Halooo, tady 30.dubna...taky o sebe máte strach, drahé kolegyně?:))

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2008 07:57

Zlatka čus, jestli tu teda dneska vůbec někdo bude..:))
užijte si ten weekend, já jdu makat, poslala jsem vám nějaké včerejší fotky..konečně jsem nafotila důkazy, že s Keruškou fakt lítáme jenom tak:)

30.4.2008 07:57

kukinatost napsal(a):
užijte si ten weekend, já jdu makat, poslala jsem vám nějaké včerejší fotky..konečně jsem nafotila důkazy, že s Keruškou fakt lítáme jenom tak:)

měl mazlivou náladu:))

30.4.2008 07:58

kukinatost napsal(a):

občas jsme i zapózovali:)

30.4.2008 07:58

kukinatost napsal(a):

i na ryzoně jsme vylezla:)

30.4.2008 08:16

kukinatost napsal(a):
i na ryzoně jsme vylezla:)

Já tady jsem !!!!!!!!! Janiku , fotečky kouzelné a ty jsi moja krasavica vysmátá To já byla včera s Honzíkem ještě něcxo poskákat před sobotou, holky ten byl úžasný. Šel v tempu, pozorně, neshazoval, dokonce jsme přelezli i staršidelný oxer cca 90 cm a mám hrozně fajnový pocit ze včerejška. Aspon mi to dodalo sebevědomí na ty závody. Jsem hrozně na něj zvědavá, co zase lumpík vymyslí mezi tím vším

30.4.2008 09:05

kukinatost napsal(a):

Já se ke dnešku radši nevyjadřuju, už od prvních minut dne se to s... , takže ať už je zítřek.

30.4.2008 09:14

strelish napsal(a):
Já se ke dnešku radši nevyjadřuju, už od prvních minut dne se to s... , takže ať už je zítřek.

Káti copak????? Co kobča, nezlobí???? Kdy to vlastně čeká přesně?

30.4.2008 09:19

lanika napsal(a):
Káti copak????? Co kobča, nezlobí???? Kdy to vlastně čeká přesně?

Eh..no po půlnoci sms, že v práci nějaký planý poplach, ráno jsem místo snídaně dávala do kupy pružiny, protože madam se rozhodla, že seno ona ne, že vyrazí na trávu...v práci ráno asi půl hodiny odmítala naskočit síť...a to tu budu až do pěti...jenom čekám, co dalšího se dneska ještě stane.

30.4.2008 09:27

strelish napsal(a):
Eh..no po půlnoci sms, že v práci nějaký planý poplach, ráno jsem místo snídaně dávala do kupy pružiny, protože madam se rozhodla, že seno ona ne, že vyrazí na trávu...v práci ráno asi půl hodiny odmítala naskočit síť...a to tu budu až do pěti...jenom čekám, co dalšího se dneska ještě stane.

A která madam? Stazka nebo Jami, nebo snad ta další???Jak se vůbec jmenuje ta kladrubanda?

30.4.2008 09:29

lanika napsal(a):
A která madam? Stazka nebo Jami, nebo snad ta další???Jak se vůbec jmenuje ta kladrubanda?

kladrubka je Ernika...madam Stázka...ostatní by pružinama neprošli, bojí se toho (navíc teď k nim ani nemají přístup)...tahle normálně hlavu nad ně, hlavu dolů a pružina v pr...

30.4.2008 09:41

strelish napsal(a):
kladrubka je Ernika...madam Stázka...ostatní by pružinama neprošli, bojí se toho (navíc teď k nim ani nemají přístup)...tahle normálně hlavu nad ně, hlavu dolů a pružina v pr...

S těmi novými koníky je vždycky sranda než si zvyknou....Horší pak je, když ona zdrhne a zbytek stáda by šlo za ní :-( Chuděra Dany. Snad už to bude mít za sebou

30.4.2008 10:40

lanika napsal(a):
S těmi novými koníky je vždycky sranda než si zvyknou....Horší pak je, když ona zdrhne a zbytek stáda by šlo za ní :-( Chuděra Dany. Snad už to bude mít za sebou

No zvyknou...já to vidím na zopakování si blízkého setkání se zapnutým ohradníkem

Hm, Danny...snad bude mít klid už na furt chudina...

30.4.2008 11:25

kukinatost napsal(a):

Lenuško,
budu na tebe moc myslet v tu sobotu, doufám, že se Honzuloid pochlapí stejně právě i v tu sobotu..:)
No a já doufám, že si užiju teď o volnu první letošní vandr...akorát doufám, že zas nebudeme obsedat a zvykat si an sedlo, panoček černý ho teď nějak nemusí:)))

30.4.2008 11:27

kukinatost napsal(a):
Lenuško,
budu na tebe moc myslet v tu sobotu, doufám, že se Honzuloid pochlapí stejně právě i v tu sobotu..:)
No a já doufám, že si užiju teď o volnu první letošní vandr...akorát doufám, že zas nebudeme obsedat a zvykat si an sedlo, panoček černý ho teď nějak nemusí:)))

No, já si nedokáž představit, jak bych řešila, kdyby ti moji smradi nerespektovali ohradník, díky bohu je to ok:))Našrěstí zeleného teď mají dost:)

30.4.2008 11:38

kukinatost napsal(a):
No, já si nedokáž představit, jak bych řešila, kdyby ti moji smradi nerespektovali ohradník, díky bohu je to ok:))Našrěstí zeleného teď mají dost:)

Když byli jen Ernuše a poňouch, stačila by mi jedna vrstva pásky a klíďo bez elektriky, ti nezdrhnou. Ale bohužel všichni nejsou takoví :´-(

30.4.2008 13:20

kukinatost napsal(a):

Tak už jsem tu aspoň se zpožděním.... Praha se nějak zasekla v Hradci, vypila skoro všechno kafe a vymluvila nám díry do hlav .
Janica, fotky luxusní, ta žlutá ohlávka se krásně hodí k tém pampeliškám .
Na Danuli jsem myslela celé dopoledne, snad bude líp....

Přidejte reakci

Přidat smajlík