Neznáte Jaroslava Houdka?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2008 19:07
ampinka

XXX.XXX.208.70

Bydlí někde u Nechanic (Hradce Králové), postarší pán a chová koníky Pokud ho někdo zná prosím ozvěte se

17.7.2008 19:35
molly

XXX.XXX.250.230

ampinka napsal(a):
Bydlí někde u Nechanic (Hradce Králové), postarší pán a chová koníky Pokud ho někdo zná prosím ozvěte se

p. Houdka znám,od vidění,z doslechu... Mám to k němu cca 15km lesem a polem...

17.7.2008 19:45
ampinka

XXX.XXX.208.70

molly napsal(a):
p. Houdka znám,od vidění,z doslechu... Mám to k němu cca 15km lesem a polem...

A nevěděla bys jak se přesně jmenuje ta vesnice kde bydlí? Už je to 9 let co jsem tam byla a nějak mi to vypadlo z hlavy. A má teď nějaké koníky? Děkuji že si dala vědět

17.7.2008 19:55
molly

XXX.XXX.250.230

ampinka napsal(a):

Ves se jmenuje "Lubno"-je to domek až skoro na konci-směrem k Nechanicům... Ale nevím,zda-li něco má... Dlouho jsem tama nejela...

17.7.2008 20:23
ampinka

XXX.XXX.208.70

molly napsal(a):
Ves se jmenuje "Lubno"-je to domek až skoro na konci-směrem k Nechanicům... Ale nevím,zda-li něco má... Dlouho jsem tama nejela...

Jej fakt mocky děkuju, mám od něj koníka, tak si asi v srpnu uděláme výlet a pojedu mu ho ukázat, byla to jeho srdeční záležitost

17.7.2008 20:38
molly

XXX.XXX.250.230

ampinka napsal(a):
Jej fakt mocky děkuju, mám od něj koníka, tak si asi v srpnu uděláme výlet a pojedu mu ho ukázat, byla to jeho srdeční záležitost

A kde sídlíš s koníkem? Fotky jsou krásné

17.7.2008 20:49
ampinka

XXX.XXX.208.70

molly napsal(a):
A kde sídlíš s koníkem? Fotky jsou krásné

Přesně mezi Pardubicemi a Hradcem, u Sezemic jestli ti to něco říká Jestli chceš tak až pojedem do toho Lubna tak se můžeš někde napojit a jet kousek s náma

17.7.2008 20:51
molly

XXX.XXX.250.230

ampinka napsal(a):
Přesně mezi Pardubicemi a Hradcem, u Sezemic jestli ti to něco říká Jestli chceš tak až pojedem do toho Lubna tak se můžeš někde napojit a jet kousek s náma

Jo..Klíďo... Kudyma chodíte?
Já jsem vedle Libčan... Ale dojdu na Hrádek,Kunčic apod...

17.7.2008 21:06
ampinka

XXX.XXX.208.70

molly napsal(a):
Jo..Klíďo... Kudyma chodíte?
Já jsem vedle Libčan... Ale dojdu na Hrádek,Kunčic apod...

No první den přespíme v Lázních Bohdaneč a další den se vydáme přes praskačku na stěžery a dál na nechanice... Tak někde mezi těmahle vesnicema by sme dali spicha Máš ICQ? že bych ti dala vědět až to bude aktuální, teď jsou to ještě plány do budoucna, počítám že by jsme jeli tak v polovině srpna A co ty máš za koníka?

17.7.2008 21:10
molly

XXX.XXX.250.230

ampinka napsal(a):
No první den přespíme v Lázních Bohdaneč a další den se vydáme přes praskačku na stěžery a dál na nechanice... Tak někde mezi těmahle vesnicema by sme dali spicha Máš ICQ? že bych ti dala vědět až to bude aktuální, teď jsou to ještě plány do budoucna, počítám že by jsme jeli tak v polovině srpna A co ty máš za koníka?

Tak bychom se sťukli u Praskačky... Tedy řeším teď jednu životní křižovatku,ale pokud budu,kde jsem
Kobyla je 12-letá A 1/2 Kůň jednoho majitele... Mám ji 6let...
V Bohdanči budete u Kmoňdi??

17.7.2008 21:14
molly

XXX.XXX.250.230

ampinka napsal(a):

Ten koník mi něco připomněl

17.7.2008 21:18
ampinka

XXX.XXX.208.70

molly napsal(a):
Tak bychom se sťukli u Praskačky... Tedy řeším teď jednu životní křižovatku,ale pokud budu,kde jsem
Kobyla je 12-letá A 1/2 Kůň jednoho majitele... Mám ji 6let...
V Bohdanči budete u Kmoňdi??

jj, z Praskačky znám ale jenom kolbiště tak by jsme se museli sťuknout někde tam U Kmoníčka ne, asi se i s kobylama ubytujem u jednoho známýho co má velkou zahradu, na tu jednu noc by to mohl přežít Co s kobylkou jezdíš? Parkur? Je moc pěkná, mám ráda tmavý hnědáky

Přidejte reakci

Přidat smajlík