sadzi saj
markemic
napsal(a):
Koukám že v práci asi trčím jako jediná...
Neboj, nejsi, já tu trčím taky ![]()
markemic
napsal(a):
To jsme dopadly co?
No jo kdo nebyl blbej vzal si volno,ale když Ti ho nedaj,co zmůžeš...My máme například otevřeno úplně zbytečně..celá Praha je v čudu ,nikdo sem neleze...
Mě to dneska taky neminulo, ale už jsem doma a mám hotovo, tak aspoň zkrácená pracovní doba
cheyenne
napsal(a):
Mě to dneska taky neminulo, ale už jsem doma a mám hotovo, tak aspoň zkrácená pracovní doba
Já se přidávám, taky tu tvrdnu. Čekám až zamnou dorazí Klawdie a jdem na obídek, ona má totiž mrška taky VOLNO!!!!!
sadzi saj
rocky
napsal(a):
Já se přidávám, taky tu tvrdnu. Čekám až zamnou dorazí Klawdie a jdem na obídek, ona má totiž mrška taky VOLNO!!!!!
No myslím, že to není o blbosti, já volno taky chtěla, ale nebylo schváleno, že nám přijelo zboží a přitom tu sedím zbytečně, nikdo nevolá, protože si každý normální tvor prodloužil víkend, ale ty nadřízený, že
sadzi saj
markemic
napsal(a):
Tak a i ti co dnes tvrdli v práci jsou už pryč...Jedině já tu budu čumět až do šesti!!!!
ACH JO!
No já tu ještě jsem, ale už se chystám k odchodu, ale klasika. Leje
sadzi saj
markemic
napsal(a):
U nás taky pršelo,ale teď zas ejasno
Spíš takové jarní přeháňky
Ale ať se Vám to tam zlepší,ať si s kobylou užijete odpoledne!
No kobyla má dneska volno, ale zase bych nerada, aby byla doma kvůli tomu, že teď na chvíli prší
markemic
napsal(a):
já zavírala taky devět! A byla jsem v práci od osmi od rána
chjo... to byl den...
radule
napsal(a):
...ja pracuju 24 hodin denne 7 dni v tydnu....jsem na materske
Bezkonkurenční povolání.... zatím se do něj nechystám
molly
napsal(a):
Bezkonkurenční povolání.... zatím se do něj nechystám
...krasny mimi
molly
napsal(a):
Pro Radul
to je bozi
ten muj prcek jediny co ma po me tak svetlejsi vlasy, jinak celej tatinek
radule
napsal(a):
to je bozi
ten muj prcek jediny co ma po me tak svetlejsi vlasy, jinak celej tatinek
já se zatím necítím na mateřství připravená... Jsem zvědavá,jak už má velké bříško Marťule
molly
napsal(a):
já se zatím necítím na mateřství připravená... Jsem zvědavá,jak už má velké bříško Marťule
...ta spis hubne nez aby pribirala, ale rikala, ze uz ma problemy neco zapnout. U me to do 7 mesice nebylo skoro videt, jsem jeste makala, ale pak jedna velka koule
radule
napsal(a):
...ta spis hubne nez aby pribirala, ale rikala, ze uz ma problemy neco zapnout. U me to do 7 mesice nebylo skoro videt, jsem jeste makala, ale pak jedna velka koule
Páni
markemic
napsal(a):
tak ještě jeden a pomalu půjdu... Přijela jsem z práce o půl desátý a sprcha volááá
A pak hajdy do pelechu... Sice mám víkend volný,ale práce doma mě čeká až až... Třeba se objevím i v dlouhé chvíli ![]()
Tak brou noc...