ÚTERÝ JE TU...JAK BUDE VYPADAT NAŠE PRACOVNÍ NASAZENÍ...?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2008 07:34

AHojda,
já jsem včera jela na návštěvu ke kamarádce a Gaston tak je na dva dny na dovolené. Tak holky vytáhly oba oře a něco jsme poskákali, protože Gason půjde za 3 týdny nějaký jakoby hobík...jak jsem jela kolem (z práce) tak jsem si na něho na chvíli sedla, protože Evičce několikrát vyhnul...takže v bílejch kalhotech, žabkách...no brutus pohled...

10.6.2008 07:36

haisovad napsal(a):
AHojda,
já jsem včera jela na návštěvu ke kamarádce a Gaston tak je na dva dny na dovolené. Tak holky vytáhly oba oře a něco jsme poskákali, protože Gason půjde za 3 týdny nějaký jakoby hobík...jak jsem jela kolem (z práce) tak jsem si na něho na chvíli sedla, protože Evičce několikrát vyhnul...takže v bílejch kalhotech, žabkách...no brutus pohled...

Velkej jezdec a malej kůň...super kombinace
Holky, na chvíli zmizím do města, potřebuji na poštu a s maminou na kaféééé

10.6.2008 07:38

haisovad napsal(a):
Velkej jezdec a malej kůň...super kombinace
Holky, na chvíli zmizím do města, potřebuji na poštu a s maminou na kaféééé

nO TO KECÁŠ V ŽABIČKÁCH JO...huos capslock....tak to poklona že si poacholka ukočírovala...jak víkend už víš? skokanko, segra bude potřebovat podpořit, jsou to jejich první ofiko závody...

10.6.2008 07:52

haisovad napsal(a):
AHojda,

čus dupy, tož jsme včera měla Kerku venku s pod sedlem a s udidlem...to zas bylo nervů, po 4 dnech venku a já mu sviňa udělám tohle...a ještě to vedro, no, přijeli sjme o odstín tmavší a kůň nabitější, než když vyjížděl...jo a budu potřebovat radu ***

10.6.2008 07:52

klawdie napsal(a):
nO TO KECÁŠ V ŽABIČKÁCH JO...huos capslock....tak to poklona že si poacholka ukočírovala...jak víkend už víš? skokanko, segra bude potřebovat podpořit, jsou to jejich první ofiko závody...

Hele Klárko,
zatím nevím, nemám autí. Šemík jde k doktoru na víkend, protože potřebuje na technickou...ale pokusím se zeptat ségry, že by mi půjčila vermachta...když dojel do Hořic tak už do HK taky dojede...
A tady Evička a Gčko...teda doufám, že mě nezabije, že jsem jí sem dala¨...

10.6.2008 07:59

kukinatost napsal(a):
čus dupy, tož jsme včera měla Kerku venku s pod sedlem a s udidlem...to zas bylo nervů, po 4 dnech venku a já mu sviňa udělám tohle...a ještě to vedro, no, přijeli sjme o odstín tmavší a kůň nabitější, než když vyjížděl...jo a budu potřebovat radu ***

Hojda

Danny tvůj jezdecký oděv mě rozsekal-hehe...

10.6.2008 08:16

rocky napsal(a):
Hojda

Danny tvůj jezdecký oděv mě rozsekal-hehe...

šup tam s tím Jani....
Segra máš to dnes na sedmičku, dřív nemůže...
Jo a jedu do bydžova s Tatkou, chceš něco koupit...krom ty lambady

10.6.2008 08:30

klawdie napsal(a):
šup tam s tím Jani....
Segra máš to dnes na sedmičku, dřív nemůže...
Jo a jedu do bydžova s Tatkou, chceš něco koupit...krom ty lambady

Ok nevadí počkám na něj a mezi tím si zařídím jiné věci..

10.6.2008 08:31

rocky napsal(a):
Ok nevadí počkám na něj a mezi tím si zařídím jiné věci..

a navíc dneska dovezem to seno

10.6.2008 10:00

rocky napsal(a):
a navíc dneska dovezem to seno

ženský dneska to zas flákáte...

10.6.2008 10:10

klawdie napsal(a):
ženský dneska to zas flákáte...

Jsem tady,
teďka jsem mluvila s paní a na to mé sedýlko se přijede podívat v sobotu... na neděli jsem jí neukecala. Takže Klárko moc se omlouvám ale výjezdní roztleskávání Péti a Gračenky tuto sobotu bude beze mě...
A jestli ta paní nepřijede tak mě naštve...
Mno a mám vošéfované, že mi známej, jak je na té fotce (kterou máš u sebe) přiveze sedlo ze Švýcar, mají tam vyřazené Stubben universál s trojkou...tak mi ho na vyzkoušení přiveze v neděli...

10.6.2008 10:18

haisovad napsal(a):
Jsem tady,
teďka jsem mluvila s paní a na to mé sedýlko se přijede podívat v sobotu... na neděli jsem jí neukecala. Takže Klárko moc se omlouvám ale výjezdní roztleskávání Péti a Gračenky tuto sobotu bude beze mě...
Mno a mám vošéfované, že mi známej, jak je na té fotce (kterou máš u sebe) přiveze sedlo ze Švýcar, mají tam vyřazené Stubben universál s trojkou...tak mi ho na vyzkoušení přiveze v neděli...

Mám moc smutnou zprávu....

není tu uplakaný smajl

teďka mi volal Tomáš, že si jel domů pro papíry a kočka mám zabila Pepíčka, bééééééééééééé ééééééééééééééééééééééééééééééé éééééééééééé éééééééééééééé éééééééééééééééééééééééé ééééééééééééé

Bulím, náš milej společník už nás nikdy nebude obšťastňovat, už nikdy nás nebude provázet bytem...

Zbylo po něm jen pár peříček, asi bojoval...ale soupeř nebyl rovnocenej.
Ale naše blbost, že jsme ho nechávaly tak jak byl. Naše blbost, že se to stalo...

Pepíčku promiň nám to

10.6.2008 10:18

haisovad napsal(a):
Jsem tady,

Juu tak to je super, tak ti aspon známej se sedýlkem poradí, super! nevadí Danny věřím že budeš držet i na dálku a to bohatě postačí... hlavně když ti to klapne, jsem si vzpoměla že jsme chtěli kouknout na to opocení po ježdění a nějak už to neklaplo..cccoooo

10.6.2008 10:21

klawdie napsal(a):
Juu tak to je super, tak ti aspon známej se sedýlkem poradí, super! nevadí Danny věřím že budeš držet i na dálku a to bohatě postačí... hlavně když ti to klapne, jsem si vzpoměla že jsme chtěli kouknout na to opocení po ježdění a nějak už to neklaplo..cccoooo

Danny néééééééé?????????????ježíši pláču také chudáček malej....to je mi strašně líto.....mizerná kočka!

10.6.2008 10:33

klawdie napsal(a):
Danny néééééééé?????????????ježíši pláču také chudáček malej....to je mi strašně líto.....mizerná kočka!

Ještě jsem doufala, že ho Tomáš někde najde schouleného...ale teď mi volal, že prolezl celej barák, venku kolem domu, pískal na něj, třeba se jí vysmekl, třeba.....
Nikde ani kapka krve, jen ty peříčka...

Fakt jsem úplně mimo, dneska pokud to bude možné si dejte jednoho panáka na pepíčka...

10.6.2008 10:44

haisovad napsal(a):
Ještě jsem doufala, že ho Tomáš někde najde schouleného...ale teď mi volal, že prolezl celej barák, venku kolem domu, pískal na něj, třeba se jí vysmekl, třeba.....
Nikde ani kapka krve, jen ty peříčka...

Fakt jsem úplně mimo, dneska pokud to bude možné si dejte jednoho panáka na pepíčka...

Danny tak třeba ještě tu nějaká naděje je! On byl na volno????nebo jak je možné že by si ho podala kočka....budu držet palečky at pepajz k večeru přiletí!

10.6.2008 10:56

klawdie napsal(a):
Danny tak třeba ještě tu nějaká naděje je! On byl na volno????nebo jak je možné že by si ho podala kočka....budu držet palečky at pepajz k večeru přiletí!

Hele Pepíčka máme stále s otevřenou klecí, ale včera u nás byla návštěva...seděly jsme venku, Lucka šla na záchod a asi nezavřela dveře, mno a do kuchyně nemusely být zavřené dveře a už to mohlo být. Nevím jak se to stalo, a ráno jsem ani já ani Tomáš v obýváku nebyly takže vůbec nevíme...

10.6.2008 11:21

haisovad napsal(a):
Hele Pepíčka máme stále s otevřenou klecí, ale včera u nás byla návštěva...seděly jsme venku, Lucka šla na záchod a asi nezavřela dveře, mno a do kuchyně nemusely být zavřené dveře a už to mohlo být. Nevím jak se to stalo, a ráno jsem ani já ani Tomáš v obýváku nebyly takže vůbec nevíme...

To nééé pořád teda doufám že se někde najde, chudáček malej,achjo je mi ho líto..doufám že je někde schovaný a objeví se..Danny buď silná!!

10.6.2008 12:11

haisovad napsal(a):
AHojda,

Bré poledne ve spolek

Danny anduláka je mi fakt líto, tak jsem měla doma andulku, když se jedinec vyvede, jsou to fakt supr kámoši...

10.6.2008 12:43

haisovad napsal(a):
AHojda,

Ahoj všem...
Přiletěl mi bratránek z Ukrajiny,tak vařím oběd... Dá si někdo s námi?
Bude bramboračka a pak chňapky

10.6.2008 12:46

haisovad napsal(a):
AHojda,

Nevíte co je s Léňou? Zrovna dneska frčíme tam na tu jejich stranu s kobuší za ženichem.

sadzi saj

10.6.2008 12:50
sadzi saj

strelish napsal(a):
Nevíte co je s Léňou? Zrovna dneska frčíme tam na tu jejich stranu s kobuší za ženichem.

Myslím, že včera psala, že má dneska dovolenou, ale možná se pletu

10.6.2008 12:54

strelish napsal(a):

Kati,má dneska volno..Ale bude jistě na telefonu

10.6.2008 13:05

molly napsal(a):
Kati,má dneska volno..Ale bude jistě na telefonu

přesně tak, fláká se
vídíte moje ručičky

10.6.2008 13:30

klawdie napsal(a):
přesně tak, fláká se
vídíte moje ručičky

Myslíš ty špejličky tam uprostřed?

Díky za info, zkusím jí písnout :)