Westernový kurz zakončený licencí - nabízím přepravu, mám 1 místo....

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2008 18:52

Jedu z Opavy na tento kurz http://www.ifauna. cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tema=378032&r =13&m=71&page=1, kdyby měl někdo zájem vezmu jeho a jeho koníka sebou za spoluúčast na benzín...
Jedu s kobylou....

Piště sms na 721 886 847-
,

4.6.2008 19:10

barletka napsal(a):

Jedu z Opavy na tento kurz http://www.ifauna. cz/rubriky/mdiskuse/show.php?tema=378032&r =13&m=71&page=1, kdyby měl někdo zájem vezmu jeho a jeho koníka sebou za spoluúčast na benzín...
Jedu s kobylou....

,

nikdo?

4.6.2008 22:26

barletka napsal(a):

Jedu s kobylou....

,

A tak to se těším.! Koník bude nakonec ustájený u marešů?

4.6.2008 22:45

microfon napsal(a):
A tak to se těším.! Koník bude nakonec ustájený u marešů?

Ahojky, no asi ano, ani pořádně nevím, máme to 450km, ale uděláme si výlet

Budeš tam mít koníka?

Já tam budu mít Parmu.Sice je to skokanka, ale tu licenci mi pomůže udělat:-)
Dneska jsem si jela půjčit sedlo a vše ostatní:-)

5.6.2008 09:34

barletka napsal(a):
Ahojky, no asi ano, ani pořádně nevím, máme to 450km, ale uděláme si výlet

Budeš tam mít koníka?

Já tam budu mít Parmu.Sice je to skokanka, ale tu licenci mi pomůže udělat:-)
Dneska jsem si jela půjčit sedlo a vše ostatní:-)

Já pojedu na na jednom z těch trenérových koní)jako mnoho ostatních:-(
Holt my máme našeho mrńouse a navíc trochu problémy s cvalem na pravou nohuTak jsem si řekla, že to nebudu lámat přes koleno a raději si připlatím.
Ale stejně tě obdivuju -> ztakové dálky!

5.6.2008 11:38

microfon napsal(a):
Já pojedu na na jednom z těch trenérových koní)jako mnoho ostatních:-(
Holt my máme našeho mrńouse a navíc trochu problémy s cvalem na pravou nohuTak jsem si řekla, že to nebudu lámat přes koleno a raději si připlatím.
Ale stejně tě obdivuju -> ztakové dálky!

Teď jak si to čtu zpětně, tak to vypadá, jak kdybych neměla zajištěné zázemí pro kobušu..Nene mám, mluvila jsem s trenérem a ustjení mám prý zajištěné,jen nevím kde:-).

Když už jedu z takové dálky , tak si to alespoň užijem, ne?
Už se moc těším, dorazíme zítra kolem oběda.

Zatím pá.....

5.6.2008 11:39

barletka napsal(a):
Teď jak si to čtu zpětně, tak to vypadá, jak kdybych neměla zajištěné zázemí pro kobušu..Nene mám, mluvila jsem s trenérem a ustjení mám prý zajištěné,jen nevím kde:-).

Když už jedu z takové dálky , tak si to alespoň užijem, ne?
Už se moc těším, dorazíme zítra kolem oběda.

Zatím pá.....

Ještě jsem se chtěla zeptat jaké je tam zázemí - stáje, jízdrana...? Spát budeme v autě- máme velké auto, kde se já, můj přítel a pes vlezeme, ale nevíš zda je tam k dyspozici sprcha?

5.6.2008 12:08

barletka napsal(a):

Jedu s kobylou....

,

Já bych se i přidala pokud bys měla cestu přes Olomouc

5.6.2008 13:00

barletka napsal(a):
Ještě jsem se chtěla zeptat jaké je tam zázemí - stáje, jízdrana...? Spát budeme v autě- máme velké auto, kde se já, můj přítel a pes vlezeme, ale nevíš zda je tam k dyspozici sprcha?

No já počítám že budeš mít koníka v jednom z čerstvě uvolněných stájových boxů - ty jsou moc pěkné. Jízdárna ta je travnatá. On to není jezdecký klub,ale statek, takže pak bude potřeba se domluvit s majiteli -Marešovými- ... tak snad vše bude O:K

5.6.2008 20:29

karwen napsal(a):
Já bych se i přidala pokud bys měla cestu přes Olomouc

Přes Olomouc jedu, pokud chceš , ak se ještě dneska ozvi - na telefon, v Olomouci budeme kolem 8.00hod, Tel: 721 886 847

6.6.2008 12:50

barletka napsal(a):
Přes Olomouc jedu, pokud chceš , ak se ještě dneska ozvi - na telefon, v Olomouci budeme kolem 8.00hod, Tel: 721 886 847

No, kdyby to nebylo tak narychlo, tak jedu... jenže bych ani nestihla sehnat peníze nebo si cokoliv domluvit, škoda

Přidejte reakci

Přidat smajlík