Krásné slunečné úterý...ať nám všem uteče a je odpoledne

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2008 07:31

Ahojda holky, já jsem byla včera na služebce a potkama jsem takovýhle dva krasavce...nedalo mi to a musela jsem zastavit a vyfotit vám je
Tákže první

29.4.2008 07:32

haisovad napsal(a):
Ahojda holky, já jsem byla včera na služebce a potkama jsem takovýhle dva krasavce...nedalo mi to a musela jsem zastavit a vyfotit vám je
Tákže první

A shirskej fešák za frísem

29.4.2008 07:42

haisovad napsal(a):
A shirskej fešák za frísem

SAkriš to jsou po ránu krasavci hezký slunečný den holky!

29.4.2008 07:45

klawdie napsal(a):
SAkriš to jsou po ránu krasavci hezký slunečný den holky!

Ale ten frís měl nějaké problémy s kůží...nožky a zadek měl celej volezlej, na fotkách to není tak vidět. Každopádně oba jsou fakt krasavci...

29.4.2008 07:46

haisovad napsal(a):
Ale ten frís měl nějaké problémy s kůží...nožky a zadek měl celej volezlej, na fotkách to není tak vidět. Každopádně oba jsou fakt krasavci...

a kdepak jsi na ně narazila

29.4.2008 07:49

klawdie napsal(a):
a kdepak jsi na ně narazila

Kousek od Varnsdorfu, sleduju je už delší dobu ale včera jak bylo krásně a měla jsem sebou fotyho a hlavně čas tak jsem je vyfotila...

29.4.2008 07:56

haisovad napsal(a):
Kousek od Varnsdorfu, sleduju je už delší dobu ale včera jak bylo krásně a měla jsem sebou fotyho a hlavně čas tak jsem je vyfotila...

Hojte dámy, mám cestovní horečku, balila jsem se asi do dvou.a pořád mám pocit že jsem něco zapoměla..

Danulí to jsou fešáci

Leni, Pája včera volala a Petr se přijede podívat

29.4.2008 08:14

rocky napsal(a):
Hojte dámy, mám cestovní horečku, balila jsem se asi do dvou.a pořád mám pocit že jsem něco zapoměla..

Danulí to jsou fešáci

Leni, Pája včera volala a Petr se přijede podívat

No tak doufám teda, že mě veme sebou A neříkal kdy???? Jsem s ním ještě nemluvila. Dany, koníci krásní, stejně tak jak dnešní počasí Hele Petíku a kam jedeš že máš cestovní horečku? Já jsem byla včera s Honzuloidkem na kopcích, dostali pěkně zabrat, hodně jsme klusali kopečky, bylo nádherně...Dnes asi skočím na jízdárnu, trochu poohýbat, kavaletky a nějakou tu malinkou gymnastiku at pak koncem týdne můžem zase něco málo většího....

29.4.2008 08:21

lanika napsal(a):
No tak doufám teda, že mě veme sebou A neříkal kdy???? Jsem s ním ještě nemluvila. Dany, koníci krásní, stejně tak jak dnešní počasí Hele Petíku a kam jedeš že máš cestovní horečku? Já jsem byla včera s Honzuloidkem na kopcích, dostali pěkně zabrat, hodně jsme klusali kopečky, bylo nádherně...Dnes asi skočím na jízdárnu, trochu poohýbat, kavaletky a nějakou tu malinkou gymnastiku at pak koncem týdne můžem zase něco málo většího....

To netuším který den, ale podle mě co nevidět..
Leni odjíždíme po obědě do té Prahy s kobylou, budem tam přes čarodky a ve čtvrtek se přesunem na Císařský ostrov...těšim se, zase někam vypadnem

29.4.2008 08:52

rocky napsal(a):
To netuším který den, ale podle mě co nevidět..
Leni odjíždíme po obědě do té Prahy s kobylou, budem tam přes čarodky a ve čtvrtek se přesunem na Císařský ostrov...těšim se, zase někam vypadnem

Tak to tiše závidím My jsme si včera naplánovaly s kámoškou putovní výlet na 2 dny, ale musíme počkat, až se noci oteplí, abychom mohli spát s koníky venku....Taky se moc a moc těším No a Janulku, každopádně počítame s tebou Ale to je ještě čas. Nevím jestli to znáš, ale chtěly jsme vyjet na Slavíč, tam přespat a pak po hřebenu Kozinec a Javorový a sjet do Gutů k te kámošce co má ty sportovní poníky a tam taky přespat Chce se někdo přidat?

29.4.2008 09:01

lanika napsal(a):
Tak to tiše závidím My jsme si včera naplánovaly s kámoškou putovní výlet na 2 dny, ale musíme počkat, až se noci oteplí, abychom mohli spát s koníky venku....Taky se moc a moc těším No a Janulku, každopádně počítame s tebou Ale to je ještě čas. Nevím jestli to znáš, ale chtěly jsme vyjet na Slavíč, tam přespat a pak po hřebenu Kozinec a Javorový a sjet do Gutů k te kámošce co má ty sportovní poníky a tam taky přespat Chce se někdo přidat?

Počítej s náma Leni

29.4.2008 09:12

rocky napsal(a):
Počítej s náma Leni

Peťuli, já to myslím ale vážně Není to daleko, terén zvládne každý koník který je středně v kondičce. Ta první trasa není náročná cca 3 hodiny na ten slavíč. to bych tak viděla na výjezd v pátek, abychom tam k večeru byli . Přespíme a ráno vyrazíme dále. Na ten Slavíš je to dost do kopce, ale pak se jede už po hřebenu nádherný výhled, pohádkové lesní cestičky vysypané jehličím.....No a spoustu horských chatiček V tu sobotu to taky není náročné. déle jak 4 hod by se nejelo a můžem si to rozložit na celý den s přestávkama. Takže pohodička

29.4.2008 09:28

lanika napsal(a):
Peťuli, já to myslím ale vážně Není to daleko, terén zvládne každý koník který je středně v kondičce. Ta první trasa není náročná cca 3 hodiny na ten slavíč. to bych tak viděla na výjezd v pátek, abychom tam k večeru byli . Přespíme a ráno vyrazíme dále. Na ten Slavíš je to dost do kopce, ale pak se jede už po hřebenu nádherný výhled, pohádkové lesní cestičky vysypané jehličím.....No a spoustu horských chatiček V tu sobotu to taky není náročné. déle jak 4 hod by se nejelo a můžem si to rozložit na celý den s přestávkama. Takže pohodička

Zní to lákavě, jela bych hele hned:) Teď si budu dělat papíry, tak pokud by to klaplo, rádi přijedem Tady ty nudný Hradecký kopečky jsou už ohraný..

29.4.2008 09:36

rocky napsal(a):
Zní to lákavě, jela bych hele hned:) Teď si budu dělat papíry, tak pokud by to klaplo, rádi přijedem Tady ty nudný Hradecký kopečky jsou už ohraný..

No právě. vy to máte jednodušší. Vozík máte, řidiče taky, takže jen calnete tu cestu, no :-( Ale pak už taky moc není třeba . Koníky pustíme do ohrady přes noc na obou místech, takže zadara, my máme v plánu přespat taky pod širým nebem, nebo vůbec Bylo by to fajnové. No a kdyby se přidala i Janulka, jakože doufám, že určitě, mohla by nabídnou jednoho koníka třeba pro Dany nebo Evču, nebo prostě někoho, kdo by se chtěl přidat, no ne?????

29.4.2008 09:41

lanika napsal(a):
No právě. vy to máte jednodušší. Vozík máte, řidiče taky, takže jen calnete tu cestu, no :-( Ale pak už taky moc není třeba . Koníky pustíme do ohrady přes noc na obou místech, takže zadara, my máme v plánu přespat taky pod širým nebem, nebo vůbec Bylo by to fajnové. No a kdyby se přidala i Janulka, jakože doufám, že určitě, mohla by nabídnou jednoho koníka třeba pro Dany nebo Evču, nebo prostě někoho, kdo by se chtěl přidat, no ne?????

Jujky fakt mě to láká, budu o tom hodně vážně přemýšlet, a myslim si že ségrui taky nebudu dlouho ukecávat. Nebylo by nic hezčího než courat s váma po kopcích!!!

29.4.2008 09:56

rocky napsal(a):
Jujky fakt mě to láká, budu o tom hodně vážně přemýšlet, a myslim si že ségrui taky nebudu dlouho ukecávat. Nebylo by nic hezčího než courat s váma po kopcích!!!

no jo no to víš že bych jela hnedka kočko, když budou fungovat všechny čtyři nožky, si piš!

29.4.2008 10:08

klawdie napsal(a):
no jo no to víš že bych jela hnedka kočko, když budou fungovat všechny čtyři nožky, si piš!

Jupííííííííííííííííí Už teď se nemůžu dočkat.....Dneska mě čeká brigádka loupání kulatin a pak během týdne snad natírání...Příjemná práce

29.4.2008 10:26

haisovad napsal(a):
Tákže první

Takže mylačku lenuškatý, se mnou počítej na milion procent, jedu určo...a určo potřebuju vzít oba koně, aby jeden doma nesmutnil a taky Ritchitana:))
Ryzoňa někomu zapůjčím, pokud nebude chtít jet Lukino, nebo Kája..:)
asi budu dělat výběrové řízení...já se teď 1. a 2. právě tež chystám na dva dny na vejlet:))) a o weekendu mě čeká rodinná oslava, už te´d mám radost jak remek ze skafandru..:(
A VE STŘEDU MÁM ZAPÍJET ČAROVNICE, TOŽ TO BUDE ZAJÍMAVÉ, jak vstanu an ten výlet..
LeNUŠA, KDY DORAZÍŠ TY, A´T SI PROJEDEŠ RYZOŇA A TŘEBA I KERUŠKU BEZ SEDLA..:))
posraný caps lock, nechce se mi to psát znovu...)
dneska bude Kája, tak vyrobím fota s ořama i s jezdcem:)

29.4.2008 10:54

kukinatost napsal(a):
Takže mylačku lenuškatý, se mnou počítej na milion procent, jedu určo...a určo potřebuju vzít oba koně, aby jeden doma nesmutnil a taky Ritchitana:))
Ryzoňa někomu zapůjčím, pokud nebude chtít jet Lukino, nebo Kája..:)
asi budu dělat výběrové řízení...já se teď 1. a 2. právě tež chystám na dva dny na vejlet:))) a o weekendu mě čeká rodinná oslava, už te´d mám radost jak remek ze skafandru..:(
A VE STŘEDU MÁM ZAPÍJET ČAROVNICE, TOŽ TO BUDE ZAJÍMAVÉ, jak vstanu an ten výlet..
LeNUŠA, KDY DORAZÍŠ TY, A´T SI PROJEDEŠ RYZOŇA A TŘEBA I KERUŠKU BEZ SEDLA..:))
posraný caps lock, nechce se mi to psát znovu...)
dneska bude Kája, tak vyrobím fota s ořama i s jezdcem:)

Tak jholky byeeee já mizím...užijte si čarodky snad se mřes net ještě spojíme.....

29.4.2008 11:25

klawdie napsal(a):
Tak jholky byeeee já mizím...užijte si čarodky snad se mřes net ještě spojíme.....

Tak i já se přidávám k loučení a opouštím práci. Mějte se holky fajnově. Pozdravujte všechny koníky, užijte si co nejvíce čarodky -ať alkohol teče proudem a ráno ať hlava moc nebolíííí!!!!!!!!!! papa

29.4.2008 13:35

haisovad napsal(a):
Tákže první

Je tu ještě někdo? Danulí, koníci kouzelný.....

29.4.2008 13:36

cheyenne napsal(a):
Je tu ještě někdo? Danulí, koníci kouzelný.....

Já jsem tady ještě zbyla Evíku :-) A mám novinku. V sobotu pojedem s Honzíkem náš první hobík

29.4.2008 13:38

lanika napsal(a):
Já jsem tady ještě zbyla Evíku :-) A mám novinku. V sobotu pojedem s Honzíkem náš první hobík

Jé, tak bezva..... doufám, že budeš mít fotografa a hned pak dáš vědět.....
Já mám fotky - kdopak by to mohl být?

29.4.2008 13:41

cheyenne napsal(a):
Jé, tak bezva..... doufám, že budeš mít fotografa a hned pak dáš vědět.....
Já mám fotky - kdopak by to mohl být?

A copak pojedete? Budu držet palce...
Oteklý detail....

29.4.2008 13:44

cheyenne napsal(a):
A copak pojedete? Budu držet palce...
Oteklý detail....

To je bubišek. Je mi ho tak líto.....A jakpak se má, už je vše O.k.? Pojedem křížkový na rozkoukání a pak 75 na limit

29.4.2008 13:45

lanika napsal(a):
To je bubišek. Je mi ho tak líto.....A jakpak se má, už je vše O.k.? Pojedem křížkový na rozkoukání a pak 75 na limit

Už splaskává a stojí si na nohách, bude v pořádku.... dneska už by ani neměl mít ty jistící popruhy a ve čtvrtek nebo v pátek si ho už snad přivezeme do Hradce...

29.4.2008 13:48

cheyenne napsal(a):
Už splaskává a stojí si na nohách, bude v pořádku.... dneska už by ani neměl mít ty jistící popruhy a ve čtvrtek nebo v pátek si ho už snad přivezeme do Hradce...

Přidám ještě pár fotek, ať aspoň já to tu trochu zaplácnu
Autor je Zuzajda, modelka - černá

29.4.2008 13:48

cheyenne napsal(a):
Přidám ještě pár fotek, ať aspoň já to tu trochu zaplácnu
Autor je Zuzajda, modelka - černá

29.4.2008 13:50

cheyenne napsal(a):

Kráska z lesa.... Zuza přijela na návštěvu ve správný čas, jindy už jsem tam tyhle pracantky neviděla

29.4.2008 13:50

cheyenne napsal(a):
Kráska z lesa.... Zuza přijela na návštěvu ve správný čas, jindy už jsem tam tyhle pracantky neviděla

29.4.2008 13:51

cheyenne napsal(a):

Hadříkův poslední skokový trénink....

29.4.2008 13:52

cheyenne napsal(a):
Hadříkův poslední skokový trénink....

Jak sluší Lidlovky

29.4.2008 13:53

cheyenne napsal(a):
Jak sluší Lidlovky

Vyčistit před ježděním.....

29.4.2008 13:53

cheyenne napsal(a):
Vyčistit před ježděním.....

Zmetek nevychovanej

29.4.2008 13:54

cheyenne napsal(a):
Zmetek nevychovanej

Na ohlávce chodil hezky....

29.4.2008 13:55

cheyenne napsal(a):
Na ohlávce chodil hezky....

Tak jsme ho začli trénovat jen na nákrčáku

29.4.2008 13:55

cheyenne napsal(a):
Tak jsme ho začli trénovat jen na nákrčáku

A po těžkém tréninku jak jinak......

29.4.2008 13:56

cheyenne napsal(a):
A po těžkém tréninku jak jinak......

A tady už nám Zuza volá Chocholouška

29.4.2008 13:59

cheyenne napsal(a):
A tady už nám Zuza volá Chocholouška

Ty bláho, to je mazec Kdy jste byli se Zuzíkem????? Poslední dobou se nějak míjíme na netu, pořád pracuje ...

29.4.2008 14:04

lanika napsal(a):
Ty bláho, to je mazec Kdy jste byli se Zuzíkem????? Poslední dobou se nějak míjíme na netu, pořád pracuje ...

Tak jsem tady z nemocnice...nevypadá to dobře, zítra na mě myslete, ráno na osmou jdu na sál...
Evi, jsem moc ráda, že je Hardouškovi lépe, vypadá to hrůzostrašně ta opuchlá hlava...
Sandra mi poslala nové fotky Montyho, je to obr obrovitej, nádhernej...
Mimíšek jeden

29.4.2008 14:07

haisovad napsal(a):
Tak jsem tady z nemocnice...nevypadá to dobře, zítra na mě myslete, ráno na osmou jdu na sál...
Evi, jsem moc ráda, že je Hardouškovi lépe, vypadá to hrůzostrašně ta opuchlá hlava...
Mimíšek jeden

Daníku, tož to já ti budu držet všecki palečky, drž se, neboj se, bude ti pak lépeBudu na tebe myslet......

29.4.2008 14:07

haisovad napsal(a):
Mimíšek jeden

Se Zuzou je to tak měsíc, co přijela za náma na návštěvu, ani přesně nevím..... už jsem přemýšlela, jak jí oznámím, že její fotky nemůžu nikde najít a dneska hurá, objevila jsem je v Lukinovým počítači v koši .
Danny, budu držet pěstičky, ať je brzo líp.....

29.4.2008 14:10

cheyenne napsal(a):
Se Zuzou je to tak měsíc, co přijela za náma na návštěvu, ani přesně nevím..... už jsem přemýšlela, jak jí oznámím, že její fotky nemůžu nikde najít a dneska hurá, objevila jsem je v Lukinovým počítači v koši .
Danny, budu držet pěstičky, ať je brzo líp.....

Ono to nějak dopadne, že...
Torpédo grande

29.4.2008 14:12

haisovad napsal(a):
Torpédo grande

To je krasavec Za kolik jste ho tenktát prodávali Dany???? A kolik mu je teď? Chodí s ním dresurky závodně?

29.4.2008 14:16

haisovad napsal(a):
Torpédo grande

Je to fešák

29.4.2008 14:17

haisovad napsal(a):
Mimíšek jeden

Ahoj, promiňte že se vměstnávám do diskuze, ale Danny na jakou operaci jdeš? Já včera z nemocnice přijela. Byla jsem v Motoli (Motole?´já teď nevím ) na vyoperování štítný žlázy... Už jsem 14 dní neviděla toho mýho šmudlu a začínám mít už silné abstinenční příznaky

29.4.2008 14:18

lanika napsal(a):
To je krasavec Za kolik jste ho tenktát prodávali Dany???? A kolik mu je teď? Chodí s ním dresurky závodně?

No na třech a půl letech šel za 80 tis, nebo tak nějak. Teď v březnu mu bylo šest let, zatím chodí tréninky a snad prej příští sezónu něco začne ofiko chodit...
Monty, Sandra a Lucifer

29.4.2008 14:19

skippka napsal(a):
Ahoj, promiňte že se vměstnávám do diskuze, ale Danny na jakou operaci jdeš? Já včera z nemocnice přijela. Byla jsem v Motoli (Motole?´já teď nevím ) na vyoperování štítný žlázy... Už jsem 14 dní neviděla toho mýho šmudlu a začínám mít už silné abstinenční příznaky

Ani snad nechtěj vědět Nemoc ze sedavé práce...si typni

29.4.2008 14:25

haisovad napsal(a):
Ani snad nechtěj vědět Nemoc ze sedavé práce...si typni

Aha, promiň nechtěla jsem se tě dotknout. Tak doufám, že se brzy uzdravíš a držím palečky, to zvládneš Jsi přeci holka od koní, ty maj tuhý kořínek ( Foto: Letošní hříbátko lásky :D)

29.4.2008 14:27

skippka napsal(a):
Aha, promiň nechtěla jsem se tě dotknout. Tak doufám, že se brzy uzdravíš a držím palečky, to zvládneš Jsi přeci holka od koní, ty maj tuhý kořínek ( Foto: Letošní hříbátko lásky :D)

Nene, nedotkla. v klidu. Dneska jsem zjistila, že trpí skoro každý na tuto sviňárnu...a hlavně to máme dědičné

29.4.2008 19:12

haisovad napsal(a):
Nene, nedotkla. v klidu. Dneska jsem zjistila, že trpí skoro každý na tuto sviňárnu...a hlavně to máme dědičné

Já myslím, že se to odleží v nemocnici a bude to dobré Když budeš mít nějaké vrstevníky na oddělení a ne jako já - protože jsem byla nejmladší (18) a druhý nejmladší bylo 50 Ne že bych proti nim něco měla, ale řešej úplně jiný problémy než já a nemít knížky a časopisy, tak bych se tam asi ukousala nudou. Tady Galdáno. Kobylka Glorie nahoře je jeho pravá sestra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík