Zdravíčko, no zrovna mi hrajou sunny a já píšu něco o sluníčku,m včera jsem si to s tí,m mým oslíkem hezky uzžila, dala jsem mu na záda sedýlko at si zvyká pomalu na váhu a vyrazili jsme ne parelce a lonži do lesa na borůvky, konečně:) dali jsme nějakej ten kopeček, a cpali se...sahib mi kradl boruvky, pacholek...holky je radost ho vidět tapkat bez obtíží, já snad tomu léčiteli budu věřit...ani když jsme museli jit šikmý terren, nebo musel odělat náš osudný obrat nezapajdal, prostě pohoda...mám radost!
Zuzíku v chvilce jsem se dočetla že malej "Merlin!"(řekla bych perdektní jméno) je poloviční majská mývalí...tka to je paráda!
klawdie
napsal(a):
Zdravíčko, no zrovna mi hrajou sunny a já píšu něco o sluníčku,m včera jsem si to s tí,m mým oslíkem hezky uzžila, dala jsem mu na záda sedýlko at si zvyká pomalu na váhu a vyrazili jsme ne parelce a lonži do lesa na borůvky, konečně:) dali jsme nějakej ten kopeček, a cpali se...sahib mi kradl boruvky, pacholek...holky je radost ho vidět tapkat bez obtíží, já snad tomu léčiteli budu věřit...ani když jsme museli jit šikmý terren, nebo musel odělat náš osudný obrat nezapajdal, prostě pohoda...mám radost!
Zuzíku v chvilce jsem se dočetla že malej "Merlin!"(řekla bych perdektní jméno) je poloviční majská mývalí...tka to je paráda!
Kláruš, kde máš to sluníčko? Tady teda žádné není ani omylem
Je hnusně sychravo, zima, lije.......bléééééééééé. Jinak Sábula je pašák, zvládnete to
Včera teda koníci odpočívali, protože panička odpočívala snimi....Pěkně jsem se zachumlala pod deku a potila se u telky....I psíci byli ohleduplní a moc po mě neskákaly
lanika
napsal(a):
Kláruš, kde máš to sluníčko? Tady teda žádné není ani omylem
Je hnusně sychravo, zima, lije.......bléééééééééé. Jinak Sábula je pašák, zvládnete to
Včera teda koníci odpočívali, protože panička odpočívala snimi....Pěkně jsem se zachumlala pod deku a potila se u telky....I psíci byli ohleduplní a moc po mě neskákaly
Relax musí být, tak vydrž posílám trochu slunce i k Vám, když to vydrží bude dnes hezký dne...
klawdie
napsal(a):
Bré ranko, taky teda nějak postrádám to slunko :( V noci několikrát slejvák...
klawdie
napsal(a):
Relax musí být, tak vydrž posílám trochu slunce i k Vám, když to vydrží bude dnes hezký dne...
Zdar holky..
Já včera vyrazila s oběma mýma smraďochama do lesa, Jerry šel na vazáku s náma. Parádně jsme se projeli, hodně jsem je mučila na kopečkách v klusu a pak jsem je nechala protáhnout nožky ve cvalu
A jak ti je Leni dneska, po včerejším relaxu?
strelish
napsal(a):
Bré ranko, taky teda nějak postrádám to slunko :( V noci několikrát slejvák...
No abych pravdu řekla, je mi mizerně. Dalo by se i říct, že hůř než včera
Ráno jsem teda uvažovala zda jít do práce, či nikoliv.....Ale jsem tu. Ja přeci výplata ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Ráno jsem teda uvažovala zda jít do práce, či nikoliv.....Ale jsem tu. Ja přeci výplata ![]()
![]()
Tož to je velká motivace:)
holky já mám ještě modré ruce od borůvek
lanika
napsal(a):
![]()
Tak tu už dávno mám a vypadá líp než ta minulá
klawdie
napsal(a):
Dobré ránko.. "Merlin" zvládl první noc dobře
Jen trochu plakal,že se mu stýskalo...
Jj,tatínek je mainská...Však jsem říkala po výstavě,že si pořídím
Že jsem se zamilovala
A tenhle krasavec je zadarmo od jedné naší zákaznice
No,neberte ho ![]()
molly
napsal(a):
Dobré ránko.. "Merlin" zvládl první noc dobře
Jen trochu plakal,že se mu stýskalo...
Jj,tatínek je mainská...Však jsem říkala po výstavě,že si pořídím
Že jsem se zamilovala
A tenhle krasavec je zadarmo od jedné naší zákaznice
No,neberte ho ![]()
Vím vím pamatuji moc dobře, tak super že jsi našla výhodnou variantu, to jsméno se k němu hrozně hodí, má nádherný kukuč, budu taky obří? a co fretula na něj říká????
klawdie
napsal(a):
Vím vím pamatuji moc dobře, tak super že jsi našla výhodnou variantu, to jsméno se k němu hrozně hodí, má nádherný kukuč, budu taky obří? a co fretula na něj říká????
Ta malá můra je po kastraci zas hormonálně totál out
Takže,přes klec ji malej provokuje a ona by ho nejraděj zakousla
chjo... Doufám,že to nebude trvat zas 5neděl,já byla nadšená,že mám doma mazlika
klawdie
napsal(a):
Je kouzelný, Zuzi
A co Safí???? Ještě ji haraší???? To mělo po te kastraci ustat, né? Nebo je ještě brzo?
lanika
napsal(a):
Je kouzelný, Zuzi
A co Safí???? Ještě ji haraší???? To mělo po te kastraci ustat, né? Nebo je ještě brzo?
Přestalo jí harašit cca 14 dnů před kastrací...A cca 4dny po začalo zas
Já jsem věděla,že jí to rozhodí,jen si netroufala odhadnout jak moc
To je jeho sestřička!Včera tu byla u mě,páč si ji brala moje bývalá kolegyňka z práce...Ta teď bydlí v Třebši...
klawdie
napsal(a):
Musím odjet,mám nějaké zařizování... Tak pěkný den
Takhle usnuli se sestřičkou po obědě
molly
napsal(a):
Musím odjet,mám nějaké zařizování... Tak pěkný den
Takhle usnuli se sestřičkou po obědě
Jdu makat, čeká mě mega fakturace
Tož se na chvíli odmlčím.....
lanika
napsal(a):
Jdu makat, čeká mě mega fakturace
Tož se na chvíli odmlčím.....
Trocha akce
klawdie
napsal(a):
to jo je to tu mrtvý....
Jééé holky hurrá nám dnes equidomus přivezl poslední tři boxy, tak se budem stěhovat do nového...se těším!
lanika
napsal(a):
Holky, povinně všechny na ***
Ahojda,
jsem totálně hotová. Od rána fachám jak magor...za chvíli se za mě začne kouřit.
Klárko, až dorazej baxíky tak nám je vyfoť, to bude parádička...
Jsem ráda, že je Sába lepší a lepší...léčitelé jsou fajn, pokud za to nejtěj miliony...
haisovad
napsal(a):
Ahojda,
jsem totálně hotová. Od rána fachám jak magor...za chvíli se za mě začne kouřit.
Klárko, až dorazej baxíky tak nám je vyfoť, to bude parádička...
Jsem ráda, že je Sába lepší a lepší...léčitelé jsou fajn, pokud za to nejtěj miliony...
nechtěl nic...jen to zkusit...
klawdie
napsal(a):
nechtěl nic...jen to zkusit...
http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz7503
DAnny koukám že Tatka Leuši se zas vyšvihnul!je nádhernej a má tam uplně výraz jak ta leuša!
klawdie
napsal(a):
http://www.equichannel.cz/clanek/ukaz7503
DAnny koukám že Tatka Leuši se zas vyšvihnul!je nádhernej a má tam uplně výraz jak ta leuša!
Ty jo tak on už je úplně bílej...Je šikovnej.
Já jsem teďka dorazila z města, dala jsem si riziko a mno nějak mi ta rozvařená rýže nechutnala ale když je hlad...
haisovad
napsal(a):
Ty jo tak on už je úplně bílej...Je šikovnej.
Já jsem teďka dorazila z města, dala jsem si riziko a mno nějak mi ta rozvařená rýže nechutnala ale když je hlad...
Páni tady Leuša pěkně vyšlapuje....ježiš já Vám ty dvě obludy(Leušu a Lunici)
tak závidím, hned bych si jednu vzala dom!
klawdie
napsal(a):
podařilo se mi je konečně slušně oříznout...
klawdie
napsal(a):
to jsem si svezla zadek
...no to mi připomíná že už se těším do toho svýho!
klawdie
napsal(a):
Hehe, já bych si jednu domu taky hned vzala kdyby bylo po mém...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Hehe, já bych si jednu domu taky hned vzala kdyby bylo po mém...
Danny a jak to vypadá s tou tvou stájí, že Vám sem teda tak lezu a jsem zvědavá ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Danny a jak to vypadá s tou tvou stájí, že Vám sem teda tak lezu a jsem zvědavá ![]()
Zatím nic, krov už je hotovej, materiál připravenej a již čekáme jen na souhlasné stanovisko od drah...jelikož jsme kousek od dráhy tak se musí podepsat pod to, že jim to v ničem nebrání, že stavbu povolujou a tradáááá, bude se moci začít...CHKO i stavební úřad nemají problém...
Ale když vidím jak sousedi stavějí přístřešky bez povolení tak bych se na to nejraději taky vyprdla ale víš jak to je...pak ti za rok přijdou ať buď zaplatím pokutu a nebo stavbu srovnám se zemí...a to se mě jako nechci. raději si vše oběhám...mno a koníka až pak, no...nikam nespěchám. Teďka by to byl bezdomovec...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Zatím nic, krov už je hotovej, materiál připravenej a již čekáme jen na souhlasné stanovisko od drah...jelikož jsme kousek od dráhy tak se musí podepsat pod to, že jim to v ničem nebrání, že stavbu povolujou a tradáááá, bude se moci začít...CHKO i stavební úřad nemají problém...
Ale když vidím jak sousedi stavějí přístřešky bez povolení tak bych se na to nejraději taky vyprdla ale víš jak to je...pak ti za rok přijdou ať buď zaplatím pokutu a nebo stavbu srovnám se zemí...a to se mě jako nechci. raději si vše oběhám...mno a koníka až pak, no...nikam nespěchám. Teďka by to byl bezdomovec...
Jj, tak držím palce, to už to máš za pár
haisovad
napsal(a):
Danny a copak to máte vlastně za šikovnou jezdkyni...?
klawdie
napsal(a):
Danny a copak to máte vlastně za šikovnou jezdkyni...?
Tady na těch fotkách je Hanka...má trenérka, šla s Leušou výkonnostky a s Lunou je snad také přejde...
klawdie
napsal(a):
jejeda v tý helmě jsem ji nepoznala, myslela jsem že je to nějaká holčina, no pak se tedy nedivím...
Hanka je dobrá...přesně ví kdy co a jak...a to je u mě občas obtíž...
Teďka v sobotu jede s tou její mladou Carismačkou ten veřejňáček v Sobotce, tak jí pojedu dělat držičku a skákačku pro cokoliv...a odpo má děda 85. to zase bude familly párty...
Mě vždyckysere, když vyfotím tuhle fázi cvalu...bych si namlátila...
haisovad
napsal(a):
Hanka je dobrá...přesně ví kdy co a jak...a to je u mě občas obtíž...
Teďka v sobotu jede s tou její mladou Carismačkou ten veřejňáček v Sobotce, tak jí pojedu dělat držičku a skákačku pro cokoliv...a odpo má děda 85. to zase bude familly párty...
Mě vždyckysere, když vyfotím tuhle fázi cvalu...bych si namlátila...
Danulí já na ten rozpis Sobotky koukala ale je tam pro nás jen jedna soutěž tak beru stájovou kolegyni a jedem do Hořic.
Tak se nezlob že nedorazíme..
haisovad
napsal(a):
Budem budem...já za chvíli padám...včera jsme tu byla do půl šesté a dneska jedu fakt v půl čtvrté a snad mě nic nezastaví...
Mějte se moc pěkně a přeji příjemný zbytek úterka...papík Danny
I tobě jdem dnes trenovt mám na starosti malýho, tak si zas zahopkám....jerykoteam se dovolenkuje, tak se tenhle týden střídáme se segrou, tak si polovočně pojezdím