Bydlí někde u Nechanic (Hradce Králové), postarší pán a chová koníky
Pokud ho někdo zná prosím ozvěte se
molly
napsal(a):
Ves se jmenuje "Lubno"-je to domek až skoro na konci-směrem k Nechanicům... Ale nevím,zda-li něco má... Dlouho jsem tama nejela...
Jej fakt mocky děkuju, mám od něj koníka, tak si asi v srpnu uděláme výlet a pojedu mu ho ukázat, byla to jeho srdeční záležitost ![]()
molly
napsal(a):
Jo..Klíďo... Kudyma chodíte?
Já jsem vedle Libčan... Ale dojdu na Hrádek,Kunčic apod...
No první den přespíme v Lázních Bohdaneč a další den se vydáme přes praskačku na stěžery a dál na nechanice... Tak někde mezi těmahle vesnicema by sme dali spicha
Máš ICQ? že bych ti dala vědět až to bude aktuální, teď jsou to ještě plány do budoucna, počítám že by jsme jeli tak v polovině srpna
A co ty máš za koníka?
ampinka
napsal(a):
No první den přespíme v Lázních Bohdaneč a další den se vydáme přes praskačku na stěžery a dál na nechanice... Tak někde mezi těmahle vesnicema by sme dali spicha
Máš ICQ? že bych ti dala vědět až to bude aktuální, teď jsou to ještě plány do budoucna, počítám že by jsme jeli tak v polovině srpna
A co ty máš za koníka?
Tak bychom se sťukli u Praskačky...
Tedy řeším teď jednu životní křižovatku,ale pokud budu,kde jsem
Kobyla je 12-letá A 1/2
Kůň jednoho majitele... Mám ji 6let...
V Bohdanči budete u Kmoňdi??
ampinka
napsal(a):
Bydlí někde u Nechanic (Hradce Králové), postarší pán a chová koníky
Pokud ho někdo zná prosím ozvěte se
Ten koník mi něco připomněl ![]()
molly
napsal(a):
Tak bychom se sťukli u Praskačky...
Tedy řeším teď jednu životní křižovatku,ale pokud budu,kde jsem
Kobyla je 12-letá A 1/2
Kůň jednoho majitele... Mám ji 6let...
V Bohdanči budete u Kmoňdi??
jj, z Praskačky znám ale jenom kolbiště tak by jsme se museli sťuknout někde tam
U Kmoníčka ne, asi se i s kobylama ubytujem u jednoho známýho co má velkou zahradu, na tu jednu noc by to mohl přežít
Co s kobylkou jezdíš? Parkur? Je moc pěkná, mám ráda tmavý hnědáky