Dnes se nepracuje??Pracantky?!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2008 09:38

Koukám že v práci asi trčím jako jediná...

sadzi saj

2.5.2008 11:10
sadzi saj

markemic napsal(a):

Neboj, nejsi, já tu trčím taky

2.5.2008 11:41

sadzi saj napsal(a):
Neboj, nejsi, já tu trčím taky

To jsme dopadly co?No jo kdo nebyl blbej vzal si volno,ale když Ti ho nedaj,co zmůžeš...My máme například otevřeno úplně zbytečně..celá Praha je v čudu ,nikdo sem neleze...

2.5.2008 11:47

markemic napsal(a):
To jsme dopadly co?No jo kdo nebyl blbej vzal si volno,ale když Ti ho nedaj,co zmůžeš...My máme například otevřeno úplně zbytečně..celá Praha je v čudu ,nikdo sem neleze...

Mě to dneska taky neminulo, ale už jsem doma a mám hotovo, tak aspoň zkrácená pracovní doba

2.5.2008 11:54

cheyenne napsal(a):
Mě to dneska taky neminulo, ale už jsem doma a mám hotovo, tak aspoň zkrácená pracovní doba

Já se přidávám, taky tu tvrdnu. Čekám až zamnou dorazí Klawdie a jdem na obídek, ona má totiž mrška taky VOLNO!!!!!

sadzi saj

2.5.2008 12:27
sadzi saj

rocky napsal(a):
Já se přidávám, taky tu tvrdnu. Čekám až zamnou dorazí Klawdie a jdem na obídek, ona má totiž mrška taky VOLNO!!!!!

No myslím, že to není o blbosti, já volno taky chtěla, ale nebylo schváleno, že nám přijelo zboží a přitom tu sedím zbytečně, nikdo nevolá, protože si každý normální tvor prodloužil víkend, ale ty nadřízený, že

2.5.2008 15:47

markemic napsal(a):

Tak a i ti co dnes tvrdli v práci jsou už pryč...Jedině já tu budu čumět až do šesti!!!!ACH JO!

sadzi saj

2.5.2008 15:56
sadzi saj

markemic napsal(a):
Tak a i ti co dnes tvrdli v práci jsou už pryč...Jedině já tu budu čumět až do šesti!!!!ACH JO!

No já tu ještě jsem, ale už se chystám k odchodu, ale klasika. Leje

2.5.2008 15:59

sadzi saj napsal(a):
No já tu ještě jsem, ale už se chystám k odchodu, ale klasika. Leje

U nás taky pršelo,ale teď zas ejasnoSpíš takové jarní přeháňky
Ale ať se Vám to tam zlepší,ať si s kobylou užijete odpoledne!

sadzi saj

2.5.2008 16:08
sadzi saj

markemic napsal(a):
U nás taky pršelo,ale teď zas ejasnoSpíš takové jarní přeháňky
Ale ať se Vám to tam zlepší,ať si s kobylou užijete odpoledne!

No kobyla má dneska volno, ale zase bych nerada, aby byla doma kvůli tomu, že teď na chvíli prší

2.5.2008 21:35

sadzi saj napsal(a):
No kobyla má dneska volno, ale zase bych nerada, aby byla doma kvůli tomu, že teď na chvíli prší

Hele holky já přijela z práce až teď tak co řvete

2.5.2008 21:52

markemic napsal(a):

já zavírala taky devět! A byla jsem v práci od osmi od rána chjo... to byl den...

2.5.2008 21:55

molly napsal(a):
já zavírala taky devět! A byla jsem v práci od osmi od rána chjo... to byl den...

...ja pracuju 24 hodin denne 7 dni v tydnu....jsem na materske

2.5.2008 21:57

radule napsal(a):
...ja pracuju 24 hodin denne 7 dni v tydnu....jsem na materske

Bezkonkurenční povolání.... zatím se do něj nechystám

2.5.2008 22:01

molly napsal(a):
Bezkonkurenční povolání.... zatím se do něj nechystám

...krasny mimi

2.5.2008 22:08

molly napsal(a):
Pro Radul

To jsou ale krááásny kukadla ......

2.5.2008 22:13

molly napsal(a):
Pro Radul

to je bozi ten muj prcek jediny co ma po me tak svetlejsi vlasy, jinak celej tatinek

2.5.2008 22:15

radule napsal(a):
to je bozi ten muj prcek jediny co ma po me tak svetlejsi vlasy, jinak celej tatinek

...jen spinavy sme stejne presazovaly jsme kyticky

2.5.2008 22:16

radule napsal(a):

já se zatím necítím na mateřství připravená... Jsem zvědavá,jak už má velké bříško Marťule

2.5.2008 22:19

molly napsal(a):
já se zatím necítím na mateřství připravená... Jsem zvědavá,jak už má velké bříško Marťule

...ta spis hubne nez aby pribirala, ale rikala, ze uz ma problemy neco zapnout. U me to do 7 mesice nebylo skoro videt, jsem jeste makala, ale pak jedna velka koule

2.5.2008 22:27

radule napsal(a):
...ta spis hubne nez aby pribirala, ale rikala, ze uz ma problemy neco zapnout. U me to do 7 mesice nebylo skoro videt, jsem jeste makala, ale pak jedna velka koule

Páni

2.5.2008 22:28

molly napsal(a):
Páni

...hezkej ksichtik

2.5.2008 22:35

markemic napsal(a):

tak ještě jeden a pomalu půjdu... Přijela jsem z práce o půl desátý a sprcha volááá A pak hajdy do pelechu... Sice mám víkend volný,ale práce doma mě čeká až až... Třeba se objevím i v dlouhé chvíli
Tak brou noc...

2.5.2008 22:36

molly napsal(a):
tak ještě jeden a pomalu půjdu... Přijela jsem z práce o půl desátý a sprcha volááá A pak hajdy do pelechu... Sice mám víkend volný,ale práce doma mě čeká až až... Třeba se objevím i v dlouhé chvíli
Tak brou noc...

...tak se mej pekne, pozdravuj konoucha a ukazse!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík