretní soutěž, už jsme se dočetli dík za odkaz...
tecos
napsal(a):
Sry, že si v práci dovolím prvně obsloužit lidi ![]()
![]()
Laniku zajímalo, kdo ze dvou jezdců, kteří se vejdou do času vyhraje - a to v odpovědi "do toho se musíš vejít" fakt nevidím
klawdie
napsal(a):
Klííd Aduš..co se tyče limitovaného času je to něco jiného než stanovený, je to přímo konkretní soutěž, už jsme se dočetli dík za odkaz...
Holky dneska asi zmoknem, co..??? chci jít drtit Jeríka...patek nebyl tak slavný jak jsem chtěla, chtělo se mu skákat!
pořád mě naznačoval že se bude skakat,,,je to pan profesor sám si řekne co potřebuje
strelish
napsal(a):
![]()
Laniku zajímalo, kdo ze dvou jezdců, kteří se vejdou do času vyhraje - a to v odpovědi "do toho se musíš vejít" fakt nevidím
Pro ty co nás sledují tady výtah z pravidel:
( 2 ) Ostatní soutěže
2.1. Soutěž na limitovaný čas
2.1.1. Tuto soutěž možno vypsat na parkuru stupně ZM, Z a ZL (viz
příloha SK1).
2.1.2. Soutěž se hodnotí podle tabulky A na čas, bez rozeskakování.
2.1.3. Pořadí soutěžících je určeno počtem trestných bodů, v případě
rovnosti bodů na libovolném místě, rozhoduje menší rozdíl docíleného
času od času limitovaného. Není rozhodující, zda limitovaný čas byl
překročen, nebo docílený čas byl kratší než limitovaný.
2.1.4. Limitovaný čas je stanovený čas soutěže (viz příloha III)
zmenšený o 5 sekund.
klawdie
napsal(a):
Pro ty co nás sledují tady výtah z pravidel:
( 2 ) Ostatní soutěže
2.1. Soutěž na limitovaný čas
2.1.1. Tuto soutěž možno vypsat na parkuru stupně ZM, Z a ZL (viz
příloha SK1).
2.1.2. Soutěž se hodnotí podle tabulky A na čas, bez rozeskakování.
2.1.3. Pořadí soutěžících je určeno počtem trestných bodů, v případě
rovnosti bodů na libovolném místě, rozhoduje menší rozdíl docíleného
času od času limitovaného. Není rozhodující, zda limitovaný čas byl
překročen, nebo docílený čas byl kratší než limitovaný.
2.1.4. Limitovaný čas je stanovený čas soutěže (viz příloha III)
zmenšený o 5 sekund.
o pravidlech na cjf vi podle me kazdej, mozna to chtela jen Lenča objasnit zjednodušeně..to je fuk. však my se necháme rádi poučit![]()
![]()
strelish
napsal(a):
![]()
já jsem naprosto v klidu, ale jiní to nesou hůř
možná by ses měla podívat kdo - do toho se musíš vejít ,napsal...
Dala jsem vám odkaz na pravidla a pouze dovysvětlila jak se dopravdy stanovuje čas parkuru, protože já osobně, pokud bych to nevěděla, bych to z té odpovědi nepochopila.... Bylo mi Lenky líto. Toť vše
tecos
napsal(a):
Dala jsem vám odkaz na pravidla a pouze dovysvětlila jak se dopravdy stanovuje čas parkuru, protože já osobně, pokud bych to nevěděla, bych to z té odpovědi nepochopila.... Bylo mi Lenky líto. Toť vše
![]()
![]()
tecos
napsal(a):
Ona o koze a my o voze, už jsme si to ujasnili neboj...
tecos
napsal(a):
Holkyyyyyyyyyyyyy, nechtěla jsem vyvolat hádku nebo nějaké rozepře. Měla jsem v tom zmatek, protože já za limitovaný čas měla ten, že se musí zajet čistě a pak co nejblíže tomu času. Ale někteří mi zase tvrdili že ne, že tam musí být nejkratší čas a pouze za to překročení limitu jsou trestné. Tož jsem měla zmatky. Děkuju všem za ochotu, každý napsal jak uměl......
klawdie
napsal(a):
Ona o koze a my o voze, už jsme si to ujasnili neboj...
Jinak myslím že je každému jasné že soutěž na limitovaný čas je něco jiného než co jsme se tu snažili Léně vysvětlit, myslím že jsme se dnes zas všichni nečemu novému přiučili..Leni Vy tam takové soutěže jezdíte?
lanika
napsal(a):
Holkyyyyyyyyyyyyy, nechtěla jsem vyvolat hádku nebo nějaké rozepře. Měla jsem v tom zmatek, protože já za limitovaný čas měla ten, že se musí zajet čistě a pak co nejblíže tomu času. Ale někteří mi zase tvrdili že ne, že tam musí být nejkratší čas a pouze za to překročení limitu jsou trestné. Tož jsem měla zmatky. Děkuju všem za ochotu, každý napsal jak uměl......
U nás je to právě že běžné.....
lanika
napsal(a):
U nás je to právě že běžné.....
už jsem to nevydržela a cpu se bramborákama
holky u nás ve stáji se buduje jak o život, včera jsem přišla a naše stará stáj už nemá střechu...
lanika
napsal(a):
Co tam bude????? Místo te stré? A kde vlastně stojí ted ty nové boxíky?
Leni nové stojí pod těmi dvěma co už máme delší dobu...no a místo straých stáji bude byydlení pro nejstarší osazenstvo..baby a dědu Pitašovic...Mladejm je nahoře poněkud těsno ve čtyřech
klawdie
napsal(a):
Leni nové stojí pod těmi dvěma co už máme delší dobu...no a místo straých stáji bude byydlení pro nejstarší osazenstvo..baby a dědu Pitašovic...Mladejm je nahoře poněkud těsno ve čtyřech
nový kopmlex....
je to paráda, máme hnuj blíž:)
andrej vyjíždí přímo z boxu na hnuj:) ale ten bude mít pak taky svoje místo až přijede bagřík a uděla díru, aby jsme měli menší sklon nájezdu
klawdie
napsal(a):
nový kopmlex....
je to paráda, máme hnuj blíž:)
andrej vyjíždí přímo z boxu na hnuj:) ale ten bude mít pak taky svoje místo až přijede bagřík a uděla díru, aby jsme měli menší sklon nájezdu
ty jo, fakt pěkný...takový čistý, luxusní...já chci mít koně u vás...
Ale nebojte...mě už se to také rýsuje, příští týden přijede ouředníček z dovolené a vše se snad rozhoupe...uvidíme jestli to budeme stíhat ještě tenhle rok...
haisovad
napsal(a):
ty jo, fakt pěkný...takový čistý, luxusní...já chci mít koně u vás...
Ale nebojte...mě už se to také rýsuje, příští týden přijede ouředníček z dovolené a vše se snad rozhoupe...uvidíme jestli to budeme stíhat ještě tenhle rok...
no kdyby byli prašule máš to za měsic...
je to fakt super ještě jsem si nezvykla, jen doufam že Lukyn co nejdřív antáhne vodu a budou napáječky,jsem natahla sval na rameni jak jsem oslíkum táhla ten težký kybl s vodou...
vlevo Cardík, uprostřed Sahibek a Jerík...
klawdie
napsal(a):
je to fakt super ještě jsem si nezvykla, jen doufam že Lukyn co nejdřív antáhne vodu a budou napáječky,jsem natahla sval na rameni jak jsem oslíkum táhla ten težký kybl s vodou...
No když se do toho dáme tak si myslím do dvouměsíců mohlo být všechno doma...ale zatím nepanikařím...
klawdie
napsal(a):
Nefňukej , máš tam hadici, kdybys byla mazaná napouštíš hadicí![]()
Danny my už máme zakreslené návrhy studně a nakreslenej projekt stájí, teď čekáme na schválení od vodních mužů, kde nám doporučí studni a tam budou i stáje ..pak už to snad pojede
V příštím týdnu si jdu domlouvat seno, slámu a hnůj, tak snad to pujde lehce..
rocky
napsal(a):
Nefňukej , máš tam hadici, kdybys byla mazaná napouštíš hadicí![]()
Danny my už máme zakreslené návrhy studně a nakreslenej projekt stájí, teď čekáme na schválení od vodních mužů, kde nám doporučí studni a tam budou i stáje ..pak už to snad pojede
V příštím týdnu si jdu domlouvat seno, slámu a hnůj, tak snad to pujde lehce..
taky doufám že do 2-3 měsíce bude stěhování
rocky
napsal(a):
taky doufám že do 2-3 měsíce bude stěhování
ty vogo, včera jsem večer splácala šunkofleky a Tomáš mi ráno do mističky nabral porci jak pro dva...tak a už to zase přišlo...ÚTLUM
Holky, stejně jednou budu muset přijet s Tomajsem aby očíhnul truhlařinu na vašich boxíkách... jen tak pro inspiraci...
haisovad
napsal(a):
ty vogo, včera jsem večer splácala šunkofleky a Tomáš mi ráno do mističky nabral porci jak pro dva...tak a už to zase přišlo...ÚTLUM
Holky, stejně jednou budu muset přijet s Tomajsem aby očíhnul truhlařinu na vašich boxíkách... jen tak pro inspiraci...
jááá chci Lunu takhle mě sABULÁK ZVEDAL NOŽKY JEN NAD KAVALEtami
klawdie
napsal(a):
jááá chci Lunu takhle mě sABULÁK ZVEDAL NOŽKY JEN NAD KAVALEtami
No jsem na ty zkoušky zvědavá...to zas bude...kobyla z kravína jede na výkonnostky...
Ale jestli to dopadne tak jako na výstavě v Náchodě tak budeme rádi...Hanka si jí včera moc chválila ke konci. Ale bude s ní úplně jiná práce než s Leušou, Luna je více vnímavá a vyčůraná...
haisovad
napsal(a):
No jsem na ty zkoušky zvědavá...to zas bude...kobyla z kravína jede na výkonnostky...
Ale jestli to dopadne tak jako na výstavě v Náchodě tak budeme rádi...Hanka si jí včera moc chválila ke konci. Ale bude s ní úplně jiná práce než s Leušou, Luna je více vnímavá a vyčůraná...
Myslím si že na Výstavě všem Luna natrhla prdel (skoro)
rocky
napsal(a):
Taky jsem zvědavá jak to bude na zkouškách s Lunicí, hanka bude mít ai veseleji...
rocky
napsal(a):
![]()
si piš...
lanika
napsal(a):
Tak, tak, komunikace vázne, že by všeci spali po obídku?????
A kde se nám zase toulá Lulda?????
haisovad
napsal(a):
Určitě někde u chlapa zubařského...
a nebo u černoušků...
V pondělí si beru dovolenou, tak budu mít absenci...ale po té Benátské to jinak asi nepůjde
Mám tu domácí ukoly vysílané z roudničky...cedulky, tabulky a šup šup....
klawdie
napsal(a):
Mám tu domácí ukoly vysílané z roudničky...cedulky, tabulky a šup šup....
Leni kam se chystáš nebo jen pracovní odpočinek doma s klukama
lanika
napsal(a):
Holčiny a já hlásím dovolenku pondělí až středa
Budete mi chybět ![]()
![]()
Co budeš dělat? Co máš naplánovaného?
Já si déle muchnu a pak pojedu na cele den ke koním...s Lunou pojedu na tréning...
jsem zvědavá na tu benátskou...to bude mazec...už mám o další dva lidiky v baráku víc...to bude mumraj...
klawdie
napsal(a):
Leni kam se chystáš nebo jen pracovní odpočinek doma s klukama
No tak nějak. Mám hafo dovolenky a kdy jindy si ji vybrat. Tož jsem to tak vymyslela, přes víkend je u nás pouť, teda na horské chatě Kozubová, dooooooost vysoko
Tož asi pujdu na šichtu s Oskim, večer zábava, So i Ne, v pondělí se z toho musím prospat, jak jinak a úterý a středa další brigádka, každým rokem chodím odpisovat vodu. No ale mimo to domácí úklid, ten je nutný, pak moooooožna rande s Jančou a hoooodně času s koníky. Už se těším