zvířátková
XXX.XXX.210.76
Další, odepsala jsem Ti ale do toho starého
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
.
My teda jedeme
Jj, budu tu s kolegyní, Mára - šéfik říkal, že tu vždy musíme zůstat aspoň dvě, takže to bude ok, záleží, jak budou zvonit telefony a doprava bude až další týden kamion se zbožím, takže to bude myslím spíš pohoda a budu se modlit, abych se tu neukopala nudou, to fakt nesnáším, když není co dělat
sadzi saj
napsal(a):
My teda jedeme
Jj, budu tu s kolegyní, Mára - šéfik říkal, že tu vždy musíme zůstat aspoň dvě, takže to bude ok, záleží, jak budou zvonit telefony a doprava bude až další týden kamion se zbožím, takže to bude myslím spíš pohoda a budu se modlit, abych se tu neukopala nudou, to fakt nesnáším, když není co dělat
Ahoooj!
Tak jsem zase tady, ale jdu holčí dát k Čipovi, už tady na mě řve a večer půjde na procházku s ním do kopců a proběhnou se
Jinak táta koupil Michálce pstroj na králíka, takže jsem ji ho teď dala...záchvat zuřivosti, vrčení, skákání
. Pak chodila po baráku, ale je vzteklá jak něco. Pak jsem ji poprvé vynesla na zahradu a chodila po zahradě...no lidi, ta je nasraná jak něco
, že má omezený pohyb, nemůže si běhat jak chce kam hcce, ale jen v dosahu vodítka, kdykoliv ji chytím..no ta je na prášky, fakt že jo
. Už jsem ji pustila, ale teda ta bude mít dneska hrozné sny
no nic, jdu s tu Usou ji dát k Čipovi
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
My teda jedeme
Je sice pravda, že když člověk má co dělat, tak mu to líp utíká, ale já se asi stejně radši nudím a dělám si své. Si říkám, že čím míň dělám, tím míň toho zkazim
.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Je sice pravda, že když člověk má co dělat, tak mu to líp utíká, ale já se asi stejně radši nudím a dělám si své. Si říkám, že čím míň dělám, tím míň toho zkazim
.
No jo, to je tím, že máte aktivního králíka, Bobo se furt poflakuje, takže nějaké vodítko jí fakt nemůže omezit
.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
No jo, to je tím, že máte aktivního králíka, Bobo se furt poflakuje, takže nějaké vodítko jí fakt nemůže omezit
.
Ha, já dostala pytle, že mám ve volných chvílích skartovat všechny ty papíry, co nám tu leží. To je švanda, místo práce si skartuju a šéf teď přišel a už se byl podívat, jesli skartuju, kolik mi toho přibylo. Tady je fakt sranda.
No hlavně, že je spokojenej, že mě zabavil další prací.
No, já za chvilku popádim, půjdu napřed, už mě to tu nebaví, potřebovala bych něco koupit švagrové. Měla svátek hned jak babička umřela a tak jsem neměla náladu a napsala jí, že přijdu jindy a furt jsem se tam nedostala. A teď mě to štve, ale já nemám kdy tam jít. No a jestli přijedou kvůli narozkám, tak je to pěkně blbý, že jsem u ní ještě nebyla. Ale už to nestihnu. Dneska musim něco koupit, ve čtvrtek mám úklid, takže k ní skočit nestihnu a v pátek už mám já, takže se tam k ní nebudu hnát, jak kdybych si šla pro vlastní dárek.
zvířátková
napsal(a):
Ha, já dostala pytle, že mám ve volných chvílích skartovat všechny ty papíry, co nám tu leží. To je švanda, místo práce si skartuju a šéf teď přišel a už se byl podívat, jesli skartuju, kolik mi toho přibylo. Tady je fakt sranda.
No, já za chvilku popádim, půjdu napřed, už mě to tu nebaví, potřebovala bych něco koupit švagrové. Měla svátek hned jak babička umřela a tak jsem neměla náladu a napsala jí, že přijdu jindy a furt jsem se tam nedostala. A teď mě to štve, ale já nemám kdy tam jít. No a jestli přijedou kvůli narozkám, tak je to pěkně blbý, že jsem u ní ještě nebyla. Ale už to nestihnu. Dneska musim něco koupit, ve čtvrtek mám úklid, takže k ní skočit nestihnu a v pátek už mám já, takže se tam k ní nebudu hnát, jak kdybych si šla pro vlastní dárek.
no dej pokoj s pohřby, my jsme docela tady na prášky z dědy
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
no dej pokoj s pohřby, my jsme docela tady na prášky z dědy
Tak zatím ahoj, jdu ten křáp vypnout a nastartovat se, abych stihla co nejdřívější bus.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Leo ty máš fakt hustýho akčního šéfika
Já dostala naložíno obvolat zákazníky, tak jdu na to
zvířátková
napsal(a):
.
Ahoj
Tak Lucky to s tím postrojem mám taky odzkoušený
Jen s tím rozdílem že na morčeti...stejná reakce
Kvičel jako kdybych ho vraždila a odmítal se vůbec pohnouti
Mu sím se pochlubit,že už se zase po letech vyskytuju u koní........Kobylka slečny Aničky
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
markemic
napsal(a):
Ahoj
Tak Lucky to s tím postrojem mám taky odzkoušený
Jen s tím rozdílem že na morčeti...stejná reakce
Kvičel jako kdybych ho vraždila a odmítal se vůbec pohnouti
Mu sím se pochlubit,že už se zase po letech vyskytuju u koní........Kobylka slečny Aničky
Jj a kam chodíš jezdit??
No tak kolegyně nakonec na kyretáži nebyla a zítra jí vezou na Karlák do Prahy na vyšetření kostní dřeně, chudák ![]()
![]()
sadzi saj
napsal(a):
Jj a kam chodíš jezdit??
No tak kolegyně nakonec na kyretáži nebyla a zítra jí vezou na Karlák do Prahy na vyšetření kostní dřeně, chudák ![]()
![]()
No..mě napadla hned jak jsi mluvila o modřinách leukémie, ale nechci strašit..jen babi to měla taky
Jinak mám dojem, že Michalu asi trefí šlak, jestli bude chodit s postrojem
.
Usu jsem dala k Čipovi, trochu jsem je donutila pohnout prdelí..jsou tak líní
. Jediní kdo běhají jsou kozy
sadzi saj
napsal(a):
Jj a kam chodíš jezdit??
![]()
Tady na netu je občas pod jménem"ANUSHKA",jinak se jmenuje Anička a má ještě kobylku Sávu(černou)
No a je to kousíček jen 20 minut busem "za Prahou) ale je to pořád Praha -Lipence
markemic
napsal(a):
Tady na netu je občas pod jménem"ANUSHKA",jinak se jmenuje Anička a má ještě kobylku Sávu(černou)
No a je to kousíček jen 20 minut busem "za Prahou) ale je to pořád Praha -Lipence
JJ, myslím, že vím. Koníci klášní
lucky
napsal(a):
JJ, myslím, že vím. Koníci klášní
Hlavně jsem si zas užívala ten relax .....chybělo to a to dost
markemic
napsal(a):
Hlavně jsem si zas užívala ten relax .....chybělo to a to dost
Tak to já už si život bez holčí neumím představit. Je mi smutno když je celý den třeba u koní a nejsem s ní...teď mi zrovna někde u Čipa asi řádně zmokla
lucky
napsal(a):
Tak to já už si život bez holčí neumím představit. Je mi smutno když je celý den třeba u koní a nejsem s ní...teď mi zrovna někde u Čipa asi řádně zmokla
jinak takhle vypadala Usa posledně jak sebou sekla na louce
lucky
napsal(a):
jinak takhle vypadala Usa posledně jak sebou sekla na louce
a takové mám teď nehtíky
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
lucky
napsal(a):
a takové mám teď nehtíky
Pěkná Usinka
No Lucky, kolegyně hned hledala na netu ohledně vyšetření té kostní dřeně a právě jí tam vyjela ta leukémie
a přesně tam psali i, že se dělají ty modřiny a tak, no chudák, doufám, že tohle nemá
Já už doma od Elí a hurááá, mám balík sena malý a dokonce zadarmo
to jsem fakt čuměla, říkám a kolik Vám dám a odpověď, ale mávnutí rukou to nechte, tak říkám děkuju a už jsem futrovala balík do auta, no vešel se mi tam do toho mýho prďoly ten jeden jen tak tak, horší, kam ho dát doma, tak je zatím v kůlně
No nic, jdu do sprchy.
sadzi saj
napsal(a):
Pěkná Usinka
No Lucky, kolegyně hned hledala na netu ohledně vyšetření té kostní dřeně a právě jí tam vyjela ta leukémie
a přesně tam psali i, že se dělají ty modřiny a tak, no chudák, doufám, že tohle nemá
Já už doma od Elí a hurááá, mám balík sena malý a dokonce zadarmo
to jsem fakt čuměla, říkám a kolik Vám dám a odpověď, ale mávnutí rukou to nechte, tak říkám děkuju a už jsem futrovala balík do auta, no vešel se mi tam do toho mýho prďoly ten jeden jen tak tak, horší, kam ho dát doma, tak je zatím v kůlně
No nic, jdu do sprchy.
Ahojky,
tak jsem zase tu :))
Téééda, ty se máš
Mě se už taky ozvali, ale nakonec slámu už máme ...
Jaké je to seno ? V malém balíku ?
sadzi saj
XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem zase tu :))
Téééda, ty se máš
Mě se už taky ozvali, ale nakonec slámu už máme ...
Jaké je to seno ? V malém balíku ?
Jj, tobě odepsali na mail jo
mě ne, chjo
Nakonec jsem dneska objevila u nás malý balíky, tak jsem se ptala Ilony a mám je od nás ze statku.
sadzi saj
napsal(a):
Jj, tobě odepsali na mail jo
mě ne, chjo
Nakonec jsem dneska objevila u nás malý balíky, tak jsem se ptala Ilony a mám je od nás ze statku.
Fakt ju ?
Se máš ...
To mě tohle už skončilo
Letos něco usušila ...
Mám i něco z loňska, ale to je nějaký bídný, moc mu to nejede ...
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Fakt ju ?
Se máš ...
To mě tohle už skončilo
Letos něco usušila ...
Mám i něco z loňska, ale to je nějaký bídný, moc mu to nejede ...
Čusky!
A jejej, o leukémii mi nemluvte, budu mít nadosmrti z ní trauma. Ale ty modřiny se dělají i ze špatné srážlivosti krve, ne? Ty jsou náchylní a hned mají modřiny, aniž by si něco velkého udělali. No, snad bude v pořádku.
No konečně, to jsem musela čekat pomalu tři roky, abych konečně viděla Usu taky jednou špinavou
.
Já teď dovařila, byli jsme dneska na malinách, budu z nich péct dort, že abych jako měla pro gratulanty, to je ale spravedlnost, budu péct dort sama sobě.
zvířátková
napsal(a):
.
Kdopak říkal, že tu nebyl dlouho Fidoušek ? ![]()
![]()
![]()
![]()
zvířátková
napsal(a):
Čusky!
A jejej, o leukémii mi nemluvte, budu mít nadosmrti z ní trauma. Ale ty modřiny se dělají i ze špatné srážlivosti krve, ne? Ty jsou náchylní a hned mají modřiny, aniž by si něco velkého udělali. No, snad bude v pořádku.
No konečně, to jsem musela čekat pomalu tři roky, abych konečně viděla Usu taky jednou špinavou
.
Já teď dovařila, byli jsme dneska na malinách, budu z nich péct dort, že abych jako měla pro gratulanty, to je ale spravedlnost, budu péct dort sama sobě.
Jééé, ahojky,
téééda, dortíček ... Ale sama sobě
?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jééé, ahojky,
téééda, dortíček ... Ale sama sobě
?
No to víš, samo se to neudělá
. Co člověk s chlapem nadělá...
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
No to je fakt, že už tu Fido dlouho nebyl, ale že mu to sekne.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
![]()
![]()
Klasika. Dneska trhal a trhal, kam jinam než samozřejmě do pusy. Naštěstí to pak dohnal, tak má jediný štěstí. Ale nadávám, co jsme přišli, ať si odnese tohle a tohle, tohle uklidí, kupodivu poslouchá, když to není náročný, ale o nádobí můžu mlejt celej den a nic ![]()
.
zvířátková
napsal(a):
Klasika. Dneska trhal a trhal, kam jinam než samozřejmě do pusy. Naštěstí to pak dohnal, tak má jediný štěstí. Ale nadávám, co jsme přišli, ať si odnese tohle a tohle, tohle uklidí, kupodivu poslouchá, když to není náročný, ale o nádobí můžu mlejt celej den a nic ![]()
.
JJ, chlapy ...
Je to jedna verbeš ![]()
![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
JJ, chlapy ...
Je to jedna verbeš ![]()
![]()
![]()
Svatá pravda
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Viď ...
Dneska říkám, jdeš mě vyprovodit ?
Mě se neeeechhccccééééééééééééééééééééééééééééé ![]()
![]()
![]()
![]()
Nj, omezenost sama
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Moje část bylinek
Jéééé, já závidim
. Povedlo se Ti něco ze semínek?
zvířátková
napsal(a):
Jéééé, já závidim
. Povedlo se Ti něco ze semínek?
Nějaká snad i levandule, máta, oregano ... pažitka ...
Další kytí - venkovní
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Nějaká snad i levandule, máta, oregano ... pažitka ...
Další kytí - venkovní
Tu znám, ale jméno si nevzpomenu. Ty jsou jedovatý, co?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
No, raději bych to nejedla ...
Durman ...
Jj, máš pravdu. Jo a ty moje fíky furt nic, jsem to ale pěkně zklamaná :-(
blanche
napsal(a):
No, raději bych to nejedla ...
Durman ...
A další ... Oleandr ...
Nejdřív vypadal, že chcípne ... A letos ?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
A další ... Oleandr ...
Jééé, já jsem blbka, jasně že datle
No ten je pěknej, mám taky jeden malý, ale mamina ho vždycky měla mimo zimu na balkóně a pokaždé puklice, se to pak nedalo jinak než pomalu zlikvidovat i s tou kytkou.
blanche
napsal(a):
A další ... Oleandr ...
Bílej - poctivě ukradenej u sousedů ![]()
![]()
Se mi větvička krásně chytla a jak je velikej ...
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No ten je pěknej, mám taky jeden malý, ale mamina ho vždycky měla mimo zimu na balkóně a pokaždé puklice, se to pak nedalo jinak než pomalu zlikvidovat i s tou kytkou.
Za to ta moje levandule, na obrázku to vypadalo tak pěkně, jak byla jak prkno rovná s květama a já mám z toho břečťana
zvířátková
napsal(a):
No, ta havěď je pak na prd ![]()
Já mám doma zase červce ... bílý, hnusný, sajou a huběj ![]()
![]()
![]()
To je pak taky očistec ...
Tak ještě nevěs hlavu ... Třeba vylezou ...
Já jsem je rozsázela a mám je zatím venku, tak jsem zvědavá ...
Měla jednu velikou datly - přesadila - chcípla
Tak jsem zvědavá, jak to přežijou tyhle
zvířátková
napsal(a):
Za to ta moje levandule, na obrázku to vypadalo tak pěkně, jak byla jak prkno rovná s květama a já mám z toho břečťana
To bych na levanduli skoro netipla
Asi by to chtělo pořádný slunko venku, co ?
Já mám novou z krámu - úchyl, co ?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
![]()
Mě spíš trápěj ty mušky, co jsou v zemině. Ženská v zahradnictví mi řekla, že je to tím, že to mám přelitý, že v suché nepřežijou. No jo, ale nenechám si zahubit kytky kvůli muškám. I když sajou spodem, tak se furt zemina nasákne. Jsem si teď koupila spešl lapač a ten je fajn, denně jich chcípne na desítky, ale furt jich je tu jak máku
.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To bych na levanduli skoro netipla
Asi by to chtělo pořádný slunko venku, co ?
Já mám novou z krámu - úchyl, co ?
To je ta, co jsi sháněla? Kde to člověče seženeš, tady bylinky jen tak neprodávaj.
blanche
napsal(a):
![]()
bylinkové už i okno - množárna ![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
bylinkové už i okno - množárna ![]()
![]()
Jééééé, to je parádní. To se mi líbí. To je peněz za ty okras.obaly, co?
zvířátková
napsal(a):
To je ta, co jsi sháněla? Kde to člověče seženeš, tady bylinky jen tak neprodávaj.
NN, je to podobná, co mám venku ... Jen jiná odrůda - ale já jsem nic moc rozdíl tedy neviděla
Tahle je z Globu - venkovní zahrada ... To víš, polední pauza v NED ![]()
![]()
![]()
Až odkvete, tak jde ven
zvířátková
napsal(a):
Mě spíš trápěj ty mušky, co jsou v zemině. Ženská v zahradnictví mi řekla, že je to tím, že to mám přelitý, že v suché nepřežijou. No jo, ale nenechám si zahubit kytky kvůli muškám. I když sajou spodem, tak se furt zemina nasákne. Jsem si teď koupila spešl lapač a ten je fajn, denně jich chcípne na desítky, ale furt jich je tu jak máku
.
Ty měla jeden čas máma ... Jak to zaliješ, tak to úplně skáče, co ?
Ale pravda, trochu potrápit suchem a chcípaj
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ty měla jeden čas máma ... Jak to zaliješ, tak to úplně skáče, co ?
Ale pravda, trochu potrápit suchem a chcípaj
Jo jo, jsou to mrchy, naštěstí ten lapač fakt pomáhá, ale zřejmě se rychleji množej, než chcípaj, jelikož to nemá konce.
blanche
napsal(a):
JJ, to mi říkej ... Ale je to "jen" plast
Keramiky bych se nedoplatila
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
JJ, to mi říkej ... Ale je to "jen" plast
Keramiky bych se nedoplatila
Tak to jsem na tom stejně, v keramice mám jenom darované, jinak taky kupuju plastové, přece jenom ta keramika se děsně prodraží, stojí to několikrát víc než ta kytka jako taková. Skáknu se vykoupat, tak se musím na chvíli odmlčet.
zvířátková
napsal(a):
Tak to jsem na tom stejně, v keramice mám jenom darované, jinak taky kupuju plastové, přece jenom ta keramika se děsně prodraží, stojí to několikrát víc než ta kytka jako taková. Skáknu se vykoupat, tak se musím na chvíli odmlčet.
Hlavně s tím pak člověk klepne a ...
Tohle jen tak člověk nezničí
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Hlavně s tím pak člověk klepne a ...
Tohle jen tak člověk nezničí
Už jsem zpět, je mi dneska nějaká zima...
Jo jo, jako jsou samozřejmě hezčí, ale člověk není onasis. Plastový jsou odolný a zrovna tyhle kupuju taky, jsou hezké matné, takže to zas tak plastově nevypadá. Já ale ty obaly teda na všech kytkách nemám, zatím to spíš řeším v obýváku, ale v kuchyni to taky beru spíš jako pěstírnu, co každou chvilku přesazuju.
zvířátková
napsal(a):
Už jsem zpět, je mi dneska nějaká zima...
Jo jo, jako jsou samozřejmě hezčí, ale člověk není onasis. Plastový jsou odolný a zrovna tyhle kupuju taky, jsou hezké matné, takže to zas tak plastově nevypadá. Já ale ty obaly teda na všech kytkách nemám, zatím to spíš řeším v obýváku, ale v kuchyni to taky beru spíš jako pěstírnu, co každou chvilku přesazuju.
No, já jsem teď přenášela kytí do nového, tak jsem zainvestovala ...
Ale doma to mám taky různorodý
blanche
napsal(a):
No, já jsem teď přenášela kytí do nového, tak jsem zainvestovala ...
Ale doma to mám taky různorodý
Jsme to tady rozjeli, co ?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jsme to tady rozjeli, co ?
To jo, bychom s přehledem využily i ifloru
zvířátková
napsal(a):
To jo, bychom s přehledem využily i ifloru
No, to asi jo ...
Tak aby se neřeklo
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
No, to asi jo ...
Tak aby se neřeklo
Teda, ta si dává do čumáku.
Jdu si lehnout, jsem zralá tak do postele, namatlám si prstíky a jsem v pánu natotata. Tak dobrou, chrupni si, ať Ti to pěkně uteče.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Dobré ráno,
tak jak jste se vyspali ?
Já nic moc ...
To byla zase jízda
Bordel šílenej, courali, řvali a chodili mi blít na naše WC ![]()
![]()
Alespoň, že je to ráno
Dobré ránko!
No, vyspala, ale né dosytosti.
Stejně je fajn, že můžeš chrupnout v pracovní době a tak nemusíš spát ve volném času...
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Ahojky,
JJ, ale po dnešní noční jsem přejetá jak parním válcem
Njn, samej chuligán, to je těžký.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
To jo ...
Většinou je tak nějak klid ...
Ale tohle ...
To zas bylo
Jsem nosila ráno lahve z předhotelu za hotel, by to nevypadalo tak blbě
Prostě veselo. Do kolika vůbec takhle máš?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Prostě veselo. Do kolika vůbec takhle máš?
do sedmi jak koukám...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
do sedmi jak koukám...
Dobré ráno,
jo jo Blanka má do sedmi
Od sedmi do sedmi
Teda, jste to včera rozjeli, já včera přijela od Elí, vysprchovala se, nakrmila zvěřinu, šla vymýšlet, co nakoupit, aby bylo z čeho vařit a usnula u toho, jsem poslední dobou nějaká uvanená a v půl desátý šla zalehnout do pelechu.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
jo jo Blanka má do sedmi
Od sedmi do sedmi
Teda, jste to včera rozjeli, já včera přijela od Elí, vysprchovala se, nakrmila zvěřinu, šla vymýšlet, co nakoupit, aby bylo z čeho vařit a usnula u toho, jsem poslední dobou nějaká uvanená a v půl desátý šla zalehnout do pelechu.
Aha, já si právě nebyla jistá, jestli dělá od šesti nebo sedmi.
Já jsem taky děsně unavená, zívám tu, až si natrhávám koutky.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Aha, já si právě nebyla jistá, jestli dělá od šesti nebo sedmi.
Já jsem taky děsně unavená, zívám tu, až si natrhávám koutky.
U nás prší :-(
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
U nás prší :-(
Jj, jsem se tě chtěla zrovna zeptat, u nás cedí od rána, co jsem otevřela oči v posteli, bych do toho kopla fakt
a na seznamu polojasno s přeháňkama a na zítra tropy, jsou fakt vtipný
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj, jsem se tě chtěla zrovna zeptat, u nás cedí od rána, co jsem otevřela oči v posteli, bych do toho kopla fakt
a na seznamu polojasno s přeháňkama a na zítra tropy, jsou fakt vtipný
No u nás nepršelo a teď to bylo vcelku decentní, brzy to přešlo. Ale stejně tomu vysí nohy. Tak ještě včera hlásili (na seznamu) na víkend třicítky, dneska už je tam pod 20, by mě zajímalo, kdo že tam ta čísla hází od boku.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No u nás nepršelo a teď to bylo vcelku decentní, brzy to přešlo. Ale stejně tomu vysí nohy. Tak ještě včera hlásili (na seznamu) na víkend třicítky, dneska už je tam pod 20, by mě zajímalo, kdo že tam ta čísla hází od boku.
Tak to se máš, tady leje už od rána bez přestání pořád cedí a nevypadá to teda, že by se tomu chtělo přestat
To jo, zítra z ničeho nic bude jasno a 31 stupňů a o víkendu pršet a zima
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Tak to se máš, tady leje už od rána bez přestání pořád cedí a nevypadá to teda, že by se tomu chtělo přestat
To jo, zítra z ničeho nic bude jasno a 31 stupňů a o víkendu pršet a zima
Taky by se jednou mohlo stát, že by naopak pršelo v době, kdy jsme v práci a vyjasnilo se, až nám padne. Zázraky se ale nedějou, co?
Taky tomu nevěřim, i když dneska je jako o dost tepleji než včera, ale furt to neni tak, že by zítra byl hic. Já mám teda na seznamu nastavený město, kde bydlim, takže tam mám předpověď exkluzivně pro mě, a na zítra tam máme 25. Na dneska 17, na sobotu 19 a neděli 22.
zvířátková
napsal(a):
Taky by se jednou mohlo stát, že by naopak pršelo v době, kdy jsme v práci a vyjasnilo se, až nám padne. Zázraky se ale nedějou, co?
Taky tomu nevěřim, i když dneska je jako o dost tepleji než včera, ale furt to neni tak, že by zítra byl hic. Já mám teda na seznamu nastavený město, kde bydlim, takže tam mám předpověď exkluzivně pro mě, a na zítra tam máme 25. Na dneska 17, na sobotu 19 a neděli 22.
Ahoj!
Tak u nás polojasno, nic moc teplo, ale hlavně neprší. Usa mi včera řádně zmokla u Čipa, večer v 7 jsme se šli projít na čtvrtě, Usa běhala na volno a pásla se a Kristýnu jsem učila co má s ním dělat a jak, aby ji poslouchal...já s ním nemám problém, poslouchá mě jako hodinky, naprosto ví, že se sebou nenechám zametat
... z ní má trochu prdel, ale pak už jim to šlo...
no nic, jdu pracovat, mám fofr....
lucky
napsal(a):
Ahoj!
Tak u nás polojasno, nic moc teplo, ale hlavně neprší. Usa mi včera řádně zmokla u Čipa, večer v 7 jsme se šli projít na čtvrtě, Usa běhala na volno a pásla se a Kristýnu jsem učila co má s ním dělat a jak, aby ji poslouchal...já s ním nemám problém, poslouchá mě jako hodinky, naprosto ví, že se sebou nenechám zametat
... z ní má trochu prdel, ale pak už jim to šlo...
no nic, jdu pracovat, mám fofr....
Jo, ještě jsem chtěla pochválit Fidouška, je krasavec.
Holky, jak máte ty postroje..jak vám sedí na králíkovi? Já včera dala Miše ten nový postroj, ale ta horní spojovací část je delší, takže má jeden popruh kolem krku a druhý jsem ji dala za přední tlapky, tako normální postroj, že, ale jak popoběhne, tak se ji to díky tomu delšímu spojovacímu, který je na pevno a nejde zkrátit, posune, takže to má za bříškem před zadními..pokusím se vám ji dnes vyfotit.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Jo, ještě jsem chtěla pochválit Fidouška, je krasavec.
Holky, jak máte ty postroje..jak vám sedí na králíkovi? Já včera dala Miše ten nový postroj, ale ta horní spojovací část je delší, takže má jeden popruh kolem krku a druhý jsem ji dala za přední tlapky, tako normální postroj, že, ale jak popoběhne, tak se ji to díky tomu delšímu spojovacímu, který je na pevno a nejde zkrátit, posune, takže to má za bříškem před zadními..pokusím se vám ji dnes vyfotit.
Jako že je ten pevnej pásek, který leží na páteři moc dlouhý na ní?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
JJ, asi jo
pona je malinká
se nám zdá menší než byl Michálek
a ten byl pidi králík
Michalka je fakt malinká zakrslá
A co máte za značku?
To je divný, asi holt není klasickej králík v normě. Bobě to sedí naprosto skvěle, ani se to nehne, drží jí to v těch chlupech, ani se to nehne. A podle prodavačky to měla i na velkýho berana a prý taky sedí parádně.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
JJ, asi jo
pona je malinká
se nám zdá menší než byl Michálek
a ten byl pidi králík
Michalka je fakt malinká zakrslá
Jj, to jo Leo.
My máme doma taky postroj, ale zatím jsme ho nějak nepoužili
Hm, tak s kolegyní to vypadá špatně
nechali si ji v Praze a má nedostatek těch krvinek a teď čeká na výsledky a holky teda Markéta tu plaší, že má tu leukémii. Jj, nemám tohle ráda.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to jo Leo.
My máme doma taky postroj, ale zatím jsme ho nějak nepoužili
Hm, tak s kolegyní to vypadá špatně
nechali si ji v Praze a má nedostatek těch krvinek a teď čeká na výsledky a holky teda Markéta tu plaší, že má tu leukémii. Jj, nemám tohle ráda.
Podle mě bys potřebovala místo tohodle, co předpokládám, že jste koupili ( a já mám na Bobu) :
http://www.akva-exo.cz/detail/ pro-hlodavce/postrojky/1267/
radši tohle, jelikož ten má vedený pásek rovnou od krku, jak se to dělá u morčat:
http://www.akva-exo.cz/detail/ pro-hlodavce/postrojky/1450/
(u obou 1 mezera)
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Podle mě bys potřebovala místo tohodle, co předpokládám, že jste koupili ( a já mám na Bobu) :
http://www.akva-exo.cz/detail/ pro-hlodavce/postrojky/1267/
radši tohle, jelikož ten má vedený pásek rovnou od krku, jak se to dělá u morčat:
http://www.akva-exo.cz/detail/ pro-hlodavce/postrojky/1450/
(u obou 1 mezera)
Jj, my měli na fretku ten první
, ale na ušandu máme nějaký kožený.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj, my měli na fretku ten první
, ale na ušandu máme nějaký kožený.
Jo jo, fretky mají dlouhé tělíčko, tak mají tu páteřovou spojku, morčata, křečci a podobná "havěť" má právě bez ní, vedené oba kroužky od krku. A u králíků mají na výběr obojí, takže na menšího králíka jako je Michalka by sedělo spíš to druhé. Kožený mám ještě starý od předchozího králíka, ale ten je blbě udělaný, takže králík z toho vyleze.
zvířátková
napsal(a):
Jo jo, fretky mají dlouhé tělíčko, tak mají tu páteřovou spojku, morčata, křečci a podobná "havěť" má právě bez ní, vedené oba kroužky od krku. A u králíků mají na výběr obojí, takže na menšího králíka jako je Michalka by sedělo spíš to druhé. Kožený mám ještě starý od předchozího králíka, ale ten je blbě udělaný, takže králík z toho vyleze.
No, my máme něco jako ten první. Ale právě že se mi to zdá moc dlouhé a nesedí ji to.
Jenom nevím, jestli by to šlo vrátit
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
jinak kožený jsme taky měli na prvníh Michala, ale taky z toho klidně vylezl
To jo, tyhle jsou víc vymakané. Tak nám ten postroj vyfoť, ať máme představu, jak vypadá. Už jsem taky uvažovala, že bych Bobě koupila ještě jeden nějaké pěkné barvičky, i když je fakt, že ven se moc nenachodíme, vzhledem k tomu, že je to čuně a je furt špinavá. Zase jí budu muset hodit do umyvadla, smrdí jak tchoř. Ale fakt už nevim, co s tim, nechci jí nechával na seně.
zvířátková
napsal(a):
To jo, tyhle jsou víc vymakané. Tak nám ten postroj vyfoť, ať máme představu, jak vypadá. Už jsem taky uvažovala, že bych Bobě koupila ještě jeden nějaké pěkné barvičky, i když je fakt, že ven se moc nenachodíme, vzhledem k tomu, že je to čuně a je furt špinavá. Zase jí budu muset hodit do umyvadla, smrdí jak tchoř. Ale fakt už nevim, co s tim, nechci jí nechával na seně.
No jo..až dneska budu zase "týrat" Michalku s pstrojem, tak vyfotím
jdu makačenko
do aťasu...moc práce, moc....![]()
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
jdu makačenko
No my to dostali k těm králíkům, ale nezkoušeli jsme to na ně vůbec.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
jdu makačenko
Ok, tak jo.
Mrkni, nám sedí, sice se protočil, ale to je taky jedna z mála fotek, kde to jde vidět, jelikož jí samozřejmě nefotím zezhora.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Ok, tak jo.
Mrkni, nám sedí, sice se protočil, ale to je taky jedna z mála fotek, kde to jde vidět, jelikož jí samozřejmě nefotím zezhora.
Vás nelákalo je vzít na zahrádku, jo? No, ale když je na to Mánička zvyklá, tak je to bez obav.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
.
No ani ne, když už, tak jsme jí tam dali i s klecí bez dna, aby mohla baštit, máme doma vlčáka, takže na vodítku nevím nevím, bych se asi bála.
U nás zase leje, chjo, to je počasí. Včera jsme to s Elí taky měli akorát. Jsem jí vzala vyčistit do boxu a takový slejvanec, ale než jsme se vypravili, přestalo, tak jsme pracovali na jízdárně, šlapala moc hezky, pěkně se uvolnila, ale za to já a to moje nacválávání. Taky mě pobavila, jsem přišla na jízdárnu, dotáhla sedlo a byla tam vana dnem vzhůru, tak jsem na ní vylezla a z toho lezla na Elí a pak krokujeme a jdeme okolo vany a najednou vyvalený oči, funěla zírala na to a nechtěla k tomu, komediantka, jsem fakt nepochopila ![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No ani ne, když už, tak jsme jí tam dali i s klecí bez dna, aby mohla baštit, máme doma vlčáka, takže na vodítku nevím nevím, bych se asi bála.
U nás zase leje, chjo, to je počasí. Včera jsme to s Elí taky měli akorát. Jsem jí vzala vyčistit do boxu a takový slejvanec, ale než jsme se vypravili, přestalo, tak jsme pracovali na jízdárně, šlapala moc hezky, pěkně se uvolnila, ale za to já a to moje nacválávání. Taky mě pobavila, jsem přišla na jízdárnu, dotáhla sedlo a byla tam vana dnem vzhůru, tak jsem na ní vylezla a z toho lezla na Elí a pak krokujeme a jdeme okolo vany a najednou vyvalený oči, funěla zírala na to a nechtěla k tomu, komediantka, jsem fakt nepochopila ![]()
![]()
No jo, vlastně máte vlčandu, to věřim, že má člověk obavy. Sousedi mají neměckou ohařku a taky jdu ven a už hlásim, aby toho trhače nepouštěli. Je to sice neskutečně zlatej pes, ale jak je učená na to nošení kořistí - králíků, tak je v tu chvíli v tranzu.
Jo jo, tady taky leje. Už asi hodinku. Fakt hnus. Nám včera nepršelo, ale venku jsme stejně nebyli, šli jsme jenom na ty maliny a nechtěla jsem sebou malého brát, jelikož bych zase musela zavřít velkého, a to je na dlouho.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No jo, vlastně máte vlčandu, to věřim, že má člověk obavy. Sousedi mají neměckou ohařku a taky jdu ven a už hlásim, aby toho trhače nepouštěli. Je to sice neskutečně zlatej pes, ale jak je učená na to nošení kořistí - králíků, tak je v tu chvíli v tranzu.
Jo jo, tady taky leje. Už asi hodinku. Fakt hnus. Nám včera nepršelo, ale venku jsme stejně nebyli, šli jsme jenom na ty maliny a nechtěla jsem sebou malého brát, jelikož bych zase musela zavřít velkého, a to je na dlouho.
No právě, nechci nic riskovat.
Chjo, tady leje stále a to toho dneska mám, musím do banky, na poštu, podívat se Mirkovi po sandálích a nakoupit, no jsem zvědavá, jak to všechno stihnu.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No právě, nechci nic riskovat.
Chjo, tady leje stále a to toho dneska mám, musím do banky, na poštu, podívat se Mirkovi po sandálích a nakoupit, no jsem zvědavá, jak to všechno stihnu.
Taky furt prší, to je ale hnus. No tak to aby jsi měla tak 2x tak delší polední pauzu, ne?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Taky furt prší, to je ale hnus. No tak to aby jsi měla tak 2x tak delší polední pauzu, ne?
No jsem zvědavá, jak to stihnu všechno, ale potřebuju nakoupit no, to je ten průser, snad to nějak zmáknu, ale v tom dešti, to bude něco a je tam celkem kosa, aspoň, že jsem si ráno vzala na svetr ještě vestu.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No jsem zvědavá, jak to stihnu všechno, ale potřebuju nakoupit no, to je ten průser, snad to nějak zmáknu, ale v tom dešti, to bude něco a je tam celkem kosa, aspoň, že jsem si ráno vzala na svetr ještě vestu.
To jo, to člověka ani nebaví v tomhle počasí.
Já tu jak magor furt scartuju, abych měla alibi, co tu celou šichtu dělám
, když nemám co na práci. Ale každou chvilku se zavaří, takže se teď asi vrhnu na brigádu. Ta už mě taky štve, nevadí mi to dělat, ale štve mě, když z toho nic nemám. Dobrých pár měsíců jsem neviděla ani kačku, soucítím, že firma nemá moc peněz, ale pro jejich hezký oči to nedělám...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To jo, to člověka ani nebaví v tomhle počasí.
Já tu jak magor furt scartuju, abych měla alibi, co tu celou šichtu dělám
, když nemám co na práci. Ale každou chvilku se zavaří, takže se teď asi vrhnu na brigádu. Ta už mě taky štve, nevadí mi to dělat, ale štve mě, když z toho nic nemám. Dobrých pár měsíců jsem neviděla ani kačku, soucítím, že firma nemá moc peněz, ale pro jejich hezký oči to nedělám...
No já teď dodělala faktury a asi půjdu do toho deště, se mi tak chce teda
A dělám takový miniprůzkum hřebců, tak se tu aspoň zabavím ![]()
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No já teď dodělala faktury a asi půjdu do toho deště, se mi tak chce teda
A dělám takový miniprůzkum hřebců, tak se tu aspoň zabavím ![]()
Tady už neprší.
Koukáš na adepta do budoucnosti, jo?
zvířátková
napsal(a):
Tady už neprší.
Koukáš na adepta do budoucnosti, jo?
Michalka se bojí ven, včera byla vlastně poprvé a byla vyklepaná jako koberec
Jinak byla jsem teď Use pro trávu, ke koním nejde, visí tomu nohy
, už mi zmokla tolikrát, že mám strach, aby mi do výstavy třeba nezačala kašlat nebo něco
. Včera zmokla pořádně předvčerem 2x
.
no a jdu pro srp a koukám.....kůň chrápe jako zabitý
... v tuhle dobu a ona skulená do klubíčka a spinkala. Ale jak jsem přišla s trávou, tak už vovalala ze dveří a vítala a vrthla se na trávu
...rozmazlené to zvíře
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
, už mi zmokla tolikrát, že mám strach, aby mi do výstavy třeba nezačala kašlat nebo něco
.
... v tuhle dobu a ona skulená do klubíčka a spinkala. Ale jak jsem přišla s trávou, tak už vovalala ze dveří a vítala a vrthla se na trávu
...rozmazlené to zvíře
U nás už taky neprší, hurááá, chceme totiž odpoledne jet do toho potoka konečně, no nechci to vidět, určitě tam nebude chtít vlézt
Tak už nakoupeno, sandále mám a dokonce i pro sebe
Jo jo, dělám výběr budoucího ženicha
lucky
napsal(a):
.
...rozmazlené to zvíře
Tak Usinka má nové šatičky![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna mi dorazila konečně podsedlová deka! Krásná, s kožíškem, vínová, s výkrojem a dokonce má i vyztuření vepředu, hned ji odpoledne vyzkouším
.
Koupila jsem ji přes inzerci tady na Ifauně![]()
![]()
Tu svou vyperu, nafotím a ještě ji prodám, protože nám nevyhovuje, tak na co ji sušit doma
. Není moc ježděná, když se vypere je stále jako nová.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Tak Usinka má nové šatičky![]()
![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrovna mi dorazila konečně podsedlová deka! Krásná, s kožíškem, vínová, s výkrojem a dokonce má i vyztuření vepředu, hned ji odpoledne vyzkouším
.
Koupila jsem ji přes inzerci tady na Ifauně![]()
![]()
Tu svou vyperu, nafotím a ještě ji prodám, protože nám nevyhovuje, tak na co ji sušit doma
. Není moc ježděná, když se vypere je stále jako nová.
No konečně taky nějaká fotečka, já tady toho v práci moc nemám
Tak nám ji taky pěkně nafoť a ukaž, to bude Usa fešanda
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No konečně taky nějaká fotečka, já tady toho v práci moc nemám
Tak nám ji taky pěkně nafoť a ukaž, to bude Usa fešanda
No vidíš, jak jsi rychlá, dokonce i pro sebe jsi si vybrala
.
No tak to ať Lucky vyfotí, stejně už bude blikat Míšu. Tak ať to vezme v jednom
.
Mě se tady ta inzerce vůbec nelíbí, vůbec tam nechodim, jak tam nejsou obrázky, tak je to pro mě nechytlavý.
Zato já si objednala před 3 dny tu masku a ušanku a furt nic, tak nevim, zda se už dělá nebo si to ještě ta holčina ani nepřečetla. Fakt netušim. Snad se dočkam. A hlavně doufám, že to vůbec bude sedět.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No vidíš, jak jsi rychlá, dokonce i pro sebe jsi si vybrala
.
No tak to ať Lucky vyfotí, stejně už bude blikat Míšu. Tak ať to vezme v jednom
.
Mě se tady ta inzerce vůbec nelíbí, vůbec tam nechodim, jak tam nejsou obrázky, tak je to pro mě nechytlavý.
Zato já si objednala před 3 dny tu masku a ušanku a furt nic, tak nevim, zda se už dělá nebo si to ještě ta holčina ani nepřečetla. Fakt netušim. Snad se dočkam. A hlavně doufám, že to vůbec bude sedět.
To jo, byli za pár korun, tak jsem je hned brala a až se rozpadnou, tak se rozpadnou
nápodobně, taky jí tu moc nečtu, spíš když něco scháním a hledám
Přes inzerci jo?
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To jo, byli za pár korun, tak jsem je hned brala a až se rozpadnou, tak se rozpadnou
nápodobně, taky jí tu moc nečtu, spíš když něco scháním a hledám
Přes inzerci jo?
To víš, že jo, unosíš je a to je hlavní.
Je taková nezáživná, to radši Bazoš nebo Equi, tam jsem mimo víkendů denně a čučím, kde co mají
.
No je to s ní jako u Equimody, udělá Ti to na míru, má toho v nabídce hodně. Tak jsem využila toho, že dělá jak masky, tak i ty ušanky, abych to měla za jedno poštovný. A né si každé nechat dělat jinde.
zvířátková
napsal(a):
To víš, že jo, unosíš je a to je hlavní.
Je taková nezáživná, to radši Bazoš nebo Equi, tam jsem mimo víkendů denně a čučím, kde co mají
.
No je to s ní jako u Equimody, udělá Ti to na míru, má toho v nabídce hodně. Tak jsem využila toho, že dělá jak masky, tak i ty ušanky, abych to měla za jedno poštovný. A né si každé nechat dělat jinde.
Míša zmizla. Vzala draka a od rána je zalezlá v obýváku v závěsu a dělá, že není
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Míša zmizla. Vzala draka a od rána je zalezlá v obýváku v závěsu a dělá, že není
Asi se bojí, že jí budeš trápit, aby lezla okouknout venkovní svět
Jj, to jsem možná viděla inzerát i s fotkou na masku, celkem levný masky dělá jestli je to ona.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Asi se bojí, že jí budeš trápit, aby lezla okouknout venkovní svět
Jj, to jsem možná viděla inzerát i s fotkou na masku, celkem levný masky dělá jestli je to ona.
Jo jo, to bude ona, má to levný, stejně nevím, jestli to vůbec snese a navíc stejně se nevejde do standartní velikosti, takže kupovat nějakou hotovou by asi nemělo smysl.
http://konskevyrobky.rajce.idnes.cz/
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jo jo, to bude ona, má to levný, stejně nevím, jestli to vůbec snese a navíc stejně se nevejde do standartní velikosti, takže kupovat nějakou hotovou by asi nemělo smysl.
http://konskevyrobky.rajce.idnes.cz/
Jj, to je ona, má ty masky fakt levný, taky jsem o ní pro Elí uvažovala a máš to lepší, naměříš a pošleš míry, ono normoš pro ponclíky jestli vůbec dělají. Mě odepsala celkem brzo, nějak v normálním času
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj, to je ona, má ty masky fakt levný, taky jsem o ní pro Elí uvažovala a máš to lepší, naměříš a pošleš míry, ono normoš pro ponclíky jestli vůbec dělají. Mě odepsala celkem brzo, nějak v normálním času
Asi tak, oni dělají poníkovský masky, ale zase není poník jako poník. To bych neriskovala, že zrovna Čikimu to sedět bude. No my se domouvaly předtím, posílala mi info a co změřit a tak. Tak jsem to teď objednala a furt nic, neozývá se.
zvířátková
napsal(a):
Asi tak, oni dělají poníkovský masky, ale zase není poník jako poník. To bych neriskovala, že zrovna Čikimu to sedět bude. No my se domouvaly předtím, posílala mi info a co změřit a tak. Tak jsem to teď objednala a furt nic, neozývá se.
No, já mám dojem, že ji párkrát dám postroj a králík mě bude nesnášet...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No, já mám dojem, že ji párkrát dám postroj a králík mě bude nesnášet...
Neboj Lucky, ona si zvykne
Leo třeba je na dovče nebo něco
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
no nic..jdu vypucovat holčí a jedeme se projet.... pá
Tak si to užij a máš to ale teda vzteklého králíka
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Tak si to užij a máš to ale teda vzteklého králíka
Taky mě napadlo, že třeba dovolenkuje, no uvidim. Každopádně se jí to odeslalo, tak počkam, co bude.
No to teda jo, to je vzteklina. Jde o to, že má hodně pohybu a nerada se nechává chytat. Ale že by si to jako zase měla pamatoval do druhého dne a prudit, to je fakt něco
. To já to vezmu, v kleci nasadim, hodim jí do košíku, venku na zem a ani odpor. Co vim, tak se nestává, že by králík na tom postroji běžel někam do tramtárie, spíš tak v klidu hopkaj, když to prostředí ani neznaj. Bobo to bere hákem, ta se rozvalí a pase se vleže
. Každopádně Ty musíš za ní, jakmile jí budeš omezovat, tak se jí to líbit nebude.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Taky mě napadlo, že třeba dovolenkuje, no uvidim. Každopádně se jí to odeslalo, tak počkam, co bude.
No to teda jo, to je vzteklina. Jde o to, že má hodně pohybu a nerada se nechává chytat. Ale že by si to jako zase měla pamatoval do druhého dne a prudit, to je fakt něco
. To já to vezmu, v kleci nasadim, hodim jí do košíku, venku na zem a ani odpor. Co vim, tak se nestává, že by králík na tom postroji běžel někam do tramtárie, spíš tak v klidu hopkaj, když to prostředí ani neznaj. Bobo to bere hákem, ta se rozvalí a pase se vleže
. Každopádně Ty musíš za ní, jakmile jí budeš omezovat, tak se jí to líbit nebude.
Tak kdopak založí nové, já už za chvílí pofrčím, už konečně se blíží 4 hod.
zvířátková
XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Tak kdopak založí nové, já už za chvílí pofrčím, už konečně se blíží 4 hod.
NO Ty samozřejmě
.
Já musím uklízet, ale sedím na zadku, jsem šla na šatnu jenom vyměnit sáček do koše, co je za dveřma a už měl jeden kecy, že je okukuju, jak kdybych na ně byla zvědavá. A pak jde kolem a že prý jestli bych se obarvila na blond, kdyby mi tu barvu koupit. Asi nějaký záření na měsíci nebo co
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
NO Ty samozřejmě
.
Já musím uklízet, ale sedím na zadku, jsem šla na šatnu jenom vyměnit sáček do koše, co je za dveřma a už měl jeden kecy, že je okukuju, jak kdybych na ně byla zvědavá. A pak jde kolem a že prý jestli bych se obarvila na blond, kdyby mi tu barvu koupit. Asi nějaký záření na měsíci nebo co
.
Založ ty
Téda, ty chlapy jsou opsklý, bych mu dala hadrem přes ksicht a ono by ho to přešlo