Zdravím při ránu, konečně je zas pátek a nás čeká odpočinek o víkendu, jak jsem tak poslouchala počasí má být hezky jen zítra takže by nám vyjímečně počasí přálo?
klawdie
napsal(a):
Zdravím při ránu, konečně je zas pátek a nás čeká odpočinek o víkendu, jak jsem tak poslouchala počasí má být hezky jen zítra takže by nám vyjímečně počasí přálo?
Nazdárek,
já jsem ještě u náhradního PC
Klárko, foť zítra jako o život...Ať z toho taky něco máme.
Káťo, dej hned vědět jak a co nového, ju? Jsem jak na trní.
Já jedu po osmé do města zaplatit složenky a s maminou na kafíčko, už jsem se s ní od pondělka neviděla...to zase bude drbárna
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
Já jedu po osmé do města zaplatit složenky a s maminou na kafíčko, už jsem se s ní od pondělka neviděla...to zase bude drbárna
Dobré ranko, jsem teda pekelně nevyspaná, ale máme to za sebou, píšu na ***.
haisovad
napsal(a):
Nazdárek,
Holky hezké ránko.....Klári a Peti, budu na vás myslet, at vám to dopadne dobře. No a samozřejmě i na Zuzíka s Molčí, teda pokud se ji podaří sehnat dopravu....Hele, včera jsme byli zase terénit, ikdyž nám nepříjemně mrholilo, ale museli jsme koníky vytáhnout ven. No a tak si klušem, já jela první, Honzík šel krásně v tempu, ted si představte úzkou horskou cestu takovou tu kamenitou a uvnitř pruh trávy. Vlevo horské chaloupky, vpravo svah nahoru a nad les. No a tak si klušem, já čumím po oklí a ještě něco klábosím s Mončou a ejhle, krávy vpravo za stromami
Co myslíte že následovalo? Otočka na jedné noze o 180 stupňů ![]()
![]()
V sedle jsem seděla, ale pravidlo gravitace se nedalo ošálit a já jednak byla nakloněna na jednu stranu ke krku. Kdyby se chlapák rozhodl stát, narovnám se a nic se nestalo, ale kdepak? ![]()
Pustil se se svahu dolů, po skalce místních a já jen viděla ty špičaté kameny a v duchu jsem se rozhodovala kdy se pustit....Ale trefila jsem se mezi, takže jsem řivá a zdráva ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Holky hezké ránko.....Klári a Peti, budu na vás myslet, at vám to dopadne dobře. No a samozřejmě i na Zuzíka s Molčí, teda pokud se ji podaří sehnat dopravu....Hele, včera jsme byli zase terénit, ikdyž nám nepříjemně mrholilo, ale museli jsme koníky vytáhnout ven. No a tak si klušem, já jela první, Honzík šel krásně v tempu, ted si představte úzkou horskou cestu takovou tu kamenitou a uvnitř pruh trávy. Vlevo horské chaloupky, vpravo svah nahoru a nad les. No a tak si klušem, já čumím po oklí a ještě něco klábosím s Mončou a ejhle, krávy vpravo za stromami
Co myslíte že následovalo? Otočka na jedné noze o 180 stupňů ![]()
![]()
V sedle jsem seděla, ale pravidlo gravitace se nedalo ošálit a já jednak byla nakloněna na jednu stranu ke krku. Kdyby se chlapák rozhodl stát, narovnám se a nic se nestalo, ale kdepak? ![]()
Pustil se se svahu dolů, po skalce místních a já jen viděla ty špičaté kameny a v duchu jsem se rozhodovala kdy se pustit....Ale trefila jsem se mezi, takže jsem řivá a zdráva ![]()
![]()
Teda Lenucho, krávy jo? no to musel být mazec...ještě že ty u nás nepotkáme, uf...
Hehe u koní jsem včera nebyla ale o zábavu se mi postarala Brambora, byli jsme odpoledne venčit na takovým zelenem ostruvku u nás u baráku a nevím kde se tu uprostře města vzal-zajíc, tak ho ta moje prohnala ale utekl ji a od té doby schýza pořád ho hledá, poskakuje když jdem venčit jak srnka a hledá ho, ale lovec z ní nebudem večer jsme byli opět venčit a já si zajíčka opět všimla, brambora pořád stopovala ale nic nenašla a já jen viděla jak si to zajda pálí po chodníku k Albertu, jsem zvědavá kdo o víkendu bude mít zajíce na smetaně!
chuděra malej nejradradši bych ho chytila a odnesla do lesa, ale jak na zajíce? No ale po té co místní policie již dva dny honí nosála tak zajíc by byl asi tvrdý oříšek....
klawdie
napsal(a):
Teda Lenucho, krávy jo? no to musel být mazec...ještě že ty u nás nepotkáme, uf...
Hehe u koní jsem včera nebyla ale o zábavu se mi postarala Brambora, byli jsme odpoledne venčit na takovým zelenem ostruvku u nás u baráku a nevím kde se tu uprostře města vzal-zajíc, tak ho ta moje prohnala ale utekl ji a od té doby schýza pořád ho hledá, poskakuje když jdem venčit jak srnka a hledá ho, ale lovec z ní nebudem večer jsme byli opět venčit a já si zajíčka opět všimla, brambora pořád stopovala ale nic nenašla a já jen viděla jak si to zajda pálí po chodníku k Albertu, jsem zvědavá kdo o víkendu bude mít zajíce na smetaně!
chuděra malej nejradradši bych ho chytila a odnesla do lesa, ale jak na zajíce? No ale po té co místní policie již dva dny honí nosála tak zajíc by byl asi tvrdý oříšek....
Heh, tak v HK mě to fakt nepřekvapuje, že tam potkáš něco takového, nám se to kdysi taky stalo a bažanti promenádující se nám na fakultním trávníčku to byl běžný stav
Jednou jsme i v noci přesvědčovali ježka, že má jít radši z té cesty pryč
strelish
napsal(a):
Heh, tak v HK mě to fakt nepřekvapuje, že tam potkáš něco takového, nám se to kdysi taky stalo a bažanti promenádující se nám na fakultním trávníčku to byl běžný stav
Jednou jsme i v noci přesvědčovali ježka, že má jít radši z té cesty pryč
ježka chápu placatých jich tu potkáme spousty...bažanti jsou na okrajíćh, ale zajda chudák na benešovce, no má aspon vesel život a kousek do alberta na nákupy
...
strelish
napsal(a):
No nevím, jestli je až takový okraj budova farmačky, která má dá se říct ze všech stran rušné a rušnější cesty
No to víš hradečačka kde že to teda vlastně je?no ale oproti segře jsem ještě malý pívo, včera když jsme byli u centrálu se zamyslela a přemýšlela kde je malý tesco
klawdie
napsal(a):
No to víš hradečačka kde že to teda vlastně je?no ale oproti segře jsem ještě malý pívo, včera když jsme byli u centrálu se zamyslela a přemýšlela kde je malý tesco
Farmačka je u zastávky Heyrovského, jsou tam na "dvoře" takové slepené lesklé velké stříbrné koule jakože molekuly
Vedle je vysoká budova kolejí vojáků. Nebo když jdeš z benešárny směrem do centra, tak jdeš po ní a jakoby furt rovně, přejde v takovou pěšinku, která končí u cesty (je to okruh na stranu od kruháče na labskou kotlinu atd), přelezeš tu cestu a stojíš před tím.
strelish
napsal(a):
Farmačka je u zastávky Heyrovského, jsou tam na "dvoře" takové slepené lesklé velké stříbrné koule jakože molekuly
Vedle je vysoká budova kolejí vojáků. Nebo když jdeš z benešárny směrem do centra, tak jdeš po ní a jakoby furt rovně, přejde v takovou pěšinku, která končí u cesty (je to okruh na stranu od kruháče na labskou kotlinu atd), přelezeš tu cestu a stojíš před tím.
Zdarec po ránu, já už mám za sebou jednu jízdu s babičkou do nemocnice, včera jsem s ní strávila celé dopoledne běháním po doktorech, žlučník zlobí.... dneska jsem to vzdala, vyklopila jsem jí v nemocnici a pak pro ní zajedu, včerejší 4hodiny byly utrpení...
Jinak mám dobré zprávičky od Hadříka, "jakosádra" už je dole, operační rána zahojena, všude dorůstají chlupy a včera už byl Hadřík v ohradě.... jen na chvilku a opatrně, aby neběhal, ale vypadal, že si to užil.... jen měl ze začátku problém od nás odejít, za ten měsíc je z něj závisláček.... teoreticky bysme ho už mohli vzít pod sedlo, ale to těm zádům neuděláme, takže naordinovaný klus po rovných čárách budeme absolvovat po svých, se třeba dostanem i do formy
.
Káti, jsem jako malá pořád přemýšlela, co ty stříbrný koule mají znamenat, tak jsem ráda, že už to vím
Jo a potkala jsem Péťu-Rocky, frčela si to autíčkem, takže se v nejbližších minutách zřejmě nedostaví
strelish
napsal(a):
Tak jsem tu a hlásím se ze svého PC...pan doktor opravil a už zase funguje...honem rychle si jdu uložit data na zálohu...zase jsem jí asi měsíc nedělala, by mě šéf asi zatloukl do země...
Už mám jezdeckej absťák...já už chci do sedla
molly
napsal(a):
Čau..tak mi volali,že zrušily pohovory a ozvou se příští týden
chjo... Nemám já dnes šťastný den??
Čauky už jsem s váma, byla jsem si zařídit potvrzení od doktorky na řidičák!!
Leni ty akrobate, ještě že to dopadlo dobře!!!!
Zuzi jsem ráda že ti ho pujčil a uvidíme se!!
co vlastně pojedete??jsi už nahlášená?
rocky
napsal(a):
Čauky už jsem s váma, byla jsem si zařídit potvrzení od doktorky na řidičák!!
Leni ty akrobate, ještě že to dopadlo dobře!!!!
Zuzi jsem ráda že ti ho pujčil a uvidíme se!!
co vlastně pojedete??jsi už nahlášená?
Nahlášena a půjdem jen malé...
molly
napsal(a):
jasně-1uň max 2.soutěže..
ok myslela jsem si to. Díky v sobotu se na vás holky budu těšit a nezapomeň že mě s Jerrym musíte nechat vyhrát protože jsme malinkatýýýý![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
já nejedu vyhrát,neboj...Jen se zúčastnit a okoukat...
rocky
napsal(a):
já taky ne, chci s Jerrym prejit cistej parkur, ukopnuti nevadi ale zadne vyhnuti!!!
Bříško mám plné, venku zas chčijavec...ch jo, potřebuju vyvenčit oslíka!
klawdie
napsal(a):
Holky,rozloučím se...Molinatá má nachystáno na večer,ostatní zvířátka taky...V garáži jsou koťata 3
a krásná..O víkendu vyfotím...
Jinak mějte fajne víkend a spoustu zážitků...Snad to dopadne ke spokojenosti všech
molly
napsal(a):
Holky,rozloučím se...Molinatá má nachystáno na večer,ostatní zvířátka taky...V garáži jsou koťata 3
a krásná..O víkendu vyfotím...
Jinak mějte fajne víkend a spoustu zážitků...Snad to dopadne ke spokojenosti všech
Budu vám všem držet palečky, hele, ale jestli mi nenapíšete co a jak, tak si mě nepřejte. Já budu sobotu i neděli v práci, tak budu na vás aspon myslet
lanika
napsal(a):
Budu vám všem držet palečky, hele, ale jestli mi nenapíšete co a jak, tak si mě nepřejte. Já budu sobotu i neděli v práci, tak budu na vás aspon myslet
Sakra mente a já bych tak ráda za váma jela...jenomže toho mám na zítra fakt hafo.
Péťo, přeju aby Jerýk šlapal jako hodinky a aby jsi ho srovnala do latě, chlapa jednoho vyčůranýho...
haisovad
napsal(a):
Sakra mente a já bych tak ráda za váma jela...jenomže toho mám na zítra fakt hafo.
Péťo, přeju aby Jerýk šlapal jako hodinky a aby jsi ho srovnala do latě, chlapa jednoho vyčůranýho...
Zase všichni pracujou...nebo surfujou a nemají čas na ifaunu...
Tajemnááááááá
haisovad
napsal(a):
Zase všichni pracujou...nebo surfujou a nemají čas na ifaunu...
Tajemnááááááá
No na zejtra už se připravená lépe, beru teplou bundu i rukavice,tabulku čokolády na nervi, nebo to zas bude muset sychrovat broskvová
věřím že tentokrát to budou příjemnější závody ve všech ohledech..Danny ví
klawdie
napsal(a):
No na zejtra už se připravená lépe, beru teplou bundu i rukavice,tabulku čokolády na nervi, nebo to zas bude muset sychrovat broskvová
věřím že tentokrát to budou příjemnější závody ve všech ohledech..Danny ví
JJ Kláry,
hovory pomohly...
Pro příště zakoupit elektrický obušek a nekompromisně používat...
Molýs alla pitbul a naše večerní návštěva Zuzky a Molly
klawdie
napsal(a):
Jsem zas na chvilku tady, asi spíš na loučení, páč určo všichni za chvíli prchnete užívat víkend...
Dopolko jsme si byli zaběhat s Hadříkem, musel na nás být úsměvný pohled, dva lidi a kůň, všichni zafuněný
Pro příznivce morčoidů jsem vyplodila malé albíčko mých mazliků.... pro Danny je tam vícekrát rezatice...
cheyenne
napsal(a):
Jsem zas na chvilku tady, asi spíš na loučení, páč určo všichni za chvíli prchnete užívat víkend...
Dopolko jsme si byli zaběhat s Hadříkem, musel na nás být úsměvný pohled, dva lidi a kůň, všichni zafuněný
Pro příznivce morčoidů jsem vyplodila malé albíčko mých mazliků.... pro Danny je tam vícekrát rezatice...
A kdepak kdepak? No jo no koukám jak ten čas letí za pul hodky mažu dom...musím stihnout toho mýho dáblíka než zmizíme do Hořic...jsem rada že Zuzajda nakonec jede budu mít o další držení pěstí navíc a další fotomodel před foták super! Eví vy se nepřijedete mrknout?
klawdie
napsal(a):
A kdepak kdepak? No jo no koukám jak ten čas letí za pul hodky mažu dom...musím stihnout toho mýho dáblíka než zmizíme do Hořic...jsem rada že Zuzajda nakonec jede budu mít o další držení pěstí navíc a další fotomodel před foták super! Eví vy se nepřijedete mrknout?
Hm, na odkaz jsem nějak zapomněla
hlava blonďatá
http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=10379
My nedorazíme, Lukin jede zas asistovat Ádovi a já pro změnu sloužím u koníků... budu na vás myslet...
cheyenne
napsal(a):
Hm, na odkaz jsem nějak zapomněla
hlava blonďatá
http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=10379
My nedorazíme, Lukin jede zas asistovat Ádovi a já pro změnu sloužím u koníků... budu na vás myslet...
Evííí dobrý, já je hledala na tvejch stránkách...co vubec saxulák? jsi dlouho nereferovala?
klawdie
napsal(a):
Evííí dobrý, já je hledala na tvejch stránkách...co vubec saxulák? jsi dlouho nereferovala?
Na Saxuláka nějak nezbývá čas, snad vyrazím teď o víkendu....
Hradečáci, jste tu ještě někdo? ***