"Ty z moderky králíků 177"

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

27.6.2008 09:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Jj, tak už jsem založila nový, ať to zbytečně nezaplácávám

No se ani neptejte, jsem Vám to chtěla včera vyfotit, ale pak nám večer přišla návštěva, ale můžu dneska, vypadá to pořád stejně. Elí jsem včera vedla a něčeho se lekla a poskočila a přidupla si na místě, jenže si přidupla na mojí pravou nohu, no jsem myslela, že chcípnu bolestí, sotva jsem s ní dopajdala ten kus, co jsem chtěla jít pěšo, aby si odpočinula, pak jsem jela a než jsem dojela na statek, pěkně mi malíček natekl, jsem sundala pérka a než dojela domů, prst mám pěkně celý fialový, jak když jsem se prohnala borůvkama a pajdám, ale jinak to nebolí, holky v práci plaší, ať si to radši jdu nechat zrengenovat

zvířátková

27.6.2008 09:14
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

No se ani neptejte, jsem Vám to chtěla včera vyfotit, ale pak nám večer přišla návštěva, ale můžu dneska, vypadá to pořád stejně. Elí jsem včera vedla a něčeho se lekla a poskočila a přidupla si na místě, jenže si přidupla na mojí pravou nohu, no jsem myslela, že chcípnu bolestí, sotva jsem s ní dopajdala ten kus, co jsem chtěla jít pěšo, aby si odpočinula, pak jsem jela a než jsem dojela na statek, pěkně mi malíček natekl, jsem sundala pérka a než dojela domů, prst mám pěkně celý fialový, jak když jsem se prohnala borůvkama a pajdám, ale jinak to nebolí, holky v práci plaší, ať si to radši jdu nechat zrengenovat

To víš, že jo, ona Lucky ráda zakládá a jen tak Tě nenechá .

Aha, no to je pěkný, myslím, že Grantovo páníček říkal, že taky ještě nemá ten malíček v pořádku, co mu tenkrát Sheila přišlápla. A že je to už pěkná doba, co je Sheila v dolním výběhu. Je to ale stejně naprd, jak si člověk nedá bacha, tak může být rád, že to ten malíček přežije. Taková kila.

Jo a co ty 2 novinky?

27.6.2008 09:22
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Aha, no to je pěkný, myslím, že Grantovo páníček říkal, že taky ještě nemá ten malíček v pořádku, co mu tenkrát Sheila přišlápla. A že je to už pěkná doba, co je Sheila v dolním výběhu. Je to ale stejně naprd, jak si člověk nedá bacha, tak může být rád, že to ten malíček přežije. Taková kila.

Jo a co ty 2 novinky?

nezakládám ráda! Ale když se nikdo k tomu nemá....

Teda ten prst musí vypadat "chutně"...radši s tím fakt zajdi na RTG.

27.6.2008 09:23
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

jdu česat ty naše obludky..pá

sadzi saj

27.6.2008 09:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

Jo a co ty 2 novinky?

No jsem na to zvědavá, co se s tím stane přes víkend a jestli se zítra dostanu vůbec do bot a to mám mít zrovna drez. trénink a přijede nám konečně kopytář udělat kopýtka

Jj, první novinka, včera jsem si brala půl dne volna a razili jsme s Elí na naše letošní první hobbíčka

sadzi saj

27.6.2008 09:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

No uvidím, jak se to bude tvářit přes víkend a když beze změny, asi v pondělí radši na RTG zajdu.

sadzi saj

27.6.2008 09:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

No jsem na to zvědavá, co se s tím stane přes víkend a jestli se zítra dostanu vůbec do bot a to mám mít zrovna drez. trénink a přijede nám konečně kopytář udělat kopýtka

Jj, první novinka, včera jsem si brala půl dne volna a razili jsme s Elí na naše letošní první hobbíčka

Cesta tam byla dosti akční, chtěla nás sežrat hromada hlíny a u ní kaluž, pak jsme museli jít kus po silnici, takže to koukala na všechno možný a tam jdu a tam nejdu, no jsem byla hotová, ještě, než jsem tam dojela Když už jsme tam dorazili, tak nechtěla jít okolo jeepu s přívěsem, pak ale prošla, ale zase se zasekla a čučela na dvůr na holky a koně, až nás jeden hodný pán odvedl až ke kolbišti, to byla sranda

sadzi saj

27.6.2008 10:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Cesta tam byla dosti akční, chtěla nás sežrat hromada hlíny a u ní kaluž, pak jsme museli jít kus po silnici, takže to koukala na všechno možný a tam jdu a tam nejdu, no jsem byla hotová, ještě, než jsem tam dojela Když už jsme tam dorazili, tak nechtěla jít okolo jeepu s přívěsem, pak ale prošla, ale zase se zasekla a čučela na dvůr na holky a koně, až nás jeden hodný pán odvedl až ke kolbišti, to byla sranda

Byla tam i Míša, Blanka bohužel musela chuděra zrovna do práce, tak mám aspoň nějaké fotečky od ní, ale všechno je to z dálky, tak asi nebude nic moc vidět.

Když jsme dorazili, tak už dávno mělo být půl hodiny opracování na kolbišti, místo toho si tam pan Mesťák vesele vláčel traktorem kolbiště, pak se tam nahrnuli všichni a nebylo tam k hnutí, všichni se tam motali, lítali, skákali, já nemohla vůbec najít pořádně pořadí překážek, jak jdou za sebou, natož si něco pořádně v klidu zajet a opracovat, no byla jsem z toho dost na nervy a vůbec vlastně nevěděla, jak jet parkur Takovýhle chaos jsem fakt ještě nezažila.

Takhle jsem byla nervní

sadzi saj

27.6.2008 10:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Byla tam i Míša, Blanka bohužel musela chuděra zrovna do práce, tak mám aspoň nějaké fotečky od ní, ale všechno je to z dálky, tak asi nebude nic moc vidět.

Když jsme dorazili, tak už dávno mělo být půl hodiny opracování na kolbišti, místo toho si tam pan Mesťák vesele vláčel traktorem kolbiště, pak se tam nahrnuli všichni a nebylo tam k hnutí, všichni se tam motali, lítali, skákali, já nemohla vůbec najít pořádně pořadí překážek, jak jdou za sebou, natož si něco pořádně v klidu zajet a opracovat, no byla jsem z toho dost na nervy a vůbec vlastně nevěděla, jak jet parkur Takovýhle chaos jsem fakt ještě nezažila.

Takhle jsem byla nervní

pak jsem se naštěstí uklidnila a Míša mi venku podržela Elí a já si šla v klidu projít parkur a naučit se ho a pak už to bylo ok.

Startovali jsme 7, ale uteklo to jako voda.

Čekáme, až nám zazvoní

sadzi saj

27.6.2008 10:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
pak jsem se naštěstí uklidnila a Míša mi venku podržela Elí a já si šla v klidu projít parkur a naučit se ho a pak už to bylo ok.

Čekáme, až nám zazvoní

Jedeme, ale moc toho asi vidět nebude

27.6.2008 10:45
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Čekáme, až nám zazvoní

Jste šikovné holky

Tak, já mám hotového Fabínka, je nádherný, fakt fešák. Já jdu teď dát Usu ke koním, asi si ji na chvíli zpracuji v kruhovce a pak bude do večera se pást a táta mi mezitím jde česat Darés a já ho pak dodělám a upravím a jdeme ještě do řeky koupat. Kluci musí být na ztra jako z cukru, ale už je vidím, jak nadšeně běhají v tom vedru na výstavě...asi jako jááááá

sadzi saj

27.6.2008 10:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jedeme, ale moc toho asi vidět nebude

Hm, je to moc daleko.

sadzi saj

27.6.2008 10:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jste šikovné holky

Tak, já mám hotového Fabínka, je nádherný, fakt fešák. Já jdu teď dát Usu ke koním, asi si ji na chvíli zpracuji v kruhovce a pak bude do večera se pást a táta mi mezitím jde česat Darés a já ho pak dodělám a upravím a jdeme ještě do řeky koupat. Kluci musí být na ztra jako z cukru, ale už je vidím, jak nadšeně běhají v tom vedru na výstavě...asi jako jááááá

Dík

Tak ať Vám to zítra dobře dopadne

27.6.2008 10:56
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dík

Tak ať Vám to zítra dobře dopadne

Uvidíme...už je mi mdlo z pomyšlení, že v tom vedru běhám se psy v kruhu a v neděli v Brně

letím s tou Usou..

sadzi saj

27.6.2008 11:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Uvidíme...už je mi mdlo z pomyšlení, že v tom vedru běhám se psy v kruhu a v neděli v Brně

letím s tou Usou..

Teda, to máte náročný víkend

sadzi saj

27.6.2008 11:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Teda, to máte náročný víkend

A poslední, obě fáze jsme šli čiště, bez stavení a nějakého kolapsu, takže mám radost Loni nám koukala na plůtky a barevné překážky.

zvířátková

27.6.2008 11:14
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
A poslední, obě fáze jsme šli čiště, bez stavení a nějakého kolapsu, takže mám radost Loni nám koukala na plůtky a barevné překážky.

No super holky, jste teda šikulky. A umístily jste se? Nebo jenom tak pro dobrý pocit?

A co ta druhá novinka?

zvířátková

27.6.2008 12:32
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
No super holky, jste teda šikulky. A umístily jste se? Nebo jenom tak pro dobrý pocit?

A co ta druhá novinka?

Já trpíííím, padá mi hlava, nemůžu si pomoct, jsem tak nevyspalá... Čas se tak neskutečně nechutně táhne. A o počasí ani nemluvě, víc a víc se to kaboní, akorát aby to přišlo po třetí, abych opět neměla možnost se projet. Ještě, že je pátek...

sadzi saj

27.6.2008 12:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

A co ta druhá novinka?

Děkujeme, měla jsem z Elí fakt radost, šikulka, i když jí tam 2x to nevyšlo, jak mělo. Jeli jsme jenom jednu soutěž 60 cm, protože to jsou letos první, tak na rozkoukání a my tam jedeme po kopytě, takže náročný, tak jsem jí poprvé nechtěla hned takhle tahat a jsou bohužel dohromady dekorovaný 60 cm a 70 cm, v 60 cm jsme byli 4, ale jak se pak jelo 70 cm, tak nás časově předjeli a celkově 7 a startovali jsme 7 docela sranda, ale co, bylo to letos poprvé a hlavně jsem chtěla, aby jsme to přešli všechno čistě a bez štycnutí a to se povedlo, takže spokojenost, stužky máme z loňska a hlavně mi v neděli bylo blbě, takže s ní skákala trenérka s tím, že kdyby mi bylo do čtvrtka dobře, abych mohla jet, takže myslím, že dobrý

Jj, našel se balíček

sadzi saj

27.6.2008 12:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Já trpíííím, padá mi hlava, nemůžu si pomoct, jsem tak nevyspalá... Čas se tak neskutečně nechutně táhne. A o počasí ani nemluvě, víc a víc se to kaboní, akorát aby to přišlo po třetí, abych opět neměla možnost se projet. Ještě, že je pátek...

Já jsem teď dopajdala z města a obědvám tu a nemám pomalu co dělat, takže jsem zvědavá, jak to tu do 4 hod. zvládnu nudou

Jj, u nás taky nic moc, pod mrakem, fouká, žádný teplo a taky se to podezřele zatahuje a to potřebuju, aby šla Elčí na lehkou procházku.

zvířátková

27.6.2008 13:16
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Děkujeme, měla jsem z Elí fakt radost, šikulka, i když jí tam 2x to nevyšlo, jak mělo. Jeli jsme jenom jednu soutěž 60 cm, protože to jsou letos první, tak na rozkoukání a my tam jedeme po kopytě, takže náročný, tak jsem jí poprvé nechtěla hned takhle tahat a jsou bohužel dohromady dekorovaný 60 cm a 70 cm, v 60 cm jsme byli 4, ale jak se pak jelo 70 cm, tak nás časově předjeli a celkově 7 a startovali jsme 7 docela sranda, ale co, bylo to letos poprvé a hlavně jsem chtěla, aby jsme to přešli všechno čistě a bez štycnutí a to se povedlo, takže spokojenost, stužky máme z loňska a hlavně mi v neděli bylo blbě, takže s ní skákala trenérka s tím, že kdyby mi bylo do čtvrtka dobře, abych mohla jet, takže myslím, že dobrý

Jj, našel se balíček

No já se tu za chvíli ukoušu, navíc jsem předpokládala, že mi zase odpoledne bude venku hic v jeansách, tak jsem si vzala sukni a pěkně lituju, mrznu, pomalu mi ty nohy odumírají. Peču na to tady, fakt jak u blbejch, člověk se normálně nemůže oblíknout.

No vidíš, paráda, že se našel, sice se k Tobě dostane se zpožděním, ale co, hlavní je, že vůbec.

sadzi saj

27.6.2008 13:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No já se tu za chvíli ukoušu, navíc jsem předpokládala, že mi zase odpoledne bude venku hic v jeansách, tak jsem si vzala sukni a pěkně lituju, mrznu, pomalu mi ty nohy odumírají. Peču na to tady, fakt jak u blbejch, člověk se normálně nemůže oblíknout.

No vidíš, paráda, že se našel, sice se k Tobě dostane se zpožděním, ale co, hlavní je, že vůbec.

Teda, jsem to tady dneska zaplácala

Jj, to jo, dnes žádné teplo, já chodím v plátěných kalhotech a tílku a pro jistotu v autě mikinu, jak jsem byla nachcípaná, tak jsem to radši nepokoušela.

Jj, mám radost, ale zároveň jsem pěkně nasr........, protože včera dorazím domů a tam upomínka, že mám na poště dobírku od 16.6.!!!!!!!!!!! a mě žádný lístek domů nepřišel, že tam mám balík a tenhle týden dokonce vezli domů Mirkovi balíček a už tam dávno měli i ten můj a když jsem těm s odpuštěním krávám tam volala v pondělí, tak mi ta slepice řekla, že tam prý nic nemám, jenom doporučený dopis!!!! a ještě byla fakt příjemná, tak je tohle možný, neskutečný, jim tam dneska dám, si za rámeček nedaj.

zvířátková

27.6.2008 13:56
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Teda, jsem to tady dneska zaplácala

Jj, to jo, dnes žádné teplo, já chodím v plátěných kalhotech a tílku a pro jistotu v autě mikinu, jak jsem byla nachcípaná, tak jsem to radši nepokoušela.

Jj, mám radost, ale zároveň jsem pěkně nasr........, protože včera dorazím domů a tam upomínka, že mám na poště dobírku od 16.6.!!!!!!!!!!! a mě žádný lístek domů nepřišel, že tam mám balík a tenhle týden dokonce vezli domů Mirkovi balíček a už tam dávno měli i ten můj a když jsem těm s odpuštěním krávám tam volala v pondělí, tak mi ta slepice řekla, že tam prý nic nemám, jenom doporučený dopis!!!! a ještě byla fakt příjemná, tak je tohle možný, neskutečný, jim tam dneska dám, si za rámeček nedaj.

No ona určitě venku zima nebude, ale tady fakt naprd. Aspoň kdyby měl člověk plné boty, fusekle, tak by to bylo hned lepší, takhle mrznu doslova odspodu.

No, ono je to poslední dobou s tou poštou vcelku srandovní, taky se v tom někdy nevyznam, co že tam dělají, že v tom mají takový bordel.

Sakriš, kapičky na okně, to snad ne.

sadzi saj

27.6.2008 14:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No ona určitě venku zima nebude, ale tady fakt naprd. Aspoň kdyby měl člověk plné boty, fusekle, tak by to bylo hned lepší, takhle mrznu doslova odspodu.

No, ono je to poslední dobou s tou poštou vcelku srandovní, taky se v tom někdy nevyznam, co že tam dělají, že v tom mají takový bordel.

Sakriš, kapičky na okně, to snad ne.

U nás v práci máme taky chladněji, je to stará vila a má tak metrový zdi, takže já i když jdu na boso, pro sychr nosím sebou ponožky, kdyby mi náhodou byla zima od nohou, pač to je nejhorší

Jj, to jo, jsem už měla strach, že se mi to ztratilo a ono jim to tam leželo. Ale chápeš to jo, tam jak debil voláš a ona ani neumí zvednout tu svoji prdel a jít se podívat, jestli tam nemáš balík, tohle nepochopím

Leo nestraš, déšť ne

27.6.2008 14:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
U nás v práci máme taky chladněji, je to stará vila a má tak metrový zdi, takže já i když jdu na boso, pro sychr nosím sebou ponožky, kdyby mi náhodou byla zima od nohou, pač to je nejhorší

Jj, to jo, jsem už měla strach, že se mi to ztratilo a ono jim to tam leželo. Ale chápeš to jo, tam jak debil voláš a ona ani neumí zvednout tu svoji prdel a jít se podívat, jestli tam nemáš balík, tohle nepochopím

Leo nestraš, déšť ne

Páni, chladno..to bych brala
Tady dusno na padnutí. S Usou jsem si hrála ve výběhu u čipa, byla šikulka a krásně reagovala, bylo vidět, že ji to baví i v tom vedru. Pak mi to nedalo a vzala jsem si čipa na jeho stájovce s mouím lanem..posledně bylo vidět, že je rozmazlený a nemá vůbec moc respektu k lidem. Já ho na procházce předvčerem trochu zpracovala, ale chtěla jsem s ním vyřešit nějaké věci. Tak jsem si ho vzala jen asi na 10 minut...ha..chlapík. Byl vypleštěný jak něco, snažil se jít proti, nechtělo se mu nic dělat, ale postupně jsme si vysvětlili, že se taky poslouchá a že když já udělám něco a on odpoví, že mu dám pokoj.....páni, jaký byl překvapený, že se se mnu dá i "pokecat"...by jste ho museli vidět po 10 minutkách. ..no, možná 15.... ...chodil jako hodinky, naprosto respektuje můj prostor, zastaví v okamžiku i z klusu, vyšlu ho na obě ruce na kruh . Ta jedna strana mu moc nešla, ale pochopil, že mu nepomůže se stavět na hlavu a po chvilce mi stačilo již jen naznačit tělem a už šel na tu stranu bez problémů. Je šikovný, chytrý, jen si moc o sobě myslí, ale to bude dobré. Zvládl i couvání a výborně mu jde ustupování zadkem. Předek jsem po něm ještě nechtěla, to zvládneme brzy taky...je to jen o pohybu a komunikaci, ale eviděntně to čipovi zapaluje

zvířátková

28.6.2008 22:38
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Páni, chladno..to bych brala
Tady dusno na padnutí. S Usou jsem si hrála ve výběhu u čipa, byla šikulka a krásně reagovala, bylo vidět, že ji to baví i v tom vedru. Pak mi to nedalo a vzala jsem si čipa na jeho stájovce s mouím lanem..posledně bylo vidět, že je rozmazlený a nemá vůbec moc respektu k lidem. Já ho na procházce předvčerem trochu zpracovala, ale chtěla jsem s ním vyřešit nějaké věci. Tak jsem si ho vzala jen asi na 10 minut...ha..chlapík. Byl vypleštěný jak něco, snažil se jít proti, nechtělo se mu nic dělat, ale postupně jsme si vysvětlili, že se taky poslouchá a že když já udělám něco a on odpoví, že mu dám pokoj.....páni, jaký byl překvapený, že se se mnu dá i "pokecat"...by jste ho museli vidět po 10 minutkách. ..no, možná 15.... ...chodil jako hodinky, naprosto respektuje můj prostor, zastaví v okamžiku i z klusu, vyšlu ho na obě ruce na kruh . Ta jedna strana mu moc nešla, ale pochopil, že mu nepomůže se stavět na hlavu a po chvilce mi stačilo již jen naznačit tělem a už šel na tu stranu bez problémů. Je šikovný, chytrý, jen si moc o sobě myslí, ale to bude dobré. Zvládl i couvání a výborně mu jde ustupování zadkem. Předek jsem po něm ještě nechtěla, to zvládneme brzy taky...je to jen o pohybu a komunikaci, ale eviděntně to čipovi zapaluje

Nazdárek! Dneska jsme byli trošku po obchoďákách a tak jsem si v Baumaxu koupila pro Čika lano na parelku. Je 7mm, černo-modro-fialovo-žluté, měli na výběr jenom z 5-ti provazů, pokud beru šířky 6-8, ale tohle se mi moc líbí.

zvířátková

28.6.2008 22:45
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Dneska jsme byli trošku po obchoďákách a tak jsem si v Baumaxu koupila pro Čika lano na parelku. Je 7mm, černo-modro-fialovo-žluté, měli na výběr jenom z 5-ti provazů, pokud beru šířky 6-8, ale tohle se mi moc líbí.

Mám pro jistotu 6 metrů, vím, že Miloš minule říkal, že má dost velkou hlavu, když mi dělal tu zelenou. Ale kdo to nakonec umotá, jo, to je ve hvězdách, budeme se holt snažit. Snad to půjde.

sadzi saj

29.6.2008 12:15
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):

Ahoj Leo, pěkný takový pestrobarevný, to bude Čiko fešák

Já už mám doma konečně dárek, tak jsem ráda, spokojenost nejvyšší, pěkný, kvalitní a origoš equiservis a vypadá to, že nám bude sedět i akorát, tam ten, co jsme měli nám byl trochu větší, tak jsem ráda, že už je to doma

Hm, taky jsem koukala, že už odkvetla všechna řepka a i skoro máky, takže jsme to s Blankou opět propásli a když jsem měla volný den a chtěla jít fotit sama, tak mi zrovna chcípnul foťák, to je pech, mám akorát tyhle a ještě za špatného počasí po dešti

sadzi saj

29.6.2008 12:17
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Leo, pěkný takový pestrobarevný, to bude Čiko fešák

Já už mám doma konečně dárek, tak jsem ráda, spokojenost nejvyšší, pěkný, kvalitní a origoš equiservis a vypadá to, že nám bude sedět i akorát, tam ten, co jsme měli nám byl trochu větší, tak jsem ráda, že už je to doma

Hm, taky jsem koukala, že už odkvetla všechna řepka a i skoro máky, takže jsme to s Blankou opět propásli a když jsem měla volný den a chtěla jít fotit sama, tak mi zrovna chcípnul foťák, to je pech, mám akorát tyhle a ještě za špatného počasí po dešti

Včera bylo celkem příjemně tady u nás, žádný velký hic. Ráno jsme konečně dělali kopýtka Elí, tak už je má zase pěkný, už to měla, jak lyže

sadzi saj

29.6.2008 12:25
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Včera bylo celkem příjemně tady u nás, žádný velký hic. Ráno jsme konečně dělali kopýtka Elí, tak už je má zase pěkný, už to měla, jak lyže

Jsme jinak včera měli s Elí trénink a teda, jsem byla potom totálně vyřízená, se mi snad ještě nestalo, mi dala Romana zabrat, teď asi do toho ty závody, jak jsem byla nachcípaná, jsem přijela domů a padla na mě taková únava jako snad ještě vůbec, jsem si tu hodila šlofíka na gauči, ale stejně nic moc a večer jsme měli grilovačku, jsem byla, jak mátoha

No nic, jedu za Elí, asi se půjdeme jenom poprocházkovat, nějak se mi vůbec nechce jezdit, dneska je tam vedro, tak určitě hromada hovad všude a zítra stejně pojede terénit a večer razíme s holkama na pokec, ňam, si dám šopáček a poklábosíme, to je šílený, jak ten čas letí, mě to takhle nepřijde, jak chodím do práce, ale holky co šli na VŠ a ne do práce, tak už končí letos bakaláře, to to letí

zvířátková

29.6.2008 12:26
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):

No já mám vcelku ráda spíš jednobarevné, ale takový neměli ani jeden, ale tenhle se mi fakt líbil. Jenže bohužel už asi od deseti motám, motám a prd. Podle mě to fakt nedokážu zašmodrchat. Pěkně mě to štve.

Jo jo, včera bylo akorát, jsme taky jeli na chvíli ven.

zvířátková

29.6.2008 18:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
No já mám vcelku ráda spíš jednobarevné, ale takový neměli ani jeden, ale tenhle se mi fakt líbil. Jenže bohužel už asi od deseti motám, motám a prd. Podle mě to fakt nedokážu zašmodrchat. Pěkně mě to štve.

Jo jo, včera bylo akorát, jsme taky jeli na chvíli ven.

z dneška

zvířátková

29.6.2008 18:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
z dneška

jsme si krásně zaběhali po poli, bohužel přítel nestačil fotit

zvířátková

29.6.2008 18:06
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
jsme si krásně zaběhali po poli, bohužel přítel nestačil fotit

zvířátková

29.6.2008 18:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

No teda na té poslední mám fakt hybu, nechápu, jak to tu ty obličeje upravuje...

29.6.2008 19:37
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
No teda na té poslední mám fakt hybu, nechápu, jak to tu ty obličeje upravuje...

Nazdááár ženský
No já jsem dneska hotová jsem po třech nočních a hned z práce jsem dnes jela ke koním kde jsem měla službu a celej den kmitala jak pitomá!!!!!!!
Takže jsem ráda, že jsem doma a nemusim už nic dělat a zejtra zase do práce, má bejt přes 30 a nám nejde v autě klimatizace, dobrý ne!!! Takže já jim na to ser............. postavim auto někam do stínu a už se ani nehnu!!!!!!

zvířátková

29.6.2008 19:49
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Nazdááár ženský
No já jsem dneska hotová jsem po třech nočních a hned z práce jsem dnes jela ke koním kde jsem měla službu a celej den kmitala jak pitomá!!!!!!!
Takže jsem ráda, že jsem doma a nemusim už nic dělat a zejtra zase do práce, má bejt přes 30 a nám nejde v autě klimatizace, dobrý ne!!! Takže já jim na to ser............. postavim auto někam do stínu a už se ani nehnu!!!!!!

zvířátková

29.6.2008 19:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

dělení

zvířátková

29.6.2008 19:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
dělení

Pleskoš, před chvíli jsme jí stříhali drápky, byla hotovej Střihorukej Edward

zvířátková

30.6.2008 06:52
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Pleskoš, před chvíli jsme jí stříhali drápky, byla hotovej Střihorukej Edward

Dobré ránko! To je ale neskutečná otrava, víkend jak kdyby nebyl a už je tu zase pondělí. A nemluvě o těch spropadených svátcích, co vychází na příští víkend .

sadzi saj

30.6.2008 08:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! To je ale neskutečná otrava, víkend jak kdyby nebyl a už je tu zase pondělí. A nemluvě o těch spropadených svátcích, co vychází na příští víkend .

Dobré ráno,

to jo, uteklo to, že člověk ani neví jak a už zase pondělí a o svátkách nemluv, to je fakt pech

Já v noci vůbec nemohla spát, Mirek chrápal no děsný, pes roztahal odpadky z popelnice po dvoře, prostě na zabití, jsem byla pořád vzhůru a ráno ráda, že jsem se po 7 hod. vůbec vyrachala z pelechu, no šílený.

Po ránu mě hned vytočili nějaký dva blbci v autě, ho předjíždím idiota a on místo, aby uhnul nebo jel na svý straně jel doprostřed, jsem nechápala a pak odbočuju z hlavní a vesele se mi tam vetřel nějaký dědek, prostě neskutečný Sranda po ránu fakt

zvířátková

30.6.2008 09:01
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

to jo, uteklo to, že člověk ani neví jak a už zase pondělí a o svátkách nemluv, to je fakt pech

Já v noci vůbec nemohla spát, Mirek chrápal no děsný, pes roztahal odpadky z popelnice po dvoře, prostě na zabití, jsem byla pořád vzhůru a ráno ráda, že jsem se po 7 hod. vůbec vyrachala z pelechu, no šílený.

Po ránu mě hned vytočili nějaký dva blbci v autě, ho předjíždím idiota a on místo, aby uhnul nebo jel na svý straně jel doprostřed, jsem nechápala a pak odbočuju z hlavní a vesele se mi tam vetřel nějaký dědek, prostě neskutečný Sranda po ránu fakt

Viď? To je hrozný furt do kola, víkend jak když nebyl a člověk jenom trčí a trčí v práci. Jsem ráno vstala v nechutným zjištěním, že to nikam nevede, že tenhle koloběh je fakt nechutnej. No a ty svátky jsou vrchol.

Já v noci jo, usnula jsem unavená jak kotě, ale za to ráno už jsem byla vzhůru dřív, anduly se nějak moc brzo probraly a dělaly rachot. Nevim teda v kolik se rozednívá, ale hrabošily tam už dost brzy.

30.6.2008 09:24
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Ahoj!!!
Dobré ráno!

Tak jsem měla docela fofr celý víkend, moc děkuji Janě, že se věnovala Usince. V sobotu mi ji hodila ke koním a včera byly na vyjížďce...musela se potýkat s tím mým rozmazleným zlobidlem.

Jinak v sobotu jsme byli v Krakowě, kruhy byly moc pěkné, kluci skončili výborní, Darés má bronzovou medailičku, ale běhali moc pěkně.

No a včera jsme byli na Intercanisu v Brně. Já teda byla v presu strašně, byla jsem zpocená jako h... , děsné. Přijeli jsme, rozložili stůl a hned jsem šla na věc. Upravila jsem šíleně zarostlého Daréskova syna Arníka, pak jsem totéž dělala s Damiánem .....oba psi mají po tátovi teda šíleně kožichu, Damián jakoby mu z oka vypadl, ale oba jsou dost na toho tátu, je fakt, že u Arníka je ta Lenny taky trochu vidět, Damián je jako Darésův odlitek.

No a v mezitřídě jsem předváděla Arníka, pan Adlt další psy dal na 3 a 4 místo a my se rozběhávali o první místo...Darésovi dva synové. Nakonec Aramis byl první a Damián druhý, ale ti psi jsou tak na stejno, moc pěkní oba dva. Velcí, oba jsou větší už než Darés, ale fakt z nich rostou fešáci.

No a já vylítla z kruhu jako papírový čert, hodila Katce Arníka, popadla Fabbyho a už jsem letěla s Fabbym . Fabricius se krásně předváděl a vyhrála jsem s ním třídu otevřenou...lidi už si ze mě dělali srandu.

Pak jsem zase vylítla uřícená a zpocená z kruhu, někomu dala Fabbyho, popadla Darése a tak tak jsme poslední běželi zase do šampiónů. Pan Adlt se smál..jsem říkala, že toho mám dneska nějak moc a nestíhám.

Musím teda říct, že si fakt dobře pamatuje psy a moc dobře třeba věděl, že Fabby byl jednu dobu delší a měl trochu měkčí hřbet, nyní je fakt namakaný a včera na něj sahal a říkal, že te´d už se mu to moc líbí, že tak to má vypadat. No a z Darése byl unešený, že má příkladný hřbet jako stůl....což měl vždy. On je kraťas, takže ten hřbet má bez problémů jako stůl rovný. Jinak Darések se hezky předváděl, měla jsem strach, že nebude chtít běhat po té sobotě, ale vyprovokovala jsem ho byl šikovný. Vyhrál třídu šampiónů a má CAC.

enomže pak co že? Jsem běhala 3 psy , se všemi vyhrála a všichni měli bojovat o CACIBa a já v jednom vydání. Takže Katka vzala Fabbyho a neteř od Lenky vzala Arníka. Pan Adlt nám všem řekl jak se postavit čelem k němu, hned ukázal na Darése a pozval nás dopředu, že je CACIB, takže jsem byla moc ráda..pak se rozhodoval mezi ostatními psy a nakonec ukázal na Arníka a ten má Res. CACIBa!!! Takže otec a syn- CACIB a Res. CACIB! Arník byl šikula, na to, že byl 3 x na výstavě a jednou jsem s ním vyběhala CAJC, na klubovce byl Res. CAC a teď CAC a Res. CACIB.....jde v tátových šlépějích...moc šikovný. Musí ještě hodně makat, ale bude z něj krásný pes.

Potom byly fenky, já předváděla Baffynku, některé měly VD, ale Baffynka má výbornou, pěkně se umístila sestra Damiána Dorka, ve velké konkurenci V3...na to, že tady byla v sobotu, upravili jsme ji a totálně nyní vylínala, ale už ji roste krásná srst na zádech a bude mít moc pěkný kožich, druhá dcera Debie byla bohužel skoro nahá, takže to ji nepomohlo...

No a CACIBa fen získala hnědá Granny z Horpu manželů Pumpových

A o BOB jsme nastoupili a bylo zajímavé, jak nás všechny rozhodčí postavil čelem, šel postupně a každému sáhnul na předhrudí a titul BOB dal Darésovi

Takže máme Bobíka

Tady otec a syn

30.6.2008 09:25
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ahoj!!!
Dobré ráno!

Tak jsem měla docela fofr celý víkend, moc děkuji Janě, že se věnovala Usince. V sobotu mi ji hodila ke koním a včera byly na vyjížďce...musela se potýkat s tím mým rozmazleným zlobidlem.

Jinak v sobotu jsme byli v Krakowě, kruhy byly moc pěkné, kluci skončili výborní, Darés má bronzovou medailičku, ale běhali moc pěkně.

No a včera jsme byli na Intercanisu v Brně. Já teda byla v presu strašně, byla jsem zpocená jako h... , děsné. Přijeli jsme, rozložili stůl a hned jsem šla na věc. Upravila jsem šíleně zarostlého Daréskova syna Arníka, pak jsem totéž dělala s Damiánem .....oba psi mají po tátovi teda šíleně kožichu, Damián jakoby mu z oka vypadl, ale oba jsou dost na toho tátu, je fakt, že u Arníka je ta Lenny taky trochu vidět, Damián je jako Darésův odlitek.

No a v mezitřídě jsem předváděla Arníka, pan Adlt další psy dal na 3 a 4 místo a my se rozběhávali o první místo...Darésovi dva synové. Nakonec Aramis byl první a Damián druhý, ale ti psi jsou tak na stejno, moc pěkní oba dva. Velcí, oba jsou větší už než Darés, ale fakt z nich rostou fešáci.

No a já vylítla z kruhu jako papírový čert, hodila Katce Arníka, popadla Fabbyho a už jsem letěla s Fabbym . Fabricius se krásně předváděl a vyhrála jsem s ním třídu otevřenou...lidi už si ze mě dělali srandu.

Pak jsem zase vylítla uřícená a zpocená z kruhu, někomu dala Fabbyho, popadla Darése a tak tak jsme poslední běželi zase do šampiónů. Pan Adlt se smál..jsem říkala, že toho mám dneska nějak moc a nestíhám.

Musím teda říct, že si fakt dobře pamatuje psy a moc dobře třeba věděl, že Fabby byl jednu dobu delší a měl trochu měkčí hřbet, nyní je fakt namakaný a včera na něj sahal a říkal, že te´d už se mu to moc líbí, že tak to má vypadat. No a z Darése byl unešený, že má příkladný hřbet jako stůl....což měl vždy. On je kraťas, takže ten hřbet má bez problémů jako stůl rovný. Jinak Darések se hezky předváděl, měla jsem strach, že nebude chtít běhat po té sobotě, ale vyprovokovala jsem ho byl šikovný. Vyhrál třídu šampiónů a má CAC.

enomže pak co že? Jsem běhala 3 psy , se všemi vyhrála a všichni měli bojovat o CACIBa a já v jednom vydání. Takže Katka vzala Fabbyho a neteř od Lenky vzala Arníka. Pan Adlt nám všem řekl jak se postavit čelem k němu, hned ukázal na Darése a pozval nás dopředu, že je CACIB, takže jsem byla moc ráda..pak se rozhodoval mezi ostatními psy a nakonec ukázal na Arníka a ten má Res. CACIBa!!! Takže otec a syn- CACIB a Res. CACIB! Arník byl šikula, na to, že byl 3 x na výstavě a jednou jsem s ním vyběhala CAJC, na klubovce byl Res. CAC a teď CAC a Res. CACIB.....jde v tátových šlépějích...moc šikovný. Musí ještě hodně makat, ale bude z něj krásný pes.

Potom byly fenky, já předváděla Baffynku, některé měly VD, ale Baffynka má výbornou, pěkně se umístila sestra Damiána Dorka, ve velké konkurenci V3...na to, že tady byla v sobotu, upravili jsme ji a totálně nyní vylínala, ale už ji roste krásná srst na zádech a bude mít moc pěkný kožich, druhá dcera Debie byla bohužel skoro nahá, takže to ji nepomohlo...

A o BOB jsme nastoupili a bylo zajímavé, jak nás všechny rozhodčí postavil čelem, šel postupně a každému sáhnul na předhrudí a titul BOB dal Darésovi

Takže máme Bobíka

Tady otec a syn

Ch. Darés od Trojské skály - CAC, CACIB, BOB
Já a pan rozhodčí Vladimír Adlt

30.6.2008 09:27
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ch. Darés od Trojské skály - CAC, CACIB, BOB
Já a pan rozhodčí Vladimír Adlt

a naši Bobíci
Darés s pohárem CACIB a plaketou BOB a CACové medaile na krku

sadzi saj

30.6.2008 09:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahoj!!!
Dobré ráno!

Takže máme Bobíka

Tady otec a syn

Ahoj Lucky,

teda, takový román jinak gratuluju

To jo Leo, mě to taky strašně uteklo, jsem celý víkend lítala a nezastavila se, v sobotu oslava, spali u nás kluci, v neděli se mi nechtělo vůbec nic dělat, hic, Elí byla zalezlá doma, prý venku nechtěla být, jak tam pražilo a lítali mouchy a měla seštípaný celý krk, tak jsme s ní šli s kámoškou na prochajdu na louku, trochu se popásla a proběhla na lonži, ale moc se jí nechtělo a bylo tam takových hovad, že jsme tam vydrželi sotva hodinu a už na nás koukala jako jestli to myslíme vážně a nepůjdeme domů, tak doma dostala seníčko a vesele baštila, dneska je tam už příjemnějš a není takový hic, aspoň zatím , tak se bude vyjížďkovat.

Pak jsme měli návštěvu, pak jsem razila za holkama a přijela domů asi v devět, že půjdu chrnět a tam další návštěva, takže fakt náročný

Ty svátky škoda, aspoň jeden den, kdyby byl. Já si chtěla vzít třetí týden dovču a mám útrum, kolegyně nic neřekla a nahlásila si dovču a já tu musím zůstat

sadzi saj

30.6.2008 09:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
a naši Bobíci
Darés s pohárem CACIB a plaketou BOB a CACové medaile na krku

Fešáci

30.6.2008 09:51
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Lucky,

teda, takový román jinak gratuluju

To jo Leo, mě to taky strašně uteklo, jsem celý víkend lítala a nezastavila se, v sobotu oslava, spali u nás kluci, v neděli se mi nechtělo vůbec nic dělat, hic, Elí byla zalezlá doma, prý venku nechtěla být, jak tam pražilo a lítali mouchy a měla seštípaný celý krk, tak jsme s ní šli s kámoškou na prochajdu na louku, trochu se popásla a proběhla na lonži, ale moc se jí nechtělo a bylo tam takových hovad, že jsme tam vydrželi sotva hodinu a už na nás koukala jako jestli to myslíme vážně a nepůjdeme domů, tak doma dostala seníčko a vesele baštila, dneska je tam už příjemnějš a není takový hic, aspoň zatím , tak se bude vyjížďkovat.

Pak jsme měli návštěvu, pak jsem razila za holkama a přijela domů asi v devět, že půjdu chrnět a tam další návštěva, takže fakt náročný

Ty svátky škoda, aspoň jeden den, kdyby byl. Já si chtěla vzít třetí týden dovču a mám útrum, kolegyně nic neřekla a nahlásila si dovču a já tu musím zůstat

No jo, bylo to náročné, ale stálo to za to

30.6.2008 10:03
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu taky
V SOB jsme to zmákly ... NO, spíš přežili ... Nic moc ...
Dneska dost zatím práce
Konec měsíce atd ...
Včera jsem byla asistovat a fotit při plavení ...
Bára nemohla - je po očkování, ale i tak jsem si to užila

30.6.2008 10:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, bylo to náročné, ale stálo to za to

atk mi zrovna vola chlapík co mi suší seno, že mi ho dneska přiveze..mě trefí...jedu honem na pilu se psy pro palety a musím makat..udělat úklid v seníku
Usu jdu hodit k Čipovi
páni...panebože, žádný odpočinek dneska

30.6.2008 10:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
atk mi zrovna vola chlapík co mi suší seno, že mi ho dneska přiveze..mě trefí...jedu honem na pilu se psy pro palety a musím makat..udělat úklid v seníku
Usu jdu hodit k Čipovi
páni...panebože, žádný odpočinek dneska

přiveze mi seno na celý rok....

sadzi saj

30.6.2008 10:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
přiveze mi seno na celý rok....

Teda Lucky, tak to ti nezávidím, úplně vidím, jak jsme u nás doma házeli seno na půdu pro Elí

sadzi saj

30.6.2008 10:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu taky
V SOB jsme to zmákly ... NO, spíš přežili ... Nic moc ...
Dneska dost zatím práce
Konec měsíce atd ...
Včera jsem byla asistovat a fotit při plavení ...
Bára nemohla - je po očkování, ale i tak jsem si to užila

No nazdar ,

jsem na tebe myslela v sobotu

Jsem si říkala, že by zase noční a nakonec si tu. Téda, plavení, bych chtěla takýýý

Kukla si na fotečky

30.6.2008 10:15
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No nazdar ,

jsem na tebe myslela v sobotu

Jsem si říkala, že by zase noční a nakonec si tu. Téda, plavení, bych chtěla takýýý

Kukla si na fotečky

Ahojky,

JJ, jsem tu
Dělala jsem výdaj atd ...
Děs běs ...
Plavení super ... Šla bych určo i s Bárou, je to dobrý místo a bez lidí
Já tam pak frčela po silnici na kole

JJ, foto jsem skoukla - pěkný
Co to máš na kříži ?
Pás ?

Díky za SOB

30.6.2008 10:16
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda Lucky, tak to ti nezávidím, úplně vidím, jak jsme u nás doma házeli seno na půdu pro Elí

no jo..já to mám taky tak...večer budu zbitá jako Alík..mě trefí!. Ale došlo mi staré seno, ještě k tomu. Usa nemá co jíst. Měla jsem domluvené na pátek že mi to odveze známý z kravína v Palkovicích, jenomže mu rupúnul vozík vejlpůl, takže už mi ani hnůj neodvozí..ale o ten mám na podzim postaráno celý odvoz, ten mě nepálí.
Jenommže Usa měla poslední trochu sena, ještě mám tak na večer..ale na trávě přežije... No a včera jsem ještě domluouvala odvoz toho balíku sena, ljenomže vozík od jiného známého nebude, má rozbité světlo a už ho nechce nikomu půjčovat, tak jsem uvažovala jedině majitelé Čipa, že by snad pomohli...zrovna tam jdu s Usou ji tam dát, tak se zeptám. Ale pán co mi doveze to seno, jsem se ho ptala, jestli nemá ještě pár balíků starého sena, že se koukne ještě, možná tam má 4-5 balíků, tak jsem mu říkala, a't mi je doveze, než seženu někoho, kdo mi doveze z toho kravína ten velký balík..hranatý cca 3 metráky prý to má. Já jinak beru takové ty malé klasické balíky, ty jsou nejlepší na manipulaci a skladování v mých malých prostorech

sadzi saj

30.6.2008 10:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

JJ, jsem tu
Dělala jsem výdaj atd ...
Děs běs ...
Plavení super ... Šla bych určo i s Bárou, je to dobrý místo a bez lidí
Já tam pak frčela po silnici na kole

JJ, foto jsem skoukla - pěkný
Co to máš na kříži ?
Pás ?

Díky za SOB

Jj, se máte s tou vodou, pro nás nevím, zda by to nebyl moc velký mega výlet k Vám a pak tam

Jj, jaký kříž??

Jsem koukala, že už nám všechno odkvetlo

30.6.2008 10:38
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, se máte s tou vodou, pro nás nevím, zda by to nebyl moc velký mega výlet k Vám a pak tam

Jj, jaký kříž??

Jsem koukala, že už nám všechno odkvetlo

Fatk ?
To je škoda ...

Tak to už je po té řepce ?
Tohle je hned pod vodárnou - daleko to moc není

No, jak máš ten hnědý pruh kolem břicha ?

30.6.2008 10:43
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Fatk ?
To je škoda ...

Dneska tu mám posilu
Na hotel nám přišlo koťátko
Okupuje nám recepci a teď mi spí na židli

sadzi saj

30.6.2008 10:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Fatk ?
To je škoda ...

Jj, to jo

Totálně, jsem jela teď o víkendu několikrát do Byšic a v Liblicích u JZD není už ani vidno a u nás u statku už taky ne a bylo tam i trocha máku, no škoda

No třeba se někdy poštěstí a vyjedeme, loni jsme to nějak nestihli

Jo tááák, to je tričko takhle barevný vršek pískový spodek tm. hnědý

sadzi saj

30.6.2008 10:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Dneska tu mám posilu

Jů společnost

zvířátková

30.6.2008 10:55
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Dneska tu mám posilu

Tak to mi letos asi ani moc dřiny se senem mít nebudeme. Budeme pro kluky kupovat ta velká kola, budou snad uskladněná tam, že bychom si vždycky jedno dovezli a spotřebovali. To kolo, co jsme kupovali nedávno už taky nemáme, Gratníkovo páníček jezdí každé ráno hned po práci s vozíkem někam kosit a doveze jim na každý den vozík trávy, něco dostanou do stájí, něco jim hodí přes den.

Čau Blaní! Jé, hned bych se šla taky koupat a fotit. Já se furt k vodě nedostala, nemám tu lonž (i když by se dalo vzít normál vodítko) a navíc u nás byla o víkendu pouť a přes tu bych musela k vodě jít, takže to ne. Uvidim v příštích dnech, hlásí nějaké pařáky na tenhle týden.

zvířátková

30.6.2008 10:56
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo

Totálně, jsem jela teď o víkendu několikrát do Byšic a v Liblicích u JZD není už ani vidno a u nás u statku už taky ne a bylo tam i trocha máku, no škoda

No třeba se někdy poštěstí a vyjedeme, loni jsme to nějak nestihli

Jo tááák, to je tričko takhle barevný vršek pískový spodek tm. hnědý

Jééé, já chci taky do práce zvířátko

30.6.2008 11:01
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jééé, já chci taky do práce zvířátko

Aháááá, já myslela, že máš nějaký pás na pas
Už jsem to taky někde viděla
Tak koťátko má nový domov - jsem tu už sama
To je pech ...
Než se někam vyhrabeme, tak je po všem

30.6.2008 11:15
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tak to mi letos asi ani moc dřiny se senem mít nebudeme. Budeme pro kluky kupovat ta velká kola, budou snad uskladněná tam, že bychom si vždycky jedno dovezli a spotřebovali. To kolo, co jsme kupovali nedávno už taky nemáme, Gratníkovo páníček jezdí každé ráno hned po práci s vozíkem někam kosit a doveze jim na každý den vozík trávy, něco dostanou do stájí, něco jim hodí přes den.

Čau Blaní! Jé, hned bych se šla taky koupat a fotit. Já se furt k vodě nedostala, nemám tu lonž (i když by se dalo vzít normál vodítko) a navíc u nás byla o víkendu pouť a přes tu bych musela k vodě jít, takže to ne. Uvidim v příštích dnech, hlásí nějaké pařáky na tenhle týden.

Ahojky Leo

Tak jsme to zvládly obě dvě, co ?
No, škoda mluvit ... Bylo to taky smutný ...
Celý zbytek rodiny na hřbitově i s dědou ...
Jsem tam brečela ... Se neudržela ...

30.6.2008 11:25
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
To je pech ...

Teda lidi, mě trefí.....

jsem byla dát Usu k Čipovi, jsem domluvená, že mi příští úterý pomůže pan Horyl odvézt ten velký balík sena z kravína..., ale do té doby budu doufat, že teda dneska pan Krajčík přiveze s novým senem i pár těch starých balíků, jinak Usa má tak třetinu posledního balíku a končím, ale Horylovi říkali, že kdyžtak klidně si můžu vzít od Čipa tři balíky nebo tak, takže záchrana... nevěřili by jste jak je těžké sehnat vozík.

A mám hrůzu z počasí, aby mi k večeru jak přivezou to seno nezmokklo před barákem..mě by trefil už šlak.

Jedu se psy na pilu pro palety pod seno..všechno se mi vždycky do seníku nevejde, tak to dávám do kotce, kde psi stejně nejsou. A ty staré palety už se rozpadají, taklže mi tam dají pár slušných. Kluci budou makat ...v tom vedru...chudinky..no nic, já letím.

sadzi saj

30.6.2008 11:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
To je pech ...

Jj, ne ne, tričko, jsem ladila a zkusila new rajtky

No to jo, je to škoda

30.6.2008 11:30
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, ne ne, tričko, jsem ladila a zkusila new rajtky

No to jo, je to škoda

To jsou ty bílý, viď
Pěkné

sadzi saj

30.6.2008 11:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
To jsou ty bílý, viď
Pěkné

Jo jo, takový ne úplně bílý, ale super, od Adiny a co ty už si prubla ty moje?

30.6.2008 11:40
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, takový ne úplně bílý, ale super, od Adiny a co ty už si prubla ty moje?

Zatím jsem je měla 1x - když jsem byla za jezdce na maškarním

zvířátková

30.6.2008 11:47
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Ahojky Leo

Tak jsme to zvládly obě dvě, co ?
No, škoda mluvit ... Bylo to taky smutný ...
Celý zbytek rodiny na hřbitově i s dědou ...
Jsem tam brečela ... Se neudržela ...

No to víš, že zvládly. Co nám taky zbyde. Ale nevím, jak Tobě, ale mě se vcelku ulevilo. Že už jsem jako jakštakš smířená a dávám tomu čas. To já to ořvala nejvíc, mě přišlo, jak kdyby se každej bál brečet, za to já tam řvala jak o život, prošustila jsem to všechno papírovýma kapesníkama.

zvířátková

30.6.2008 12:24
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Zatím jsem je měla 1x - když jsem byla za jezdce na maškarním

Teda, já se cítím jak zbitá. Pár minut běhání včera a dneska mám pocit, že jsem to včerejší mistrovství v kopané odčutala za celé mužstvo. Vnitřní stehna trošku nechápou...

Blaní, výš jsem Ti odpověděla.

sadzi saj

30.6.2008 12:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Teda, já se cítím jak zbitá. Pár minut běhání včera a dneska mám pocit, že jsem to včerejší mistrovství v kopané odčutala za celé mužstvo. Vnitřní stehna trošku nechápou...

Blaní, výš jsem Ti odpověděla.

Tak jsem se byla mrknout ve městě, venku celkem příjemně. Mě zase dostali s těma obědama. V pátek měli plněný bram. knedlíky se zelím, bram. kaši s vepřovou roládou a rýži na dva způsoby s játrama, takže samá ňamka až jsem nevěděla, co si vzít a ještě jsem sebou měla jenom jednu nádobu a dneska, nic , takže nakonec to vyhrálo bistro v kelímku a okurka

Teda, já bych šla domů.

Holky, funguje Vám eqch??

zvířátková

30.6.2008 12:38
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem se byla mrknout ve městě, venku celkem příjemně. Mě zase dostali s těma obědama. V pátek měli plněný bram. knedlíky se zelím, bram. kaši s vepřovou roládou a rýži na dva způsoby s játrama, takže samá ňamka až jsem nevěděla, co si vzít a ještě jsem sebou měla jenom jednu nádobu a dneska, nic , takže nakonec to vyhrálo bistro v kelímku a okurka

Teda, já bych šla domů.

Holky, funguje Vám eqch??

No já si už z nudy snědla celou sváču a ještě taková doba přede mnou, sakriš, na mě jdou dneska chutě.

Ani mi nemluv, bych letěla jak raketa.

Jo jo, jde, ráno nešlo, ale už tak hoďku jde.

30.6.2008 12:46
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No to víš, že zvládly. Co nám taky zbyde. Ale nevím, jak Tobě, ale mě se vcelku ulevilo. Že už jsem jako jakštakš smířená a dávám tomu čas. To já to ořvala nejvíc, mě přišlo, jak kdyby se každej bál brečet, za to já tam řvala jak o život, prošustila jsem to všechno papírovýma kapesníkama.

JJ, já jsem taky ráda, že je to za náma ...
Teď to ještě nějak musí přebolet ... ale to potrvá ...
U nás je teď rozběhlé vyřizování atd ...
Samý papíry atd ...

30.6.2008 12:49
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No já si už z nudy snědla celou sváču a ještě taková doba přede mnou, sakriš, na mě jdou dneska chutě.

Ani mi nemluv, bych letěla jak raketa.

Jo jo, jde, ráno nešlo, ale už tak hoďku jde.

Já byla taky nakoupit ...
Opět květináče - rostou mi tu datle, tak to musím nějak přesázet
A koupila jsem si samý sladký ... a žlut. melouna - jen půlku ...
K obědu měla cuketu - obalenou v těstíčku - mńamka ...
Dělala včera doma

zvířátková

30.6.2008 12:56
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, já jsem taky ráda, že je to za náma ...
Teď to ještě nějak musí přebolet ... ale to potrvá ...
U nás je teď rozběhlé vyřizování atd ...
Samý papíry atd ...

No já jsem ráda, že to nejhorší je za náma, ale samozřejmě furt si to jako neuvědomuju, mám třeba na ní furt číslo v mobilu a ještě jsem ho nedokázala vymazat. Nějak mi to nejde. Nejhorší je, jak jí člověk vždycky chtěl zavolat a říkal, že není čas, zítra a zítra. A teď už není ani dneska. Jenom to furt člověk nechápe, že to fakt tak je.

zvířátková

30.6.2008 12:59
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Dělala včera doma

Ty jsi fakt maniak jak já, mě když vidí přítel, že nenápadně mizim v regále s květináčema a kytkama, tak už se chytá za hlavu. Furt má takovej mylnej pocit, že už jich máme doma dost .

Mě datličky ještě nelezou, sakriš, jsem si jich zasadila 5, mamině jsem dala 5 a jí už lezou a mě nic. :-(

30.6.2008 13:00
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No já jsem ráda, že to nejhorší je za náma, ale samozřejmě furt si to jako neuvědomuju, mám třeba na ní furt číslo v mobilu a ještě jsem ho nedokázala vymazat. Nějak mi to nejde. Nejhorší je, jak jí člověk vždycky chtěl zavolat a říkal, že není čas, zítra a zítra. A teď už není ani dneska. Jenom to furt člověk nechápe, že to fakt tak je.

JJ, přesně tak ...
Když jsem u dědy ... prostě mám pořád pocit, že je někde na zahradě, nebo někde pryč, ale jako že se snad vrátí ... Už to bylo měsíc, ale pořád je to takové divné, no ...

Ale každopádně moc chybí ... A chybět bude ...
Byla fakt super, plná elánu ... Nikdy jí pořádně nic nebylo ...

sadzi saj

30.6.2008 13:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Dělala včera doma

Tak to je pech, mě to pořád nefachá

Jé, mi děláš chutě, taky mě honí mlsná

Jsem si koupila nový Jezdectví, tak jsem to tu prolistovala a ve výsledkách má fotku kolegyně ze stáje, hustý

30.6.2008 13:03
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Ty jsi fakt maniak jak já, mě když vidí přítel, že nenápadně mizim v regále s květináčema a kytkama, tak už se chytá za hlavu. Furt má takovej mylnej pocit, že už jich máme doma dost .

Mě datličky ještě nelezou, sakriš, jsem si jich zasadila 5, mamině jsem dala 5 a jí už lezou a mě nic. :-(

Leo, nezoufej ...
Já si kupovala datle jen kvůli peckám ...
Nikdy mi nechutnaly ... Ale pak se je naučila jíst ...
Tak jsem to sem na rec. nastrkala porůznu do květináčů a už to roste
Něco mám i na chalupě v květináči venku - už jsem to chtěla vyhodit a teď se tam něco klube
Klidně bych ti nějaké dala ... ale nevím, jak předat

JJ, jednou jsem příteli navrhla, že by jsme mohli jet přes zahradnictví - to byl pohled - už jsem neřekla ani píp

zvířátková

30.6.2008 13:03
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, přesně tak ...
Když jsem u dědy ... prostě mám pořád pocit, že je někde na zahradě, nebo někde pryč, ale jako že se snad vrátí ... Už to bylo měsíc, ale pořád je to takové divné, no ...

Ale každopádně moc chybí ... A chybět bude ...
Byla fakt super, plná elánu ... Nikdy jí pořádně nic nebylo ...

No naší vůbec, nikdy nic jí nebylo, poprvé v nemocnici, necelých 76 let, přežila všechny - manžela, i mladší sourozence, rodiče se dožili málo, prostě trhla rekord. Prakticky to byl sešup z měsíce na měsíc. Nedostatek krve, vypátrali akutní leukémii a ta to vzala hopem, že do 3 týdnů byl konec. Do konce vlastně nevěděla, že jí vůbec něco je a těšila se, až zase půjde domů.

30.6.2008 13:04
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Jsem si koupila nový Jezdectví, tak jsem to tu prolistovala a ve výsledkách má fotku kolegyně ze stáje, hustý

Fakt ?
Já ho koupila teď v krámě, ale ještě neprolistovala ...
Mám tu ještě nějakou práci

30.6.2008 13:05
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No naší vůbec, nikdy nic jí nebylo, poprvé v nemocnici, necelých 76 let, přežila všechny - manžela, i mladší sourozence, rodiče se dožili málo, prostě trhla rekord. Prakticky to byl sešup z měsíce na měsíc. Nedostatek krve, vypátrali akutní leukémii a ta to vzala hopem, že do 3 týdnů byl konec. Do konce vlastně nevěděla, že jí vůbec něco je a těšila se, až zase půjde domů.

:((((((

zvířátková

30.6.2008 13:09
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

No tak snad mi ještě vylezou, máma říkala, že prý někde četla, že před zasazením se to má nechat týden naložené ve vodě, to já samozřejmě netušila, takže možná proto jí vylezly tak brzy.

Jj, tyhle pohledy znám, oni to prostě nechápou, vždycky říká, ať už ten plevel zlikviduju, že už ani k oknu přes ně nemůže .

Teda, já bych si něco dala, sakriš, to je zlo tady.

Už? Tak to ho možná už budu mít připravené. Ale teda přijde mi, že je to fakt zbytečné kupovat, sama bych si nekoupila, to přesně vidim, jak rychle to máme oba dva proštudovaný. Holt pro obyčejnýho lajka prd.

Jo, fakt, teď jsem to zkoušela a fakt funguje. Nešlo mi vůbec ráno. Ale to asi všem, jelikož tam vůbec nebyly nové inzeráty.

zvířátková

30.6.2008 13:11
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
:((((((

No jo no, co naděláš. Člověk jim to ale musí "přát", než se trápit... Když jsem se tam byla prakticky rozloučit pár hodin před smrtí, tak to sice bylo strašné, ale člověk si uvědomí, že by to fakt tak mělo být, jelikož aby v tomhle stavu přežívala tak neplnohodnotnym životem, to fakt nemá "cenu".

30.6.2008 13:13
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No tak snad mi ještě vylezou, máma říkala, že prý někde četla, že před zasazením se to má nechat týden naložené ve vodě, to já samozřejmě netušila, takže možná proto jí vylezly tak brzy.

Jj, tyhle pohledy znám, oni to prostě nechápou, vždycky říká, ať už ten plevel zlikviduju, že už ani k oknu přes ně nemůže .

Teda, já bych si něco dala, sakriš, to je zlo tady.

Už? Tak to ho možná už budu mít připravené. Ale teda přijde mi, že je to fakt zbytečné kupovat, sama bych si nekoupila, to přesně vidim, jak rychle to máme oba dva proštudovaný. Holt pro obyčejnýho lajka prd.

Jo, fakt, teď jsem to zkoušela a fakt funguje. Nešlo mi vůbec ráno. Ale to asi všem, jelikož tam vůbec nebyly nové inzeráty.

JJ, já mám na chalupě bylinky všude - to zuří už i naši ...
Teď jsem vystěhovala z okna kaktusy - to bylo zase řečí

JJ, mě ECH taky jde

Buď ráda ... se tu rvu sladkým ... to budu jak dělová koule

Já jsem se o té vodě a datlích taky dozvěděla pozdě - tak to dělala pokojská a taky říkala, že nic ... Tak ještě vydrž ... Chce to čas ...
Já jsem měla jednu už pěkně velkou - cca 3 r starou, ale skomírá po přesazení

zvířátková

30.6.2008 13:16
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, já mám na chalupě bylinky všude - to zuří už i naši ...
Teď jsem vystěhovala z okna kaktusy - to bylo zase řečí

JJ, mě ECH taky jde

Buď ráda ... se tu rvu sladkým ... to budu jak dělová koule

Já jsem se o té vodě a datlích taky dozvěděla pozdě - tak to dělala pokojská a taky říkala, že nic ... Tak ještě vydrž ... Chce to čas ...
Já jsem měla jednu už pěkně velkou - cca 3 r starou, ale skomírá po přesazení

No to já mám u mámy zastání, ta má kytky všude, u ní se člověk jak v bytě tak na balkóně pomalu ani neotočí. Ale je super, že dobře zásobuje .

No já bych asi měla chuť na slaný.

Snad, přece musí nějaká vylézt.

30.6.2008 13:23
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No to já mám u mámy zastání, ta má kytky všude, u ní se člověk jak v bytě tak na balkóně pomalu ani neotočí. Ale je super, že dobře zásobuje .

No já bych asi měla chuť na slaný.

Snad, přece musí nějaká vylézt.

JJ, určo něco jo ...
Jak to máš dlouho zasazené ?
Já dost dlouho ...
Bylo na čase
Já sháním tuhle levanduli

30.6.2008 13:34
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
JJ, určo něco jo ...
Já dost dlouho ...
Bylo na čase

Jsem se ani nepochlubila ...
Mám píchlé kolo
Ráno jsem sem tak tak dojela ...
V krámě chtěla koupit lepení, ale zapomněla jsem na to

zvířátková

30.6.2008 13:34
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, určo něco jo ...
Já dost dlouho ...
Bylo na čase

No řekla bych tak 5 týdnů. To je vcelku dost, ne?

A nekoukala jsi teď někdy do Lidlu? Já tam byla v pátek a prodávali tam bylinky a docela bych si tipla, že jsem tam nějakou takovou levanduli viděla.

zvířátková

30.6.2008 13:36
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):

A nekoukala jsi teď někdy do Lidlu? Já tam byla v pátek a prodávali tam bylinky a docela bych si tipla, že jsem tam nějakou takovou levanduli viděla.

No to my jsme ráno píchli. Ještě, že to bylo tak 5 minut od práce, že jsem se mohla sebrat a včas dojít.

sadzi saj

30.6.2008 13:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jsem se ani nepochlubila ...
Mám píchlé kolo
Ráno jsem sem tak tak dojela ...
V krámě chtěla koupit lepení, ale zapomněla jsem na to

Jj, tak to je pech Blani.

Jo jo Leo, už vyšlo, no něco málo si tam vždycky počtu, ale je to bída, myslím, že dřív to bylo lepší a zajímavější na čtení.

Chjo, mě to tu dneska neba

30.6.2008 13:38
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

FAKT ??????
JÁ TO PROJELÁÁÁÁÁ

30.6.2008 13:39
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
FAKT ??????
JÁ TO PROJELÁÁÁÁÁ

Jsem zvědavá, jak se dostanu domůůůů
5 týdnů ... to ještě máš asi šanci

zvířátková

30.6.2008 13:43
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Jsem zvědavá, jak se dostanu domůůůů
5 týdnů ... to ještě máš asi šanci

No byla to přítelova chyba, šlincnul o obrubník. Poklice letěla do dálek. No každopádně měl fakt radost.

A s MHD nejde?

Snad jo, si dávaj na čas, potvory.

zvířátková

30.6.2008 13:47
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
No byla to přítelova chyba, šlincnul o obrubník. Poklice letěla do dálek. No každopádně měl fakt radost.

A s MHD nejde?

Snad jo, si dávaj na čas, potvory.

Jsem koukala na stránky Lidlu a tam ty bylinky v letáčku nemají, tak smolík no, ale na krámě byly.

30.6.2008 13:59
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jsem koukala na stránky Lidlu a tam ty bylinky v letáčku nemají, tak smolík no, ale na krámě byly.

No, to s autem je pech taky ...
No, asi na něm buď pojedu ... Nebo potlačím
Ráno jsem na něm už musela - bus bych nechytla ani vomylem

Tak to je škoda ... a to tam měli bylinky normálně rostlé ?
Já si koupila v Globu růžovou levanduli a vykvetla modře - bych se pos ...

zvířátková

30.6.2008 14:03
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
No, to s autem je pech taky ...
No, asi na něm buď pojedu ... Nebo potlačím
Ráno jsem na něm už musela - bus bych nechytla ani vomylem

Tak to je škoda ... a to tam měli bylinky normálně rostlé ?
Já si koupila v Globu růžovou levanduli a vykvetla modře - bych se pos ...

Máš to ale na výběr No já myslela busem odpo.

Jo jo, normálně rostlý, veliký, cca 15cm v průměru květináče.

No to je dobrý, asi trošku barvoslepej pěstitel. To ta moje furt jenom zelené a květ žádný, mám snad novou popínavou odrůdu, vůbec se jí nechce nahoru, ale tak nějak se prapodivně furt kroutí dokola.

30.6.2008 14:05
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No jo no, co naděláš. Člověk jim to ale musí "přát", než se trápit... Když jsem se tam byla prakticky rozloučit pár hodin před smrtí, tak to sice bylo strašné, ale člověk si uvědomí, že by to fakt tak mělo být, jelikož aby v tomhle stavu přežívala tak neplnohodnotnym životem, to fakt nemá "cenu".

To jo, no ...
To máš pravdu ...
Ale muselo to být těžké ...
To já se vlastně ani nerozloučila ...
Já jsem s babčou mluvila ještě ten den po telefonu ...
Nikdy by mě nenapadlo, že to bylo už naposled ...
Se mi během hovoru i smála a vtípkovala ...

zvířátková

30.6.2008 14:09
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
To jo, no ...
To máš pravdu ...
Ale muselo to být těžké ...
To já se vlastně ani nerozloučila ...
Já jsem s babčou mluvila ještě ten den po telefonu ...
Nikdy by mě nenapadlo, že to bylo už naposled ...
Se mi během hovoru i smála a vtípkovala ...

Jo to bylo, ještě den předtím byla prý normální, ale v ten den to bylo strašné, jsme měli šok, když jsme jí viděly. Máma hned brečela, že musíme všechny obvolat, aby se taky přišli rozloučit, že už nebudou mít možnost. Ani nevím, jestli věděla, že jsme tam byli, byla až moc mimo. A to ještě když jsme k ní s mámou přišly, tak začal nějaký z přístrojů nad ní pípat, nás málem trefil šlak, jestli neumírá v tu chvíli. Jak věčnost, než přišla sestřička, že došla jenom kapačka. No krve by se v nás nedořezal.

30.6.2008 14:12
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Máš to ale na výběr No já myslela busem odpo.

Jo jo, normálně rostlý, veliký, cca 15cm v průměru květináče.

No to je dobrý, asi trošku barvoslepej pěstitel. To ta moje furt jenom zelené a květ žádný, mám snad novou popínavou odrůdu, vůbec se jí nechce nahoru, ale tak nějak se prapodivně furt kroutí dokola.

zvířátková

30.6.2008 14:13
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

Leda, že by ses tam mrkla, jeslti budeš mít cestu kolem. Měli tam v ten pátek spoustu kytiček...

30.6.2008 14:24
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Leda, že by ses tam mrkla, jeslti budeš mít cestu kolem. Měli tam v ten pátek spoustu kytiček...

Já se u nás do Lidlu nějak nedostanu ...
Levandulí mám hromadu ... Tohle je Lavandula stoechas ...
Nebo to tam alespoň píšou ...
Je prostě super

zvířátková

30.6.2008 14:31
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Je prostě super

závislák.

30.6.2008 14:31
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Je prostě super

Teda vy tady jedete....

já jsem kaput, vyřízená.

Jsem vyklidila seník, připravila palety v kotci na zbytek balíků, pro ty palety jsem zajela na pilu se psy a mám vše nachystané. Teď jen můžu doufat, že do sena neluchne, chlapík to zbalíkuje a přiveze to a v pořádku to zklidíme, jestli mi to zmokne, tak mě trefí šlak

30.6.2008 14:41
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
závislák.

JJ

30.6.2008 14:43
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Teda vy tady jedete....

já jsem kaput, vyřízená.

Jsem vyklidila seník, připravila palety v kotci na zbytek balíků, pro ty palety jsem zajela na pilu se psy a mám vše nachystané. Teď jen můžu doufat, že do sena neluchne, chlapík to zbalíkuje a přiveze to a v pořádku to zklidíme, jestli mi to zmokne, tak mě trefí šlak

Tak to jsi pořádně mákla ...
Snad bude počasí OK

zvířátková

30.6.2008 14:48
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

No bouřky hlásili, ale oni toho většinou nahlásej dost a prd jim vyjde. Juchů, za chvíli mi padla. Jak jste na tom vy?

30.6.2008 14:57
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No bouřky hlásili, ale oni toho většinou nahlásej dost a prd jim vyjde. Juchů, za chvíli mi padla. Jak jste na tom vy?

NO, u mě odchod domů zní jako provokace

zvířátková

30.6.2008 15:03
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
NO, u mě odchod domů zní jako provokace

No mě sice už padla, ale asi ještě budu muset počkat na taxík, sama jsem jak žofre, asi se sotva někam odšoupu. Sice bych koupit něco chtěla, ale to je moc daleko, tady v centru je prd.

Na ty koupací fotky jsem už ráno koukala na Tvoje stránky, jsou super. A to je tam s ním takhle jenom s otěžema, jo?

30.6.2008 15:06
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No mě sice už padla, ale asi ještě budu muset počkat na taxík, sama jsem jak žofre, asi se sotva někam odšoupu. Sice bych koupit něco chtěla, ale to je moc daleko, tady v centru je prd.

Na ty koupací fotky jsem už ráno koukala na Tvoje stránky, jsou super. A to je tam s ním takhle jenom s otěžema, jo?

JJ, jen takhle ...
Ale šlo to taky
Pak se dral pryč z vody, ale líbilo se mu tam ...
Chvíli jsme ho museli přesvědčovat

zvířátková

30.6.2008 15:17
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
JJ, jen takhle ...
Ale šlo to taky
Pak se dral pryč z vody, ale líbilo se mu tam ...
Chvíli jsme ho museli přesvědčovat

Já vždycky totiž obdivuju ty, co sednou na koně na parelce, dojedou si k vodě, tam si stoupnout, kůň se opláchne a vylezou z vody čistí. Jenže tohle škvrně sebou flákne hned na kraji do bahna, lepší je mít extra dlouhé vodítko, aby měl prostor na válení a nevzal mě přitom sebou k zemi. Vjet na něm tam nelze, tak aby mohl mít uzdečku, oteže a nic víc. Takhle musim hezky parelku, lonž a stepovat vedle něho, do vody ho trošku dotáhnout, on jí miluje, ale když se bude rochnit u břehu v bahně, tak plná spokojenost.

30.6.2008 15:20
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Já vždycky totiž obdivuju ty, co sednou na koně na parelce, dojedou si k vodě, tam si stoupnout, kůň se opláchne a vylezou z vody čistí. Jenže tohle škvrně sebou flákne hned na kraji do bahna, lepší je mít extra dlouhé vodítko, aby měl prostor na válení a nevzal mě přitom sebou k zemi. Vjet na něm tam nelze, tak aby mohl mít uzdečku, oteže a nic víc. Takhle musim hezky parelku, lonž a stepovat vedle něho, do vody ho trošku dotáhnout, on jí miluje, ale když se bude rochnit u břehu v bahně, tak plná spokojenost.

Na Báře teď jezdím jen na parelce nebo vazáku a podsedlovce - jak je vedro ona má ještě klid po očkování ... předtím měla tu nohu ...
Alespoň ušetřím čas, co bych strávila sedláním a užděním

zvířátková

30.6.2008 15:28
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
Na Báře teď jezdím jen na parelce nebo vazáku a podsedlovce - jak je vedro ona má ještě klid po očkování ... předtím měla tu nohu ...

No do vody jet na parelce bych si netroufla, všude jsou tam cítit cizí koně, to by mohla být pěkná mela. Cestou tam možná, ale poblíž hezky slézt a držet pevně v ruce.

30.6.2008 15:30
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No do vody jet na parelce bych si netroufla, všude jsou tam cítit cizí koně, to by mohla být pěkná mela. Cestou tam možná, ale poblíž hezky slézt a držet pevně v ruce.

NO, to asi jo ...
To jestli je takovej na ty cizí koníky, tak to bych taky neriskovala ...
To se ti nedivím
Taxi stále nic ?

30.6.2008 15:32
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jo to bylo, ještě den předtím byla prý normální, ale v ten den to bylo strašné, jsme měli šok, když jsme jí viděly. Máma hned brečela, že musíme všechny obvolat, aby se taky přišli rozloučit, že už nebudou mít možnost. Ani nevím, jestli věděla, že jsme tam byli, byla až moc mimo. A to ještě když jsme k ní s mámou přišly, tak začal nějaký z přístrojů nad ní pípat, nás málem trefil šlak, jestli neumírá v tu chvíli. Jak věčnost, než přišla sestřička, že došla jenom kapačka. No krve by se v nás nedořezal.

No, to věřím ...
Taky otřesný zážitek ...

sadzi saj

30.6.2008 15:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Teda, jste se rozjeli

Jsem se chvíli zabavila aktualizací stránek, tak mi to hezky uteklo

zvířátková

30.6.2008 15:36
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
NO, to asi jo ...
To jestli je takovej na ty cizí koníky, tak to bych taky neriskovala ...
To se ti nedivím
Taxi stále nic ?

No právě, že je a tam jak chodí všichni, tak cítí moc dobře. Ale třeba jsme tenkrát byli s Grantem, ten měl uzdečku, oteže, vešel, stoupnul a spokojenost, ráchnul nohou a klídek, klidně by člověk mohl na něm sedět. Ale to malý střívko chvíli nepostojí, furt sebou musí plácat o zem, rochňat se jak hroch. S tím fakt jedině na lonži. A tím pádem musim po svých, jelikož sice na parelce bych tam dojela, jenže né s lonží, no a nebudu sebou tahat ještě extra otěže.

Právě, že ne, ještě ani nevyjel :-(

zvířátková

30.6.2008 15:37
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):
No, to věřím ...
Taky otřesný zážitek ...

Děs...

30.6.2008 15:38
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Teda, jste se rozjeli

Jsem se chvíli zabavila aktualizací stránek, tak mi to hezky uteklo

Jsem si říkala, že jsi to snad už zabalila
Nebo normál uzdečku na provazovku a vodítko dát kolem krku ?
Takhle jsem jela jednou já ... Bylo to ok, u vody jen sundala sedlo a uzdečku

zvířátková

30.6.2008 15:40
zvířátková

XXX.XXX.210.76

blanche napsal(a):

Nj, jenže dlouhá lonž mi kolem krku nepůjde. Vodítko by se dalo, ale to je zase na ty jeho vylomeniny moc krátké. To jsi ale potom to sedlo táhla v ruce dom, ne?

sadzi saj

30.6.2008 15:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

No tak řešili jste kytičky a ty já mám sice ráda, ale až tak do toho nevidím, mám toho doma taky plno, ale zapomenu názvi během vteřiny, co mi je tchýně řekne

Já chci takýý vodů, ale nevím, nevím, jestli by Elí vlezla.

sadzi saj

30.6.2008 15:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Nj, jenže dlouhá lonž mi kolem krku nepůjde. Vodítko by se dalo, ale to je zase na ty jeho vylomeniny moc krátké. To jsi ale potom to sedlo táhla v ruce dom, ne?

Leo a co ta deka se třmenama, jak to vůbec dopadlo??

zvířátková

30.6.2008 15:43
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
No tak řešili jste kytičky a ty já mám sice ráda, ale až tak do toho nevidím, mám toho doma taky plno, ale zapomenu názvi během vteřiny, co mi je tchýně řekne

Já chci takýý vodů, ale nevím, nevím, jestli by Elí vlezla.

Třeba časem, by si zvykla, že jí to neukousne. To já se marně snažím vysvětlit, že ukousne, když se koupe ve chvílích a ročních období, kdy nemá .

zvířátková

30.6.2008 15:45
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
Leo a co ta deka se třmenama, jak to vůbec dopadlo??

No furt jsme na to na těch poníkách řešily a asi se na to vykašlu. Prý třmenama člověk tomu prckovi pod nohama zaclání, a to je blbé. Vyberu si k narozkám něco jiného na něho. Potřebovala bych tu lonž, masku na kebuli a uši a pak asi náušáky.

30.6.2008 15:47
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Třeba časem, by si zvykla, že jí to neukousne. To já se marně snažím vysvětlit, že ukousne, když se koupe ve chvílích a ročních období, kdy nemá .

Sedlo jsem jí pak po troše oschnutí dala a jely jsme domů
Po cestě krásně doschla ...

Andy ... tohle asi na zahradě nemáš, co ?
Jestli jo, tak razím množit

sadzi saj

30.6.2008 15:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Sedlo jsem jí pak po troše oschnutí dala a jely jsme domů
Po cestě krásně doschla ...

Andy ... tohle asi na zahradě nemáš, co ?
Jestli jo, tak razím množit

Jj tohle zatím ne, ale možná Míry rodiče, ty toho mají plnou zahradu

sadzi saj

30.6.2008 15:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):

No Leo za koněm by možná šla, nevím, ale kaluže ty koušou

No možná je to asi lepší, ty třmeny, když člověk neví, tak hlavně, že je co koupit náhradního

30.6.2008 15:51
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj tohle zatím ne, ale možná Míry rodiče, ty toho mají plnou zahradu

Fakt ?
Tak zjisti
Je to i na fotce výše

zvířátková

30.6.2008 15:54
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
No Leo za koněm by možná šla, nevím, ale kaluže ty koušou

No možná je to asi lepší, ty třmeny, když člověk neví, tak hlavně, že je co koupit náhradního

No teď jsem nedávno slintala nad Baruš - Ettelwen, sehnali na Ivánka westerna a vejde se tam i Baruš, vypadá moc pěkně, bych to chtěla na Čika zkusit, jaký je to pocit, sedět na takovém prckovi v takovém westernu:

http://ettelwen.rajce.idnes.cz/ Jarus_a_Ivca/#album

To víš, že je co vybrat náhradního, vždycky se něco najde, člověka furt něco láká, ještě že je tak malej a jen tak něco na něho nemají .

Tak já pádím, taxik tu za chvíli bude, zatím se mějte! Pa pa

sadzi saj

30.6.2008 16:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
No teď jsem nedávno slintala nad Baruš - Ettelwen, sehnali na Ivánka westerna a vejde se tam i Baruš, vypadá moc pěkně, bych to chtěla na Čika zkusit, jaký je to pocit, sedět na takovém prckovi v takovém westernu:

http://ettelwen.rajce.idnes.cz/ Jarus_a_Ivca/#album

To víš, že je co vybrat náhradního, vždycky se něco najde, člověka furt něco láká, ještě že je tak malej a jen tak něco na něho nemají .

Tak já pádím, taxik tu za chvíli bude, zatím se mějte! Pa pa

Blani založ si, když tě předtím Lucky předběhla

Míry rodiče mají velkou zahradu, kytek všude plno, tak se zeptám, ale připomeň ještě, teď jeli do Jizerek na chatu a přijedou až o vík.

30.6.2008 16:10
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Blani založ si, když tě předtím Lucky předběhla

Míry rodiče mají velkou zahradu, kytek všude plno, tak se zeptám, ale připomeň ještě, teď jeli do Jizerek na chatu a přijedou až o vík.

OK, připomenu
Jdu založit

Přidejte reakci

Přidat smajlík