Holky víkend super, v HC byl takový malý minisrázek dorazila Molinatá s Márou a Evík s Lukynem
klawdie
napsal(a):
Holky víkend super, v HC byl takový malý minisrázek dorazila Molinatá s Márou a Evík s Lukynem
Ještě jednou velká gratulace holkám
A čekám na fotečky....Tak šup :-)
klawdie
napsal(a):
Tak ženský kdepak jste mám ze soboty spoustu zážitků a o pátku a loučení se starými stajemi a zapijení nových bylo taky drsný, už jste někdy tančili v boxe????
Zuza mává ifauně!
klawdie
napsal(a):
Tak ženský kdepak jste mám ze soboty spoustu zážitků a o pátku a loučení se starými stajemi a zapijení nových bylo taky drsný, už jste někdy tančili v boxe????
Zuza mává ifauně!
Fota jsem naházela na VT HOBBY Hořice, tak si to tam můžeš projet...jinak zbytek na www.bila.rajce.idnes.cz
byl to hezký den...
molly
napsal(a):
Holky ahojda... Frčím na ranní,tak se tu mějte krásně
Klári,fotečky jsem skoukla,príííímaaaa ![]()
![]()
Užijte si dnešní den
zdar ženy už jsem tady taky a mám totální nechuť k práci
Děkuji za gratulaci!! Moc jsem byla spokojená letošní sezóna v Hořicích nikdy neskončila dobře a tentokrát se to opravdu prolomilo
rocky
napsal(a):
zdar ženy už jsem tady taky a mám totální nechuť k práci
Děkuji za gratulaci!! Moc jsem byla spokojená letošní sezóna v Hořicích nikdy neskončila dobře a tentokrát se to opravdu prolomilo
Ty mašle se mi začínají líbit
rocky
napsal(a):
Ty mašle se mi začínají líbit
Jo a v soutěži tak nějak nebyla odvaha a důvěra že přelezem vodu, Tak jsem si ji šla po závodech skočit! Měla šířku 180cm, ale kobyla neměla problém což jsem nečekala..
rocky
napsal(a):
Jo a v soutěži tak nějak nebyla odvaha a důvěra že přelezem vodu, Tak jsem si ji šla po závodech skočit! Měla šířku 180cm, ale kobyla neměla problém což jsem nečekala..
Peti, mám velkou radost
Jen mi není jasné, jak je možné, že u vás je tak málo koní v soutěžích????
rocky
napsal(a):
Jsem čekala až si to tu vytroubíš holkám, abych ti nebrala ten post, segra dmu se pýchou...né bylo to super, zaváleli jste!!!![]()
klawdie
napsal(a):
Jsem čekala až si to tu vytroubíš holkám, abych ti nebrala ten post, segra dmu se pýchou...né bylo to super, zaváleli jste!!!![]()
To bylo Leni málo jen v tý poslední. Většinou to je tak že čím větší skoky tím míň lidí..V ostatních bylo kolem 25 koní. Zas to musíš brát tak že to není jediný VT v okresu a ten den jsou třeba na 4 místech, plus někde závody..Já jsem ráda i takhle jsme tam tvrdli pěkně dlouho..aspoň že to počasí celkem přálo..
klawdie
napsal(a):
Leni tož jsem se taky divila, ale jde o to že u nás se schází v jeden den v kraji více soutěží,konkrétně v sobotu byl ještě VT v Sobotce a závody v Janově, ale pomálu koní bylo jen v té poslední soutěži, jinak jich bylo klasicky kolem dvaceti, nekecám že jo...
klawdie
napsal(a):
Leni tož jsem se taky divila, ale jde o to že u nás se schází v jeden den v kraji více soutěží,konkrétně v sobotu byl ještě VT v Sobotce a závody v Janově, ale pomálu koní bylo jen v té poslední soutěži, jinak jich bylo klasicky kolem dvaceti, nekecám že jo...
hehe ségry no..
klawdie
napsal(a):
Zuzík tvůj oblíbenec to měl myslím za chybu a překročení času...ale fotila jsem jak o život...
ale pak je tam je ještě dlouho mučili na vodě..
klawdie
napsal(a):
Zuzík tvůj oblíbenec to měl myslím za chybu a překročení času...ale fotila jsem jak o život...
ale pak je tam je ještě dlouho mučili na vodě..
segra pěkně sis upravila ty stránky jsem na to jukla...
klawdie
napsal(a):
segra pěkně sis upravila ty stránky jsem na to jukla...
hrátky s fotkama
rocky
napsal(a):
Díkas
Hezkééé..
hele písni mi na email jak to vidíš tento týden s tréninkama s Jerrym, abych věděla kdy si ho chceš pujčit
Heziké
Holky, já měla mooooooc náročný víkend, jsem K.O. Z práce jsem šla na srnčí hody a byla tam až do 5 hod rána a pak znovu do práce :-)
lanika
napsal(a):
Heziké
Holky, já měla mooooooc náročný víkend, jsem K.O. Z práce jsem šla na srnčí hody a byla tam až do 5 hod rána a pak znovu do práce :-)
ojojo leni, my teda v pátek zapařili do 4 do rána,cca v 11 lidech jsme dali 5 flašek zelený...mazec..a malej sud...božínku tančili jsme v cardově boxu...segra ty máš foto je nějaké publikovatelné?
lanika
napsal(a):
Heziké
Ahojda holky,
tak jsem také tu...
Víkend náročnej...v pátek jsem jela k našim a připravovali jsme oslavu narozenin, děda měl 85 roků...V sobotu jsem letěla mrknout na veřejňák do Sobotky...opdpořit Hanku s Kájou...Fotila jsem ale nějak mi foťáček nestíhal, tak je spousta fotek nijanejch...
Moc musím pogratulovat Pétě...smekám a přeji holkám jen tak dál
Omlouvám se ale nebyla jsem an telefonu...Klárko
Mno a včera u nás byl kovářskej...takže fakt pernej víkend.
Dneska pokus to budu stíhat se jedu podívat na Lunu a Lucku...tak zase budu fotit
Apalozáček
klawdie
napsal(a):
ojojo leni, my teda v pátek zapařili do 4 do rána,cca v 11 lidech jsme dali 5 flašek zelený...mazec..a malej sud...božínku tančili jsme v cardově boxu...segra ty máš foto je nějaké publikovatelné?
jojo něco jsem ti už napsala, tak počkám až mi odepíšeš pak vyžeříme Jaroslava...
Včera jsem měla zas Sábku pod sedlem, ježíš tren byl akční...nádherně jsme si kousek zaklusali, pěkně na gramech cejtila jsem jak maká s hřbetem a to ještě vedle nás na vázáku poklusávala jerík, super, zvezení...třeba bych mohla aspon dělat drezurku an nižší urovni, i kdsž pochybuji...ty obraty jsou pro nás kaput...
haisovad
napsal(a):
Ahojda holky,
tak jsem také tu...
Víkend náročnej...v pátek jsem jela k našim a připravovali jsme oslavu narozenin, děda měl 85 roků...V sobotu jsem letěla mrknout na veřejňák do Sobotky...opdpořit Hanku s Kájou...Fotila jsem ale nějak mi foťáček nestíhal, tak je spousta fotek nijanejch...
Moc musím pogratulovat Pétě...smekám a přeji holkám jen tak dál
Omlouvám se ale nebyla jsem an telefonu...Klárko
Mno a včera u nás byl kovářskej...takže fakt pernej víkend.
Dneska pokus to budu stíhat se jedu podívat na Lunu a Lucku...tak zase budu fotit
Apalozáček
Jééé ten by\l myslím tenkrát na Hvězdě taky....
klawdie
napsal(a):
Už jsem dnes polila šéfa kávou
Jo a v pátek jsem se svezla na koníku od Natky.
klawdie
napsal(a):
Segra máš za ukol naházet ty fota ze stájopárty naházet na net pod stejným uživ.jmenem a heslem....
Holky mi chtěli pařit na zahradě, ale dešt nám to přkazil tak se během pul hodiny, vyřezali boxy za staré stáje a pařili jsme v stáji..mazec...
klawdie
napsal(a):
JJ, je to poušťák někde z Trutnova...
a moc se mi líbil tenhle šimlik...
haisovad
napsal(a):
JJ, je to poušťák někde z Trutnova...
a moc se mi líbil tenhle šimlik...
Koník je krásný....Klári a s tím Sábulou nestrácej hlavu, něco přeci vymyslíte pro spokojenost bvás obou
lanika
napsal(a):
Koník je krásný....Klári a s tím Sábulou nestrácej hlavu, něco přeci vymyslíte pro spokojenost bvás obou
Jak se jezdilo na Dennym?nebojím nějak to vykoumám, ale když si něm jedu říkám si stále jaká škoda....
Ale mám tu zas jinou variantu jak od koník neutéct...ajaj to jsou šrouby do hlavy!
klawdie
napsal(a):
Jak se jezdilo na Dennym?nebojím nějak to vykoumám, ale když si něm jedu říkám si stále jaká škoda....
Ale mám tu zas jinou variantu jak od koník neutéct...ajaj to jsou šrouby do hlavy!
Joo ten koník byl i na Hvězdě, myslím snad že to byl hřebeček, ale na skákání teda moc nic..
rocky
napsal(a):
Joo ten koník byl i na Hvězdě, myslím snad že to byl hřebeček, ale na skákání teda moc nic..
Ségra já ti vezu kartu když jsi nadavala ze me to tam haze prehazenyyy..Tak to tam hodis ty! Nektere fotky tam jsou celkem publikovatelny ale nektere snad ani ne..
Holky me bolela hlava jak strep. tancili jsme ve stajich a na nejakou pisnicku skakali a jak jsme se tocili tak blondynka chytla trámek!! au au..
rocky
napsal(a):
JJ, to je on...je to plemenný hřebec appalosa...
mno na skákání asi opravdu moc není...ale jinak asi charakter a asi i vychovanej...protože se kolem něco promenádovaly kobyly a s ním to ani nehlo...
Taky Hanka a Kája (Carisma)
klawdie
napsal(a):
Cítila jsem se jak pytel brambor, co nic neumí
lanika
napsal(a):
Cítila jsem se jak pytel brambor, co nic neumí
JOooo ten je konouch od ní ze staje??? pání krásný konisko! leni budu se citit podobně...
klawdie
napsal(a):
JOooo ten je konouch od ní ze staje??? pání krásný konisko! leni budu se citit podobně...
JJ, to je ta co šmíruje vzadu...letoš jí byly čtyři roky...obrovská kobyla.
haisovad
napsal(a):
JJ, to je ta co šmíruje vzadu...letoš jí byly čtyři roky...obrovská kobyla.
Moc hezké skoky tam byly
Dany a co ty, jezdila jsi o víkendu????
lanika
napsal(a):
Moc hezké skoky tam byly
Dany a co ty, jezdila jsi o víkendu????
Leníku...nejezdila. Vůbec nic nestíhám...
Tím že jsem mamině pomáhala s tou oslavou tak jsem na nic jiného neměla čas...ale oslavička byla pěkná...familly garden party...
Ale chystám se v týdnu...
haisovad
napsal(a):
Leníku...nejezdila. Vůbec nic nestíhám...
Tím že jsem mamině pomáhala s tou oslavou tak jsem na nic jiného neměla čas...ale oslavička byla pěkná...familly garden party...
Ale chystám se v týdnu...
Hlavně, že sis to užila
A můj maličký stoh sena
rocky
napsal(a):
také by se mi takovy stoh hodil!!
Holky, všímáte si pokroky se stavbou???? Dálnice roste na očích....Na podzim by to už měli pustit, tož jsem zvědavá
rocky
napsal(a):
To bylo Leni málo jen v tý poslední. Většinou to je tak že čím větší skoky tím míň lidí..V ostatních bylo kolem 25 koní. Zas to musíš brát tak že to není jediný VT v okresu a ten den jsou třeba na 4 místech, plus někde závody..Já jsem ráda i takhle jsme tam tvrdli pěkně dlouho..aspoň že to počasí celkem přálo..
Je to tu nějaký mrtvý..
krásný zvíře..
klawdie
napsal(a):
špatně zařazený...už sem nadlabaná a těšímse dom....
došlo pívo, co si počnu....
klawdie
napsal(a):
špatně zařazený...už sem nadlabaná a těšímse dom....
došlo pívo, co si počnu....
Já už jsem taky po obídku, kuř. plátek s bramborem...
A teď bych šla chrrrr, typicky
Teď nevím jaké fotky jsem sem dávala...tak etě Hanička a Kája...
haisovad
napsal(a):
Já už jsem taky po obídku, kuř. plátek s bramborem...
A teď bych šla chrrrr, typicky
Teď nevím jaké fotky jsem sem dávala...tak etě Hanička a Kája...
To asi všichni :))
Jej, ať už je příští úterý a pevně doufám, že to bude znamenat konec všeho a budu mít zase klid....už aby to bylo...už mi to fakt leze na mozek