klawdie
napsal(a):
už bude lépe...
???
Tak do kterého mám psát????
Nazdárek,
tak ze včerejší návštěvy u Evičky nebylo nic, jelikož honák seknul do louky tak ho celé Rakousy následovaly (má totiž najmutý balikovač v době sklizení sena, tak se chtějí všichni rakousecký přidat...
) každej šmíruje kdy začne sekat aby seno schlo stejně. Mno tak jsme včera také sekali a zkončili jsme o půl deváté. Evča se na nám přijela kouknout na Gastonovi a ten nám půlku posekané louky chtěl sežrat a nazávěr hodil asi dvaceti kilového bobana...
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
tak ze včerejší návštěvy u Evičky nebylo nic, jelikož honák seknul do louky tak ho celé Rakousy následovaly (má totiž najmutý balikovač v době sklizení sena, tak se chtějí všichni rakousecký přidat...
) každej šmíruje kdy začne sekat aby seno schlo stejně. Mno tak jsme včera také sekali a zkončili jsme o půl deváté. Evča se na nám přijela kouknout na Gastonovi a ten nám půlku posekané louky chtěl sežrat a nazávěr hodil asi dvaceti kilového bobana...
Teda ten vyskakuje...tak já LENI S DOVOLENÍM SMÁZNU TO TVOJE..juuu?
klawdie
napsal(a):
Teda ten vyskakuje...tak já LENI S DOVOLENÍM SMÁZNU TO TVOJE..juuu?
DAnny písnu ti mejl...musím se s tebou na nečem domluvit, nebo kdyby jsi chtěla ze služebáku nažhavit drat stačí cinknout...
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
Dobré ráno...
Tak Leni a Evčo včera jsem vytáhla tu sulku a dneska ji nafotím...
molly
napsal(a):
Dobré ránko,babky...
Vyhlídla jsem si v HK takový pěkný stoleček,tak váhám,zda-li pro něj zajet,nebo ne
určitě jed, pak budeš litotvat že ti utekl před nosem...
rocky
napsal(a):
Dobré ráno...
Tak Leni a Evčo včera jsem vytáhla tu sulku a dneska ji nafotím...
Tak a ted jsem se naštvala a nebudu psát nic
Dany, u nás včera taky sekali, hlásí teď bez deště a docela pěkně, tak to dali dolů. No na čase, u nás už bylo travsko vysoké do pasu
molly
napsal(a):
no...Už není kompletní... Každopádně asi pojedem dnes na obídek do města(nechce se mě kuchtit a Mára si vzal volno)..Tak se zajdu minim. podívat
Holky já zas budu víkend v práci, s řiťolezcem
Vážně se vůbec netěším...
Kdo je to řiťolez???????Na stole mi voní kávička a k tomu svatební koláček
haisovad
napsal(a):
Leni...něco jsi nám zamlčela...?
Dobré ránko všem...
Leni, povídej, přeháněj
U nás už se seno vozí jak o život, naskladněno už je přes 100 velkých balíků letošního sena...
A od včera jsou funkční tři ohrady, tak bezva... Hadřík se přes pásky seznamuje s černou, za nějakou dobu se snad dopracujeme k tomu, že budou chodit spolu... černá má říji, tak se přes pásky nastavuje jak dě.... a Hadřík na nás pak kouká, že co to po něm asi může jako chtít
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Leni, povídej, přeháněj
U nás už se seno vozí jak o život, naskladněno už je přes 100 velkých balíků letošního sena...
A od včera jsou funkční tři ohrady, tak bezva... Hadřík se přes pásky seznamuje s černou, za nějakou dobu se snad dopracujeme k tomu, že budou chodit spolu... černá má říji, tak se přes pásky nastavuje jak dě.... a Hadřík na nás pak kouká, že co to po něm asi může jako chtít
Ach ty ženský, to by po něm chtěla takový výkony, když se rehabilituje...
segra nenašla jsem jiiii....akorat něco jiného...
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Leni, povídej, přeháněj
Ty jo, to je koule černá...vypadá jako QH
rocky
napsal(a):
Zdravím všechny co teď dorazili...Evčo černá je macek
Hej hej ségra nedávej sem takový fotečky- hihi![]()
Mám lepší...
haisovad
napsal(a):
Ty jo, to je koule černá...vypadá jako QH
Eviku, taky jsem na ní čučela jak puk
Kde je to chuďátko vyzáblé co bylo v zimě. Super.vůbec se mi dnes nechce robit :-(
rocky
napsal(a):
Proboha odkud to máš
(to jsem měla od Jerryka)
Leni to je Oskárek s tou modrou dečkou?
A mám toho víc....to bylo z období štěnátek...3 roky zpět...
haisovad
napsal(a):
nene, s tou červenou a na pozdim se nechal přebarvit...
![]()
![]()
trocha erotiky v župánku
lanika
napsal(a):
Eviku, taky jsem na ní čučela jak puk
Kde je to chuďátko vyzáblé co bylo v zimě. Super.vůbec se mi dnes nechce robit :-(
Mám radost, chuďátko začíná vypadat jak kůň
Dneska máme první trénink s novým trenérem, tak snad budou nějaký nový fotos pod sedlem... jsem na tu naší naději docela zvědavá
rocky
napsal(a):
Proboha odkud to máš
(to jsem měla od Jerryka)
Leni to je Oskárek s tou modrou dečkou?
Jj, Oskárek loni na hubertu
Doufám, že to vyjde a pojede za měsíc ten veřejňáček.....Chci mu fandit, byla bych táááák moc pyšná na hroudičku sádýlka
Holky, on má břuch jak 2 týdny před porodem ....
klawdie
napsal(a):
už bude lépe...
???
Viděli jste včera zprávy na nově? Bylo tam hafo Saxíků... jen jsem přišla o iluze, že Saxík je kladrubák
http://www.nova.cz/tvarchiv/ ?238v=139255&238p=TNOVINY &238d=17.06.2008&238o=
(2 mezery)
cheyenne
napsal(a):
Mám radost, chuďátko začíná vypadat jak kůň
Dneska máme první trénink s novým trenérem, tak snad budou nějaký nový fotos pod sedlem... jsem na tu naší naději docela zvědavá
super fotka...trochu se rochnám ve starých fotkách, jak hledámfoto té sulky tak si tu vzpomínám...to jsme jednou vyrazili s holkama na několik dní autem po kraji...to bylo žužo...bych si to zopákla...
klawdie
napsal(a):
super fotka...trochu se rochnám ve starých fotkách, jak hledámfoto té sulky tak si tu vzpomínám...to jsme jednou vyrazili s holkama na několik dní autem po kraji...to bylo žužo...bych si to zopákla...
dpobře nám hrabalo...
klawdie
napsal(a):
dpobře nám hrabalo...
Ale na Seči se kalí s každou partou dobře..už se těším an létooo
cheyenne
napsal(a):
Viděli jste včera zprávy na nově? Bylo tam hafo Saxíků... jen jsem přišla o iluze, že Saxík je kladrubák
http://www.nova.cz/tvarchiv/ ?238v=139255&238p=TNOVINY &238d=17.06.2008&238o=
(2 mezery)
jsem to včera viděla Evíííí.to byl mazec...ach ten můj ksift...to jsme byli na cestě za segrou do ždáru
klawdie
napsal(a):
jsem to včera viděla Evíííí.to byl mazec...ach ten můj ksift...to jsme byli na cestě za segrou do ždáru
Najdetě jeríka
klawdie
napsal(a):
Najdetě jeríka
Hele segra v a´kci...lux na koně aneb navštěva z jiné planety
klawdie
napsal(a):
Naše nejmenší kamarádka a největší kun ze stáje...
klawdie
napsal(a):
Naše nejmenší kamarádka a největší kun ze stáje...
Palačinky umím skvostné klidně i na přímém plameni...
klawdie
napsal(a):
juuuu pohár a co ten banán?????
klawdie
napsal(a):
aha už vím....
No jo trochu jsem se s Vámi o tu dámskou jízdu musela podělit...doted na ní vzpomínám jako na jeden z nejhezčích výletu...je fajn se občas vykašlat na hotely a dovolené u moře a jen tak si vyrazit po čechách....
klawdie
napsal(a):
Danny já měla vždycky smůlu, že každej můj kůň mi udělal neco s prstem..
RIKČA mě sklepala když jsem na ni seděla a pila z pet lahve,tak se rozcválala a já tu flašku nechtěla pustit páč nebyla moje..Pak mě vysypala a já si nechala pod sebou ruku tak zařval prsteníček.
JERRY: byla jsem si přeskákat skoky po hubertu a Jerry odskočil dřív než já a já se nějak blbě "opřela" o sedlo ukazováčkem..
ROCKY: u něj jsem mohla být ráda že po tolika pádech to odnesl jen vážněji palec. Vedla jsem ho z výběhu,začal se pást, já na něj houkla a stála u břicha, on vypálil a plácla jsem si sním moji rukou do kopytka. Výsledek palec v dlaze
od té doby mě při změně počasí pobolívá,tak si na něj vždycky vzpomenu
GRACE: zatím ještě nic, prsty čekají...![]()
klawdie
napsal(a):
Ty jo, hned jsem na ně začala mít chuť...hele pošli mi receptík, že bych dneska kuchtila doma...sím
rocky
napsal(a):
Danny já měla vždycky smůlu, že každej můj kůň mi udělal neco s prstem..
RIKČA mě sklepala když jsem na ni seděla a pila z pet lahve,tak se rozcválala a já tu flašku nechtěla pustit páč nebyla moje..Pak mě vysypala a já si nechala pod sebou ruku tak zařval prsteníček.
JERRY: byla jsem si přeskákat skoky po hubertu a Jerry odskočil dřív než já a já se nějak blbě "opřela" o sedlo ukazováčkem..
ROCKY: u něj jsem mohla být ráda že po tolika pádech to odnesl jen vážněji palec. Vedla jsem ho z výběhu,začal se pást, já na něj houkla a stála u břicha, on vypálil a plácla jsem si sním moji rukou do kopytka. Výsledek palec v dlaze
od té doby mě při změně počasí pobolívá,tak si na něj vždycky vzpomenu
GRACE: zatím ještě nic, prsty čekají...![]()
ségra dost dobrý fotos..úplně bych zapoměla na "svíčku",chjo..
rocky
napsal(a):
ségra dost dobrý fotos..úplně bych zapoměla na "svíčku",chjo..
mi povídej a podívej další vzpomínka,ach ty fotky...
klawdie
napsal(a):
mi povídej a podívej další vzpomínka,ach ty fotky...
DAnny prostě jen palačinky....mlíko, vajíčko, mouku sůl, pořádně našlehat, to je na tom to nejdůležitější a dobře rozpálená pánev...já mám spíš než na sladko raději palačinky masové, bud salám sýr, nebo kuřecí kousky politý sýrovou omáčkou, či moje neojoblíbenější palačinky plněné směsí udělalné kuřecí kousky smíchané se zakysanou smetounou a nastouhaným sýrem, to celé zatočené do palačinky a znovu obalené do cornflakesu...delikátní......
klawdie
napsal(a):
DAnny prostě jen palačinky....mlíko, vajíčko, mouku sůl, pořádně našlehat, to je na tom to nejdůležitější a dobře rozpálená pánev...já mám spíš než na sladko raději palačinky masové, bud salám sýr, nebo kuřecí kousky politý sýrovou omáčkou, či moje neojoblíbenější palačinky plněné směsí udělalné kuřecí kousky smíchané se zakysanou smetounou a nastouhaným sýrem, to celé zatočené do palačinky a znovu obalené do cornflakesu...delikátní......
No tak palačinky udělat umím ale ty jsi právě už někdy mluvila o tom na slano... tu sýrovku dělám na jaký způsob? Klasika taveňáky a smetana?
klawdie
napsal(a):
už bude lépe...
???
Pán domu si poručil bramboračku a šel sekat zahradu..Tak kuchtím..Ale je jí kotel,takže kdybyste měla některá chuť,stačí říct
A bude luxusní..
Letos se pán domu zbláznil do bylinek a tak mám pod okny malou "zahrádku",budu vám to muset blejsknout..Takže bylinky strkám do všeho
molly
napsal(a):
Pán domu si poručil bramboračku a šel sekat zahradu..Tak kuchtím..Ale je jí kotel,takže kdybyste měla některá chuť,stačí říct
A bude luxusní..
Letos se pán domu zbláznil do bylinek a tak mám pod okny malou "zahrádku",budu vám to muset blejsknout..Takže bylinky strkám do všeho
Téda, bylinky... mě na skalce roste jen máta na nojito
haisovad
napsal(a):
No tak palačinky udělat umím ale ty jsi právě už někdy mluvila o tom na slano... tu sýrovku dělám na jaký způsob? Klasika taveňáky a smetana?
sem se stím tak nedřela koupila jsem tu tříminutovku v pytlíku, jak se jen ustřihne cíp a hodí se to do mikrovlnky..ale ty palačinky v corn flakesu jsou nejlepší....až zas dorazíš tak je uvařím....
molly
napsal(a):
a roste všude
Není náročná..
čuchám čuchám pitivo...my měli včera růžové vínko, bylo dobré vubec ho dnes necítím...
pusssuuuuu
klawdie
napsal(a):
už bude lépe...
???
tak pusy, zdarvím i tady...čeká mě psaní zpráv...jenže místo toho jsme bezmocná a vzteklá...
fakt mě to kolo sere...v podstatě kolo a kůň jsou můj jediný dopravní prostředek a ušetřím tak fest času, páč auto nemám, tak všude jezdím, jsem jezdila na kole....i Ritchi je zvyklý klusat vedle kola, takže u našich jsem byla vždycky cca za 20-25 minut...tak pod 40 nejdu...
a i to se při tom nabitém programu nasbírá...
a dokonce jsem se zapomněla nasnídat, nějak mi to řve v břuchu...a na ty palačinky v cornflakesech mám docela chuť..:)
Klári, jak to obaluješ..?
kukinatost
napsal(a):
tak pusy, zdarvím i tady...čeká mě psaní zpráv...jenže místo toho jsme bezmocná a vzteklá...
fakt mě to kolo sere...v podstatě kolo a kůň jsou můj jediný dopravní prostředek a ušetřím tak fest času, páč auto nemám, tak všude jezdím, jsem jezdila na kole....i Ritchi je zvyklý klusat vedle kola, takže u našich jsem byla vždycky cca za 20-25 minut...tak pod 40 nejdu...
a i to se při tom nabitém programu nasbírá...
a dokonce jsem se zapomněla nasnídat, nějak mi to řve v břuchu...a na ty palačinky v cornflakesech mám docela chuť..:)
Klári, jak to obaluješ..?
uděláš si znova jakoby trošku té směsi na palačinky, cornlafesy musíš nadrtit a je to teda největší pakarna..ale stojí to za to a nezapoměnte zakysanku pěkně okořenit, stejně tak i maso...aby to nebylo mdlé...al co já..mrkněte na to přímo na netu...
http://www.stream.cz/video /37/12372-rychlovky- smazene-palacinky
dvě mezery...
klawdie
napsal(a):
uděláš si znova jakoby trošku té směsi na palačinky, cornlafesy musíš nadrtit a je to teda největší pakarna..ale stojí to za to a nezapoměnte zakysanku pěkně okořenit, stejně tak i maso...aby to nebylo mdlé...al co já..mrkněte na to přímo na netu...
http://www.stream.cz/video /37/12372-rychlovky- smazene-palacinky
dvě mezery...
rocky
napsal(a):
Ted jsem to chtela rict at jim sem hodis ten odkaz na streamu, podle toho to zmaknete, Kajda to tam dopodrobna vysvetlije
Je to fakt namka holky, me teda stacila jedna kdyz jsem je delala holkam prvne, za to segra zbouchala dve a jeste si dala snad i k snidani..
Přesně tak jednu večer další v noci a třetí jsem posnídala, já mám ted roztažený žaludek takže v pohodě zmíáknu dvě......dělám to jen s nějakou zeleninkou okolo na talíři...není třeba jiných příloh...chutova delikatesa..dejte vedět až to otestujete...
klawdie
napsal(a):
Přesně tak jednu večer další v noci a třetí jsem posnídala, já mám ted roztažený žaludek takže v pohodě zmíáknu dvě......dělám to jen s nějakou zeleninkou okolo na talíři...není třeba jiných příloh...chutova delikatesa..dejte vedět až to otestujete...
ok, Klatuško, mrknu, zapíšu a doma prubnu dneska k večeři....
mám tip na podezřelého, asi ho dneska půjdu dojebat beaseballkou, než z něho to kolo nevymlátím....
ta bezmoc a vztek mě úplně pohlcuje, že nejsem schopna přemýšlet nad ničím jiným...a naši úžasní "Pomáhat a chránit" se ještě neráčili dostavit, a to sjem tam volala v 6...to je fakt neskutečné...
kukinatost
napsal(a):
mám tip na podezřelého, asi ho dneska půjdu dojebat beaseballkou, než z něho to kolo nevymlátím....
ta bezmoc a vztek mě úplně pohlcuje, že nejsem schopna přemýšlet nad ničím jiným...a naši úžasní "Pomáhat a chránit" se ještě neráčili dostavit, a to sjem tam volala v 6...to je fakt neskutečné...
já bych jani střílela, to je na přes hubu...
kukinatost
napsal(a):
Jedu na obidek, EVčo kdyby jsi šla taky nahodou na oběd do Inflagranti, tak ti tam předám tu lekarskou zpravu
dobrou chuť všem
rocky
napsal(a):
Jedu na obidek, EVčo kdyby jsi šla taky nahodou na oběd do Inflagranti, tak ti tam předám tu lekarskou zpravu
dobrou chuť všem
Já drtim comp...
Jani, normálěn na něj pust Ričího, on mu to vysvětlí hajzlovi.
Jo a holky hradečácký, že nevíte co jsme si včera s Tomíkem otevřeli? Cinzano...nejskutečně výborný a hned dneska musím koupit ještě jedno a k tomu pár jahůdek...absolutní delikatesa, fakt.
Po tom sekání jsem měla nějak vyprahlo a hned se mi očička rozjasnily...
Dneska samé voda
haisovad
napsal(a):
Já drtim comp...
Jo a holky hradečácký, že nevíte co jsme si včera s Tomíkem otevřeli? Cinzano...nejskutečně výborný a hned dneska musím koupit ještě jedno a k tomu pár jahůdek...absolutní delikatesa, fakt.
Dneska samé voda
Tak Arnošt už má po operaci, ségra s Tomem tak u něj byly. Mno vypadá prej jako babička, má obvázanou hlavinku a už i sedí v kufru a čumí na cestu...mno chuďátko, ještě mu doma nasaděj satelit a dílo bude dokonáno...jak on je nešťastnej z toho satelitu, jak je provinilej, stydí se prďola náš...mu dojedu koupit nějakou dobrotu na odpoledne.
haisovad
napsal(a):
Já drtim comp...
Dneska samé voda
A pak se div že toho má segra doma plnou bednu,si asi cinzáno bouchnem na Jeryho narozkách, segra ho povinně přiveze!!!
klawdie
napsal(a):
A pak se div že toho má segra doma plnou bednu,si asi cinzáno bouchnem na Jeryho narozkách, segra ho povinně přiveze!!!
chudátko malinký, uplně si představuju jeho výraz....
klawdie
napsal(a):
už bude lépe...
???
Holky pa...Pojedem do města... Danny,podrb ho za mě,ať se brzy uzdraví
Jinak všem prima zbytek dne
haisovad
napsal(a):
Papík Zuzi a přeji dobrý kup...měj se moc pěkně, Arnošta podrbu
Už jsem po obědě, dala jsem si noky se šlehačkou a špenátem, famóózní!!!!
Evčo proč už inflagranty ne??
Arnoštkovi přeji brzké uzdravení
Joo Danny přece bych ti nevozila nějaký hnus
Tohle cinzano jsem schopná vypít sama jen tak u televize, však ses přesvědčila sama
, jen teda není nejlevnější (cca 250kč)
Ale nebojte doma jsou ještě asi 4..![]()
![]()
rocky
napsal(a):
Už jsem po obědě, dala jsem si noky se šlehačkou a špenátem, famóózní!!!!
Evčo proč už inflagranty ne??
Arnoštkovi přeji brzké uzdravení
Joo Danny přece bych ti nevozila nějaký hnus
Tohle cinzano jsem schopná vypít sama jen tak u televize, však ses přesvědčila sama
, jen teda není nejlevnější (cca 250kč)
Ale nebojte doma jsou ještě asi 4..![]()
![]()
Ty vogo...250? TO teda čumim, mno pokusím se ho tady ve velkoměstě Turnovu koupit...
Já jsem teďka dorazila z oběda...kuř. plátek Florentýn - kápie, pórek a sýr, to celé zapečené...bez přílohy a i tak jsem totálka přežratá.
haisovad
napsal(a):
Ty vogo...250? TO teda čumim, mno pokusím se ho tady ve velkoměstě Turnovu koupit...
Já jsem teďka dorazila z oběda...kuř. plátek Florentýn - kápie, pórek a sýr, to celé zapečené...bez přílohy a i tak jsem totálka přežratá.
Pááá devčata!
klawdie
napsal(a):
Pááá devčata!
Já za chvíli taky povalim, Luna má dneska první tréning na jízdárně tak je půjdu podpořit...ale kdo zná cestu tak ví, že koně umřou ještě než tam dojdou...
Alespoň nebude dělat kraviny
klawdie
napsal(a):
už bude lépe...
???
Ahoj holky, tak konečně jsem se dočkala, dneska jsme urazili 350 km a konečně jsem doma a můžu si užívat, protože mi ze školy půjčili koníka a ještě mi ho k nám odvezli...Mám hroznou radost, doufám, že trošku ještě nabere, budem trénovat a chtěla bych zkusit nějakej ten VT..třeba v Hořicích...Jinak hned po příjezdu jsem ho vzala projít a něco málo nafotila..co na něj říkáte??? je to moje láska-4 letej plňásek..
frenchik
napsal(a):
Ahoj holky, tak konečně jsem se dočkala, dneska jsme urazili 350 km a konečně jsem doma a můžu si užívat, protože mi ze školy půjčili koníka a ještě mi ho k nám odvezli...Mám hroznou radost, doufám, že trošku ještě nabere, budem trénovat a chtěla bych zkusit nějakej ten VT..třeba v Hořicích...Jinak hned po příjezdu jsem ho vzala projít a něco málo nafotila..co na něj říkáte??? je to moje láska-4 letej plňásek..
Orlíček
klawdie
napsal(a):
A kde máš tu malou kobylku???
Tu jsem musela prodat, protože brát si ji na školu by byla blbost, protože do výběhu by se dostávala málo a bylo by to ode mě sobecký...byla by tam mezi těma sporťákama chudák....a když by zůstala doma, nebyla tam nikdo, kdo by se jí věnoval,nikdo....a tak jsem se ji rozhodla prodat kamarádce....má s super, je celý den na velké pastvě, chodí na procházky, vyjížďky, s trénnkem se jde pomalu a hlavně, má tam někoho, kdo jí má moc rád a to je hlavní, to já ji milovala, ale domů jsem jezdila jednou za měsíc.....a ak ted mi svěřili koníka ve škole, protože on by tam ted stejně stál a vědí, že ho mám moc ráda a tak mi ho odvezli k nám a budu se snažit, aby se u nás měl co nejlíp, i když je to jen na prízdniny......