"Ty z moderky králíků 180"

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2008 13:56
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Jůůů, to je ale nostalgická fotka

zvířátková

4.7.2008 13:58
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Jůůů, to je ale nostalgická fotka

Budete se asi divit, ale u nás už vykukuje sluníčko. Téda, to bych nečekala. Už mi prý dorazila lonžka, tak teď může být o víkendu na koupálko .

sadzi saj

4.7.2008 14:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Budete se asi divit, ale u nás už vykukuje sluníčko. Téda, to bych nečekala. Už mi prý dorazila lonžka, tak teď může být o víkendu na koupálko .

Proč nostalgická Blani??

Teda Leo, to je rychlost

Mrkejte na ty uši

4.7.2008 14:03
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Proč nostalgická Blani??

Teda Leo, to je rychlost

Mrkejte na ty uši

No, jsou to už docela starý foto ... Ty v Liblicích ... Já v JO ...
Leo, nezoufej, tohle znám ...
Hlavně někam jdi a když vidíš, jak jsou všichni "happy" ... nebo to spíš hrajou, tak jsem pak v křeči
To taky nemám ráda ...

zvířátková

4.7.2008 14:03
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Proč nostalgická Blani??

Teda Leo, to je rychlost

Mrkejte na ty uši

Jj, ve středu jsme dohodly, včera jí poslala a dneska ráno už byla u toho mého. Sama bych nevěřila, jak je ta pošta někdy rychlá. Doufám, že nebude dělat caviky, že mi jí do narozek nedá .

zvířátková

4.7.2008 14:05
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Jj, ve středu jsme dohodly, včera jí poslala a dneska ráno už byla u toho mého. Sama bych nevěřila, jak je ta pošta někdy rychlá. Doufám, že nebude dělat caviky, že mi jí do narozek nedá .

No přesně, prostě se snaží mě naštvat, vytáhnout se. Podle mě pokud nemáš růž.brýle, tak prostě vidíš, že všechno není totálně úžasný. To jsou jen kecy.

sadzi saj

4.7.2008 14:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, jsou to už docela starý foto ... Ty v Liblicích ... Já v JO ...
Leo, nezoufej, tohle znám ...
Hlavně někam jdi a když vidíš, jak jsou všichni "happy" ... nebo to spíš hrajou, tak jsem pak v křeči
To taky nemám ráda ...

Jo takhle, tak to jo, jsem dneska kapánek natvrdlá, no to jo no, jsme spolu mohli na vyjížďky, takhle jsme daleko od sebe a než se na něčím domluvíme.......

sadzi saj

4.7.2008 14:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

A tohle, jak je starý

4.7.2008 14:11
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

A tohle, jak je starý

No, to je snad ještě starší, co ?
Nostalgie jak hovado

JJ, všichni jak někde pařili, užívali a já poslední rozloučení ... To byla taky soda ...
Ale pak na to člověk nemá ani pořádně náladu, co ?

sadzi saj

4.7.2008 14:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No přesně, prostě se snaží mě naštvat, vytáhnout se. Podle mě pokud nemáš růž.brýle, tak prostě vidíš, že všechno není totálně úžasný. To jsou jen kecy.

Leo to chce klid a nohy v teple, některý lidi hold nepochopí, že oni mají svůj život a že ty máš svůj život, který je hlavně úplně jiný a odlišný od jejich a že si úplně někde jinde a některý věci jsou hold jinak a jiný úhel pohledu a nevysvětlíš jim to, protože oni prostě to ani nechtější pochopit a radši na tebe zírají, jak na blbce

A tohle to už je staroba.

4.7.2008 14:13
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Leo to chce klid a nohy v teple, některý lidi hold nepochopí, že oni mají svůj život a že ty máš svůj život, který je hlavně úplně jiný a odlišný od jejich a že si úplně někde jinde a některý věci jsou hold jinak a jiný úhel pohledu a nevysvětlíš jim to, protože oni prostě to ani nechtější pochopit a radši na tebe zírají, jak na blbce

A tohle to už je staroba.

Tohle jsem už mimo mísu

sadzi saj

4.7.2008 14:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, to je snad ještě starší, co ?
Nostalgie jak hovado

JJ, všichni jak někde pařili, užívali a já poslední rozloučení ... To byla taky soda ...
Ale pak na to člověk nemá ani pořádně náladu, co ?

Jj, to určitě, to bylo nějak naše první focení

Ty jo a jak tam sedím, to je taky síla

sadzi saj

4.7.2008 14:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tohle jsem už mimo mísu

To je léto 2006 a mám Elí asi nějaký 2-4 měsíc

4.7.2008 14:15
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, to určitě, to bylo nějak naše první focení

Ty jo a jak tam sedím, to je taky síla

Asi 2. ... ještě jsem viděla Elču u vás pod barákem

sadzi saj

4.7.2008 14:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Asi 2. ... ještě jsem viděla Elču u vás pod barákem

JJ, kéž bych jí tam mohla mít znova

No ještě stará výstroj

4.7.2008 14:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
JJ, kéž bych jí tam mohla mít znova

No ještě stará výstroj

Co to je za toho 2.koníka

sadzi saj

4.7.2008 14:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Co to je za toho 2.koníka

Jj, to je Dolina z Vrutice ze stáje, jak stojí proti Elí a sedí na ní ta moje kámoška, co je teď v Irsku

4.7.2008 14:51
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, to je Dolina z Vrutice ze stáje, jak stojí proti Elí a sedí na ní ta moje kámoška, co je teď v Irsku

Aháááá ... Jsem si říkala, kdo a co to je za koníka

4.7.2008 15:06
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Aháááá ... Jsem si říkala, kdo a co to je za koníka

Tak koukám, že balíte domů, co ?

zvířátková

4.7.2008 15:07
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Tak koukám, že balíte domů, co ?

Mě sice ve tři zase padla, ale zase musím čekat. Tohle mě fakt nebaví. Je to tu tak na debilním místě, že se mi fakt nevyplatí časově i finančně se snažit odtud dostat bez odvozu.

sadzi saj

4.7.2008 15:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Mě sice ve tři zase padla, ale zase musím čekat. Tohle mě fakt nebaví. Je to tu tak na debilním místě, že se mi fakt nevyplatí časově i finančně se snažit odtud dostat bez odvozu.

Já to mám dneska do půl pátý, takže já si ještě počkám

Ty jo, včera jsme to s Elí měli akorát, to jsem Vám ani nepsala, za bouřky jsme byli na jízdárně, šlapala krásně, z ní mám radost prac. klus jedna báseň a i se nám jakž takž dařilo nacválat, tak se to snad někdy správně naučíme Pak jsem šla vyklusat a vykrokovat ven a cestou zpátky nás chytl už letní deštík, ale Elí to vůbec netankovalo, hlavně, že se mohla futrovat trávou a až jsme dorazili domů, spustil se solidní slejvák a já měla otevřené okýnko u auta, tak jsem se trochu v tom vykoupala, jsem byla durch

4.7.2008 15:23
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Ty jo, včera jsme to s Elí měli akorát, to jsem Vám ani nepsala, za bouřky jsme byli na jízdárně, šlapala krásně, z ní mám radost prac. klus jedna báseň a i se nám jakž takž dařilo nacválat, tak se to snad někdy správně naučíme Pak jsem šla vyklusat a vykrokovat ven a cestou zpátky nás chytl už letní deštík, ale Elí to vůbec netankovalo, hlavně, že se mohla futrovat trávou a až jsme dorazili domů, spustil se solidní slejvák a já měla otevřené okýnko u auta, tak jsem se trochu v tom vykoupala, jsem byla durch

Jo, mi říkej ... čekala jsem na večer, že nebude takové vedro ... že pak půjdu s Bárou ven ... a místo toho buřina - lítala jsem se sekačkou, by mi to nedomoklo - měla jsem tam zbytek ... a pak za Bárou ... byli jen chvíli ... když jsem viděla ty blesky ...

zvířátková

4.7.2008 15:28
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

No jo, jak jsi přišla pozdě, tak si to teď musíš nadělat. To je debilní takhle při pátku.

No já už se budu pakovat, mám už prý taxi na cestě, kupodivu. Šéf před chvíli do mě ryl, že má špinavé parapetky a okýnka. Tak už se těším, až z té nálady vypadnu.

Tak se mějte, u nás slunečno a větrno. Nevypadá to špatně. Lonž jsem ukecala, že jsem taky jemu jeden z dárků dala předem, tak byl v koncích a nemohl protestovat .

Tak čao, ať vám to uteče

sadzi saj

4.7.2008 15:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No jo, jak jsi přišla pozdě, tak si to teď musíš nadělat. To je debilní takhle při pátku.

No já už se budu pakovat, mám už prý taxi na cestě, kupodivu. Šéf před chvíli do mě ryl, že má špinavé parapetky a okýnka. Tak už se těším, až z té nálady vypadnu.

Tak se mějte, u nás slunečno a větrno. Nevypadá to špatně. Lonž jsem ukecala, že jsem taky jemu jeden z dárků dala předem, tak byl v koncích a nemohl protestovat .

Tak čao, ať vám to uteče

Ne ne, brala jsem si to už jako polední přestávku, je přece jedno, jestli půjdu nakoupit ve 12 hod. nebo ráno a byla jsem si pro ty prášky, takže jsem tu normálně do půl pátý, dnes jít stejně dřív nemůžu

O úklidu mi nemluv, mě to dneska čeká doma a teda vůbec, ale vůbec se mi do toho nechce

No vidíš

4.7.2008 15:40
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Tak čao, ať vám to uteče

Tak se měj a pěkný víkend

5.7.2008 07:07
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Tééééda, tady to nějak zahálííííí
Nikde nikdo ?

5.7.2008 07:27
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tééééda, tady to nějak zahálííííí
Nikde nikdo ?

Kdo by dobrovolně vstával o víkendu takhle brzy ?
No, jsem zvědavá, co tu budu dělat celý den

sadzi saj

5.7.2008 09:06
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Kdo by dobrovolně vstával o víkendu takhle brzy ?
No, jsem zvědavá, co tu budu dělat celý den

Dobré ráno,

no třeba já

Míra musel chudák do práce, tak jsem se těšila, že se aspoň vyspím a co myslíte, vzbdudila jsem se v 7.30 hod., šílený, pak jsem slyšela sousedku, jak jde ven s kobylama, ale podařilo se mi ještě usnout, ale v 8.30 jsem se opět vzbudila a chtělo se mi na wc prostě klasika a zítra, až budu muset vstávat, tak se mi určitě nebude vůbec, ale vůbec chtít.

Jdu ulovit něco k snídani, čajíček už se mi tu louhuje a Mánička řádí po celém domku

5.7.2008 09:10
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

no třeba já

Míra musel chudák do práce, tak jsem se těšila, že se aspoň vyspím a co myslíte, vzbdudila jsem se v 7.30 hod., šílený, pak jsem slyšela sousedku, jak jde ven s kobylama, ale podařilo se mi ještě usnout, ale v 8.30 jsem se opět vzbudila a chtělo se mi na wc prostě klasika a zítra, až budu muset vstávat, tak se mi určitě nebude vůbec, ale vůbec chtít.

Jdu ulovit něco k snídani, čajíček už se mi tu louhuje a Mánička řádí po celém domku

Ahojky,

tak to je pech ... Ale znám to taky ...
Jak můžeš, tak člověk nespí a když musí, tak se mu nechce
Mě to tu šeredně nebaví

Zdravím Máničku

5.7.2008 09:17
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to je pech ... Ale znám to taky ...
Jak můžeš, tak člověk nespí a když musí, tak se mu nechce
Mě to tu šeredně nebaví

Zdravím Máničku

No čau! Vy tady jedete!

Ta poslední fotka je moc krásná, ta se Ti Blani povedla moc.

Tady včera lilo a lilo, odpoledne přijela teta se strejdou z Prahy nečekaně, takže jsme měli návštěvu a moc práce jsem neudělala, takže jdu makat do aťasu honem honem.... Večer jsem vzaa ještě holčí na lonž na louku a pak napást, když už nepršelo, aby se chudák trochu protáhla..jinak celý den spala a jedla

5.7.2008 09:20
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No čau! Vy tady jedete!

Ta poslední fotka je moc krásná, ta se Ti Blani povedla moc.

Tady včera lilo a lilo, odpoledne přijela teta se strejdou z Prahy nečekaně, takže jsme měli návštěvu a moc práce jsem neudělala, takže jdu makat do aťasu honem honem.... Večer jsem vzaa ještě holčí na lonž na louku a pak napást, když už nepršelo, aby se chudák trochu protáhla..jinak celý den spala a jedla

Kuju moc
NO, právě, že tu moc nejedeme, tak se s tím snažíme pohnout

5.7.2008 09:30
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Kuju moc

No jo..já jdu vedle pracovat..jsem nějak dneska přejetá parním válcem

sadzi saj

5.7.2008 09:30
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Kuju moc

Máňule tu brutálně řádí, jak čertík, asi ji brzo přethnu

Teda, tak u nás včera zbytek dne už krásně a svítilo i sluníčko a dneska to vypadá tak nějak všelijak.

5.7.2008 09:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Máňule tu brutálně řádí, jak čertík, asi ji brzo přethnu

Teda, tak u nás včera zbytek dne už krásně a svítilo i sluníčko a dneska to vypadá tak nějak všelijak.

JJ, včera se pak vyčasilo ...
Dneska to vypadá všelijak, ale na předpovědi mají, že bude krááásně ...
Tak nevím nevím ...

sadzi saj

5.7.2008 09:40
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
JJ, včera se pak vyčasilo ...
Dneska to vypadá všelijak, ale na předpovědi mají, že bude krááásně ...
Tak nevím nevím ...

Asi budeme mít brzo králíka na smetaně

To jo, vypadá to tam všelijak a teploměr hlásí asi 22 stupňů a to jsem si říkala, jestli je dobrý nápad jet za Elí dopoledne, aby jsme se někde neupekli a asi tam bude akorát

5.7.2008 09:46
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Asi budeme mít brzo králíka na smetaně

To jo, vypadá to tam všelijak a teploměr hlásí asi 22 stupňů a to jsem si říkala, jestli je dobrý nápad jet za Elí dopoledne, aby jsme se někde neupekli a asi tam bude akorát

To asi jo ... Vypadá tam dost příjemně
Doufám, že dneska uteču do krámu, by mi to tu lépe uteklo ...
Copak Copak ? Máňa zlobí ?
Na Fida určo nemá

sadzi saj

5.7.2008 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
To asi jo ... Vypadá tam dost příjemně
Doufám, že dneska uteču do krámu, by mi to tu lépe uteklo ...
Copak Copak ? Máňa zlobí ?
Na Fida určo nemá

No brutálně tu řádila, hrabala na gauči, chtěla na kytky, lezla do polic, na televizi apod., ale nalákala jsem jí hezky do domečku na hlávkový salát

Tak ať ti to uteče, já pádím za Elí a možná se ještě ukážu

5.7.2008 10:10
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No brutálně tu řádila, hrabala na gauči, chtěla na kytky, lezla do polic, na televizi apod., ale nalákala jsem jí hezky do domečku na hlávkový salát

Tak ať ti to uteče, já pádím za Elí a možná se ještě ukážu

Jůůůů, se máš ...
Tak jí pozdravuj

5.7.2008 11:08
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Jůůůů, se máš ...
Tak jí pozdravuj

Sem si dneska hrála se stránkama ...
Můžete juknout ... Trochu jsem to upravila ... Něco i přidala

http://blankasatranova.blog.cz/

zvířátková

5.7.2008 13:13
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Sem si dneska hrála se stránkama ...
Můžete juknout ... Trochu jsem to upravila ... Něco i přidala

http://blankasatranova.blog.cz/

Nazdárek!

Tak to já problémy se spánkem neměla, celý týden se pořádně nevyspím a tak jsem včera, ač jsem chtěla koukat na film, v jedenáct usnula a vzbudila se dneska v jedenáct. Andy byly hodné, ani nás nebudily. Krásný chrupík, mohl by být častěji .

Počasí je taky o ničem, sice neprší, ale je dost šedivo, samý mrak, ještě tak před hodinou svítidlo sluníčko, ale už se nějak moc zatahuje. Fouká vítr, ale teplota je tak akorát. Ani vedro, ani zima.

Jinak ta nová lonžka je parádní, neskutečně příjemná do ruky, hned jí půjdu vyzkoušet aspoň na procházku, když na koupání není.

Bobě jsem dala nové seno, tak doufám, že jí z něho nebude zle. Oběd za náma, půjdu trošku uklízet, než půjdeme za koníkama.

5.7.2008 13:18
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nazdárek!

Tak to já problémy se spánkem neměla, celý týden se pořádně nevyspím a tak jsem včera, ač jsem chtěla koukat na film, v jedenáct usnula a vzbudila se dneska v jedenáct. Andy byly hodné, ani nás nebudily. Krásný chrupík, mohl by být častěji .

Počasí je taky o ničem, sice neprší, ale je dost šedivo, samý mrak, ještě tak před hodinou svítidlo sluníčko, ale už se nějak moc zatahuje. Fouká vítr, ale teplota je tak akorát. Ani vedro, ani zima.

Jinak ta nová lonžka je parádní, neskutečně příjemná do ruky, hned jí půjdu vyzkoušet aspoň na procházku, když na koupání není.

Bobě jsem dala nové seno, tak doufám, že jí z něho nebude zle. Oběd za náma, půjdu trošku uklízet, než půjdeme za koníkama.

Ahojky,

tééééda, tak to jsi si dala parádní chrupku
To můžu jen a jen závidět
No, ten úklid už tak moc nezávidím
Já asi přesadím nějakou kytku a tááák ...
Je tu nuda

zvířátková

5.7.2008 13:45
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojky,

tééééda, tak to jsi si dala parádní chrupku
To můžu jen a jen závidět
No, ten úklid už tak moc nezávidím
Já asi přesadím nějakou kytku a tááák ...
Je tu nuda

To jo, ale chce to, jsem furt tak vyčerpaná, a to mi přijde, že zase né že bych dělala bůhvíco.

Úklid doma mi ani nevadí, mě to baví, akorát teda žehlit se mi nechce, to už sakra dlouho odkládam.

To já teď celou botaniku osprchovala, nejradši bych se taky v něčem rejpala, ale nemám žádnou takovou, která by to potřebovala .

No teda jak se mi ta rybí očka nalíbí, tak na tomhle hnědáčkovi jsou krásná.

5.7.2008 13:50
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
To jo, ale chce to, jsem furt tak vyčerpaná, a to mi přijde, že zase né že bych dělala bůhvíco.

Úklid doma mi ani nevadí, mě to baví, akorát teda žehlit se mi nechce, to už sakra dlouho odkládam.

To já teď celou botaniku osprchovala, nejradši bych se taky v něčem rejpala, ale nemám žádnou takovou, která by to potřebovala .

No teda jak se mi ta rybí očka nalíbí, tak na tomhle hnědáčkovi jsou krásná.

No, ten byl ještě pořádně vykulenej
Vypadal dost zajímavě !

JJ, žehlení mě taky neba ...
Já žehlím tak, že to probírám ... a říkám si, že to tak zmačkané není
Stejně si pak v něčem sednu atd ... a už to není ani vidět
A máme vysoký recepční pult

sadzi saj

5.7.2008 14:05
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
No, ten byl ještě pořádně vykulenej
Vypadal dost zajímavě !

JJ, žehlení mě taky neba ...
Já žehlím tak, že to probírám ... a říkám si, že to tak zmačkané není
Stejně si pak v něčem sednu atd ... a už to není ani vidět
A máme vysoký recepční pult

Zdarec,

tak já už úspěšně zpět a vyvenčena i s ořem.

sadzi saj

5.7.2008 14:09
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

tak já už úspěšně zpět a vyvenčena i s ořem.

Hm, koukám, že je to tady zase kvalita, chjo

zvířátková

5.7.2008 14:24
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Hm, koukám, že je to tady zase kvalita, chjo

To je taky dobrej způsob žehlení Já už to poslední dobou taky beru spíš hopem, už tak to mám vždycky aspoň na 2 hodiny. Hlavně takové ty věci jako trička toho mého, na každý den jedno, těch pak je, to třeba ožulim rukávy a tak. Ten můj mi stejně říká, že je to kravina žehlit, že se to vyvěsí na něm .

sadzi saj

5.7.2008 14:31
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
To je taky dobrej způsob žehlení Já už to poslední dobou taky beru spíš hopem, už tak to mám vždycky aspoň na 2 hodiny. Hlavně takové ty věci jako trička toho mého, na každý den jedno, těch pak je, to třeba ožulim rukávy a tak. Ten můj mi stejně říká, že je to kravina žehlit, že se to vyvěsí na něm .

Ježiš, tak to já jsem ostuda, já skoro nežehlím

5.7.2008 14:32
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

No, moje řeč ...

Hlavně nesnáším, jak máma dává kolíčky - to je podpásovka - ty vymačkaný díry se nevyvěsí ani pak na mě

Jééé, hříbek

sadzi saj

5.7.2008 14:41
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
No, moje řeč ...

Hlavně nesnáším, jak máma dává kolíčky - to je podpásovka - ty vymačkaný díry se nevyvěsí ani pak na mě

Jééé, hříbek

No dneska se mi je konečně podařilo odchytit venku, tak jsem hned žhavila fotoaparát, jenže ta kvalita a to jsem ty fotky teď zmenšila a je to pořád stejný, to tady akorát zhnusí ty fotky, jinak jsou fakt pěkný

5.7.2008 14:43
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No dneska se mi je konečně podařilo odchytit venku, tak jsem hned žhavila fotoaparát, jenže ta kvalita a to jsem ty fotky teď zmenšila a je to pořád stejný, to tady akorát zhnusí ty fotky, jinak jsou fakt pěkný

Jebo pak jedině výřezy hříbka

sadzi saj

5.7.2008 14:54
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Jebo pak jedině výřezy hříbka

No tak s tímhle na mě nechoď

Tenhle je fakt krásnej, druhej taky, to je pěkněj rošťák.

sadzi saj

5.7.2008 14:59
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
No tak s tímhle na mě nechoď

Tenhle je fakt krásnej, druhej taky, to je pěkněj rošťák.

Dneska teda počasí akorát na vyjížďku, bylo to super, skoro ani žádný hovada.

Jsme objevovali novou cestu a našli konečně ten potok, tak super, ještě najít vlez a máme kde máčet kopýtka

5.7.2008 15:04
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Dneska teda počasí akorát na vyjížďku, bylo to super, skoro ani žádný hovada.

Jsme objevovali novou cestu a našli konečně ten potok, tak super, ještě najít vlez a máme kde máčet kopýtka

No vidíš, tak to mohlo být fain ... :)
Kolik je tam vody ?
Je tam bahno ?

Jsem si hrála ... Máš něco na mailu

sadzi saj

5.7.2008 15:09
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
No vidíš, tak to mohlo být fain ... :)
Kolik je tam vody ?
Je tam bahno ?

Jsem si hrála ... Máš něco na mailu

Je to jenom potůček, ale nemohla jsem najít vlez, takže to zatím nevím, ale holky ze stáje tam byli a dá se tam normoš s koněm vlézt, tak jsme domluvený, že tam pojedeme, tak jsem na to zvědavá.

Dneska jsem si to užila, Elí byla nadstandartně hodná, normálně mám línýho koně, jsem cválala po takové táhlé rovince a ona si jela takový hopýtko cval, nikam nehnala, žádný tankování a že chce to rozjet do rychlejšího tempa, prostě pohoda, klídek, tak to jsem fakt valila kukadla, tak dostala potom ňamku a obídek

5.7.2008 15:13
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Je to jenom potůček, ale nemohla jsem najít vlez, takže to zatím nevím, ale holky ze stáje tam byli a dá se tam normoš s koněm vlézt, tak jsme domluvený, že tam pojedeme, tak jsem na to zvědavá.

Dneska jsem si to užila, Elí byla nadstandartně hodná, normálně mám línýho koně, jsem cválala po takové táhlé rovince a ona si jela takový hopýtko cval, nikam nehnala, žádný tankování a že chce to rozjet do rychlejšího tempa, prostě pohoda, klídek, tak to jsem fakt valila kukadla, tak dostala potom ňamku a obídek

Šikulka

sadzi saj

5.7.2008 15:27
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Šikulka

To jo, asi jak chodí pravidelně 6x týdně, tak ji přešli roupy, ale asi jí budu muset poupravit krmnou dávku.

sadzi saj

5.7.2008 15:43
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):

Blani, tak ať ti to uteče, já už se loučím.

Míra byl chudák v práci, tak jsem tu lítala a střídavě poklízela, sekala zahradu, prádlo apod., ale už dorazil domů, tak se tu zatím mějte, jdu kuchtit něco k jídlu

5.7.2008 15:44
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
To jo, asi jak chodí pravidelně 6x týdně, tak ji přešli roupy, ale asi jí budu muset poupravit krmnou dávku.

jééé, pěkný detail
myslíš, že má málo energie ?
jsem si tu už přesadila kytky, tak jsem zvědavá, co tu budu dělat
to je i zalila a uklidila svinec

5.7.2008 15:44
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Blani, tak ať ti to uteče, já už se loučím.

Míra byl chudák v práci, tak jsem tu lítala a střídavě poklízela, sekala zahradu, prádlo apod., ale už dorazil domů, tak se tu zatím mějte, jdu kuchtit něco k jídlu

OK, tak papa
Zdravím Míru a ZOO doma

5.7.2008 16:06
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
OK, tak papa
Zdravím Míru a ZOO doma

Teda ta hříbátka jsou úžasná! A to rybí oko..brrr....to moc nemusím. Ale viděla jsem appu s modrýma očima a vypadala zajímavě..ovšem Usu s modrými kukadly si představit neumím... jak husky, to moc nemuším

Jinak byla jsem s holčí venku, chtěla jsem ji nechat na pastvině, ale Jana volala, že nemůže, tak jsme to vzaly do kopců, pak jsem i sundala sedlo a honily jsme se po kopcovité louce na čtvrtích a kolem lesíka...samozřejmě, že na tom mokrém ta moje expertka běžela a prásk. Ještě že byla bez sedla a sama a neměla mě na zádech. Koukám a najednou kůň se válí po zemi. Domů jsem jela jako s prasátkem . Nakonec jsem měla takové divné tušení, radši jsme jeli domů, nechtěla jsem aby mi zbytečně mokla na pastvině a přijely jsme spolu domů, ještě jsem nakosila trávu a teď už snad dvě hodiny leje jako z konve. Takže jsem ráda, že se holčí proběhla, ale je doma v suchu...kouká ven, žužlá psy a futruje trávu.

Já sedím v aťasu a stříkám tu přilbu, už mám krásného jednoho škorpiona, teď jdu vykrytovat toho druhého a snad je do večera budu oba mít a možná v noci nebo zítra odpoledne ještě stříknu celé metalízy dokola a bude to..v pondělí to musí jít do laku, jenomže zíra ráno jedeme do Polska na výstavu se psy..naštěstí jen tady kousek za hranice do Ustroně.

5.7.2008 16:34
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Teda ta hříbátka jsou úžasná! A to rybí oko..brrr....to moc nemusím. Ale viděla jsem appu s modrýma očima a vypadala zajímavě..ovšem Usu s modrými kukadly si představit neumím... jak husky, to moc nemuším

Jinak byla jsem s holčí venku, chtěla jsem ji nechat na pastvině, ale Jana volala, že nemůže, tak jsme to vzaly do kopců, pak jsem i sundala sedlo a honily jsme se po kopcovité louce na čtvrtích a kolem lesíka...samozřejmě, že na tom mokrém ta moje expertka běžela a prásk. Ještě že byla bez sedla a sama a neměla mě na zádech. Koukám a najednou kůň se válí po zemi. Domů jsem jela jako s prasátkem . Nakonec jsem měla takové divné tušení, radši jsme jeli domů, nechtěla jsem aby mi zbytečně mokla na pastvině a přijely jsme spolu domů, ještě jsem nakosila trávu a teď už snad dvě hodiny leje jako z konve. Takže jsem ráda, že se holčí proběhla, ale je doma v suchu...kouká ven, žužlá psy a futruje trávu.

Já sedím v aťasu a stříkám tu přilbu, už mám krásného jednoho škorpiona, teď jdu vykrytovat toho druhého a snad je do večera budu oba mít a možná v noci nebo zítra odpoledne ještě stříknu celé metalízy dokola a bude to..v pondělí to musí jít do laku, jenomže zíra ráno jedeme do Polska na výstavu se psy..naštěstí jen tady kousek za hranice do Ustroně.

Ahojky,

to je Usa expert
Hlavně, že se jí nic nestalo
Na výstavu budeme držet palce

5.7.2008 16:51
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

to je Usa expert
Hlavně, že se jí nic nestalo
Na výstavu budeme držet palce

JJ, je to kozenka. Ona obíhala lesík, kde jsem ji vlezla a koukám kůň cválá a najednou bác, zvedla se, oklepala a zmatená chudák klusala za mnou..ona je vždycky v šoku, když se ocitne na zemi

Jo výstava..no já to nějak neprožívám v tom, že bych si dělala naděje..podle toho jak se doma předvádí a nepředávádí..už vidím ty "výstavní" postoje. Spíš budu prožívat tu dopravu

5.7.2008 17:10
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
JJ, je to kozenka. Ona obíhala lesík, kde jsem ji vlezla a koukám kůň cválá a najednou bác, zvedla se, oklepala a zmatená chudák klusala za mnou..ona je vždycky v šoku, když se ocitne na zemi

Jo výstava..no já to nějak neprožívám v tom, že bych si dělala naděje..podle toho jak se doma předvádí a nepředávádí..už vidím ty "výstavní" postoje. Spíš budu prožívat tu dopravu

To asi jo ...
Snad nebude takový hic ...

5.7.2008 17:25
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
To asi jo ...
Snad nebude takový hic ...

no to doufám, ale Usa bude stejně mokrá z nervů..cesta až do Liberce....brrrrrrrrrrrrrrrr

5.7.2008 17:28
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no to doufám, ale Usa bude stejně mokrá z nervů..cesta až do Liberce....brrrrrrrrrrrrrrrr

NO, to asi jo ...
Ale určo to zmáknete

sadzi saj

5.7.2008 17:31
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

lucky napsal(a):

Fíha, u nás teda krásně, pofukuje, sluníčko, pro mě super počásko.

Teda, hlavně, že si Usa nic neudělala, ale s Elí se mi taky tohle už stalo na lonži, dělala kraviny a najednou prásk a byla na zemi, naštěstí se jí nic nestalo.

No Blani nevím, dostává celkem málo ovsa respektive min. a jinak granule pro koně v klidu a lehké zátěži a teď docela maká, tréninky do toho, uvidím.

Jinak dík za pochvalu, snad jediný, co se tu dobře zobrazilo, že to bylo blízko.

5.7.2008 17:43
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Teda, hlavně, že si Usa nic neudělala, ale s Elí se mi taky tohle už stalo na lonži, dělala kraviny a najednou prásk a byla na zemi, naštěstí se jí nic nestalo.

No Blani nevím, dostává celkem málo ovsa respektive min. a jinak granule pro koně v klidu a lehké zátěži a teď docela maká, tréninky do toho, uvidím.

Jinak dík za pochvalu, snad jediný, co se tu dobře zobrazilo, že to bylo blízko.

Tady to pizdí fotky všem, tak buď v klidu
Se to trochu krátí
Ale jsem zhnusená a zpruzelá po celých 11 hodinách

5.7.2008 17:47
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tady to pizdí fotky všem, tak buď v klidu
Se to trochu krátí
Ale jsem zhnusená a zpruzelá po celých 11 hodinách

Dneska jsem o5 nevypadla z hotelu, pač pokojská pospíchala ... Už 2. den ... bych se pos..
Ještě, že nějaké jídlo měla ... Jinak nevim nevim ...

zvířátková

5.7.2008 17:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):

Hola, hola, já už taky tady. Venku máme nádherně, slunečno, větřík, teplota úplně akorát, fakt už sakra dlouho nebylo takhle ideálně. Jsme s Čikim vytáhli přítele na pěknout procházku, a to ještě pěkně novou delší trasu.

lonžka

zvířátková

5.7.2008 17:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Hola, hola, já už taky tady. Venku máme nádherně, slunečno, větřík, teplota úplně akorát, fakt už sakra dlouho nebylo takhle ideálně. Jsme s Čikim vytáhli přítele na pěknout procházku, a to ještě pěkně novou delší trasu.

lonžka

zvířátková

5.7.2008 17:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

5.7.2008 17:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

5.7.2008 18:01
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Ahojky,

jen tiše závidím

sadzi saj

5.7.2008 18:01
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):

Teda, super Leo, tak to jste si udělali pěknou vycházku, to já toho mýho vytáhnu jednou za sto let a ještě mi to dá pěknou námahu ho přemluvit

5.7.2008 18:02
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda, super Leo, tak to jste si udělali pěknou vycházku, to já toho mýho vytáhnu jednou za sto let a ještě mi to dá pěknou námahu ho přemluvit

To já ani to ...
Je línej jak prase

zvířátková

5.7.2008 18:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
To já ani to ...
Je línej jak prase

Blanča tomu dala pěknou tečku .

sadzi saj

5.7.2008 18:05
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Blanča tomu dala pěknou tečku .

to jo

5.7.2008 18:07
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
to jo

Lítá po hřišti za mičudou ... a když řeknu, že by jsme mohli na procházku ... nebo ven, tak jéééé, mě se nechcéééééé ... Nebo že můžu, ale sama
Bych se pak rozkočila a nakopala ho rovnou

zvířátková

5.7.2008 18:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Lítá po hřišti za mičudou ... a když řeknu, že by jsme mohli na procházku ... nebo ven, tak jéééé, mě se nechcéééééé ... Nebo že můžu, ale sama
Bych se pak rozkočila a nakopala ho rovnou

To věřim, no já toho mého donutim, jelikož přestal se všim sportem a furt by jenom seděl u počítače, takže se i docela dobrovolně nechá vytáhnout. Sice si to maximálně vždycky zkracuje a posloucháme řeči celou cestu, že to už otočíme a že jsme se dneska nachodili tolik, že zítra nikam nepůjdeme atd. Ale jinak to taky není bůhvíjakej pracant, sice mají koně doma celej život, ale jak může, tak se jim vyhýbá, ale zase bere bez problémů koně sebou, hlavně, když ho nemusí mít v ruce a na starosti on.

5.7.2008 18:21
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

To věřim, no já toho mého donutim, jelikož přestal se všim sportem a furt by jenom seděl u počítače, takže se i docela dobrovolně nechá vytáhnout. Sice si to maximálně vždycky zkracuje a posloucháme řeči celou cestu, že to už otočíme a že jsme se dneska nachodili tolik, že zítra nikam nepůjdeme atd. Ale jinak to taky není bůhvíjakej pracant, sice mají koně doma celej život, ale jak může, tak se jim vyhýbá, ale zase bere bez problémů koně sebou, hlavně, když ho nemusí mít v ruce a na starosti on.

Tak to máš dobrý ...
Já na tohle můžu jen zuřit a je mi to ... platný

sadzi saj

5.7.2008 18:34
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Tak to máš dobrý ...

Jo nemáme to s těma chlapama jednoduchý

5.7.2008 18:36
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo nemáme to s těma chlapama jednoduchý

NO, to fakt ne

zvířátková

5.7.2008 18:37
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Tak to máš dobrý ...

Hm, to je blbý no.

Já tak nějak beru to, že ani nečekám, že u nich bude něco dělat, kromě třeba chvíle, kdy bylo to seno, nebo tak něco. Prostě nějaká větší práce. Jinak ale tam třeba hodinu makám na stájích a on sedí a čeká, až to budu mít hotové. Ruku k dílu nepřidá. Ale beru to jako normální, můj kůň to je, já ho chtěla, takže on se tam vůbec angažovat nemusí. Akorát mě teda štve, když mě u toho vytáčí tím, že mě popobízí, abych hejbla nebo přidala. Sice to říká ze srandy, ale já bych v tu chvíli s chutí nakopávala .

5.7.2008 18:37
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
NO, to fakt ne

By mě zajímalo, jak je placený dnešek ... jestli jako sobota nebo jako svátek ... ?

5.7.2008 18:38
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Hm, to je blbý no.

Já tak nějak beru to, že ani nečekám, že u nich bude něco dělat, kromě třeba chvíle, kdy bylo to seno, nebo tak něco. Prostě nějaká větší práce. Jinak ale tam třeba hodinu makám na stájích a on sedí a čeká, až to budu mít hotové. Ruku k dílu nepřidá. Ale beru to jako normální, můj kůň to je, já ho chtěla, takže on se tam vůbec angažovat nemusí. Akorát mě teda štve, když mě u toho vytáčí tím, že mě popobízí, abych hejbla nebo přidala. Sice to říká ze srandy, ale já bych v tu chvíli s chutí nakopávala .

sadzi saj

5.7.2008 18:40
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):

Jj, no dneska je svátek, tak snad jako svátek, měla by si mít víc korunek i zítra

zvířátková

5.7.2008 18:41
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Tipla bych, že "důležitější" je svátek než sobota. Ale těžko říct. Dělá Ti to velký rozdíl?

5.7.2008 18:43
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tipla bych, že "důležitější" je svátek než sobota. Ale těžko říct. Dělá Ti to velký rozdíl?

SOB je za příplatek i s NED, ale svátek je 2x tolik ...
Tak jen, jestli se mám i zítra obtěžovat

sadzi saj

5.7.2008 18:44
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):

už se ti to krátí co

Já už posekanou celou zahradu, ale ty stromečky, to je něco

5.7.2008 18:45
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
už se ti to krátí co

Já už posekanou celou zahradu, ale ty stromečky, to je něco

Stromečky ?
Jako objíždění sekačkou ?
Já mám slalom před barákem s patníkama

JJ, mám to zapár

zvířátková

5.7.2008 18:47
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Tak to máte sakra dobrý, u nás se na nic takového nehraje. Když chlapy dělaj o víkendu, tak oficiálně to přiznaný neni a bokem dostanou stejně jako za normální pracovní den. A o svátky a dovolené máme od šéfa určené pevné mizerné taxy, takže na každém svátku nebo dovolené dost prodělám, ale zase za to volno to stojí.

sadzi saj

5.7.2008 18:47
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Stromečky ?
Jako objíždění sekačkou ?
Já mám slalom před barákem s patníkama

JJ, mám to zapár

Jo jo, přesně, občas to nějaký chudinka schytá

My čekáme návštěvu.

5.7.2008 18:48
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tak to máte sakra dobrý, u nás se na nic takového nehraje. Když chlapy dělaj o víkendu, tak oficiálně to přiznaný neni a bokem dostanou stejně jako za normální pracovní den. A o svátky a dovolené máme od šéfa určené pevné mizerné taxy, takže na každém svátku nebo dovolené dost prodělám, ale zase za to volno to stojí.

No, si nemysli ...
Jsem tu byla i na vánoce, silvestra ... a bylo to za normál ...
Až teď zjistili, že by měli platit více
Škoda mluvit ...

5.7.2008 18:49
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
No, si nemysli ...
Škoda mluvit ...

A jeden den volna mám sežere den a půl dovolené ...
To bych se taky rozkočila ...

12cky jsou 12cky ...

5.7.2008 18:50
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, přesně, občas to nějaký chudinka schytá

My čekáme návštěvu.

Se máš ... Mě čeká snad Fido

sadzi saj

5.7.2008 18:50
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
A jeden den volna mám sežere den a půl dovolené ...
To bych se taky rozkočila ...

12cky jsou 12cky ...

Teda, tak to je síla, to není co závidět

zvířátková

5.7.2008 18:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
No, si nemysli ...
Škoda mluvit ...

No tak snad máš aspoň ten normál slušný

6.7.2008 07:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu zase
A jak se mi panečku chtělo

6.7.2008 07:51
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Co tu kdo psal o hřívě ?

6.7.2008 07:59
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Co tu kdo psal o hřívě ?

Jsem konečně včera upravila fotky z Kladrub - těch zase bylo

6.7.2008 08:02
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

ta těhlech kobylkách jsem ulítávala
... má to moc příjemnou atmosféru, co ?

6.7.2008 08:04
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Sice ISO 1000 - solidní zrní, ale i tak to vypadá příjemně ....

více na
http://blanchee.rajce.idnes.cz/Narodni_ hrebcin_Kladruby_nad_Labem/

6.7.2008 08:39
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Sice ISO 1000 - solidní zrní, ale i tak to vypadá příjemně ....

více na
http://blanchee.rajce.idnes.cz/Narodni_ hrebcin_Kladruby_nad_Labem/

Lucky ...

viděla jsi tohle ?
to je kamarádka ?
nebo si to jen někdo nakopčil ?
http://margala11.rajce.idnes.cz/Usama_Watani/

sadzi saj

6.7.2008 12:11
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Lucky ...

viděla jsi tohle ?
to je kamarádka ?
nebo si to jen někdo nakopčil ?
http://margala11.rajce.idnes.cz/Usama_Watani/

Ahojky,

já před chvílí dorazila od Elí, měli dneska trénink, Elí měla samou chválu, že letos už pěkně skáče hřbetem a ne žádný plocháče a jde pěkně a nežene, za to ale já, jo stále je se co učit

Blani, krááásný fotečky

6.7.2008 12:28
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

já před chvílí dorazila od Elí, měli dneska trénink, Elí měla samou chválu, že letos už pěkně skáče hřbetem a ne žádný plocháče a jde pěkně a nežene, za to ale já, jo stále je se co učit

Blani, krááásný fotečky

Musíme se učit stále a to všichni
Díky za pochvalu

sadzi saj

6.7.2008 12:42
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Musíme se učit stále a to všichni
Díky za pochvalu

Jj svatá pravda

Jdu do sprchy a zkulturnit se, večer jsme zvaný na návštěvu a bylo mi řečeno, že prý pěkně smrdím no jo, ty koníci

6.7.2008 12:47
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj svatá pravda

Jdu do sprchy a zkulturnit se, večer jsme zvaný na návštěvu a bylo mi řečeno, že prý pěkně smrdím no jo, ty koníci

Se máš ... Já snad po práci valim na chalupu ...

sadzi saj

6.7.2008 13:05
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Se máš ... Já snad po práci valim na chalupu ...

No hele, není co závidět, já ty lidi uvidím dneska poprvé

Teda dneska je tam solidní hic. Leo určitě razila s Čikem k vodě

6.7.2008 13:51
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No hele, není co závidět, já ty lidi uvidím dneska poprvé

Teda dneska je tam solidní hic. Leo určitě razila s Čikem k vodě

Jooo, to je, jak jsi říkala

JJ, Lea určitě plaví Čika s novou lonží

sadzi saj

6.7.2008 14:05
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Jooo, to je, jak jsi říkala

JJ, Lea určitě plaví Čika s novou lonží

Hm, hned bych šla s Elí taky

Si představ, jsem před chvílí nachytala kocoura, jak se mi válí v květináči, zmetek jeden

6.7.2008 14:15
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hm, hned bych šla s Elí taky

Si představ, jsem před chvílí nachytala kocoura, jak se mi válí v květináči, zmetek jeden

Buď ráda, že ho máš

Hele, jukněte na ...
http://www.youtube.com/watch?v=Os43MEoBorE

6.7.2008 14:21
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Buď ráda, že ho máš

Hele, jukněte na ...

vyzkoušíme ?

http://www.youtube.com/watch?v=Z0SrB7 wbn6M&feature=related

sadzi saj

6.7.2008 14:28
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Buď ráda, že ho máš

Hele, jukněte na ...

6.7.2008 14:31
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

http://www.youtube.com/watch?v =ycQIiA7dnKQ&feature=related

bezkonkurenční

sadzi saj

6.7.2008 14:37
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v =ycQIiA7dnKQ&feature=related

bezkonkurenční

Hm, to první mi šlo a ty druhý nejdou pak to co si posílala na mail, to bylo hustý, to jsem se zasmála

6.7.2008 14:42
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hm, to první mi šlo a ty druhý nejdou pak to co si posílala na mail, to bylo hustý, to jsem se zasmála

jsou tam u těch posledních 2 po jedný mezeře ... umaž a půjde to

6.7.2008 14:47
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
jsou tam u těch posledních 2 po jedný mezeře ... umaž a půjde to

Králičí agility
http://www.youtube.com/watch?v= tGR7jX3uxWQ&feature=related

6.7.2008 14:50
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Králičí agility
http://www.youtube.com/watch?v= tGR7jX3uxWQ&feature=related

NO, jsem pro parkur ...
Fido v hlavní roli na začátku
http://www.youtube.com/watch?v= AaLoNBWnjPQ&feature=related

6.7.2008 16:46
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
NO, jsem pro parkur ...
Fido v hlavní roli na začátku
http://www.youtube.com/watch?v= AaLoNBWnjPQ&feature=related

Ježkovy voči, to je wopruz v práci
Ale kdyby to bylo líp placený, tak by mě to možná bavilo více ...
Kéž by to bylo jako za svátek

sadzi saj

6.7.2008 17:12
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Ježkovy voči, to je wopruz v práci
Ale kdyby to bylo líp placený, tak by mě to možná bavilo více ...
Kéž by to bylo jako za svátek

Ale už to máš za pár a pak 2 dny volno, super představa, ne

Já dělala zapečený těstoviny a za chvíli razíme na tu návštěvu, to bude mazec

6.7.2008 17:13
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ale už to máš za pár a pak 2 dny volno, super představa, ne

Já dělala zapečený těstoviny a za chvíli razíme na tu návštěvu, to bude mazec

JJ, se to naštěstí krátí, ale pomalu tu šedivim

6.7.2008 17:13
blanche