HUrrrááá pááátek!!!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2008 07:36

TAk sláva, víkend před námi..to byl ale nezvyk chodit pět dní do práce...

16.5.2008 07:39

klawdie napsal(a):

Dobré ránko...Taky bych nejraděj něco takového sehnala..Abych měla ještě více času na Molinatou...

16.5.2008 07:42

klawdie napsal(a):

Nazdárek,
taky se z toho dostávám...prvních pět dní po válení se skoro 14 dní doma...
Včera jsem od Toma dostala krásnou orchidej a slíbil mi, že mi udělá tu skříňku do koupelny na ten stoh ručníků, kterej nemám kam dávat...tak jsem zvědavá. Jak že se to říká...kovářova kobyla Mít truhláře doma neznamená, že mám všechno pintlich ze dřeva.
Co budete provádět o víkendu? Babička má dneska 75, tak máme v plánu family párty, zítra volejbal už od rána-to zase budu zlámaná.
Jani, už je ti lépe? Co?

16.5.2008 07:46

haisovad napsal(a):
Nazdárek,
taky se z toho dostávám...prvních pět dní po válení se skoro 14 dní doma...
Včera jsem od Toma dostala krásnou orchidej a slíbil mi, že mi udělá tu skříňku do koupelny na ten stoh ručníků, kterej nemám kam dávat...tak jsem zvědavá. Jak že se to říká...kovářova kobyla Mít truhláře doma neznamená, že mám všechno pintlich ze dřeva.
Co budete provádět o víkendu? Babička má dneska 75, tak máme v plánu family párty, zítra volejbal už od rána-to zase budu zlámaná.
Jani, už je ti lépe? Co?

No Danulí mi jedem dnes do HC, ráno zas do HK berem kobylu a Jerríka a razíme do Brozan...takže sobota bude závodní, tak snad vydrží počasí a bude hezky...v nedělu jedu k ty kadeřnici a to je zabitej pul dne...
Holky včera jsme vzala SAbuláka na lonži k vodě šli jsme se vyčvachtat sami dva, no jak malý děti...on cakal na mě já zas na něj, normálně vodní bitka...tak jsem ho aspon omyla od těch bobku co měl obtisknutý na břuchu...no hezky jsme si to užili!On je jak malý ítě jak jde o vodu

16.5.2008 08:34

klawdie napsal(a):
No Danulí mi jedem dnes do HC, ráno zas do HK berem kobylu a Jerríka a razíme do Brozan...takže sobota bude závodní, tak snad vydrží počasí a bude hezky...v nedělu jedu k ty kadeřnici a to je zabitej pul dne...
Holky včera jsme vzala SAbuláka na lonži k vodě šli jsme se vyčvachtat sami dva, no jak malý děti...on cakal na mě já zas na něj, normálně vodní bitka...tak jsem ho aspon omyla od těch bobku co měl obtisknutý na břuchu...no hezky jsme si to užili!On je jak malý ítě jak jde o vodu

Dobré poslední pracovní ráno
Tak já na dnešek plánuju koupaní mých koňouchů.Pak Jerry dostane novej sestřih a kobyle to taky trochu pokrátím. A pak jedu k našim pomáhat se dřevem

Ségra máš u mě ty fotky od Evčí.jsem se po dlouhé době po ránu pěkně zasmála

16.5.2008 08:39

rocky napsal(a):
Dobré poslední pracovní ráno
Tak já na dnešek plánuju koupaní mých koňouchů.Pak Jerry dostane novej sestřih a kobyle to taky trochu pokrátím. A pak jedu k našim pomáhat se dřevem

Ségra máš u mě ty fotky od Evčí.jsem se po dlouhé době po ránu pěkně zasmála

No to věřím, byla to hodně povedená fotící akce, např....

16.5.2008 08:42

klawdie napsal(a):
No to věřím, byla to hodně povedená fotící akce, např....

Jojo zlatý časy, už dlouho nebyla takhle vydařená akce..Ale to je tím že se na akcích hraje málo her!!!

16.5.2008 08:44

rocky napsal(a):
Jojo zlatý časy, už dlouho nebyla takhle vydařená akce..Ale to je tím že se na akcích hraje málo her!!!

Teda, obsednutá Péťa, vhodná pro parelisty

16.5.2008 08:44

rocky napsal(a):

No mohli by jsme si to malinko připomenout, pač se fakt bavím....a to nemám všechyn fotos... evičce moc díky že mi pujčila cd... a jelikož už mám skoro vytvořený kalící koutek pod širým nebem, budem ho muset brzy pokřtít
Western.....

16.5.2008 08:45

klawdie napsal(a):
No mohli by jsme si to malinko připomenout, pač se fakt bavím....a to nemám všechyn fotos... evičce moc díky že mi pujčila cd... a jelikož už mám skoro vytvořený kalící koutek pod širým nebem, budem ho muset brzy pokřtít
Western.....

Vyhazuje sviňa

16.5.2008 08:45

klawdie napsal(a):
Vyhazuje sviňa

Ukázka voltiže

16.5.2008 08:46

klawdie napsal(a):
Ukázka voltiže

Trochu ji vezmu za hubu a na...

16.5.2008 08:46

klawdie napsal(a):
Trochu ji vezmu za hubu a na...

Už budu hodná....

16.5.2008 08:47

klawdie napsal(a):
Už budu hodná....

Raději obsednu malou kočičku

16.5.2008 08:47

klawdie napsal(a):
Raději obsednu malou kočičku

Bezpečnost nadevše!!!!

16.5.2008 08:48

klawdie napsal(a):
Bezpečnost nadevše!!!!

Je to ostuda...já vím...ale já sem se pobavila...co vy?

16.5.2008 08:53

klawdie napsal(a):

ještě tohle nebylo špatné

..nejdříve pořádně nalejt..

16.5.2008 08:53

rocky napsal(a):
ještě tohle nebylo špatné

..nejdříve pořádně nalejt..

..a ven s tím..

16.5.2008 08:55

klawdie napsal(a):

Holky zduř ....Fotyk boží, jsem tady vyprskla na monitor a všeci na mě čučeli Už jsem na ně skoro zapoměla....Jinak dneska fůra práce, v poledne oběd se šéfami a jinak pracovní doba do 17 hod, včera jsem pláchla d říve, byla jsem Domimu se podívat na vystoupení na den matek...Bylo to kouzelné. No, jinak sobota pracovní, neděle oslavujem u mamky a dnes musím vzít Oskárka aspon na lonž, nebo s Honzíkem na procházku někam do kopců, protože se z něho stává vyžraná "bečka", musím mu přidat pohybu......

16.5.2008 09:11

lanika napsal(a):
Holky zduř ....Fotyk boží, jsem tady vyprskla na monitor a všeci na mě čučeli Už jsem na ně skoro zapoměla....Jinak dneska fůra práce, v poledne oběd se šéfami a jinak pracovní doba do 17 hod, včera jsem pláchla d říve, byla jsem Domimu se podívat na vystoupení na den matek...Bylo to kouzelné. No, jinak sobota pracovní, neděle oslavujem u mamky a dnes musím vzít Oskárka aspon na lonž, nebo s Honzíkem na procházku někam do kopců, protože se z něho stává vyžraná "bečka", musím mu přidat pohybu......

Tady pro ségru můj kolega z práce

16.5.2008 09:13

rocky napsal(a):
Tady pro ségru můj kolega z práce

Hele Peti, nechceš ho zkopírovat a poslat i mě????

16.5.2008 09:14

lanika napsal(a):
Hele Peti, nechceš ho zkopírovat a poslat i mě????

Ach Chasse

olga visnakova

16.5.2008 09:24
olga visnakova

klawdie napsal(a):
Ach Chasse

KLAWDIE-TAK TY FOTKY SE SEDLEM-JŮŮŮŮŮŮŮ-mazec! Fakt hezký nápad..............koukala jsi do mého kurzu-coudas stíhá vše-chjo-jak tu paní slušně poprosit at si mě již nevšímá, za její nenávist k Tice budu asi trpět do smrti

16.5.2008 09:31

olga visnakova napsal(a):
KLAWDIE-TAK TY FOTKY SE SEDLEM-JŮŮŮŮŮŮŮ-mazec! Fakt hezký nápad..............koukala jsi do mého kurzu-coudas stíhá vše-chjo-jak tu paní slušně poprosit at si mě již nevšímá, za její nenávist k Tice budu asi trpět do smrti

Olgo myslím že už jsi taky nechtěné vysazená, četla jsem co psala, nepřišlo mi to jako provokace ale jako slušné vyjádření názoru, to že s tebou s tebou neslidíli stejný názor, neznamená že provokuje, pan Nykl to vysvětlil, nebylo třeba již dalších komentářu, dětinské už mě to přijde celkem z obou stran, řeklli jste co jste chtěli, či museli...teď už to nechte spát...

olga visnakova

16.5.2008 09:41
olga visnakova

klawdie napsal(a):
Olgo myslím že už jsi taky nechtěné vysazená, četla jsem co psala, nepřišlo mi to jako provokace ale jako slušné vyjádření názoru, to že s tebou s tebou neslidíli stejný názor, neznamená že provokuje, pan Nykl to vysvětlil, nebylo třeba již dalších komentářu, dětinské už mě to přijde celkem z obou stran, řeklli jste co jste chtěli, či museli...teď už to nechte spát...

asi rozumné bude nereagovat tedy, a pouze půjde-li o kurz, odpovědět, asi máš pravdu, asi již mi to také moc nejde se ovládat.
Jak Vás napadli ty fotky-úplně skvělé..........

16.5.2008 09:45

asi rozumné bude nereagovat tedy, a pouze půjde-li o kurz, odpovědět, asi máš pravdu, asi již mi to také moc nejde se ovládat.
Jak Vás napadli ty fotky-úplně skvělé..........

Tak nějak jsem ti to chtěla říct, jsem ráda že jsi mě pochopila...No trocha alkoholu, pár cáklých holek a foták...už jsme takových dýchánku měli více, vždy se to takto zvrhlo, bud jsme hráli šílený hry, nebo fotili kraviny...no proč si ten život neudělat veselejší...
kovboj padl

16.5.2008 09:46

klawdie napsal(a):
Tak nějak jsem ti to chtěla říct, jsem ráda že jsi mě pochopila...No trocha alkoholu, pár cáklých holek a foták...už jsme takových dýchánku měli více, vždy se to takto zvrhlo, bud jsme hráli šílený hry, nebo fotili kraviny...no proč si ten život neudělat veselejší...
kovboj padl

a tady něco z veselých her...veverka

16.5.2008 09:48

klawdie napsal(a):
a tady něco z veselých her...veverka

Žesnký cucám si tu čokoládový shake a těším se až vypadnu z práce..není dnes moc honička, tak si to užívám...

16.5.2008 09:54

klawdie napsal(a):
Žesnký cucám si tu čokoládový shake a těším se až vypadnu z práce..není dnes moc honička, tak si to užívám...

Já pocucávám Chardonay...ještě ze včerejška půl flašky zbylo tak přece to nenechám se skazit... tak tu nasáváme a kalkulačku už mě pomalu přestává poslouchat
Klárko, fotky jsou boží, jak kdybych tam byla
Tak co teda s tim srazem...já s tím počítám. Že byste třeba dorazili již v pátek navečer...ale jak to myslí Morava? No šup sem s písmenkama. Už se na vás totál těším...jak vás povozím po okolních stájích...pak se povozíte na Luešce a zkonstatujete, že je to mlaďoška která se furt jenom vání šunky na pastvě a podle toho také poježdění vypadá...

16.5.2008 09:58

haisovad napsal(a):
Já pocucávám Chardonay...ještě ze včerejška půl flašky zbylo tak přece to nenechám se skazit... tak tu nasáváme a kalkulačku už mě pomalu přestává poslouchat
Tak co teda s tim srazem...já s tím počítám. Že byste třeba dorazili již v pátek navečer...ale jak to myslí Morava? No šup sem s písmenkama. Už se na vás totál těším...jak vás povozím po okolních stájích...pak se povozíte na Luešce a zkonstatujete, že je to mlaďoška která se furt jenom vání šunky na pastvě a podle toho také poježdění vypadá...

No Danulí se mnou můžeš počítat, asi nejvíc to závisí na holkách z daleka...a co Molinatá, nebude makat...???

olga visnakova

16.5.2008 09:58
olga visnakova

haisovad napsal(a):

holky, vy se máte-takhle blbnout, já se musím brzo asi opít-dnes tu manža kalí s klukama-já nepiji, někdo musí uklůízet, zítra kurz-večer posezení-já nic někdo musí uklízet-už mě to ser............asi se příští týdden uvolním s lahví a všichni budou zase skákat kolem mě

16.5.2008 10:07

haisovad napsal(a):

Dandi, já s tím taky předběžně počítám, počkám jak se k tomu vyjádří Janulík, přijedem spolu....Takže termín vpoho, zbytek se upřesní později

16.5.2008 10:09

lanika napsal(a):
Dandi, já s tím taky předběžně počítám, počkám jak se k tomu vyjádří Janulík, přijedem spolu....Takže termín vpoho, zbytek se upřesní později

Já s tím také počítám a pro Moravu hlasím že z HK můžem jet zasejc Nissanem hromadne

olga visnakova

16.5.2008 10:11
olga visnakova

lanika napsal(a):

tjd-srázek jo? Vy se máte. Třeba něco podobnýho se mi povede tady, zkusím to, dej pak fotešky, jak jste tozmákli.

olga visnakova

16.5.2008 10:13
olga visnakova

tjd-srázek jo? Vy se máte. Třeba něco podobnýho se mi povede tady, zkusím to, dej pak fotešky, jak jste tozmákli.

holky-užijte si to-slyším hýkání-pádím juknout-ahoj

16.5.2008 10:14

Tak super děvčátka, už si vás obrovských písmem píšu do kalendáře...juchů

16.5.2008 10:15

Olgo jako vždycky, není to první ani poslední srázek...už jsme byli v Ostravě, Léna u nás a Dany již několikrat za námi v HK...

16.5.2008 10:19

haisovad napsal(a):
Tak super děvčátka, už si vás obrovských písmem píšu do kalendáře...juchů

Už to bude Olgo náš druhej velkej sraz. Ten první byl naprosto skvělí, sice jsme se nesešli úplně všici co měli jet ale i tak to bylo prímové a ani nám nevadílo že jsme frčeli nějakejch 300km za lidma který jsme v životě neviděli Hold nás ta fauna hodně spojila. Tak je třeba se občas sejít na živo a né pořád jen drtit klávesnici

Strašně se těším a kvůli holkám si vytáhnu nějaké sváteční Honzovi tepláky

16.5.2008 10:22

klawdie napsal(a):

už se vzdávám, když mi začne mizet modřina z xichtu, tak už přestává na zuby zabírat i valetol...postrašila jsem zub, když jsem zavolala nové zubařce, jestli by mě ještě vzala, tak řekla, že jo, ale že si musím pro kartu...no a já se té staré zubařky děsím a pro tu kartu se mi hrozně nechce....ale po tom 3 hodinovém trhání osmičky už k ní fakt nechci....
no, 3 dny se zub asi leknul, ale dneska už zas ani prášky nezabírají...byhc už fakt brečella, jak to bolí a je oteklé, navíc pátek a na pohotovost se mi zítra s plombou nechce....
no a do toho máme dneska mít chlastací akci - jakože an zahradě bečku a slavit moje a Lukiho narozky...ale já sjem už 4 noc nespala, vypadám ja Dracula a i pod opálením sjem zelená...do toho stále nepolevila má střevní chřipka, takže jsem opět na piškotech....kurŇa, to je den...
mě snad někdo zaklel nebo co...

16.5.2008 10:27

kukinatost napsal(a):
už se vzdávám, když mi začne mizet modřina z xichtu, tak už přestává na zuby zabírat i valetol...postrašila jsem zub, když jsem zavolala nové zubařce, jestli by mě ještě vzala, tak řekla, že jo, ale že si musím pro kartu...no a já se té staré zubařky děsím a pro tu kartu se mi hrozně nechce....ale po tom 3 hodinovém trhání osmičky už k ní fakt nechci....
no, 3 dny se zub asi leknul, ale dneska už zas ani prášky nezabírají...byhc už fakt brečella, jak to bolí a je oteklé, navíc pátek a na pohotovost se mi zítra s plombou nechce....
no a do toho máme dneska mít chlastací akci - jakože an zahradě bečku a slavit moje a Lukiho narozky...ale já sjem už 4 noc nespala, vypadám ja Dracula a i pod opálením sjem zelená...do toho stále nepolevila má střevní chřipka, takže jsem opět na piškotech....kurŇa, to je den...

a jak to myslíte ten termín konečný, ten první weekend v červnu?
Já to začnu šefovat doma, akorát teda nevím, co s Ritchitandou, možná bych musela jet s ním...Lukin je i o weekendu v práci nebo má zápas....
a teď mi volali a v neděli jdu poprvé do práce...to je radost, zase servírničit......

16.5.2008 10:29

kukinatost napsal(a):

No mě přijde že si to prokletí postupně předáváme...sakriš Jani dej se do kupy, však ty něco vydržíš...

16.5.2008 10:29

kukinatost napsal(a):
a jak to myslíte ten termín konečný, ten první weekend v červnu?
Já to začnu šefovat doma, akorát teda nevím, co s Ritchitandou, možná bych musela jet s ním...Lukin je i o weekendu v práci nebo má zápas....
a teď mi volali a v neděli jdu poprvé do práce...to je radost, zase servírničit......

jani já tě lituju, si to všechno vybíráš na 10 let dopředu ne??!!!!

16.5.2008 10:32

klawdie napsal(a):
No mě přijde že si to prokletí postupně předáváme...sakriš Jani dej se do kupy, však ty něco vydržíš...

Bobinek můj zlatinkový se trápí Uf, lituju, lituju, lituju, Když se mluví o zubech, mám husinu po celém těle. Bobku, vydrž, bude líp....
Jinak srazík se začíná organizovat a já se už těším Jen ještě Evča a Zuzajda???? Jo a doufám, že i Luciášek pojede?????

16.5.2008 10:32

klawdie napsal(a):

no, jenže já už přemýšlím, jestli se toho na mě nezačíná sbírat nějak moc...když před 5. ráno vstanu. tak se fakt až do večera nezastavím, a to pak o weekendu furt doháním nějaké resty...do toho se snažím dělat lukinovi aspoň přes týden nějkaé teplé večeře, no, a furt mám pocit, že se nemůžu vzbudit, akorát teď mě fit udržuje ta bolest...to fakt usnout nehrozí...:(((
holky, už mě to fak štve..ono bydlet sama je sice super...ale teď denně 4 km pěšky tam, 4 zpátky, do toho hnůj, nakosit, svézt, úklid ohrad, teď si budu muset půjčit křoviňák, páč bych se asi ukosila k smrti, kdybyhc měla vykosit plevel a nedopasky...je toho fakt hodně...budu muset někho k těm koním sehnat...

16.5.2008 10:34

kukinatost napsal(a):
no, jenže já už přemýšlím, jestli se toho na mě nezačíná sbírat nějak moc...když před 5. ráno vstanu. tak se fakt až do večera nezastavím, a to pak o weekendu furt doháním nějaké resty...do toho se snažím dělat lukinovi aspoň přes týden nějkaé teplé večeře, no, a furt mám pocit, že se nemůžu vzbudit, akorát teď mě fit udržuje ta bolest...to fakt usnout nehrozí...:(((
holky, už mě to fak štve..ono bydlet sama je sice super...ale teď denně 4 km pěšky tam, 4 zpátky, do toho hnůj, nakosit, svézt, úklid ohrad, teď si budu muset půjčit křoviňák, páč bych se asi ukosila k smrti, kdybyhc měla vykosit plevel a nedopasky...je toho fakt hodně...budu muset někho k těm koním sehnat...

kurde, už sjem dospěla do stádia, že se tu přes net lituju i já....no, a jak tooh mám málo, tak jsem teď začala s tou druhou prací...a zas celé léto, ať jsou prachy an seno..letos bych chtěla po dvou letech na dovču...snad se podaří, ale co s ořama...?

16.5.2008 10:40

kukinatost napsal(a):
kurde, už sjem dospěla do stádia, že se tu přes net lituju i já....no, a jak tooh mám málo, tak jsem teď začala s tou druhou prací...a zas celé léto, ať jsou prachy an seno..letos bych chtěla po dvou letech na dovču...snad se podaří, ale co s ořama...?

No jo paní doktorko jen se nám svěřte od toho tu jsme....hele s tou pomocnou rukou by jsi to neměla marný když se podaří narazit na spolehlivého člověka je to super, budu muset taky hledat Agáta je tam od vás takže přes prázdniny přiberu pomocnou ruku, jak na závody tak na ětrání do lesa...jsem zvědavá jestli na někoho spolehlivýho narazím...

16.5.2008 10:49

kukinatost napsal(a):

Janí, zuby jsou svině. Ale jeden ibalbin a pár střiků a je to free...né teď vážně. Dojdi si okamžitě k zubařce, zavolej k té staré ať ti připraví kartu a ty si pro ní jen dojdi, kdyby se chtěla vyptávat tak jí řekni (oprávněně) že spěcháš a upaluj k té nové. Zuby jsou sviňa...moc tě lituju.
Hele na ksichtík si tělej studené zábaly...
Mno když to tak slyším tak jsem proti tobě lenoch, kolik ty toho stíháš v jeden den...

16.5.2008 11:07

klawdie napsal(a):

Holky s tím termínem nevím... Nemám ještě v ruce rozpis směn na červen...Prý se stále čeká na schválení mé dovolené Vzala jsem si volno kvůli kamarádčině svatbě a teď vlastně ani nevím,zda-li se dostanu...Vzhledem k tomu,že mi od června poběží výpovědní lhůta... Takže je to ve hvězdách...
Potřebuju přeobědnat termín kování,páč jsem ho zrušila kvůli školení,které nakonec zrušili oni mně! No a on nemá do konce května volné a na začátek června vlastně porát nevím,jak budu mít já...

16.5.2008 11:11

molly napsal(a):
Holky s tím termínem nevím... Nemám ještě v ruce rozpis směn na červen...Prý se stále čeká na schválení mé dovolené Vzala jsem si volno kvůli kamarádčině svatbě a teď vlastně ani nevím,zda-li se dostanu...Vzhledem k tomu,že mi od června poběží výpovědní lhůta... Takže je to ve hvězdách...
Potřebuju přeobědnat termín kování,páč jsem ho zrušila kvůli školení,které nakonec zrušili oni mně! No a on nemá do konce května volné a na začátek června vlastně porát nevím,jak budu mít já...

zuzajdo máš to složité, ale když jsi minule přeprala nemoc určo si poradíš i s tímhle...

16.5.2008 11:13

klawdie napsal(a):
zuzajdo máš to složité, ale když jsi minule přeprala nemoc určo si poradíš i s tímhle...

Tohle je horší, jak nemoc...

nemyslím fotku

16.5.2008 11:47

molly napsal(a):
Tohle je horší, jak nemoc...

nemyslím fotku

fešanda,že?

16.5.2008 12:04

molly napsal(a):
fešanda,že?

Tu jsem na fotrkách moc obdivovala, krásná kobyla...co ej zač?

16.5.2008 12:07

klawdie napsal(a):
Tu jsem na fotrkách moc obdivovala, krásná kobyla...co ej zač?

Týý jo,původ nevím
Je to kobylka mého kamaráda

16.5.2008 12:08

molly napsal(a):
Týý jo,původ nevím
Je to kobylka mého kamaráda

Postačí jméno....

16.5.2008 12:11

klawdie napsal(a):
Postačí jméno....

tady je http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=139052

16.5.2008 12:12

klawdie napsal(a):

16.5.2008 12:14

molly napsal(a):

A jdu,musím poklidit ,přijede mi návštěva zatím....

16.5.2008 12:15

klawdie napsal(a):

Tak zrovna jsem přijela, byla sjem u staré zubařky, požádala o výpis z karty a odvezla to nové, bohužel tam byla už jenom sestřička, no, naštěstí mě po známosti vzali...ale haluz jako prase, objednává až an konec června, ale příští pondělíněkdo v deset vypadnul, takže určo jdu,....jenom doufám, že mě to nechytne bestyjálně přes weekend....
a dneska budu mrzutý společník...:((

16.5.2008 13:06

kukinatost napsal(a):
Tak zrovna jsem přijela, byla sjem u staré zubařky, požádala o výpis z karty a odvezla to nové, bohužel tam byla už jenom sestřička, no, naštěstí mě po známosti vzali...ale haluz jako prase, objednává až an konec června, ale příští pondělíněkdo v deset vypadnul, takže určo jdu,....jenom doufám, že mě to nechytne bestyjálně přes weekend....
a dneska budu mrzutý společník...:((

Co bude dnes k obědůůů??? Já včera udělala zapečené brambory s uzeným a zeleninou,ale nějak mne honí mlsná a raděj bych se pustila do něčeho jiného Když nevím do čeho

16.5.2008 13:07

molly napsal(a):
Co bude dnes k obědůůů??? Já včera udělala zapečené brambory s uzeným a zeleninou,ale nějak mne honí mlsná a raděj bych se pustila do něčeho jiného Když nevím do čeho

16.5.2008 13:13

molly napsal(a):

Hej segra nabídka lidlu, to bys pro ní měla dobrý, hlavu by si mohla vystrčit kdy by chtěla, ale mouchy by neměly možnst http://www.lidl.cz/cz/ home.nsf/pages/c.o.20080519.p.Sit_proti_hmyzu

16.5.2008 13:16

klawdie napsal(a):
Hej segra nabídka lidlu, to bys pro ní měla dobrý, hlavu by si mohla vystrčit kdy by chtěla, ale mouchy by neměly možnst http://www.lidl.cz/cz/ home.nsf/pages/c.o.20080519.p.Sit_proti_hmyzu

já měla sakra mastný bramboráky...dneska po práci mám volno od koníka, zato plno práce doma, uklid, musím vykoupat hafany a doma je furt co dodělávat...ale teším se...hlavně se mi nechce makat a podřimuju tu...

16.5.2008 13:55

klawdie napsal(a):

Jojo vim o tom

16.5.2008 13:59

rocky napsal(a):
Jojo vim o tom

Já drtim PC, teďka mi volal šéf, že ještě dneska musí odejít dvě smlouvy, tak taky stresuju...a to jsem chtěla vypadnout brzo. Ale už mě to ani nesere, já si totiž v týdnu nemůžu domluvit nic, protože jetště ve dvě odpoledne nevím v kolik půjdu z rachoty...soukromníci jsou supr. lidi...

16.5.2008 14:01

haisovad napsal(a):
Já drtim PC, teďka mi volal šéf, že ještě dneska musí odejít dvě smlouvy, tak taky stresuju...a to jsem chtěla vypadnout brzo. Ale už mě to ani nesere, já si totiž v týdnu nemůžu domluvit nic, protože jetště ve dvě odpoledne nevím v kolik půjdu z rachoty...soukromníci jsou supr. lidi...

se mi nechce makat, blééé

16.5.2008 14:30

klawdie napsal(a):
se mi nechce makat, blééé

ted mi volala mama, paní od které máme dogátko se snaží sehnat pro brášku naší Bétě nového paníčka, je dvouletý, černý vycvičený - zdarma do dobrých rukou jsou od Jindřichova Hradce...kdyby ste o někom náhodou věděli nebo kdyby jste měl někdo zájem...

sadzi saj

16.5.2008 14:34
sadzi saj

klawdie napsal(a):
ted mi volala mama, paní od které máme dogátko se snaží sehnat pro brášku naší Bétě nového paníčka, je dvouletý, černý vycvičený - zdarma do dobrých rukou jsou od Jindřichova Hradce...kdyby ste o někom náhodou věděli nebo kdyby jste měl někdo zájem...

Jé škoda, že pejsek

16.5.2008 14:37

sadzi saj napsal(a):
Jé škoda, že pejsek

Ty chceš dogátko??? Jsou to krásní tvorové se zlatým srdcem...pejsek by neprošel?

sadzi saj

16.5.2008 14:39
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Ty chceš dogátko??? Jsou to krásní tvorové se zlatým srdcem...pejsek by neprošel?

Jo jo doga či vlkodav byl vždycky můj sen , ale chlapeček by neprošel, bohužel máme zahrádku a jednoho pejska už jsme měli a všechno očůral apod. a navíc, máme teď doma babičku ovčandu, takže pejsek bohužel nejde.

16.5.2008 14:42

klawdie napsal(a):

Holky,mějte víkend podle svých představ,a´t se vše daří na výbornou.. Mizím pryč...

16.5.2008 14:48

sadzi saj napsal(a):
Jo jo doga či vlkodav byl vždycky můj sen , ale chlapeček by neprošel, bohužel máme zahrádku a jednoho pejska už jsme měli a všechno očůral apod. a navíc, máme teď doma babičku ovčandu, takže pejsek bohužel nejde.

tak to jsme na tom podobně, jednou chci baráku stopro vlkodava, už o něm sním dlouho....libí se mi krémový, ale ted jsem viděla 9 měs štěně a bylo žíhaný a vyšší než naše dvouletá doga..mazec

16.5.2008 15:28

molly napsal(a):
Holky,mějte víkend podle svých představ,a´t se vše daří na výbornou.. Mizím pryč...

Krásný víkend holky ať počasí přeje!! V sobotu na nás myslete.papa

Přidejte reakci

Přidat smajlík