Ahojda holky, já jsem byla včera na služebce a potkama jsem takovýhle dva krasavce...nedalo mi to a musela jsem zastavit a vyfotit vám je
Tákže první
haisovad
napsal(a):
Ahojda holky, já jsem byla včera na služebce a potkama jsem takovýhle dva krasavce...nedalo mi to a musela jsem zastavit a vyfotit vám je
Tákže první
A shirskej fešák za frísem
haisovad
napsal(a):
A shirskej fešák za frísem
SAkriš to jsou po ránu krasavci
hezký slunečný den holky!
klawdie
napsal(a):
SAkriš to jsou po ránu krasavci
hezký slunečný den holky!
Ale ten frís měl nějaké problémy s kůží...nožky a zadek měl celej volezlej, na fotkách to není tak vidět. Každopádně oba jsou fakt krasavci...
haisovad
napsal(a):
Ale ten frís měl nějaké problémy s kůží...nožky a zadek měl celej volezlej, na fotkách to není tak vidět. Každopádně oba jsou fakt krasavci...
a kdepak jsi na ně narazila
klawdie
napsal(a):
a kdepak jsi na ně narazila
Kousek od Varnsdorfu, sleduju je už delší dobu ale včera jak bylo krásně a měla jsem sebou fotyho a hlavně čas tak jsem je vyfotila...
haisovad
napsal(a):
Kousek od Varnsdorfu, sleduju je už delší dobu ale včera jak bylo krásně a měla jsem sebou fotyho a hlavně čas tak jsem je vyfotila...
Hojte dámy, mám cestovní horečku, balila jsem se asi do dvou.a pořád mám pocit že jsem něco zapoměla..
Danulí to jsou fešáci
Leni, Pája včera volala a Petr se přijede podívat
rocky
napsal(a):
Hojte dámy, mám cestovní horečku, balila jsem se asi do dvou.a pořád mám pocit že jsem něco zapoměla..
Danulí to jsou fešáci
Leni, Pája včera volala a Petr se přijede podívat
No tak doufám teda, že mě veme sebou
A neříkal kdy???? Jsem s ním ještě nemluvila. Dany, koníci krásní, stejně tak jak dnešní počasí
Hele Petíku a kam jedeš že máš cestovní horečku? Já jsem byla včera s Honzuloidkem na kopcích, dostali pěkně zabrat, hodně jsme klusali kopečky, bylo nádherně...Dnes asi skočím na jízdárnu, trochu poohýbat, kavaletky a nějakou tu malinkou gymnastiku at pak koncem týdne můžem zase něco málo většího....
lanika
napsal(a):
No tak doufám teda, že mě veme sebou
A neříkal kdy???? Jsem s ním ještě nemluvila. Dany, koníci krásní, stejně tak jak dnešní počasí
Hele Petíku a kam jedeš že máš cestovní horečku? Já jsem byla včera s Honzuloidkem na kopcích, dostali pěkně zabrat, hodně jsme klusali kopečky, bylo nádherně...Dnes asi skočím na jízdárnu, trochu poohýbat, kavaletky a nějakou tu malinkou gymnastiku at pak koncem týdne můžem zase něco málo většího....
To netuším který den, ale podle mě co nevidět..
Leni odjíždíme po obědě do té Prahy s kobylou, budem tam přes čarodky a ve čtvrtek se přesunem na Císařský ostrov...těšim se, zase někam vypadnem
rocky
napsal(a):
To netuším který den, ale podle mě co nevidět..
Leni odjíždíme po obědě do té Prahy s kobylou, budem tam přes čarodky a ve čtvrtek se přesunem na Císařský ostrov...těšim se, zase někam vypadnem
Tak to tiše závidím
My jsme si včera naplánovaly s kámoškou putovní výlet na 2 dny, ale musíme počkat, až se noci oteplí, abychom mohli spát s koníky venku....Taky se moc a moc těším
No a Janulku, každopádně počítame s tebou
Ale to je ještě čas. Nevím jestli to znáš, ale chtěly jsme vyjet na Slavíč, tam přespat a pak po hřebenu Kozinec a Javorový a sjet do Gutů k te kámošce co má ty sportovní poníky a tam taky přespat
Chce se někdo přidat?
lanika
napsal(a):
Tak to tiše závidím
My jsme si včera naplánovaly s kámoškou putovní výlet na 2 dny, ale musíme počkat, až se noci oteplí, abychom mohli spát s koníky venku....Taky se moc a moc těším
No a Janulku, každopádně počítame s tebou
Ale to je ještě čas. Nevím jestli to znáš, ale chtěly jsme vyjet na Slavíč, tam přespat a pak po hřebenu Kozinec a Javorový a sjet do Gutů k te kámošce co má ty sportovní poníky a tam taky přespat
Chce se někdo přidat?
Počítej s náma Leni
rocky
napsal(a):
Počítej s náma Leni
Peťuli, já to myslím ale vážně
Není to daleko, terén zvládne každý koník který je středně v kondičce. Ta první trasa není náročná cca 3 hodiny na ten slavíč. to bych tak viděla na výjezd v pátek, abychom tam k večeru byli . Přespíme a ráno vyrazíme dále. Na ten Slavíš je to dost do kopce, ale pak se jede už po hřebenu nádherný výhled, pohádkové lesní cestičky vysypané jehličím.....No a spoustu horských chatiček
V tu sobotu to taky není náročné. déle jak 4 hod by se nejelo a můžem si to rozložit na celý den s přestávkama. Takže pohodička
lanika
napsal(a):
Peťuli, já to myslím ale vážně
Není to daleko, terén zvládne každý koník který je středně v kondičce. Ta první trasa není náročná cca 3 hodiny na ten slavíč. to bych tak viděla na výjezd v pátek, abychom tam k večeru byli . Přespíme a ráno vyrazíme dále. Na ten Slavíš je to dost do kopce, ale pak se jede už po hřebenu nádherný výhled, pohádkové lesní cestičky vysypané jehličím.....No a spoustu horských chatiček
V tu sobotu to taky není náročné. déle jak 4 hod by se nejelo a můžem si to rozložit na celý den s přestávkama. Takže pohodička
Zní to lákavě, jela bych hele hned:) Teď si budu dělat papíry, tak pokud by to klaplo, rádi přijedem
Tady ty nudný Hradecký kopečky jsou už ohraný..
rocky
napsal(a):
Zní to lákavě, jela bych hele hned:) Teď si budu dělat papíry, tak pokud by to klaplo, rádi přijedem
Tady ty nudný Hradecký kopečky jsou už ohraný..
No právě. vy to máte jednodušší. Vozík máte, řidiče taky, takže jen calnete tu cestu, no :-( Ale pak už taky moc není třeba . Koníky pustíme do ohrady přes noc na obou místech, takže zadara, my máme v plánu přespat taky pod širým nebem, nebo vůbec
Bylo by to fajnové. No a kdyby se přidala i Janulka, jakože doufám, že určitě, mohla by nabídnou jednoho koníka třeba pro Dany nebo Evču, nebo prostě někoho, kdo by se chtěl přidat, no ne?????
lanika
napsal(a):
No právě. vy to máte jednodušší. Vozík máte, řidiče taky, takže jen calnete tu cestu, no :-( Ale pak už taky moc není třeba . Koníky pustíme do ohrady přes noc na obou místech, takže zadara, my máme v plánu přespat taky pod širým nebem, nebo vůbec
Bylo by to fajnové. No a kdyby se přidala i Janulka, jakože doufám, že určitě, mohla by nabídnou jednoho koníka třeba pro Dany nebo Evču, nebo prostě někoho, kdo by se chtěl přidat, no ne?????
Jujky fakt mě to láká, budu o tom hodně vážně přemýšlet, a myslim si že ségrui taky nebudu dlouho ukecávat. Nebylo by nic hezčího než courat s váma po kopcích!!!
rocky
napsal(a):
Jujky fakt mě to láká, budu o tom hodně vážně přemýšlet, a myslim si že ségrui taky nebudu dlouho ukecávat. Nebylo by nic hezčího než courat s váma po kopcích!!!
no jo no to víš že bych jela hnedka kočko, když budou fungovat všechny čtyři nožky, si piš!
haisovad
napsal(a):
Tákže první
Takže mylačku lenuškatý, se mnou počítej na milion procent, jedu určo...a určo potřebuju vzít oba koně, aby jeden doma nesmutnil a taky Ritchitana:))
Ryzoňa někomu zapůjčím, pokud nebude chtít jet Lukino, nebo Kája..:)
asi budu dělat výběrové řízení...já se teď 1. a 2. právě tež chystám na dva dny na vejlet:))) a o weekendu mě čeká rodinná oslava, už te´d mám radost jak remek ze skafandru..:(
A VE STŘEDU MÁM ZAPÍJET ČAROVNICE, TOŽ TO BUDE ZAJÍMAVÉ, jak vstanu an ten výlet..
LeNUŠA, KDY DORAZÍŠ TY, A´T SI PROJEDEŠ RYZOŇA A TŘEBA I KERUŠKU BEZ SEDLA..:))
posraný caps lock, nechce se mi to psát znovu...)
dneska bude Kája, tak vyrobím fota s ořama i s jezdcem:)
kukinatost
napsal(a):
Takže mylačku lenuškatý, se mnou počítej na milion procent, jedu určo...a určo potřebuju vzít oba koně, aby jeden doma nesmutnil a taky Ritchitana:))
Ryzoňa někomu zapůjčím, pokud nebude chtít jet Lukino, nebo Kája..:)
asi budu dělat výběrové řízení...já se teď 1. a 2. právě tež chystám na dva dny na vejlet:))) a o weekendu mě čeká rodinná oslava, už te´d mám radost jak remek ze skafandru..:(
A VE STŘEDU MÁM ZAPÍJET ČAROVNICE, TOŽ TO BUDE ZAJÍMAVÉ, jak vstanu an ten výlet..
LeNUŠA, KDY DORAZÍŠ TY, A´T SI PROJEDEŠ RYZOŇA A TŘEBA I KERUŠKU BEZ SEDLA..:))
posraný caps lock, nechce se mi to psát znovu...)
dneska bude Kája, tak vyrobím fota s ořama i s jezdcem:)
Tak jholky byeeee já mizím...užijte si čarodky snad se mřes net ještě spojíme.....
klawdie
napsal(a):
Tak jholky byeeee já mizím...užijte si čarodky snad se mřes net ještě spojíme.....
Tak i já se přidávám k loučení a opouštím práci. Mějte se holky fajnově. Pozdravujte všechny koníky, užijte si co nejvíce čarodky -ať alkohol teče proudem a ráno ať hlava moc nebolíííí!!!!!!!!!! papa
lanika
napsal(a):
Já jsem tady ještě zbyla Evíku :-) A mám novinku. V sobotu pojedem s Honzíkem náš první hobík
Jé, tak bezva..... doufám, že budeš mít fotografa a hned pak dáš vědět.....
Já mám fotky
- kdopak by to mohl být?
cheyenne
napsal(a):
Jé, tak bezva..... doufám, že budeš mít fotografa a hned pak dáš vědět.....
Já mám fotky
- kdopak by to mohl být?
A copak pojedete? Budu držet palce...
Oteklý detail....
lanika
napsal(a):
To je bubišek. Je mi ho tak líto.....A jakpak se má, už je vše O.k.? Pojedem křížkový na rozkoukání a pak 75 na limit
Už splaskává a stojí si na nohách, bude v pořádku.... dneska už by ani neměl mít ty jistící popruhy a ve čtvrtek nebo v pátek si ho už snad přivezeme do Hradce...
cheyenne
napsal(a):
Už splaskává a stojí si na nohách, bude v pořádku.... dneska už by ani neměl mít ty jistící popruhy a ve čtvrtek nebo v pátek si ho už snad přivezeme do Hradce...
Přidám ještě pár fotek, ať aspoň já to tu trochu zaplácnu
Autor je Zuzajda, modelka - černá
cheyenne
napsal(a):
Přidám ještě pár fotek, ať aspoň já to tu trochu zaplácnu
Autor je Zuzajda, modelka - černá
cheyenne
napsal(a):
Kráska z lesa.... Zuza přijela na návštěvu ve správný čas, jindy už jsem tam tyhle pracantky neviděla
cheyenne
napsal(a):
Kráska z lesa.... Zuza přijela na návštěvu ve správný čas, jindy už jsem tam tyhle pracantky neviděla
cheyenne
napsal(a):
Hadříkův poslední skokový trénink....
Jak sluší Lidlovky
cheyenne
napsal(a):
Na ohlávce chodil hezky....
Tak jsme ho začli trénovat jen na nákrčáku
cheyenne
napsal(a):
Tak jsme ho začli trénovat jen na nákrčáku
A po těžkém tréninku jak jinak......
cheyenne
napsal(a):
A po těžkém tréninku jak jinak......
A tady už nám Zuza volá Chocholouška
lanika
napsal(a):
Ty bláho, to je mazec
Kdy jste byli se Zuzíkem????? Poslední dobou se nějak míjíme na netu, pořád pracuje ...
Tak jsem tady z nemocnice...nevypadá to dobře, zítra na mě myslete, ráno na osmou jdu na sál...
Evi, jsem moc ráda, že je Hardouškovi lépe, vypadá to hrůzostrašně ta opuchlá hlava...
Sandra mi poslala nové fotky Montyho, je to obr obrovitej, nádhernej...
Mimíšek jeden
haisovad
napsal(a):
Tak jsem tady z nemocnice...nevypadá to dobře, zítra na mě myslete, ráno na osmou jdu na sál...
Evi, jsem moc ráda, že je Hardouškovi lépe, vypadá to hrůzostrašně ta opuchlá hlava...
Mimíšek jeden
Daníku, tož to já ti budu držet všecki palečky, drž se, neboj se, bude ti pak lépe
Budu na tebe myslet......
haisovad
napsal(a):
Mimíšek jeden
Se Zuzou je to tak měsíc, co přijela za náma na návštěvu, ani přesně nevím..... už jsem přemýšlela, jak jí oznámím, že její fotky nemůžu nikde najít a dneska hurá, objevila jsem je v Lukinovým počítači v koši
.
Danny, budu držet pěstičky, ať je brzo líp.....
cheyenne
napsal(a):
Se Zuzou je to tak měsíc, co přijela za náma na návštěvu, ani přesně nevím..... už jsem přemýšlela, jak jí oznámím, že její fotky nemůžu nikde najít a dneska hurá, objevila jsem je v Lukinovým počítači v koši
.
Danny, budu držet pěstičky, ať je brzo líp.....
Ono to nějak dopadne, že...
Torpédo grande
haisovad
napsal(a):
Mimíšek jeden
Ahoj, promiňte že se vměstnávám do diskuze, ale Danny na jakou operaci jdeš? Já včera z nemocnice přijela. Byla jsem v Motoli (Motole?´já teď nevím
) na vyoperování štítný žlázy... Už jsem 14 dní neviděla toho mýho šmudlu a začínám mít už silné abstinenční příznaky
lanika
napsal(a):
To je krasavec
Za kolik jste ho tenktát prodávali Dany???? A kolik mu je teď? Chodí s ním dresurky závodně?
No na třech a půl letech šel za 80 tis, nebo tak nějak. Teď v březnu mu bylo šest let, zatím chodí tréninky a snad prej příští sezónu něco začne ofiko chodit...
Monty, Sandra a Lucifer
skippka
napsal(a):
Ahoj, promiňte že se vměstnávám do diskuze, ale Danny na jakou operaci jdeš? Já včera z nemocnice přijela. Byla jsem v Motoli (Motole?´já teď nevím
) na vyoperování štítný žlázy... Už jsem 14 dní neviděla toho mýho šmudlu a začínám mít už silné abstinenční příznaky
Ani snad nechtěj vědět
Nemoc ze sedavé práce...si typni
haisovad
napsal(a):
Ani snad nechtěj vědět
Nemoc ze sedavé práce...si typni
Aha, promiň nechtěla jsem se tě dotknout. Tak doufám, že se brzy uzdravíš a držím palečky, to zvládneš
Jsi přeci holka od koní, ty maj tuhý kořínek
( Foto: Letošní hříbátko lásky :D)
skippka
napsal(a):
Aha, promiň nechtěla jsem se tě dotknout. Tak doufám, že se brzy uzdravíš a držím palečky, to zvládneš
Jsi přeci holka od koní, ty maj tuhý kořínek
( Foto: Letošní hříbátko lásky :D)
Nene, nedotkla.
v klidu. Dneska jsem zjistila, že trpí skoro každý na tuto sviňárnu...a hlavně to máme dědičné
haisovad
napsal(a):
Nene, nedotkla.
v klidu. Dneska jsem zjistila, že trpí skoro každý na tuto sviňárnu...a hlavně to máme dědičné
Já myslím, že se to odleží v nemocnici a bude to dobré
Když budeš mít nějaké vrstevníky na oddělení a ne jako já - protože jsem byla nejmladší (18) a druhý nejmladší bylo 50
Ne že bych proti nim něco měla, ale řešej úplně jiný problémy než já a nemít knížky a časopisy, tak bych se tam asi ukousala nudou.
Tady Galdáno. Kobylka Glorie nahoře je jeho pravá sestra.