Deštivé pondělí....

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2008 07:02

Čau ženský tak jedem zas od začátku, díky bphu za hezké počasí v sobotu, jerík nepotěšil, zato Gračenka pěkně odskákala, škoda jen posledního skoku v druhé fázi před tribunou, bohužel se jí nelibil...jinak to byl pěkný den...

19.5.2008 07:03

klawdie napsal(a):
Čau ženský tak jedem zas od začátku, díky bphu za hezké počasí v sobotu, jerík nepotěšil, zato Gračenka pěkně odskákala, škoda jen posledního skoku v druhé fázi před tribunou, bohužel se jí nelibil...jinak to byl pěkný den...

Tak Vám sem hodí aspoň pár slunečných fotekjedna raní před odjezdem, Jerrík se posiloval učes pro štestí bohužel štestí nepřinesl, jerík s Míšou vymetá, příští týden bude změna!

19.5.2008 07:04

klawdie napsal(a):
Tak Vám sem hodí aspoň pár slunečných fotekjedna raní před odjezdem, Jerrík se posiloval učes pro štestí bohužel štestí nepřinesl, jerík s Míšou vymetá, příští týden bude změna!

Sahib byl smutný že zas zůstává doma,ale jelikož se zdá být nožka ok, začnem konečně něco dělat...

19.5.2008 07:05

klawdie napsal(a):
Sahib byl smutný že zas zůstává doma,ale jelikož se zdá být nožka ok, začnem konečně něco dělat...

Holky vyrazli tentokrát se mnou...

19.5.2008 07:06

klawdie napsal(a):
Holky vyrazli tentokrát se mnou...

účastníci zájezdu.celá roudnička vyrazila fandit...byli tam od nás čtyři koně...

19.5.2008 07:07

klawdie napsal(a):
účastníci zájezdu.celá roudnička vyrazila fandit...byli tam od nás čtyři koně...

Jerrík

19.5.2008 07:10

klawdie napsal(a):
Pepř

Autoportret...jse, za fotákem v brejlích

19.5.2008 07:11

klawdie napsal(a):
Autoportret...jse, za fotákem v brejlích

I malá Kristýnka vyrazila s námi

19.5.2008 07:12

klawdie napsal(a):
I malá Kristýnka vyrazila s námi

Idylka pod Kuňkou

19.5.2008 07:14

klawdie napsal(a):
Idylka pod Kuňkou

A pro pobavení tohle večer zas prováděly moje psí holky...je to krásné kdy\ž se maj dva rádi...ať to jsou psi a holky zároveň...tohle provozují několikrát denně....dračice!

19.5.2008 07:16

klawdie napsal(a):

Dobré ráno... Tady pěkně leje Potřebovala bych chvíli bez deště,dneska musí Molinatá bezpodmínečně pod sedlo ....chjo...
Klári,fotky krásné V sobotu mě mrzelo,že jsem v práci,ale včera už mi to tak nevadilo..

19.5.2008 07:19

molly napsal(a):
Dobré ráno... Tady pěkně leje Potřebovala bych chvíli bez deště,dneska musí Molinatá bezpodmínečně pod sedlo ....chjo...
Klári,fotky krásné V sobotu mě mrzelo,že jsem v práci,ale včera už mi to tak nevadilo..

Díky, ale tentokrát jsem toho moc nenafotila a hezkých fotek moc nemám...No člověče a opět jsme byli v Hypce, tak říkám hurá navštívíme zuzku a ona nikde! byli jsme tam v pátek večer pro pitivo...tu sobotu chápu to bych byla hodně naštvaná, a od včera to stojí za prd, no už by mohlo přestat, taky musíme dnes stopro pod sedlo, třeba i v dešti...

19.5.2008 07:27

klawdie napsal(a):
Díky, ale tentokrát jsem toho moc nenafotila a hezkých fotek moc nemám...No člověče a opět jsme byli v Hypce, tak říkám hurá navštívíme zuzku a ona nikde! byli jsme tam v pátek večer pro pitivo...tu sobotu chápu to bych byla hodně naštvaná, a od včera to stojí za prd, no už by mohlo přestat, taky musíme dnes stopro pod sedlo, třeba i v dešti...

V pátek jsem měla volno ,před víkendem...
Jo,vyrazím taky v dešti,pokud nepřestane.Jedu dnes s holčinou do práce,tak mám cca hoďku k dobru...A zas musím vedle do vsi na poštu

19.5.2008 08:02

molly napsal(a):
V pátek jsem měla volno ,před víkendem...
Jo,vyrazím taky v dešti,pokud nepřestane.Jedu dnes s holčinou do práce,tak mám cca hoďku k dobru...A zas musím vedle do vsi na poštu

ženský kde jste?

19.5.2008 08:12

klawdie napsal(a):
ženský kde jste?

Tak už jsem také dorazila. ráno bylo malinko akční, jelikož se v libřicích srazili dva kamiony a zablokovali cestu směr HK musela jsem bloudit přes jiné vesnice..na to v jedné serpentině byla taky bouračka tak jsem tam málem skončila taky!! No naštěstí jsem dorazila vpořádku...To počasí je děs běs, vypadá to nekonečně!Ségra zas to má výhodu aspoň můžeš vytáhnout bederku-hihi

19.5.2008 08:16

rocky napsal(a):
Tak už jsem také dorazila. ráno bylo malinko akční, jelikož se v libřicích srazili dva kamiony a zablokovali cestu směr HK musela jsem bloudit přes jiné vesnice..na to v jedné serpentině byla taky bouračka tak jsem tam málem skončila taky!! No naštěstí jsem dorazila vpořádku...To počasí je děs běs, vypadá to nekonečně!Ségra zas to má výhodu aspoň můžeš vytáhnout bederku-hihi

SEgra Lucince Tománkový se ráno ve třičtvrtě na sedm narodil malej Ondra!aspon jedna hezká zpráva při tak hnusným ránu...

19.5.2008 08:19

klawdie napsal(a):
SEgra Lucince Tománkový se ráno ve třičtvrtě na sedm narodil malej Ondra!aspon jedna hezká zpráva při tak hnusným ránu...

No tak to je prima!!!Moc ji gratuluju

19.5.2008 08:33

rocky napsal(a):
No tak to je prima!!!Moc ji gratuluju

Krásné ránko prdelky U nás teda momentálně neleje, ale visí to ve vzduchu....Včera jsem byla s Honzulou na pěkně makající vyjíždce, ale asi to pro něj nebylo nic moc, protože při zpáteční cestě, kdy jsme vcválali poslední louku , mírně zkopečka zrychloval a zrychloval, nakonec mi vytrhl otěže, strčil hlavu mezi nohy a dělal takové ty poskoky s předníma a kroutil prdelkou Ne a ne mu tu hlavu vytáhnout zpět....Jsem se mu pak nasmála....No a pak ve výběhu ležel jak zabitý, úplně natáhnutý na bok , oči zavřené a já jich musela sklidit, protože jsme jeli k mamce a panočka nejde vzbudit Tuš do něho dloubu, žďuchám, hýbu s ním, no kdepak.....Jen si odfrknul a jedním okem na mě koukal.....Nakonec vstanul, až když jsem odešla s Oskárkem
No a co teda ten parkurek???? Jerouš vybočil Míši?????

19.5.2008 08:44

lanika napsal(a):
Krásné ránko prdelky U nás teda momentálně neleje, ale visí to ve vzduchu....Včera jsem byla s Honzulou na pěkně makající vyjíždce, ale asi to pro něj nebylo nic moc, protože při zpáteční cestě, kdy jsme vcválali poslední louku , mírně zkopečka zrychloval a zrychloval, nakonec mi vytrhl otěže, strčil hlavu mezi nohy a dělal takové ty poskoky s předníma a kroutil prdelkou Ne a ne mu tu hlavu vytáhnout zpět....Jsem se mu pak nasmála....No a pak ve výběhu ležel jak zabitý, úplně natáhnutý na bok , oči zavřené a já jich musela sklidit, protože jsme jeli k mamce a panočka nejde vzbudit Tuš do něho dloubu, žďuchám, hýbu s ním, no kdepak.....Jen si odfrknul a jedním okem na mě koukal.....Nakonec vstanul, až když jsem odešla s Oskárkem
No a co teda ten parkurek???? Jerouš vybočil Míši?????

Ahoj Leni!!
Teda Honzulík si umí vegetit!!bych úplně měla strach že s nim něco je!

No s Jerrym to bylo opravdu na prd, nejhorší parkur co zajeli. Přitom já když jsem snim kdysi jezdila tak jsem ani nepomylela že by mi mohl vyštycovat nebo schodit, ale teď!!!! Je to uličník Míšu děsně zkoušíí!! Takže to vypadá že o víkendu zavzpomínám na starý časy a pojedu ho já

19.5.2008 08:51

rocky napsal(a):
Ahoj Leni!!

No s Jerrym to bylo opravdu na prd, nejhorší parkur co zajeli. Přitom já když jsem snim kdysi jezdila tak jsem ani nepomylela že by mi mohl vyštycovat nebo schodit, ale teď!!!! Je to uličník Míšu děsně zkoušíí!! Takže to vypadá že o víkendu zavzpomínám na starý časy a pojedu ho já

To jo Jerrík je na tohle lump, ale Míša se naštvala sice pozdě ale přece, a na opracku tam s ním skočila pořádnej kolmák..jo a segra víš jak jerrík furt řval, tak si myslím že jsem přišla na to proč, byl tam jeden bělouš co vypadal jak Armen a dokonce jsme je viděla jak na sebe pacholci řvou, takže asi si myslel že je to on...

19.5.2008 08:52

rocky napsal(a):
Ahoj Leni!!

No jelikož je to celkem u nich normální, tak to neřeším......Ale ze začátku jsem měla taky strach....Ono i v boxu když leží, tak prostě leží ikdyby kolem něj tanky jezdili
Hele Peti, dávej bacha na nožky, abys nezadřela o překážku
Ne, sranda...Doufám, že bude náležitá fotodokumentace

19.5.2008 09:15

klawdie napsal(a):
To jo Jerrík je na tohle lump, ale Míša se naštvala sice pozdě ale přece, a na opracku tam s ním skočila pořádnej kolmák..jo a segra víš jak jerrík furt řval, tak si myslím že jsem přišla na to proč, byl tam jeden bělouš co vypadal jak Armen a dokonce jsme je viděla jak na sebe pacholci řvou, takže asi si myslel že je to on...

No já myslim že volal hodně po bílý, protože pak když jsem ji dovedla, tak pořád na sebe ječeli!!Tak jsem pak musela holky poslat aby ho dali na auto! Kobyla se vůbec nesoustředila,ale je možné že to měl Jerry pomotané a měl v těch bělouších bordel No řvaní mu šlo perfektně ale na skákání se pěkně vysral

Jako Leni nestraš už se mi jendou stalo že jsem si nohou zlehka štrejchla o překážku, ale neschodila no bude to sranda

19.5.2008 09:20

lanika napsal(a):
No jelikož je to celkem u nich normální, tak to neřeším......Ale ze začátku jsem měla taky strach....Ono i v boxu když leží, tak prostě leží ikdyby kolem něj tanky jezdili
Hele Peti, dávej bacha na nožky, abys nezadřela o překážku
Ne, sranda...Doufám, že bude náležitá fotodokumentace

Odkud máš ty fota segra..jinak už to je na rajceti...

19.5.2008 09:43

klawdie napsal(a):
Odkud máš ty fota segra..jinak už to je na rajceti...

to mám od tajného zdroje jménem Evička

19.5.2008 09:50

rocky napsal(a):
to mám od tajného zdroje jménem Evička

Koukám že tam nemáš Nardena nad skokem, tak kdyžtak tady něco kdyby sis vybrala

19.5.2008 09:51

rocky napsal(a):
Koukám že tam nemáš Nardena nad skokem, tak kdyžtak tady něco kdyby sis vybrala

..

19.5.2008 09:55

rocky napsal(a):
a posl.

No mám ale v dost příšerné fázi.. tak mi kdyžtak pošli tu druhou na mejl...

19.5.2008 10:49

klawdie napsal(a):
No mám ale v dost příšerné fázi.. tak mi kdyžtak pošli tu druhou na mejl...

DAnny, Jani, Evi no prostš ženský kde vězíte!!

19.5.2008 10:56

klawdie napsal(a):
DAnny, Jani, Evi no prostš ženský kde vězíte!!

No čééést,
jsem tu. byla jsem na kontrole ve špitále a ještě 14 dní bez rejtování... Tak jsem teda zvědavá. Ty jo, nesnáším špitály a ještě horší jsou sestřičky-některý by spíše měly dělat bachařky v lochu než ve špitále. Nic proti sestrám ale fakt bych některým prokopla víte co...
Teda Jerýk je takovejhle vymejšleč, jo? Holomek jeden, Péťo ty ho stovnáš do latě...
Myslíš že Míša je na něj měkoň?
Jo v sobotu jsem hrála ten volejbal...čumte jak jsem blokovala...
Skončili jsme druhý, o fous...

19.5.2008 12:40

klawdie napsal(a):

Čus...Počasí se umoudřilo a ačkoliv pěkně vyfukuje a občas spadne nějaká ta deš´tová kapka,mám vyvenčenou Molinatou..ještě nasedlám železného oře a sfouknu na poštu...
Dneska to tu moc nejede

19.5.2008 12:43

klawdie napsal(a):

Holky mi se tak nic nechce...odpolko snad bude klid,kdyz prsi, jenom doufam, ze neusnu :o)

19.5.2008 12:49

strelish napsal(a):
Holky mi se tak nic nechce...odpolko snad bude klid,kdyz prsi, jenom doufam, ze neusnu :o)

Ahoj Katko...Kdybys věděla,jak mně se chtělo včera chrupat v práci Jsem zalezla za pokladnu na stoličku,opřela si hlavu a už bych spala To deštivé počasí k tomu úplně vybízí .
Tak já zas frčím na tu poštu(konečně)

19.5.2008 12:57

molly napsal(a):
Ahoj Katko...Kdybys věděla,jak mně se chtělo včera chrupat v práci Jsem zalezla za pokladnu na stoličku,opřela si hlavu a už bych spala To deštivé počasí k tomu úplně vybízí .
Tak já zas frčím na tu poštu(konečně)

Ja se nesmim najist, pak me to bere fakt tezce

Ale musim rict, ze dneska jsem se po dlouhe dobe jakz takz vyspala, tim jak svitilo slunko jsem se probouzela v 5 nebo 6 rano a pak uz poradne neusnula. Ale ty bahenni koupele zas ve vybehu...snad to rychle zmizi...

19.5.2008 13:06

strelish napsal(a):
Ja se nesmim najist, pak me to bere fakt tezce

Ale musim rict, ze dneska jsem se po dlouhe dobe jakz takz vyspala, tim jak svitilo slunko jsem se probouzela v 5 nebo 6 rano a pak uz poradne neusnula. Ale ty bahenni koupele zas ve vybehu...snad to rychle zmizi...

Mi povídej zas odvádím z výběhu uplně jiného koně jsem tam dávala, včera byl žlutý...

19.5.2008 13:16

klawdie napsal(a):

Jsem doma...Teda na chvíli,páč mě čeká odpolední směna... Na poště nikdo nebyl a železný oř uháněl s větrem o závod Jen plíce mám někde v kopci,jsem nějak bez kondice

19.5.2008 13:20

molly napsal(a):
Jsem doma...Teda na chvíli,páč mě čeká odpolední směna... Na poště nikdo nebyl a železný oř uháněl s větrem o závod Jen plíce mám někde v kopci,jsem nějak bez kondice

Mě se taky chce spát :-( Bych zalehla pod deku, k sobě oba pejsky do klubíčka.....No a koníky mám venku už od rána, takže budou mokří až na kost. Jo a Kláruš, posílám dneska ty zvony, jen myslím, že je sábulák bude mít malé. Honzajs už taky, máme o číslo větší ted, tam ty měl, jak měl kopýtka malinkatá.....No a nějak jsem je nestihla ráno umýt, jen jsem je popadla a utíkala do práce No ale jak říkám, mě k ničemu nejsou, tak jestli budou malé, vyhoˇd je...

19.5.2008 13:23

klawdie napsal(a):
Mi povídej zas odvádím z výběhu uplně jiného koně jsem tam dávala, včera byl žlutý...

Tak to ja vubec neresim, Andos sice kdyz zmokne, tak se vyvali a obali na hnedaka, ale on ma nejakou super srst, ze kdyz uschne, tak to z nej opada a pak je zas uplne jak vycisteny

19.5.2008 13:24

lanika napsal(a):
Mě se taky chce spát :-( Bych zalehla pod deku, k sobě oba pejsky do klubíčka.....No a koníky mám venku už od rána, takže budou mokří až na kost. Jo a Kláruš, posílám dneska ty zvony, jen myslím, že je sábulák bude mít malé. Honzajs už taky, máme o číslo větší ted, tam ty měl, jak měl kopýtka malinkatá.....No a nějak jsem je nestihla ráno umýt, jen jsem je popadla a utíkala do práce No ale jak říkám, mě k ničemu nejsou, tak jestli budou malé, vyhoˇd je...

Ne ne určo budou Leni však máme kopytka plnasácký, jsi moc hodná a děkuji že na mě takhle myslíš! No u nás přestalo pršínkovat a tak jsem se před chvilkou vrátila z tesca a nacpala se krabí pomazánkou s třema houskama a ted to zapíjím ledovou kávou....segra jsi tu?písnu meil, mám prosbu..

19.5.2008 13:25

lanika napsal(a):

Leni, mi včera koně stáli zcela dobrovolně v tom slejváku venku a pochrupovali, takže nějaké deště fakt neřeším

19.5.2008 13:27

strelish napsal(a):
Leni, mi včera koně stáli zcela dobrovolně v tom slejváku venku a pochrupovali, takže nějaké deště fakt neřeším

No jo, když moji kluci jsou fajnovky

19.5.2008 13:28

lanika napsal(a):

Leni a já myslela že můžou zalést domů?

19.5.2008 13:29

lanika napsal(a):

Jojo jsem tu byla jsem holky na obídku v inflagranti, tak jsem pokukovala zda se tam nepotkám s Evulínou a nic...Dala jsem si bramborove noky se špenátem a smetanou,mňam mňam!!! Jsem plnááá a funím

19.5.2008 13:34

rocky napsal(a):
Jojo jsem tu byla jsem holky na obídku v inflagranti, tak jsem pokukovala zda se tam nepotkám s Evulínou a nic...Dala jsem si bramborove noky se špenátem a smetanou,mňam mňam!!! Jsem plnááá a funím

No oni můžopu zalést když jsou na zahradě. Na tu pastvu je pouštím vedle do ohrady, je to sousedovic pole.

19.5.2008 13:50

klawdie napsal(a):

Molčová je taky ve spodní části u boxu a když mrknu ven,tak stojí na dešti a dává si sprchu

19.5.2008 13:56

lanika napsal(a):
No oni můžopu zalést když jsou na zahradě. Na tu pastvu je pouštím vedle do ohrady, je to sousedovic pole.

jo jo aha no jo vlastně však si ukazovala tyu krasnou travičku, vy se všechny máte...

19.5.2008 14:13

molly napsal(a):
Molčová je taky ve spodní části u boxu a když mrknu ven,tak stojí na dešti a dává si sprchu

Čauky tetky tak celej týden mám dovolenou a ejhle ono prší
To je ale v prd...........

19.5.2008 14:14

molly napsal(a):

Mějte krásné odpoledne Já se loučím...

19.5.2008 14:19

molly napsal(a):
Mějte krásné odpoledne Já se loučím...

Já to holky taky za deset minut balím, takže se už pomalu loučím, at počasí vydrží nejhezčí jaký může, já letím koupat pesany do salonu a pak za ijáčkem ndes mám be rajtera nemocného....

19.5.2008 15:25

klawdie napsal(a):
Já to holky taky za deset minut balím, takže se už pomalu loučím, at počasí vydrží nejhezčí jaký může, já letím koupat pesany do salonu a pak za ijáčkem ndes mám be rajtera nemocného....

Holky, omlouvám se za odfláknuté pondělí...ale mám toho nějak moc. Za chvíli odjíždím na služebku a víte jak se mi chce...
Přeji všem pěkný zbytel pondělka a papík zítra na chvíli (mám od devíti školení).

Přidejte reakci

Přidat smajlík