"Ty z moderky králíků 175"

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

20.6.2008 12:07
zvířátková

Tak jo

20.6.2008 12:29

zvířátková napsal(a):
Tak jo

Zdravím, tak konečně pátek .... už od středy mám pěkný KOPR !!!

sadzi saj

20.6.2008 13:07
sadzi saj

zuzanka110 napsal(a):
Zdravím, tak konečně pátek .... už od středy mám pěkný KOPR !!!

Pěkný koník

Jé, to je dobrý, taková fotodokumentace, no už se těším na foto, snad mu to bude chutnat

Já už z venku, tak se tu láduju okurkou a slun. chlebem se sýrem a salámkem a naše české máslíčko. Venku celkem hic. Už jsem si koupila konečně to mazání na kůži, tak o víkendu to můžu natřít, už to cajky potřebujou. 500 ml vaničku

Jo jo, to jsem měla z druhé ruky, holka docela neschopná, v pátek mi psala, že to ten den posílá a nic a zrovna tohle bych fakt chtěla, je to chambon na lonžování, mě z těch lidí fakt klepne proč to prodávají, když to potom nejsou schopný poslat a pak mám zamluvený chapsy, ale ty mi holka drží, akorát je teď mimo ČR, ale až přijede, pošle mi je, no asi budu o narozky bez dárku

zvířátková

20.6.2008 13:14
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Pěkný koník

Jé, to je dobrý, taková fotodokumentace, no už se těším na foto, snad mu to bude chutnat

Já už z venku, tak se tu láduju okurkou a slun. chlebem se sýrem a salámkem a naše české máslíčko. Venku celkem hic. Už jsem si koupila konečně to mazání na kůži, tak o víkendu to můžu natřít, už to cajky potřebujou. 500 ml vaničku

Jo jo, to jsem měla z druhé ruky, holka docela neschopná, v pátek mi psala, že to ten den posílá a nic a zrovna tohle bych fakt chtěla, je to chambon na lonžování, mě z těch lidí fakt klepne proč to prodávají, když to potom nejsou schopný poslat a pak mám zamluvený chapsy, ale ty mi holka drží, akorát je teď mimo ČR, ale až přijede, pošle mi je, no asi budu o narozky bez dárku

No snad jo, minule jsem dělala jogurtovou bublaninu s třešněma a bylo to až divný, že vlastně jediné tekuté tam kromě vejce byl ten jogurt, takže těsto bylo dost tuhé a pak na chuť gumové. Tak snad tohle ne, když je tam toho víc.

To jo, určo bude pěkně vedro a nemrkala jsi, na seznamu je zpráva, jaké budou pařáky, už o víkendu 30, to jsou šílený skoky. NO vidíš, tak takovýhle vymoženosti nepotřebuju, nic koženého prakticky nemám.

Áha, no to naštve. Tak snad je to jenom nedorozumnění a přijde to.

sadzi saj

20.6.2008 13:34
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No snad jo, minule jsem dělala jogurtovou bublaninu s třešněma a bylo to až divný, že vlastně jediné tekuté tam kromě vejce byl ten jogurt, takže těsto bylo dost tuhé a pak na chuť gumové. Tak snad tohle ne, když je tam toho víc.

To jo, určo bude pěkně vedro a nemrkala jsi, na seznamu je zpráva, jaké budou pařáky, už o víkendu 30, to jsou šílený skoky. NO vidíš, tak takovýhle vymoženosti nepotřebuju, nic koženého prakticky nemám.

Áha, no to naštve. Tak snad je to jenom nedorozumnění a přijde to.

Já se taky chystám dneska péct nebo zítra, ještě uvidím, jak se mi bude chtít, protože dneska budu dělat brambory a květáček, ňam, už se těším a mám tu rebarboru na koláč už jakou dobu.

Ty jo fakt jo, tak to bude něco, tak aspoň, že trénink máme večer, ale i tak to jsem zvědavá, co budeme dělat, když ten můj je chudák nemocnej.

Tak to máš Leo dobrý, já mám koženou uzdečku, sedlo a botky taky mažu, aby něco vydrželi.

No doufám.

20.6.2008 13:42

sadzi saj napsal(a):
Já se taky chystám dneska péct nebo zítra, ještě uvidím, jak se mi bude chtít, protože dneska budu dělat brambory a květáček, ňam, už se těším a mám tu rebarboru na koláč už jakou dobu.

Ty jo fakt jo, tak to bude něco, tak aspoň, že trénink máme večer, ale i tak to jsem zvědavá, co budeme dělat, když ten můj je chudák nemocnej.

Tak to máš Leo dobrý, já mám koženou uzdečku, sedlo a botky taky mažu, aby něco vydrželi.

No doufám.

No jo, já posledně taky mazala a mazala

Jinak chvíli tady nejsem a koukám co všechno se tady událo..vy jedete.
Usa je u koní a se psy jsem byla v řece, u splavu se vyplavali, vylítali na loukách a jsou nyní stráášně hladoví a somrují na mámě jídlo. Nenažranci. Musela jsem ji sypnout trochu granulí na zahnání hladu. Mají jinak navařeno, takže véču si zdlábnou, ale večer. Jenom oni z vody mají hrozný hlad.

20.6.2008 14:07

lucky napsal(a):
No jo, já posledně taky mazala a mazala

Jinak chvíli tady nejsem a koukám co všechno se tady událo..vy jedete.
Usa je u koní a se psy jsem byla v řece, u splavu se vyplavali, vylítali na loukách a jsou nyní stráášně hladoví a somrují na mámě jídlo. Nenažranci. Musela jsem ji sypnout trochu granulí na zahnání hladu. Mají jinak navařeno, takže véču si zdlábnou, ale večer. Jenom oni z vody mají hrozný hlad.

já mám vždy z vody taky hrozný hlad.... mi u ní stačí ale ležet
Včera mi maminečka moje donesla naprosto luxusní buchtu s jahodama a třešněma, škoda, že jsem ji nevyfotila doufám, že se ještě hecne.....No nic, práci zdar a rukám klid....jdu za íhahákem chlupatým! přeju pěkný víkend.

20.6.2008 14:10

zuzanka110 napsal(a):
já mám vždy z vody taky hrozný hlad.... mi u ní stačí ale ležet
Včera mi maminečka moje donesla naprosto luxusní buchtu s jahodama a třešněma, škoda, že jsem ji nevyfotila doufám, že se ještě hecne.....No nic, práci zdar a rukám klid....jdu za íhahákem chlupatým! přeju pěkný víkend.

Teda to je dobré...takhle nám tzady dělat chutě...já chci taky!!!!

zvířátková

20.6.2008 14:14
zvířátková

lucky napsal(a):
Teda to je dobré...takhle nám tzady dělat chutě...já chci taky!!!!

No já přešla na vše nilonové, popruhové, dekové, takže nějaké matlání, to mě fakt netrápí .

Tak ještě 3/4 hodinky, sakriš, to to pěkně letí, tak se mi to líbí...

sadzi saj

20.6.2008 14:15
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No já přešla na vše nilonové, popruhové, dekové, takže nějaké matlání, to mě fakt netrápí .

Tak ještě 3/4 hodinky, sakriš, to to pěkně letí, tak se mi to líbí...

No mě to zatím taky utíká , tak snad to vydrží

20.6.2008 14:19

sadzi saj napsal(a):
No mě to zatím taky utíká , tak snad to vydrží

no jo..já mám kůži sedlo i uzdečku, ale otěže používám lano. Mám však také klasické westernopvé vínové kožené, ale ty jsem měla snad 2 x....

zvířátková

20.6.2008 14:56
zvířátková

lucky napsal(a):
no jo..já mám kůži sedlo i uzdečku, ale otěže používám lano. Mám však také klasické westernopvé vínové kožené, ale ty jsem měla snad 2 x....

Tak já pomalu popádim, mějte se pěkně a Andrejce ať to v práci pěkně uteče

sadzi saj

20.6.2008 15:02
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak já pomalu popádim, mějte se pěkně a Andrejce ať to v práci pěkně uteče

Dík a dobře nakup a užij si to u Čika

sadzi saj

20.6.2008 15:11
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak jo

No hustý, teď mi slečna psala, že to v pátek posílala, tak že by to už u mě mělo být, bych se z té pošty fakt po....... doufám, že se to zase někde neztratilo

20.6.2008 15:16

sadzi saj napsal(a):
No hustý, teď mi slečna psala, že to v pátek posílala, tak že by to už u mě mělo být, bych se z té pošty fakt po....... doufám, že se to zase někde neztratilo

no to je možné..mě se nedávno taky něco poštou zatoulalo

sadzi saj

20.6.2008 15:18
sadzi saj

lucky napsal(a):
no to je možné..mě se nedávno taky něco poštou zatoulalo

No, to by mě kleplo , stačilo, jak mi o Vánoce ztratili ten dárek pro Mirka

20.6.2008 20:48

sadzi saj napsal(a):
No, to by mě kleplo , stačilo, jak mi o Vánoce ztratili ten dárek pro Mirka

Ahoj kočky, je tu někdo!!!!!!????

20.6.2008 20:51

naftalinka napsal(a):
Ahoj kočky, je tu někdo!!!!!!????

Jáááá
Ahojky,

tak jak se daří ?
Nemáte v Kovárech novou hnědou kobylku ?

20.6.2008 21:09

blanche napsal(a):
Jáááá
Ahojky,

tak jak se daří ?
Nemáte v Kovárech novou hnědou kobylku ?

no čau!!!!!!
Jo máme Ešly, je hezoučká, ale musíme jí víc nakrmit, na náš vkus je hubená

20.6.2008 21:22

naftalinka napsal(a):
no čau!!!!!!
Jo máme Ešly, je hezoučká, ale musíme jí víc nakrmit, na náš vkus je hubená

Jéééé, a jak se jí vede ...
Kdo jí tam má ?

20.6.2008 21:38

blanche napsal(a):
Jéééé, a jak se jí vede ...
Kdo jí tam má ?

No my jí máme
Koupila jí Jana, majitelka statku a má jí pro začátečníky. Má se dobře, u nás se nepředře, dycky se nažere a dycky o ní bude postaráno

20.6.2008 21:42

naftalinka napsal(a):
No my jí máme
Koupila jí Jana, majitelka statku a má jí pro začátečníky. Má se dobře, u nás se nepředře, dycky se nažere a dycky o ní bude postaráno

Tak to jsem moc moc ráda ...
Je to hodná kobylka a něco takového si určitě zaslouží
Že jí zdravím
Musíš jí někdy vyfotit

zvířátková

20.6.2008 21:50
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak to jsem moc moc ráda ...
Je to hodná kobylka a něco takového si určitě zaslouží
Že jí zdravím
Musíš jí někdy vyfotit

Ahojky!

No tak Andrej to je pech, snad se to najde.

Já dneska prďolovi udělala letní sestřich. Nechala jsem mu teda víc než kštici, ale zbytek má na ježka. Má toho vepředu moc, ale zase mu to trošku kryje uši před mouchama. Tu část nemá vydřenou, je to husté a je mi to líto rovnou šmiknout. Asi to ještě chvíli nechám, přinejhorším udělám culajs nebo cop.

Jinak se teď smiřuju, že zítra půjdu do nemocnice, ukrutně moc se bojim, ale musím se překonat.

zvířátková

20.6.2008 21:51
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ahojky!

No tak Andrej to je pech, snad se to najde.

Já dneska prďolovi udělala letní sestřich. Nechala jsem mu teda víc než kštici, ale zbytek má na ježka. Má toho vepředu moc, ale zase mu to trošku kryje uši před mouchama. Tu část nemá vydřenou, je to husté a je mi to líto rovnou šmiknout. Asi to ještě chvíli nechám, přinejhorším udělám culajs nebo cop.

Jinak se teď smiřuju, že zítra půjdu do nemocnice, ukrutně moc se bojim, ale musím se překonat.

zvířátková

20.6.2008 21:53
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Fotky naprd, já vím, nenutila jsem ho zvednout hlavu, takhle je prd vidět, jen tak pro představu.

Zítra ráno máme kováře a pak ta nemocnice, to bude perný den.

20.6.2008 21:53

zvířátková napsal(a):

Ahojky ...

Leo, držím na zítra palečky ...
Čikovi to sluší

20.6.2008 21:54

blanche napsal(a):

Ahoj!!! Leo to zvládneš!!!! Určo!!!
A Ešly ta se u nás bude mít určitě dobře. Nooo já vyfotit, neee ty až k nám přijedeš na focení tak si jí vyfotíš sama!!!! A mělo by to bejt co nejdřív, že jo!!!!????

20.6.2008 21:55

naftalinka napsal(a):
A Ešly ta se u nás bude mít určitě dobře. Nooo já vyfotit, neee ty až k nám přijedeš na focení tak si jí vyfotíš sama!!!! A mělo by to bejt co nejdřív, že jo!!!!????

No tak taky hodím nějakou fotku

20.6.2008 21:56

naftalinka napsal(a):

Nooooo, teď krapet nějak nestíhačka ...
Ale bacily už konečně mizí
Tak alespoň něco ...
Zítra jedu po noční a před noční do Kladrub fotit - s někým, koho jsem nikdy neviděla a psala jsem si s tou osobou asi 5 mailů ...
Tak kdybych se neozývala ...

20.6.2008 21:56

naftalinka napsal(a):
No tak taky hodím nějakou fotku

No vidíš, jak Ti jde focení

20.6.2008 22:10

blanche napsal(a):
Nooooo, teď krapet nějak nestíhačka ...
Ale bacily už konečně mizí
Tak alespoň něco ...
Zítra jedu po noční a před noční do Kladrub fotit - s někým, koho jsem nikdy neviděla a psala jsem si s tou osobou asi 5 mailů ...
Tak kdybych se neozývala ...

No zejtra jsem celej den v práci a ke koním jedu až po práci
No bacha na Kladruby mají tam tu infekci!!!! Teď jsem ti Blaní poslala krásnej mail.
No pomalu půjdu do pelechu, měla jsem mít pánskou návštěvu, ale sešlo z toho takže jsem krapet nas..... páč jsem mohla jet ke koním a ještě jít běhat, ale když mi napsal, že nemůže dorazit tak už bylo moc pozdě na to jet ke koníkům, ale zejtra hned po práci pádím.
Teď jim dělám heřmánkový čaje, míchám jim je s otrubama a dávám baštit, aby to inhalovali, jelikož jim teče z nosu!!!! To jsem, ale panička co!!!??

20.6.2008 22:14

naftalinka napsal(a):
No bacha na Kladruby mají tam tu infekci!!!! Teď jsem ti Blaní poslala krásnej mail.
No pomalu půjdu do pelechu, měla jsem mít pánskou návštěvu, ale sešlo z toho takže jsem krapet nas..... páč jsem mohla jet ke koním a ještě jít běhat, ale když mi napsal, že nemůže dorazit tak už bylo moc pozdě na to jet ke koníkům, ale zejtra hned po práci pádím.
Teď jim dělám heřmánkový čaje, míchám jim je s otrubama a dávám baštit, aby to inhalovali, jelikož jim teče z nosu!!!! To jsem, ale panička co!!!??

Tééééda, takhle jim vyvařovat
Taky jsme Báře dělali čajíky - hlavně v zimě ..
Na mailík juknu

JJ, taky jsem o té infekci slyšela ...
Ale na koně se pak dostanu až v PO, tak to snad bude OK

Téééda, to tě návštěva pěkně vyšplouchla

zvířátková

20.6.2008 22:18
zvířátková

naftalinka napsal(a):

No bude to boj. Ale sama nás chce vidět a tomu se nedá odporovat. Musim se překonat. Chtěla teda až bude na normálním pokoji, ale máma se bojí, že tam se asi ani možná nedostane. Je to strašný, nedokážu dát najevo, že se prakticky neloučim :-(

Zuzi zrovna taky dělám heřmánek, ale na patlání, prckovi tělo, velkému oči. Ale je to boj s nima, jsem jak apotéka. Ale zatím se v tom vyznám, tak to jde.

Taky popádim do postele. Dobrou a pracujícím ať to rychle uteče...

zvířátková

20.6.2008 22:21
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No bude to boj. Ale sama nás chce vidět a tomu se nedá odporovat. Musim se překonat. Chtěla teda až bude na normálním pokoji, ale máma se bojí, že tam se asi ani možná nedostane. Je to strašný, nedokážu dát najevo, že se prakticky neloučim :-(

Zuzi zrovna taky dělám heřmánek, ale na patlání, prckovi tělo, velkému oči. Ale je to boj s nima, jsem jak apotéka. Ale zatím se v tom vyznám, tak to jde.

Taky popádim do postele. Dobrou a pracujícím ať to rychle uteče...

Jo a Grantovi ty průduškové čaje děláme denně, prý chrchlá furt, ale jenom po ránu, během dne ho člověk neslyší, ani když popoběhne, ale po ránu je prý jak tuberák. Doufám, že to ještě ustoupí. Když se to takhle pěkně postupně lepší.

20.6.2008 22:25

zvířátková napsal(a):
Jo a Grantovi ty průduškové čaje děláme denně, prý chrchlá furt, ale jenom po ránu, během dne ho člověk neslyší, ani když popoběhne, ale po ránu je prý jak tuberák. Doufám, že to ještě ustoupí. Když se to takhle pěkně postupně lepší.

Ten heřmánek je dobrej na všechno a na ty dutiny je taky moooc dobrej, když byl Atrej po tom úraze tak doktor taky řikal ať denně inhaluje heřmánek, že mu to vyčistí dutiny a dostane ven všechny ty sra...........
No Leo zejtra držim palce a posílám moc síly. Bohužel na to se nedá nic jinýho říct.

zvířátková

20.6.2008 22:27
zvířátková

naftalinka napsal(a):
Ten heřmánek je dobrej na všechno a na ty dutiny je taky moooc dobrej, když byl Atrej po tom úraze tak doktor taky řikal ať denně inhaluje heřmánek, že mu to vyčistí dutiny a dostane ven všechny ty sra...........
No Leo zejtra držim palce a posílám moc síly. Bohužel na to se nedá nic jinýho říct.

Děkuju, holky

20.6.2008 22:33

zvířátková napsal(a):
Děkuju, holky

no neni zač!!!!
A ty Blaní ne že z těch Kladrub dovalíš nějakýho fuj eeee bacila!!!!

20.6.2008 22:38

naftalinka napsal(a):
no neni zač!!!!
A ty Blaní ne že z těch Kladrub dovalíš nějakýho fuj eeee bacila!!!!

Zuzi, nestraš
Určitě vědí, co tam dělají ...

Leo, také držím palečky a posílám hromadu síly ...

20.6.2008 22:47

blanche napsal(a):
Zuzi, nestraš
Určitě vědí, co tam dělají ...

Leo, také držím palečky a posílám hromadu síly ...

Tak já jdu do pelechu ať se mi ráno dobře vstává papapapaaa

20.6.2008 22:50

naftalinka napsal(a):
Tak já jdu do pelechu ať se mi ráno dobře vstává papapapaaa

Tak dobrou a sladkou noc

20.6.2008 23:08

blanche napsal(a):
Tak dobrou a sladkou noc

Tak vidím, že už jste všechno probrali....

Leo, snad ti to zítra dobře dopadne Jinak prckovi to moc sluší. Měla by jsi vidět chudáčka Athoska, jak má vydřený ocásek

20.6.2008 23:09

lucky napsal(a):
Tak vidím, že už jste všechno probrali....

Leo, snad ti to zítra dobře dopadne Jinak prckovi to moc sluší. Měla by jsi vidět chudáčka Athoska, jak má vydřený ocásek

byly jsme s Janou na vyjížďce s Betty, bohužel jsme chtěly jet k Dakotce, ale nějak se nám zatáhlo a dokonce v okolí lilo...nás to těsně minulo, ale nakonec jsme se jen projely po okolí

20.6.2008 23:12

lucky napsal(a):
byly jsme s Janou na vyjížďce s Betty, bohužel jsme chtěly jet k Dakotce, ale nějak se nám zatáhlo a dokonce v okolí lilo...nás to těsně minulo, ale nakonec jsme se jen projely po okolí

jak jsem pak ječla s Usou domů, tak jsme se ještě projely kolem jízdárny a přes kopeček a hezky si zacválaly..byla to bomba, holčí byla skvělá

20.6.2008 23:13

lucky napsal(a):
jak jsem pak ječla s Usou domů, tak jsme se ještě projely kolem jízdárny a přes kopeček a hezky si zacválaly..byla to bomba, holčí byla skvělá

zítra mě čeká moc práce..už jdu taky spát...

21.6.2008 08:44

zvířátková napsal(a):
Tak jo

Dobré ránko? Tak co? Víkend je tady a všichni spí?

21.6.2008 08:49

lucky napsal(a):
Dobré ránko? Tak co? Víkend je tady a všichni spí?

já si tady dávám kafčo a nechce se mi, ale musím dneska jet napytlovat ty hobliny a alespoň jednu várku odvozit...

21.6.2008 08:51

lucky napsal(a):
já si tady dávám kafčo a nechce se mi, ale musím dneska jet napytlovat ty hobliny a alespoň jednu várku odvozit...

Usu asi zavedu ke koním na celý den

takhle včera Athosek prožíval drbání

21.6.2008 08:54

lucky napsal(a):
Usu asi zavedu ke koním na celý den

takhle včera Athosek prožíval drbání

zvířátková

21.6.2008 19:49
zvířátková

lucky napsal(a):

Jooo, kéž bych to zaspala. Je konec. Po kováři jsem jela do nemocnice, babička na tom byla tak špatně, že jsme obvolali zbytek vnoučat, aby se s ní taky šli naposledy rozloučit. Pak už tam zůstala jenom moje máma s tetou a ve čtvrt na šest telefon a bylo to....

21.6.2008 19:52

zvířátková napsal(a):
Jooo, kéž bych to zaspala. Je konec. Po kováři jsem jela do nemocnice, babička na tom byla tak špatně, že jsme obvolali zbytek vnoučat, aby se s ní taky šli naposledy rozloučit. Pak už tam zůstala jenom moje máma s tetou a ve čtvrt na šest telefon a bylo to....

Leo, to je mi moc líto :´-(
Dneska je to přesně jeden měsíc, co moje babička .... :´´´´-(
Tak přeji hodně síly celé vaší rodině ...

zvířátková

21.6.2008 19:56
zvířátková

blanche napsal(a):
Leo, to je mi moc líto :´-(
Dneska je to přesně jeden měsíc, co moje babička .... :´´´´-(
Tak přeji hodně síly celé vaší rodině ...

Nejhorší je, že dokud to člověk neprožije sám, tak si to nikdy nedokáže představit. Řekneš si jenom ob generaci, starej člověk, je to prostě tak dáno, ale teprve u sebe člověk pochopí, jak strašný to je... :-(

21.6.2008 19:58

zvířátková napsal(a):
Nejhorší je, že dokud to člověk neprožije sám, tak si to nikdy nedokáže představit. Řekneš si jenom ob generaci, starej člověk, je to prostě tak dáno, ale teprve u sebe člověk pochopí, jak strašný to je... :-(

JJ, mi říkej ... Vím přesně, jak Ti je ...
Dneska je to přesně jeden měsíc ... Člověk se drží drží ... Ale teď mi to celý tak nějak dochází ... Chybí moc v domečku atd ...
Starám se o její králíky - děda krmí, já jim čistim králíkárnu ...
Ale dělám to ráda ...

Je toho víc ... I se mi o ní zdává ...
No, chce to čas

21.6.2008 20:02

blanche napsal(a):
Dneska je to přesně jeden měsíc ... Člověk se drží drží ... Ale teď mi to celý tak nějak dochází ... Chybí moc v domečku atd ...
Ale dělám to ráda ...

No, chce to čas

Dnešní Kladruby

zvířátková

21.6.2008 20:04
zvířátková

blanche napsal(a):
Ale dělám to ráda ...

No, chce to čas

Prostě hrozný, hrozný, hrozný... :-(

21.6.2008 20:08

zvířátková napsal(a):
Prostě hrozný, hrozný, hrozný... :-(

JJ, mi říkej ...
Musíme se držet ...

21.6.2008 22:39

blanche napsal(a):
JJ, mi říkej ...
Musíme se držet ...

Leo co na to říct ..... upřímnou soustrast, moc je mi to líto, drž se! Fakt s Tebou cítím...už mám jen jednu babi a dědu a s tím to taky nevypadá valně....

22.6.2008 09:00

zvířátková napsal(a):
Tak jo

Dobré ráno! Doufám, že ráno je lepší než včera večer.
Lidičky, tady je tropické vedro...Usa bude spokojená. Hned ji dneska zase osprchuji, je samá hoblina, včera si náležitě v noci užívala tu velkou postel hoblinek.

Jinak jukněte na stránky našich pejsků, dala jsem tam videa ze včerejška jak jedeme pro hobliny Use. Tak se můžete juknout jak svážíme podestýlku....nemít ty psy, tak nevím nevím, jak by se to vozilo. Ze začátku jsme jezdili s tátou na pilu a pytlovali tak 9 pytlů se vlezlo do auta...kluci vozí tak 7 - 8 pytlů

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

22.6.2008 09:01

lucky napsal(a):
Dobré ráno! Doufám, že ráno je lepší než včera večer.
Lidičky, tady je tropické vedro...Usa bude spokojená. Hned ji dneska zase osprchuji, je samá hoblina, včera si náležitě v noci užívala tu velkou postel hoblinek.

Jinak jukněte na stránky našich pejsků, dala jsem tam videa ze včerejška jak jedeme pro hobliny Use. Tak se můžete juknout jak svážíme podestýlku....nemít ty psy, tak nevím nevím, jak by se to vozilo. Ze začátku jsme jezdili s tátou na pilu a pytlovali tak 9 pytlů se vlezlo do auta...kluci vozí tak 7 - 8 pytlů

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

22.6.2008 10:02

lucky napsal(a):

Opravdu dost dobré video!!!

Krááása arabských koní..fakt se zakoukejte, je to hrozně uklidňující

http://www.youtube.com/watch?v=i9S39-Yt3tQ

zvířátková

22.6.2008 16:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Opravdu dost dobré video!!!

Krááása arabských koní..fakt se zakoukejte, je to hrozně uklidňující

http://www.youtube.com/watch?v=i9S39-Yt3tQ

No nevím, jestli lepší. V deset večer jsem se zbalila a jela na noc k mámě. Obě jsme tu podporu potřebovaly. Odjela jsem od ní až dneska v poledne.

Dneska jsme měli jet na výlet do Prahy, jelikož musíme vyzvednout přítelovo bráchu s přítelkyní na letišti, takže jako že bychom zase někam šli, jako minulý týden do zoo, ale nakonec jsem to vzdala, nejela jsem. Nemám náladu. Tak teď aspoň peču konečně ten dort. Snad to bude k jídlu . Zatím mi to přijde, že je to jak hrnečku vař, brzy mi to asi vyleze z formy .

Tady je loňský. Coca-colový, stracitelová poleva, strouhaná čokoláda, z kiwi číslo a koupený marcipán...

22.6.2008 18:46
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
No nevím, jestli lepší. V deset večer jsem se zbalila a jela na noc k mámě. Obě jsme tu podporu potřebovaly. Odjela jsem od ní až dneska v poledne.

Dneska jsme měli jet na výlet do Prahy, jelikož musíme vyzvednout přítelovo bráchu s přítelkyní na letišti, takže jako že bychom zase někam šli, jako minulý týden do zoo, ale nakonec jsem to vzdala, nejela jsem. Nemám náladu. Tak teď aspoň peču konečně ten dort. Snad to bude k jídlu . Zatím mi to přijde, že je to jak hrnečku vař, brzy mi to asi vyleze z formy .

Tady je loňský. Coca-colový, stracitelová poleva, strouhaná čokoláda, z kiwi číslo a koupený marcipán...

Ahoj holky!!!
Leo upřímnou soustrast, až mi z toho vytryskly slzičky a vzpomněla jsem si na mojí babičku, je mi líto.

No a mým hřebcům oboum teče z nosu a Atreje jsem párkrát poslední dobou slyšela zakašlat, tak uvidím jak na tom bude ve středu, páč teď jedu do středy na MČR ve střelbě a ve středu se vracím a pokud mu nebude líp tak ho napíchám antibiotikama. Sice si kvůli tomu neužijeme dovolenou tak jak by jsme chtěli, ale zdravíčko je přednější!!!!

zvířátková

22.6.2008 19:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Ahoj holky!!!
Leo upřímnou soustrast, až mi z toho vytryskly slzičky a vzpomněla jsem si na mojí babičku, je mi líto.

No a mým hřebcům oboum teče z nosu a Atreje jsem párkrát poslední dobou slyšela zakašlat, tak uvidím jak na tom bude ve středu, páč teď jedu do středy na MČR ve střelbě a ve středu se vracím a pokud mu nebude líp tak ho napíchám antibiotikama. Sice si kvůli tomu neužijeme dovolenou tak jak by jsme chtěli, ale zdravíčko je přednější!!!!

Děkuju. :-(

22.6.2008 19:35
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Děkuju. :-(

Ahojky,

dneska opravdu žár až děs běs
Mi to nedalo a vypadla jsem ven na kole - jukla na parkury ob x vesnic ...
Bylo sice málo koní, ale pěkné i tak

Leo, krásný dort na fotce ... To jsi šikulka

zvířátková

22.6.2008 19:48
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Ahojky,

dneska opravdu žár až děs běs
Mi to nedalo a vypadla jsem ven na kole - jukla na parkury ob x vesnic ...
Bylo sice málo koní, ale pěkné i tak

Leo, krásný dort na fotce ... To jsi šikulka

Jéé, děkuju. No, s letošním se fakt peru. Jsem si půjčila srdíčkovou menší formu od mámy, varovala mě teda dopředu, že se v ní blbě peče, ale nevěřila jsem, dokud jsem to nezkusila. Recept byl na menší formu, ale ve skutečnosti jsem 2/3 těsta zbytečně vylila. Debilní forma nepřekvapila, nešlo to ven. Hořejšek a boky jo, ale spodek ne, takže korpus se mi vyklepnout nepodařilo. Mám půl venku, půl vevnitř Stálo mě to skoro všechny vajíčka, takže jsem hned plašila, jak udělat náhražku s úsporovou na 1 vajíčko. Tak jsem si upravila osvědčený recept na polovinu, dala tam o vejce míň a dala si to do formy, kterou nemusím vyklepávat. Už je na světě. Stydne. Teď jdu zdobit. Jenže už jsem to měla naplánované na tu formu, sakriš. A přítel mi včera snědl jahody na zdobení, aktivista . Matlám se s tím už 4 hodiny, co je pryč. Snad to aspoň stihnu dodělat, než přijde...

22.6.2008 19:56
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Jéé, děkuju. No, s letošním se fakt peru. Jsem si půjčila srdíčkovou menší formu od mámy, varovala mě teda dopředu, že se v ní blbě peče, ale nevěřila jsem, dokud jsem to nezkusila. Recept byl na menší formu, ale ve skutečnosti jsem 2/3 těsta zbytečně vylila. Debilní forma nepřekvapila, nešlo to ven. Hořejšek a boky jo, ale spodek ne, takže korpus se mi vyklepnout nepodařilo. Mám půl venku, půl vevnitř Stálo mě to skoro všechny vajíčka, takže jsem hned plašila, jak udělat náhražku s úsporovou na 1 vajíčko. Tak jsem si upravila osvědčený recept na polovinu, dala tam o vejce míň a dala si to do formy, kterou nemusím vyklepávat. Už je na světě. Stydne. Teď jdu zdobit. Jenže už jsem to měla naplánované na tu formu, sakriš. A přítel mi včera snědl jahody na zdobení, aktivista . Matlám se s tím už 4 hodiny, co je pryč. Snad to aspoň stihnu dodělat, než přijde...

Fíha, tak to máš svatou trpělivost ... To já bych to vyškrábala a pak asi spatlala krémem ... Už se vidím ... Prostě by to jít muselo a basta

22.6.2008 19:56
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Fíha, tak to máš svatou trpělivost ... To já bych to vyškrábala a pak asi spatlala krémem ... Už se vidím ... Prostě by to jít muselo a basta

To je ale kvalita fotečky

22.6.2008 19:57
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
To je ale kvalita fotečky

22.6.2008 19:58
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

... ne vždy se zadařilo

22.6.2008 19:58
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
... ne vždy se zadařilo

...

22.6.2008 20:40
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):

No máš hezký fotečky!!!!!!
A zase v práci, jooo?

sadzi saj

22.6.2008 20:52
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

naftalinka napsal(a):
No máš hezký fotečky!!!!!!
A zase v práci, jooo?

Ahoj všichni, zdravím,

jinak Leo, to je mi líto, co říct, upřímnou soustrast a drž se.

Jinak si teda šikula s tím dortem, to do tohodle jsem se já ještě radši nepustila, bych dopadla asi jako Blanka, kdyby mi to nešlo

Já se tu teď cpu melounem, ňamka, v lednici ještě jahody a třešně, no nevím, jak to všechno sním

Víkend v celku náročný, včera jsem si s Elí užila super vyjížďku, šlapala, jak hodinky, až jsem teda zírala, pak jsem si hrála na zahradníka až do dneška, kdy na mě po týdnu skočily bacily od přítele, bych se z toho posr......... a to jsem měla večer trénink, no bylo to perné, ale nějak jsme to společně s trenérkou zvládli společnými silami a dnes jsem poprvé viděla, jak Elí vlastně skáče jako divák, no pěkně jumpuje oxerky doufám, že zítra mi nebude hůř, ráno jsem si připadala, jak když mi někdo řeže krk pilkou, humus, svaly bolí, no v tomhle vedru marná sláva

22.6.2008 21:00
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Ahoj všichni, zdravím,

Jinak si teda šikula s tím dortem, to do tohodle jsem se já ještě radši nepustila, bych dopadla asi jako Blanka, kdyby mi to nešlo

Já se tu teď cpu melounem, ňamka, v lednici ještě jahody a třešně, no nevím, jak to všechno sním

Víkend v celku náročný, včera jsem si s Elí užila super vyjížďku, šlapala, jak hodinky, až jsem teda zírala, pak jsem si hrála na zahradníka až do dneška, kdy na mě po týdnu skočily bacily od přítele, bych se z toho posr......... a to jsem měla večer trénink, no bylo to perné, ale nějak jsme to společně s trenérkou zvládli společnými silami a dnes jsem poprvé viděla, jak Elí vlastně skáče jako divák, no pěkně jumpuje oxerky doufám, že zítra mi nebude hůř, ráno jsem si připadala, jak když mi někdo řeže krk pilkou, humus, svaly bolí, no v tomhle vedru marná sláva

No čau!!!
No musíš papat hodně citronu a ne meloun!!!!!! Potvoro bych si dala taky!!!!!!

zvířátková

22.6.2008 21:10
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Ahoj všichni, zdravím,

Já vím, že na to není co říct. Každopádně děkuju, vím, že to sem nepatří, ale potřebuju se vykecat a vás už člověk bere za jedny z blizkých, když tu drbeme denně od rána do večera.

Jo, taky mě to napadlo splácat, jenže jsem neměla krém, ale polevu a tou by to nešlo. No, povedlo se napodruhé, sice vypadá jak pro děcko, ale snaha byla .

sadzi saj

22.6.2008 21:17
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Já vím, že na to není co říct. Každopádně děkuju, vím, že to sem nepatří, ale potřebuju se vykecat a vás už člověk bere za jedny z blizkých, když tu drbeme denně od rána do večera.

Jo, taky mě to napadlo splácat, jenže jsem neměla krém, ale polevu a tou by to nešlo. No, povedlo se napodruhé, sice vypadá jak pro děcko, ale snaha byla .

Leo pěkný, tak snad se mu bude líbit a chutnat mu

22.6.2008 21:26
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Leo pěkný, tak snad se mu bude líbit a chutnat mu

Hmmmmmm hezká práce!!! Na to jak jsi to popisovala si myslim, že se to teda zdařilo!!!!
Já jsem na takovýhle práce antitalent a kdybych měla udělat nějakej dort ozdobenej s já nevím čím, tak si ho musim někde nechat upéct na zakázku

sadzi saj

22.6.2008 21:58
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

naftalinka napsal(a):
Hmmmmmm hezká práce!!! Na to jak jsi to popisovala si myslim, že se to teda zdařilo!!!!
Já jsem na takovýhle práce antitalent a kdybych měla udělat nějakej dort ozdobenej s já nevím čím, tak si ho musim někde nechat upéct na zakázku

Ženský, tak jsem konečně přetřídila tu hromadu třešní a očistila jahůdky do práce a jdu pro paralen a pádim do pelechu a to jsem koukala, že se má na zítra celkem ochladit, no to nebude na mé bacily nic dobrého , tak dobrou

22.6.2008 22:18
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ženský, tak jsem konečně přetřídila tu hromadu třešní a očistila jahůdky do práce a jdu pro paralen a pádim do pelechu a to jsem koukala, že se má na zítra celkem ochladit, no to nebude na mé bacily nic dobrého , tak dobrou

Tak ber paralen, ať je lépe
JJ, ber citrona, Zuza bere meloun a já třešně

Leo, je moc pěkný
Jsi šikulka ...
Ale co, patří, nepatří ... Klidně piš, rádi nasloucháme

zvířátková

23.6.2008 06:32
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
Tak jo

Dobré ránko! Sakriš, cítim se jak zmlácená holí, to bude zase den, nemám na nic náladu... :-(

23.6.2008 08:24
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Sakriš, cítim se jak zmlácená holí, to bude zase den, nemám na nic náladu... :-(

Ahojky...no to jsme dvě. Zmácené... Včera jsme byli se psy hodně plavat, večer ještě vyjížďka + to vedro a dneska je venku totálně na padnutí...no brrrrr

sadzi saj

23.6.2008 08:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahojky...no to jsme dvě. Zmácené... Včera jsme byli se psy hodně plavat, večer ještě vyjížďka + to vedro a dneska je venku totálně na padnutí...no brrrrr

Ahojky,

já se dneska nemohla vyhrabat z pelechu, kolem páté u nás lilo a bouřilo, ale teď je tam, jak v tropech, no hnus a paralen trochu zabral, ale pořád je to nic moc

23.6.2008 08:59
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

já se dneska nemohla vyhrabat z pelechu, kolem páté u nás lilo a bouřilo, ale teď je tam, jak v tropech, no hnus a paralen trochu zabral, ale pořád je to nic moc

No jo, u nás taky jak v tropech. Zrovna zjišťuji, že se začínám potit jako dveře od chlíva....ale nesvítí slunko. Je zataženo, možná sprchne, kdo ví, ale dusno je fakt děsné....

zvířátková

23.6.2008 09:42
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
No jo, u nás taky jak v tropech. Zrovna zjišťuji, že se začínám potit jako dveře od chlíva....ale nesvítí slunko. Je zataženo, možná sprchne, kdo ví, ale dusno je fakt děsné....

U nás je taky slunečno, jak je tam vedro nevím, ale asi dost. Každopádně mě je tu v tílku vcelku zima. Sedím tu a dřímám, jsem děsně vyčerpaná z toho všeho...

sadzi saj

23.6.2008 10:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
U nás je taky slunečno, jak je tam vedro nevím, ale asi dost. Každopádně mě je tu v tílku vcelku zima. Sedím tu a dřímám, jsem děsně vyčerpaná z toho všeho...

Já jsem dneska taky grogy a ještě se to pěkně zatahuje, úplně černo, tak nevím, jestli nebude lejt

23.6.2008 11:01
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Já jsem dneska taky grogy a ještě se to pěkně zatahuje, úplně černo, tak nevím, jestli nebude lejt

tady je dusno..nesvítí, ale dusno..děs....

sadzi saj

23.6.2008 11:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tady je dusno..nesvítí, ale dusno..děs....

Tady je momentálně černo a větrno, ale nespadlo z toho nic zatím

23.6.2008 11:15
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

já jdu dát Usu k čipovi-.....

zvířátková

23.6.2008 11:15
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):

U nás slunečno, azuro, mírný větřík.

sadzi saj

23.6.2008 11:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
U nás slunečno, azuro, mírný větřík.

U nás taky, vítr to rozehnal, no nic, já si beru půl dne volna a pomalu se balím k odchodu, asi pojedu za Elčí se mrknout a pak se jedu podívat na výuku Kuníčka.

zvířátková

23.6.2008 13:24
zvířátková

XXX.XXX.210.76

sadzi saj napsal(a):
U nás taky, vítr to rozehnal, no nic, já si beru půl dne volna a pomalu se balím k odchodu, asi pojedu za Elčí se mrknout a pak se jedu podívat na výuku Kuníčka.

Teda, Ty se máš...

23.6.2008 15:03
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Teda, Ty se máš...

Páni, to se fakt máš
Jinak já dala Usu k Čipovi a byla jsem hodinu a půl se psy v řece plavat, takže jsou vyplavaní a Usa se pase..

Tady už je kráásně, sluníčko, vedro na padnutí, ale začal foukat větřík, já jsem promrzlá z vody, takže je mi fajn

zvířátková

24.6.2008 06:53
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Páni, to se fakt máš
Jinak já dala Usu k Čipovi a byla jsem hodinu a půl se psy v řece plavat, takže jsou vyplavaní a Usa se pase..

Tady už je kráásně, sluníčko, vedro na padnutí, ale začal foukat větřík, já jsem promrzlá z vody, takže je mi fajn

Dobré ránko!

Tak jsem spražila šéfa hned po ránu, poslední měsíc má furt kecy, co že se tvářim jak valibuk, vždycky mávnu rukou, aby to nechal být, nechci se mu zpovídat. No a dneska jsem mu oznámila, že ve čtvrtek potřebuju volno kvůli pohřbu, takže konečně sklapnul a je klid. To jsem už potřebovala, ty jeho ha ha narážky, to fakt je na mě moc.

24.6.2008 10:48
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

Tak jsem spražila šéfa hned po ránu, poslední měsíc má furt kecy, co že se tvářim jak valibuk, vždycky mávnu rukou, aby to nechal být, nechci se mu zpovídat. No a dneska jsem mu oznámila, že ve čtvrtek potřebuju volno kvůli pohřbu, takže konečně sklapnul a je klid. To jsem už potřebovala, ty jeho ha ha narážky, to fakt je na mě moc.

Ahojky!
No vidíš, měla jsi ho hned řádně spražit, by ti dal pokoj
Tady ráno pořádně sprchlo a nyní už svítí sluníčko a je kráásně

Včera jsme ještě večer byly s Usou na vyjížďce a bylo to senzační, fakt byla moc šikovná

zvířátková

24.6.2008 11:00
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Ahojky!
No vidíš, měla jsi ho hned řádně spražit, by ti dal pokoj
Tady ráno pořádně sprchlo a nyní už svítí sluníčko a je kráásně

Včera jsme ještě večer byly s Usou na vyjížďce a bylo to senzační, fakt byla moc šikovná

Tady ani nepršelo, je pěkně. Nevím teda jak teplo, ale ráno vcelku teplo bylo, ale jestli aspoň fouká ten příjemný větřík jak v předchozích dnech, tak je to fajn.

Já se ani neprojela, když je teplo, tak se mi ani moc nechce. A furt jsem děsně líná jet k vodě. Potřebuju nějakou pořádnou lonž, která mi nebude odírat ruce, to asi bude nadlidský úkol takovou najít.

24.6.2008 11:10
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Tady ani nepršelo, je pěkně. Nevím teda jak teplo, ale ráno vcelku teplo bylo, ale jestli aspoň fouká ten příjemný větřík jak v předchozích dnech, tak je to fajn.

Já se ani neprojela, když je teplo, tak se mi ani moc nechce. A furt jsem děsně líná jet k vodě. Potřebuju nějakou pořádnou lonž, která mi nebude odírat ruce, to asi bude nadlidský úkol takovou najít.

No na jednom místě se na Usu slítla hromada much, sice nesedaly, jen kroužily kolem, ale bylo to nepříjemné a Usa z toho byla na prášky..ale jinak to bylo super

Ká mám lonžo normální nylonovou, ale je fakt, že kdyby byla Usa hajzlík, tak mi taky spálí ruce

zvířátková

24.6.2008 11:15
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
No na jednom místě se na Usu slítla hromada much, sice nesedaly, jen kroužily kolem, ale bylo to nepříjemné a Usa z toho byla na prášky..ale jinak to bylo super

Ká mám lonžo normální nylonovou, ale je fakt, že kdyby byla Usa hajzlík, tak mi taky spálí ruce

No právě, to já mít nemůžu, jednak ho potřebuju dobře udržet, i když bude mokrá a jednak jelikož ho nesmim za žádnou cenu pustit, tak mi to nesmí sedřít ty špatné ruce, ty trpí sami o sobě jenom z celodenního normálního dělání. On je hodný, ale kdyby cítil koně nebo byli poblíž, tak začne tahat, a to by bylo zlé. Ale koukám, že na výběr je jen nylon x bavlna. Moc jiných materiálů asi nemají.

sadzi saj

24.6.2008 11:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Tak jo

Ahojky,

tak už se hlásím taky, pozdě, ale přece. U nás taky před ránem pěkně sprchlo, ale ráno už sluníčko a je krásně

Včera foukal pěkný větřík, tak bylo příjemně, tak jsem Elí namazala cajky a pomazlinkala se s ní a dala travičku a odpolko šla terénit a dnes má volno, takže akorát vezu granulky, pomazlinkat a zkontrolovat a alou domů a zítra terénit

Pak jsem byla na tom mini kurzíku a bylo to moc fajn, dozvěděla jsem se zajímavý věci, jak pracovat ze země a viděla, jak to vypadá na živo, tak mám co procvičovat, když se budu nudit

24.6.2008 12:31
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak už se hlásím taky, pozdě, ale přece. U nás taky před ránem pěkně sprchlo, ale ráno už sluníčko a je krásně

Včera foukal pěkný větřík, tak bylo příjemně, tak jsem Elí namazala cajky a pomazlinkala se s ní a dala travičku a odpolko šla terénit a dnes má volno, takže akorát vezu granulky, pomazlinkat a zkontrolovat a alou domů a zítra terénit

Pak jsem byla na tom mini kurzíku a bylo to moc fajn, dozvěděla jsem se zajímavý věci, jak pracovat ze země a viděla, jak to vypadá na živo, tak mám co procvičovat, když se budu nudit

Já jdu dát holčí na pastvu..jsem se nějak zasekla..míoc práce...se z toho potento..večer snad začnu stříkat přilbu

zvířátková

24.6.2008 12:41
zvířátková

XXX.XXX.210.76

lucky napsal(a):
Já jdu dát holčí na pastvu..jsem se nějak zasekla..míoc práce...se z toho potento..večer snad začnu stříkat přilbu

Já tu sedím a čumim doslova do blba. Je to šíleně dlouhé. Bych nejradši hodila čelo na stůl a bylo by.

sadzi saj

24.6.2008 12:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Já tu sedím a čumim doslova do blba. Je to šíleně dlouhé. Bych nejradši hodila čelo na stůl a bylo by.

Já přišla uhnaná z města, jsem jela autem pro granule, zpátky a pak zase na poštu a pro něco k jídlu, no dneska mi to moc neutíká

sadzi saj

24.6.2008 14:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Já přišla uhnaná z města, jsem jela autem pro granule, zpátky a pak zase na poštu a pro něco k jídlu, no dneska mi to moc neutíká

Hm, koukám, že všichni chrápou Leo, jak to dopadlo s tou dečkou??

24.6.2008 15:42
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Hm, koukám, že všichni chrápou Leo, jak to dopadlo s tou dečkou??

Já nechrápu! Ještě jsem se nezastavila...
Jsem pracovala, Usu jsem dala ke koním, pak jsem přijela kaput, je tady vedro na padnutí, tak jsem byla vykoupat psy a jsou vyplavení dočista dočista.....teď jsem zmrzlá z vody, dávám si tady kafčo a zase pracuji...výhoda je, že si práci mohu rozvrhnout a udělat si sem tam časík na plavání nebo vyjížďku...na nic jiného už ani snad není čas..sakra

sadzi saj

24.6.2008 15:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Já nechrápu! Ještě jsem se nezastavila...
Jsem pracovala, Usu jsem dala ke koním, pak jsem přijela kaput, je tady vedro na padnutí, tak jsem byla vykoupat psy a jsou vyplavení dočista dočista.....teď jsem zmrzlá z vody, dávám si tady kafčo a zase pracuji...výhoda je, že si práci mohu rozvrhnout a udělat si sem tam časík na plavání nebo vyjížďku...na nic jiného už ani snad není čas..sakra

já vím, mě už se to pomalu blíží konec šichty, ale vůbec se mi nechce do toho šíleně horkýho auta, to je fakt strašný

24.6.2008 15:54
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
já vím, mě už se to pomalu blíží konec šichty, ale vůbec se mi nechce do toho šíleně horkýho auta, to je fakt strašný

jj, je tam děsně. Psi řvali, strašně chtěli ať jdu s nimi do vody a já přijela na kole kaput, tak jsem jen hodila plavky na sebe a šup do vody...už je nám fajn. Tady v pokoji mám sice horko, ale ještě mělě chlasí z vody tělo...ehm..mám ještě zmrzlé k..., takže je to ok...za hodinu už se začnu pařit
Večer pojedeme s Usou a Janou s Betty na vyjížďku..už se těším

sadzi saj

24.6.2008 16:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
jj, je tam děsně. Psi řvali, strašně chtěli ať jdu s nimi do vody a já přijela na kole kaput, tak jsem jen hodila plavky na sebe a šup do vody...už je nám fajn. Tady v pokoji mám sice horko, ale ještě mělě chlasí z vody tělo...ehm..mám ještě zmrzlé k..., takže je to ok...za hodinu už se začnu pařit
Večer pojedeme s Usou a Janou s Betty na vyjížďku..už se těším

Tak si vyjížďku hezky užijte já už frčím z rachoty za Elí s granulkama a pak domů vařit nějakou ňamku a zítra pojedeme vyjížďkovat, to zase bude hovat, asi zkusím ten náš repelent

24.6.2008 16:15
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak si vyjížďku hezky užijte já už frčím z rachoty za Elí s granulkama a pak domů vařit nějakou ňamku a zítra pojedeme vyjížďkovat, to zase bude hovat, asi zkusím ten náš repelent

Tady hovada skoro nejsou...zatííím. Včera na jednom místě nás přepadly mouchy, jak byla zpocená, tak sebou mlátila, že lítaly kolem a štvaly ji, ale pak už ok.

tak si to taky užij..pá

zvířátková

24.6.2008 19:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Tady hovada skoro nejsou...zatííím. Včera na jednom místě nás přepadly mouchy, jak byla zpocená, tak sebou mlátila, že lítaly kolem a štvaly ji, ale pak už ok.

tak si to taky užij..pá

Uuuuž jsem tady. Dneska jsem dostala náladu na focení a Grant na lítání, takže jsem ho párkrát cvakla.

zvířátková

24.6.2008 19:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Uuuuž jsem tady. Dneska jsem dostala náladu na focení a Grant na lítání, takže jsem ho párkrát cvakla.

zvířátková

24.6.2008 19:30
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

malej zacláněl

zvířátková

24.6.2008 19:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
malej zacláněl

sadzi saj

24.6.2008 19:31
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):

Ahoj,

teda moc pěkný fotečky, je to krasavec, až škoda, zaplácávat starý téma, založ nový a hoď to tam, sekne mu to

zvířátková

24.6.2008 19:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

24.6.2008 19:35
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Jé děkuju, ale už mi došly, on nám furt utíkal, nakonec mi utekl úplně, střihnul to zkratkou přes silnici a došel si domů přes barák. No mazák. Štěstí, že nic nejelo, ona je to teda silnice u baráků, takže tam provoz není, takže nehrozí, že by se mu něco stalo, ale bojí se jich, takže by se mohl leknout.

sadzi saj

24.6.2008 19:38
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
Jé děkuju, ale už mi došly, on nám furt utíkal, nakonec mi utekl úplně, střihnul to zkratkou přes silnici a došel si domů přes barák. No mazák. Štěstí, že nic nejelo, ona je to teda silnice u baráků, takže tam provoz není, takže nehrozí, že by se mu něco stalo, ale bojí se jich, takže by se mohl leknout.

Jé škoda, když se rozhýbe, je to krása pohledět a jak se pěkně leskne

Já vezla Elí granulky a zrovna mi kyksnul zámek u kufru, za boha nechtěl se odemknout, krám, aspoň, že tam byla kamarádka a pomohla mi to zezadu dostat přes sedačky, pač mám třídvéřák Elčí dnes zase řádila, byla na pastvě a pak si to přištrádovala do stáje a ukradla tam chleba co našla a málem rozbila box panu trenérovinaštěstí to nerozbila, bych ji asi zabila

zvířátková

24.6.2008 19:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Jé škoda, když se rozhýbe, je to krása pohledět a jak se pěkně leskne

Já vezla Elí granulky a zrovna mi kyksnul zámek u kufru, za boha nechtěl se odemknout, krám, aspoň, že tam byla kamarádka a pomohla mi to zezadu dostat přes sedačky, pač mám třídvéřák Elčí dnes zase řádila, byla na pastvě a pak si to přištrádovala do stáje a ukradla tam chleba co našla a málem rozbila box panu trenérovinaštěstí to nerozbila, bych ji asi zabila

To jo, on se furt tváří na většině fotek jak oslík, ale jakmile to rozpumpuje, tak fakt čumim, to je prostě nádhera, je tak úžasnej, to je ladnost sama, je z něho rázem kus nádhernýho zvířete.

sadzi saj

24.6.2008 20:09
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
To jo, on se furt tváří na většině fotek jak oslík, ale jakmile to rozpumpuje, tak fakt čumim, to je prostě nádhera, je tak úžasnej, to je ladnost sama, je z něho rázem kus nádhernýho zvířete.

To jo, on je celkem velký co, to musí být svezeníčko. Já už 2 roky neseděla na ničem jiném, než na Elí a ta má sotva 160 cm v kvh

zvířátková

24.6.2008 21:18
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
To jo, on je celkem velký co, to musí být svezeníčko. Já už 2 roky neseděla na ničem jiném, než na Elí a ta má sotva 160 cm v kvh

No na mě kapánek moc almara. Sice má tak 170, možná o fous míň, ale i přesto je to prostě kusanec. Nejhorší je, že bych pomalu měla přesedlávat, jelikož teď není na něj jezdec a jestli se furt bude jenom flákat, tak nevim, co se nám z něho vyvine.

zvířátková

25.6.2008 06:51
zvířátková

XXX.XXX.210.76

zvířátková napsal(a):
No na mě kapánek moc almara. Sice má tak 170, možná o fous míň, ale i přesto je to prostě kusanec. Nejhorší je, že bych pomalu měla přesedlávat, jelikož teď není na něj jezdec a jestli se furt bude jenom flákat, tak nevim, co se nám z něho vyvine.

Dobré ránko! Dneska bude zase pěkně....

25.6.2008 07:49
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Dneska bude zase pěkně....

Ahojky,

tak jsem tu dneska taky

sadzi saj

25.6.2008 07:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237